makfil Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, BabyRage είπε Το παρέλαβα, μια εβδομάδα μετά την εκτίμηση της άμαζον. Από τον φίλο πριν, μάλλον δεν έχω κάτι λαμβάνειν... Για να καταλάβω/ουμε. Παρέλαβες πριν μια βδομάδα, χωρίς να το αναφέρεις στο αρχικό post, και ξεκίνησες τη συζήτηση, για να πετύχεις κάποια επιστροφή χρημάτων ($$$$$) από το Amazon, επειδή καθυστέρησε η DHL και το ελληνικό τελωνείο να σου παραδώσουν το δέμα; Έλεος ... Τι θα διαβάσουμε ακόμη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εγώ δεν παρέλαβα την μέρα που μου έλεγε το Amazon και την μεθεπόμενη απλά τους ρώτησα το tracking number για να αναζητήσω την αποστολή. Αμέσως μου απάντησαν ότι λυπούνται για την καθυστέρηση και στο ίδιο email με ενημέρωναν ότι μου έκαναν ήδη refund μέρος της πληρωμής μου. Οποίος θέλει μπορώ να του στείλω σχετική αλληλογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Οσα ΜΠΑΙΝΟΥΝ τελωνειο και ΒΓΑΙΝΟΥΝ την ιδια μερα ΔΕΝ χρεωνονται παρα μονο τα 3 ΕΥΡΩ. Δεν υπάρχουν τα 3 ευρώ, εγώ με δεκάδες δέματα καθε μηνα δεν τα έχω πληρώσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπάρχουν τα 3 ευρώ, εγώ με δεκάδες δέματα καθε μηνα δεν τα έχω πληρώσει ποτέ. Εγω εχω μπροστα μου χαρτι που γραφει 3ε επανω και πρεπει να παω να παραλαβω αυριο απο το ταχυδρομειο. Αλλο το δεν τα εχεις πληρωσει και αλλο δεν υπαρχουν, δεν περνανε ΟΛΑ τα πακετα απο τελωνειο. Απο Aliexpress φερνω δεκαδες μικροπραγματα (μεχρι 20ε) δεν εχω πληρωσει ποτε 3ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 3 hours ago, makfil said: Για να καταλάβω/ουμε. Παρέλαβες πριν μια βδομάδα, χωρίς να το αναφέρεις στο αρχικό post, και ξεκίνησες τη συζήτηση, για να πετύχεις κάποια επιστροφή χρημάτων ($$$$$) από το Amazon, επειδή καθυστέρησε η DHL και το ελληνικό τελωνείο να σου παραδώσουν το δέμα; Έλεος ... Τι θα διαβάσουμε ακόμη ... Γιατί το βρίσκεις τραβηγμένο; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ανοχή στην καθυστέρηση πάντως, όταν παραγγέλνω κάτι με κούριερ υπάρχει λόγος που το παραγγέλνω με κούριερ. Αν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν μέσα στο διάστημα που διαφημίζουν ότι θα με εξυπηρετήσουν τότε για ποιό λόγο να πληρώσω έξτρα προκειμένου να μου το στείλουν με κούριερ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Τελικά τα 3 ευρώ είναι σαν "φόρος για τον κόπο μας που το ελέγξαμε και είδαμε ότι είναι κάτω απο 22 ευρώ"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Γιατί το βρίσκεις τραβηγμένο; Δεν την καταλαβαίνω αυτή την ανοχή στην καθυστέρηση πάντως, όταν παραγγέλνω κάτι με κούριερ υπάρχει λόγος που το παραγγέλνω με κούριερ. Αν δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν μέσα στο διάστημα που διαφημίζουν ότι θα με εξυπηρετήσουν τότε για ποιό λόγο να πληρώσω έξτρα προκειμένου να μου το στείλουν με κούριερ; Να παραγγελνεις τοτε με κουριερ ΕΝΤΟΣ Ευρωπαικης Ενωσης για να μην εχεις καθυστερησεις. Ειναι παραλογο να λες οτι το Αμαζον πρεπει να μυριζει τα νυχια του για το ποσο καιρο θα κανουν τα καμαρια του ΔΗΜΟΣΙΟΥ τομεα στο Τελωνειο (νομιζω το καταλαβαινεις και εσυ ο ιδιος αυτο). 2 λεπτά πριν, hpdra είπε Τελικά τα 3 ευρώ είναι σαν "φόρος για τον κόπο μας που το ελέγξαμε και είδαμε ότι είναι κάτω απο 22 ευρώ"? Καπως ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 @Malthador Μάλλον, δεν διάβασες σωστά ή δεν κατάλαβες αυτό που έγραψα. Όπως αναφέρθηκε, το δέμα του συμφορουμίτη ήρθε στην Ελλάδα και είτε η DHL είτε η διαδικασία εκτελωνισμού που ακολούθησε, καθυστέρησαν την παράδοσή του. Μπορεί να ευθύνεται η Amazon γι' αυτή την καθυστέρηση; Προφανώς όχι, αφού δεν μπορεί να ελέγχει αυτού του είδους τις διαδικασίες στην Ελλάδα ή και αλλού. Επομένως, δεν πρόκειται για καθυστέρηση στην αποστολή του δέματος αλλά για καθυστέρηση στη διαδικασία εκτελωνισμού του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabyRage Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 @makfil Χτές το παρέλαβα όχι πριν μια εβδομάδα. Πριν μια εβδομάδα ήταν η εκτίμηση της άμαζον. Το κατάλαβα loud and clear. Η καθυστέρηση ήταν στο τελωνείο. Δεν έχω κάτι λαμβάνειν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 καλησπερα σε ολους, Σημερα ελαβα αυτο το μηνυμα απο το Tracking Number προσωπικα δεν με ηρθε κατι ουτε μια ειδοποιηση απο τα ΕΛΤΑ αλλα τι εννοει κλεισιμο στο σταθμο χαριλαου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Πάνε αύριο μια βόλτα απ'το ταχυδρομείο σου με το tracking number να παραλάβεις το δέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, yazidis είπε Πάνε αύριο μια βόλτα απ'το ταχυδρομείο σου με το tracking number να παραλάβεις το δέμα Αν αυριο παει στο ταχυδρομειο της περιοχης του - Και ΑΝ το πακετο ειναι εκει αφου ακομα και σημερα ηταν στην κεντρικη διανομη - θα του πουν να παει μεθαυριο γιατι δεν θα εχουν βγαλει απο τις τσαντες τα πακετα (βεβαια αν ειναι τυχερος μπορει εκεινη την στιγμη καποιος να το κανει αλλα εδω εστω αυτα δεν τα κανουν). Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Salvation81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrJulius Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, yazidis είπε Πάνε αύριο μια βόλτα απ'το ταχυδρομείο σου με το tracking number να παραλάβεις το δέμα Δεν με αφησαν χαρτακι δυστυχως ομως Φυσικα τους εστειλα και email πριν 3 ωρες περιπου αλλα δεν απαντησαν Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από MrJulius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SerafeimK Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στις 30/3/2018 στις 3:36 ΜΜ, overpower είπε Από ότι έψαξα, το κομμάτι "held, cleared regulatory agency(s) after aircraft/truck departed" σημαίνει ότι τελείωσε από τελωνείο αφού έφυγε το αεροπλανο/λεωφορείο πχ προς Φλωρινα που πρέπει να έρθει. Οπότε λογικά ξεμπέρδεψα. Αδερφε ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση και εχω ψιλοαγχωθει... τι εγινε τελικα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ρε παιδια σημερα εγινε παλι αλλο κουλο. Δεν μου ειχε ερθει ενα πολυμετρο απο κινα, και ο πωλητης το ξαναεστειλε με tracking number,και οντως ηρθε Ελλαδα, αλλα παραδοθηκε στον πειραια σε καποιον αλλον!!!!! Πηρα τα ελτα μου λενε, "στο συστημα φαινετε οτι παραδοθηκε κανονικα με επίδειξη ταυτοτητας" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις