κκρκ Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Όταν το δέμα περνάει τελωνείο δεν το ανοίγουν; και όταν το ανοίξουν δεν βλέπουν μέσα την απόδειξη που στέλνει ο πωλητής; αυτό το ρωτάω σχετικά με την διαδικασία που έχω διαβάσει ότι συμβαίνει, ότι σου στέλνουν και σε λένε στείλε αποδεικτικό πληρωμής Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από κκρκ
makfil Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, κκρκ είπε Όταν το δέμα περνάει τελωνείο δεν το ανοίγουν; και όταν το ανοίξουν δεν βλέπουν μέσα την απόδειξη που στέλνει ο πωλητής; αυτό το ρωτάω σχετικά με την διαδικασία που έχω διαβάσει ότι συμβαίνει, ότι σου στέλνουν και σε λένε στείλε αποδεικτικό πληρωμής Όχι, σπανίως ανοίγουν δέμα, και αυτό μόνο όταν έχουν υποψίες για το περιεχόμενο και όχι για την αξία του. Γι' αυτό και ζητάνε απόδειξη.
Cyxer Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Παιδια στο banggood αν βαλεις priority direct mail δεν περναει τελωνειο;
makfil Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, δεν περν'άει από το Ελληνικό. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από makfil
GeorgeAl92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 27/5/2018 στις 12:46 ΜΜ, PanagiotisPC είπε Τι σου λέει αυτό εδώ: https://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi-Wired-control-Selfie-Stick-Monopod-Phone-Holder-3-5mm-Jack/292362410179?hash=item44122858c3:m:mHABeV8WbaZvb0WXkMtKvDg Πολύ κοντό, το είχα κάνει δώρο στο παρελθόν. Επίσης γιατί τέτοια μανία με το ebay τα μεγάλα κινεζομάγαζα είναι έτη φωτός μπροστά
Salvation81 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, makfil είπε Όχι, σπανίως ανοίγουν δέμα, και αυτό μόνο όταν έχουν υποψίες για το περιεχόμενο και όχι για την αξία του. Γι' αυτό και ζητάνε απόδειξη. Μια εποχη (γυρω στο 2000 ηταν) τελωνειακος ανοιξε μπροστα μου μεγαλο κουτι που ειχε ρουχα μεσα και αρχισε να τα πεταει εξω απο το κουτι. Δεν καταλαβα το γιατι ηταν αρπαγμενος αλλα μερικα τα εσκισε κιολας.
makfil Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Το πιθανότερο ήταν ότι είχε είτε πληροφορίες είτε υποψίες για απαγορευμένα είδη. Αλλά αυτό το περιστατικό δεν έχει σχέση με τη σημερινή συνηθισμένη αντιμετώπιση των ταχυδρομικών δεμάτων.
randomcat Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Στις 27/5/2018 στις 4:10 ΜΜ, moutsa είπε Το γεγονός να αγοράσετε παπούτσια από Ελλάδα το αποκλείεται τι παραπάνω έχουν τα κινέζικα έλεος. Ναι σπασε την παραγγελία και στείλε κάθε παπούτσι ξεχωριστά.🤣🤣 Τι να πω με 30 ευρώ από Ελλάδα παίρνεις δέκα φορές καλύτερη ποιότητα και τα έχεις άμεσα χωρίς τελωνεία και καθυστερήσεις. Και ακριβότερα να είναι τα κινέζικα, προτιμώ να μην αγοράζω από Ελλάδα επειδή δεν μου αρέσει να δίνω χρήματα στην ελληνική αγορά και στο κράτος, οπότε στον βαθμό που μπορώ αγοράζω από το εξωτερικό. 1
dimitris_sal Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, randomcat είπε Και ακριβότερα να είναι τα κινέζικα, προτιμώ να μην αγοράζω από Ελλάδα επειδή δεν μου αρέσει να δίνω χρήματα στην ελληνική αγορά και στο κράτος, οπότε στον βαθμό που μπορώ αγοράζω από το εξωτερικό. Εγω ο αφελής,να ρωτήσω γιατί; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από dimitris_sal
randomcat Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, dimitris_sal είπε Εγω ο αφελής,να ρωτήσω γιατί; Περιέργια. Έχω την περιέργεια να δω σε τι επίπεδα καταστροφής μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το κράτος να ευαισθητοποιηθεί να αλλάξει την ισορροπία της μάσας (του κράτους και ΣΙΑ) και της παραγωγής και ανάπτυξης της χώρας. Αυτήν τη στιγμή είμαστε στο 100% μάσα και 0 ανάπτυξη. Οπότε θα συνεχίζω να δίνω όσο λιγότερα χρήματα μπορώ σε αυτό το κράτος μέχρι να κλείσει και το τελευταίο μαγαζάκι και μέχρι να ανεβάσουν τον ΦΠΑ στο 50%. Και φυσικά αποφεύγοντας το τελωνείο. Και αν ποτέ κάτσει κάτι στο τελωνείο (μία φορά μόνο μου έχει συμβεί), παίρνω τα χρήματά μου πίσω με όποια μέθοδο γνωρίζω και το στέλνω πίσω ή για καταστροφή, μέχρι να σταματήσει και ο τελευταίος Κινέζος να μας στέλνει. Ευτυχώς ή δυστυχώς είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε έχω να επιλέξω και από ένα σωρό χώρες της Ένωσης προκειμένου να μην ψωνίζω από εδώ. Επίσης, σκέφτομαι τον πλανήτη μου. Ο ΦΠΑ που θα αποδοθεί εδώ το πιθανότερο είναι να μετατραπεί σε Porsche Cayenne κάποιου υπουργού, ενώ στο εξωτερικό όπου η ισορροπία μάσας και ανάπτυξης είναι διαφορετική, μπορεί να φτιαχτεί και κανά πάρκο και να χαμογελάσουν κάποιοι Γήινοι εκτός Ελλάδας μιας και εδώ έχουν τελειώσει τα χαμόγελα και οι προοπτικές για οτιδήποτε καλό. Έτσι, εγώ, ως καταναλωτής αλλά και ως οικολόγος, συμβάλλω στην ανάπτυξη και στην ευημερία του πλανήτη. : D
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 ^^ To τερμάτισες, ανουσιο ποστ χωρις κανενα λογο.
randomcat Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ^^ To τερμάτισες, ανουσιο ποστ χωρις κανενα λογο. Με ρώτησε. 😏
Eatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Ρε παιδιά, συγγνώμη για την κλασική ερώτηση, αλλά για αγορές προϊόντων εντός ΕΕ τι ακριβώς ισχύει; Το προϊόν που θέλω κοστίζει μαζί με τα μεταφορικά 70€, τι θα χρεωθώ επιπλέον στο τελωνείο; Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Eatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, makfil είπε Εντός ΕΕ δεν έχει τελωνείο, δασμό κλπ Άρα εφόσον είναι 70€, θα χρεωθώ ακριβώς αυτό το ποσό; Ούτε ΦΠΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις