Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ guys. Δεν τίθεται θέμα ρευστού μιας και οι εργοδότες μου έχουν εντολές να με πληρώνουν PayPal και όλοι είναι στο εξωτερικό.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω πως πηρα κινητο απο κινα 160 ευρω και δεν πληρωσα τιποτα εξτρα;

Για το τελωνείο έχει γίνει τεράστια κουβεντα ενω είναι εξερεση να πληρωσεις κατι στο τελωνείο.

Προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτε

Δημοσ.

Από GearBest να επιλέξω αυτή την μέθοδο αποστολής; Ώστε να εχω tracking number;

Netherlands Post Registered SF Typically 10 to 25 business days, all packages shipped directly to
Amsterdam via Netherlands Post SF
FREE for orders over $40,
otherwise approx. $1.99 to
upgrade to a tracking number
or less to upgrade.
Europe and North America Built in batteries- OK Additional Batterties- OK Cylindrical batteries - Prohibited liquids, Gas - Prohibited
Δημοσ.

Από GearBest να επιλέξω αυτή την μέθοδο αποστολής; Ώστε να εχω tracking number;

Netherlands Post Registered SF Typically 10 to 25 business days, all packages shipped directly to

Amsterdam via Netherlands Post SF

FREE for orders over $40,

otherwise approx. $1.99 to

upgrade to a tracking number

or less to upgrade.

Europe and North America Built in batteries- OK Additional Batterties- OK Cylindrical batteries - Prohibited liquids, Gas - Prohibited

φαινεται να εχεις tracking number με το netherlands post αλλα δεν εχεις ειναι εικονικο.

Λειτουργει μονο στην ξενη χωρα και μονο σε μια συγκεκριμενη σελιδα, ενω δε λειτουργει σε κανενα international tracking number site. απο κει και περα δεν ξανασκαναρεται. και οταν πας να παρεις το δεμα σου απο το ταχυδρομειο (αν δε στο πεταξουν ετσι σε καμια πιλωτη) δε σου ζητουν ταυτοτητα

ουσιαστικα το προτιμουν γιατι επιτρεπονται οι μπαταριες σε αυτο (γιατι δεν μπαινει σε αεροπλανα το δεμα) 

Δημοσ.

Το tracking # του Ολλανδικού είναι κανονικό και σου δίνει στοιχεία από την παραλαβή του δέματος από τον πωλητή μέχρι και την αναχώρησή του από το Amsterdam για Ελλάδα.

Από εκεί το παρακολουθείς στα ΕΛΤΑ (με το ίδιο tracking #) σε όλη τη διαδρομή του μέχρι την παράδοση.

Η μεταφορά από Κίνα στο Amsterdam γίνεται με αεροπλάνο. Παράδειγμα, η τελευταία παραγγελία μου, της ΔΕ 29/6, λίγο πριν από το μπλοκάρισμα. Το δέμα έφυγε από Κίνα 7/7 στις 06.50 (τοπική) και έφτασε στο  Amsterdam την ίδια μέρα στις 11.52 (τοπική). Η διαδρομή του δέματος μετά την 10/7 φαίνεται στα ΕΛΤΑ και ήδη βγήκε από το αεροδρόμιο.

post-175541-0-86193400-1436675042_thumb.jpg

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μίλησα με το Customer Care και μου είπαν να το αποστείλουν με DHL σε 7-10 μέρες στην πόρτα μου με +$11 και στην παραγγελία να δηλώσω ότι είναι δώρο.

Δημοσ.

Γνωρίζεις ότι με DHL το δέμα θα σταματήσει οπωσδήποτε στο τελωνείο και, εκτός από ΦΠΑ κλπ), θα σου ζητήσουν αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα;

Δημοσ.

Ωχ, όποτε χαζομάρες μου είπαν. Οπότε επιλέγω Flat Rate Shipping ? Και από που το παραλαμβάνω όταν φτάσει;

• Available Shipping Methods
  • Flat Rate Shipping
  • 10 - 25 business days
  • $0.00 (18% off)
    • Auto(Free)

Tracking number + $0.00

10 - 25 business days

• SingPost ( $0.29)

Tracking number + $0.00

10 - 25 business days

• Expedited Shipping
  • 4 - 7 business days
  • $11.77 (35% off)

Add Shipping Insurance to your order

$4.80

Δημοσ.

Εάν έχεις τη δυνατότητα επιλογής του Ολλανδικού, έστω και με μικρή επιβάρυνση, προτίμησέ το.

Είναι αξιόπιστο και γρήγορο.

Άλλωστε, τώρα, με τα CC, έχουν ελαχιστοποιηθεί οι παραγγελίες στο εξωτερικό και επομένως, θα παραλάβεις το δέμα γρηγορότερα από το συνηθισμένο.

Δημοσ.

Μου δίνει μόνο Auto και SingPost, οπότε μάλλον επιλέγω SingPost ε; Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...