MrJulius Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, serdakis είπε Ρε παιδια σημερα εγινε παλι αλλο κουλο. Δεν μου ειχε ερθει ενα πολυμετρο απο κινα, και ο πωλητης το ξαναεστειλε με tracking number,και οντως ηρθε Ελλαδα, αλλα παραδοθηκε στον πειραια σε καποιον αλλον!!!!! Πηρα τα ελτα μου λενε, "στο συστημα φαινετε οτι παραδοθηκε κανονικα με επίδειξη ταυτοτητας" Wtf σοβαρα; Μπορεις να με δωσεις λιγο το τηλεφωνω τον ΕΛΤΑ;
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MrJulius είπε Wtf σοβαρα; Μπορεις να με δωσεις λιγο το τηλεφωνω τον ΕΛΤΑ; googlare το δικο μου δεμα χαθηκε στο πειραια Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από serdakis
MrJulius Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 λεπτά πριν, serdakis είπε googlare το δικο μου δεμα χαθηκε στο πειραια "χαθηκε" οπως τα λες οτι νανε ειναι τα ΕΛΤΑ τελος
Salvation81 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, serdakis είπε Ρε παιδια σημερα εγινε παλι αλλο κουλο. Δεν μου ειχε ερθει ενα πολυμετρο απο κινα, και ο πωλητης το ξαναεστειλε με tracking number,και οντως ηρθε Ελλαδα, αλλα παραδοθηκε στον πειραια σε καποιον αλλον!!!!! Πηρα τα ελτα μου λενε, "στο συστημα φαινετε οτι παραδοθηκε κανονικα με επίδειξη ταυτοτητας" Μηπως σου εδωσε λαθος tracking?
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Μηπως σου εδωσε λαθος tracking? και μου εδωσε tracking ελλαδας? να ετυχε να ειχε στειλει και σε αλλον? γενικα δεν μου εχει χαθει ποτε δεμα απο 300+ παραγγελιες ebay
Chris_saxo vts Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, MrJulius είπε "χαθηκε" οπως τα λες οτι νανε ειναι τα ΕΛΤΑ τελος Ειδικά τα ΕΛΤΑ στην Θεσσαλονίκη είναι.... Περίμενα από Αγγλία ένα πακέτο, αν δεν πήγαινα να ρωτήσω αν έχει έρθει κάτι στο όνομά μου δεν θα το έπαιρνα ποτέ. Το χαρτάκι δεν ήρθε ποτέ. Πλέον πηγαίνω Παρασκευή και ρωτάω αν έχει έρθει τίποτα.
MrJulius Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, MrJulius είπε καλησπερα σε ολους, Σημερα ελαβα αυτο το μηνυμα απο το Tracking Number προσωπικα δεν με ηρθε κατι ουτε μια ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ αλλα τι εννοει κλεισιμο στο σταθμο χαριλαου; Λετε να εγινε και στο δικο μου θεμα κατι, Γτ χαρτακι δεν με αφησαν κατω στην εισοδο
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, MrJulius είπε Λετε να εγινε και στο δικο μου θεμα κατι, Γτ χαρτακι δεν με αφησαν κατω στην εισοδο Πηγενε στο ελτα σου με το tracking και ψαξτω
overpower Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, SerafeimK είπε Αδερφε ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση και εχω ψιλοαγχωθει... τι εγινε τελικα;;; Οτι εγραψα, το δεμα ελεγθηκε μετα που εφυγε το μεταφορικο για τον προορισμο σου. Οποτε αν σου εβγαλε αυτο το μηνυμα σημερα, αυριο θα φυγει για την περιοχη σου. Αφου περασε ο ελεγχος και δεν σου ζητηθηκε κατι, τοτε δεν θα πληρωσεις κατι. Τοτε εγω περιμενα το grip απο dbrand οι οποιοι δηλωσαν στο δεμα 10 ευρω, οποτε ημουν κατω απο το οριο των 22 ωστε να πληρωσω κατι.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, serdakis είπε Ρε παιδια σημερα εγινε παλι αλλο κουλο. Δεν μου ειχε ερθει ενα πολυμετρο απο κινα, και ο πωλητης το ξαναεστειλε με tracking number,και οντως ηρθε Ελλαδα, αλλα παραδοθηκε στον πειραια σε καποιον αλλον!!!!! Πηρα τα ελτα μου λενε, "στο συστημα φαινετε οτι παραδοθηκε κανονικα με επίδειξη ταυτοτητας" Μου έχει συμβεί και Εμένα έπρεπε να ρωτήσεις τά ελτα αν το όνομα του πακέτου είναι στο όνομά σου. Στη δική μου περίπτωση ηταν σε άλλο όνομα. Προφανώς και έκανε λάθος ο κινέζος
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 34 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μου έχει συμβεί και Εμένα έπρεπε να ρωτήσεις τά ελτα αν το όνομα του πακέτου είναι στο όνομά σου. Στη δική μου περίπτωση ηταν σε άλλο όνομα. Προφανώς και έκανε λάθος ο κινέζος Πολυ περιεργο. Και βρηκε καποιον στη τυχη και το παρελαβε κιολας?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, serdakis είπε Πολυ περιεργο. Και βρηκε καποιον στη τυχη και το παρελαβε κιολας? Μάλλον δεν καταλαβες, το τρακ είναι σωστό, το λάθος είναι του κινέζου που το έδωσε σε σένα και όχι σε αυτον που του ανήκει.
overpower Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 27 λεπτά πριν, serdakis είπε Πολυ περιεργο. Και βρηκε καποιον στη τυχη και το παρελαβε κιολας? Ουσιαστικα εσυ εχεις το Tracking του ιδιου αντικειμενου απο αλλη παραγγελια. Ζητα το δικο σου και πες να τσεκαρει μηπως και εστειλε σε αυτον το δικο σου (σε περιπτωση που σου πει οτι ειναι σωστο)
mngplus Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια παπούτσια από lightinthebox, αλλά λόγω του όγκου της συσκευασίας φοβάμαι μήπως περάσει από τελωνείο. Έχει κανένας εμπειρία με τέτοια αγορά από εκεί; Τα στέλνουν από Ευρωπαϊκή Αποθήκη; Μήπως είναι καλύτερο να το χωρίσω στα 2 την παραγγελία και να πληρώσω λίγο παραπάνω στα μεταφορικά; Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις