marsele Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 23 hours ago, marsele said: καλημέρα, θα ήθελα κάποιος να μου προτείνει ένα κατάστημα από Κίνα (χωρίς τελωνείο) για αγορά ταινίας led (σε άσπρο χρώμα και RGB ). Κάποιος για βοήθεια;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, marsele είπε Κάποιος για βοήθεια;;;; Οι ταινίες rgb δεν έχουνε τελωνείο είναι πολύ φθηνές
Soprano13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στις 1/2/2018 στις 2:17 ΜΜ, isay είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου https://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο/?do=findComment&comment=56248996 Καλημερα μου εστειλαν ενα ταμπλετ(40Ε) απο ebay RF5********SG,απ'οτι βλεπω ειναι με Singapore post. Πρωτη φορα μου στελνουν με SG,εχει πολλες πιθανοτητες για τελωνειο;
Vaso90 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Στις 8/5/2018 στις 6:17 ΜΜ, makfil είπε Το θέμα της πληρωμής σε νόμισμα εκτός € είναι μεγάλο και έχει συζητηθεί πολλές φορές. Εάν έχεις αφήσει το paypal να κάνει τη μετατροπή, τότε η ισοτιμία του είναι από τις χειρότερες. Εάν έχεις απαγορέψει στο paypal να κάνει τη μετατροπή και αυτή να γίνεται από την τράπεζα με την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/MasterCard) που έχει εκδώσει την κάρτα σου, αυτή είναι καλλίτερη, αλλά και στις 2 περιπτώσεις χρεώνεσαι προμήθεια της τράπεζας για αγορά σε συνάλλαγμα. Για να λυθούν οι απορίες σου, γράψε 1) αν έχεις ήδη πληρώσει, 2) πως έχεις ρυθμίσει τις συναλλαγές σου στο paypal, και 3) την τράπεζα και την κατηγορία της κάρτας (χρεωστική, πιστωτική, προπληρωμένη) που έχεις βάλει στο paypal. Πάντως, για τόσο μικρή απόκλιση από το όριο της ατέλειας, δεν νομίζω ότι ο τελωνειακός θα χρεώσει Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Δεν έχω πληρώσει ακόμα. Μόλις άλλαξα τις ρυθμίσεις του paypal να μη κάνει τη μετατροπή κ στο checkout εμφανίζονται πλέον μόνο τα δολάρια οπότε υποθέτω πως πλέον δε θα υπάρχει θεμα. Η κάρτα μου χρεωστική της eurobank.
spartak1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Soprano13 είπε Καλημερα μου εστειλαν ενα ταμπλετ(40Ε) απο ebay RF5********SG,απ'οτι βλεπω ειναι με Singapore post. Πρωτη φορα μου στελνουν με SG,εχει πολλες πιθανοτητες για τελωνειο; Πάρα πολλές
Oulianov Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Παίδες θελω να παραγγείλω απο banggood με priority direct mail που εχω ακούσει οτι αποφευγεις 100% τελωνείο , στο check out με ρωτά αν θελω να αφαιρεθεί το logo της banggood απο το δέμα , τι να πράξω; Δεν εχω ξαναπάρει απο αυτούς.
vicky_g Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Oulianov είπε Παίδες θελω να παραγγείλω απο banggood με priority direct mail που εχω ακούσει οτι αποφευγεις 100% τελωνείο , στο check out με ρωτά αν θελω να αφαιρεθεί το logo της banggood απο το δέμα , τι να πράξω; Δεν εχω ξαναπάρει απο αυτούς. Είτε το βάλεις είτε όχι δεν έχει σημασία. Και με τους 2 τρόπους, εφόσον έχεις επιλέξει priority direct mail, είναι ασφαλές (οι τελευταίες 2 παραλαβές μου ήταν η μία με λογότυπο ή άλλη οχι, και οι δυο ήρθαν κανονικά χωρίς χρεώσεις με τόπο αποστολής Ολλανδία, αν και πρακτικά ήρθαν από Κίνα). 1
makfil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Vaso90 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!Δεν έχω πληρώσει ακόμα. Μόλις άλλαξα τις ρυθμίσεις του paypal να μη κάνει τη μετατροπή κ στο checkout εμφανίζονται πλέον μόνο τα δολάρια οπότε υποθέτω πως πλέον δε θα υπάρχει θεμα. Η κάρτα μου χρεωστική της eurobank. 1. Ξεκινάμε από την κάρτα, γιατί πρέπει να γνωρίζεις ότι η τράπεζα χρεώνει προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Επομένως, εάν αγοράζεις φτηνοπράγματα η προμήθεια είναι λεπτά του € και δεν θα σε προβληματίζει, αλλά εάν θέλεις να αγοράσεις κάτι ακριβό τότε η προμήθεια είναι σημαντική και καλό θα είναι να αγοράζεις σε € (ακόμη και με τη δυσμενή ισοτιμία του πωλητή), για να γλυτώσεις την προμήθεια της τράπεζας. 2. Για την αγορά του τρίποδου δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. 1
Oulianov Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, vicky_g είπε Είτε το βάλεις είτε όχι δεν έχει σημασία. Και με τους 2 τρόπους, εφόσον έχεις επιλέξει priority direct mail, είναι ασφαλές (οι τελευταίες 2 παραλαβές μου ήταν η μία με λογότυπο ή άλλη οχι, και οι δυο ήρθαν κανονικά χωρίς χρεώσεις με τόπο αποστολής Ολλανδία, αν και πρακτικά ήρθαν από Κίνα). Σε ευχαριστώ πάρα πολύ
termitiss Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/4/2018 στις 12:41 ΠΜ, kostasgiann είπε Φιλε μου η global εκδοση δεν εχει βγει ακομα, προσεχε μην αγορασεις κανα κινεζικο μη-global και δεν εχει την 800αρα band για 4g, απλα περιμενε να το φερει το banggood όντως απλά στο bangood εξαφανίζονται σε δευτερόλεπτα Στις 26/4/2018 στις 7:03 ΜΜ, elpoko95 είπε Καλησπερα σας! Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο: https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-5-Global-Version-5_99-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-636-Octa-core-4G-Smartphone-p-1268373.html?rmmds=search&ID=232&cur_warehouse=HK απλα δεν ειναι διαθεσιμο και ψαχνω αλλο site οπου μπορω να το αγορασω χωρις να πληρωσω τελωνειο....ελεγα να αγορασω απο gearbest και οτι σου πληρωνουν το τελωνειο αλλα μου ειπαν οτι δεν ισχυει...υπαρχει καποιο αλλο site ή καποιος τροπος να αποφυγω το τελωνειο? Ευρωπαϊκή αποθήκη από Γερμανία με εγγύηση 2 χρόνια πάλι μέσω Γερμανίας. Αποστολή με ups 4,7€ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-global-version-xiaomi-redmi-note-5-4gb-64gb-599-full-screen-dual-camera-mobile-phone-snapdragon-636-octa-core-4000mah-717.html?utm_source=john boul Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από termitiss Διόρθωση
isash Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Στις 09.05.2018 στις 3:10 ΜΜ, Adrastus είπε Απορία αν και θα είναι μάλλον για ειδήμονες! Αντικείμενο σχετικά μεγάλης αξίας έρχεται από Ουκρανία. Από γοογλάρισμα που έκανα και πριν την αγορά, προκύπτει πως η Ουκρανία αν και δεν είναι μέλος της ΕΕ έχει μπει στη τελωνειακή ένωση(απ το 2016?) όπως και πχ η Ελβετία αν δε κάνω λάθος. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Ουκρανια ουτε μελοσ ΕΕ, ουτε και πχ η Ελβετία. Ειναι λαθοσ
Adrastus Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Όπως ανέφερα στο αρχικό μου μήνυμα δεν έχει να κάνει με τις χώρες της ΕΕ όσο με τα μέλη της ευρωπαϊκής τελωνειακής ένωσης στην οποία ανήκουν και κάποιες άλλες χώρες μη-μέλη της ΕΕ κατ'εξαιρεση. Πράγματι, για να κάνω και το update, το δέμα μου(αξίας 400) από Ουκρανία, μπήκε τελωνείο και βγήκε την ίδια μέρα ως "τελωνειακώς ελεύθερο" 1
Muchacho Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Θέλω να αγοράσω κάτι από το aliexpress κάτω των 20€,κάνω αγορά άφοβα ή παίζει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
spartak1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, Muchacho είπε Θέλω να αγοράσω κάτι από το aliexpress κάτω των 20€,κάνω αγορά άφοβα ή παίζει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα που δεν το έχω πάρει χαμπάρι? To aliexpress δεν είναι ένα κατάστημα. Είναι μια πλατφόρμα που εξυπηρετεί πολλά και διαφορετικά καταστήματα/πωλητές. Στον κάθε πωλητή κοιτάς αξιολόγηση, σχόλια, κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις