isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα για λογαριασμου φίλου μια μικρή παραγγελία απο το gearbest (ολοι εχουμε ξεροκεφαλους φιλους). Ποσο κάτω απο τη φορολογική ατέλεια και μεθοδο αποστολής belgium post. Προσεξα οτι εκτός απο το κλασσικο αυτοκολλητο με διευθυνση παραλήπτη και διευθυνση επιστροφής στο βελγιο, στην πισω πλευρα ειχε αυτοκόλλητο χαρτάκι (το νομιμο) με περιγραφή ειδους, τιμή (υποτιμολογημένη εννοείται) και κάτω κάτω εγραφε "Countryoforiginofgoods : PRChina". Πριν περιπου 2-3 μήνες του ειχα κάνει μια ακριβή αγορά κινητού με ίδιο τρόπο και είμαι απολυτα σιγουρος οτι το "πισω χαρτακι" δεν υπήρχε. Πριν 2 εβδομάδες (στο ενδιάμεσο) ειχε άλλη μια παραλαβη, με ποσό λίγο πάνω απο την ατέλεια και ίδια μεθοδος αποστολής, αλλα συγκυριακά τοτε δεν ασχολήθηκα. Εβαλα το πακέτο (αγορασε backpack τσάντα, άρα ογκώδες) στο πορτπαγκάζ και μετά πέρασε με το μηχανάκι και την πήρε, οποτε ουτε καν ειδα τι εγραφε και τι ειχε κολλημενο (μπρος - πίσω). Επικοινώνησα μαζί του και μου εστειλε φωτογραφίες (ειχε ακομα το πακέτο) και ειδα οτι μπροστά ειχε το κλασσικό αυτοκόλλητο αλλά πίσω ειχε και πάλι κολλημένο αυτοκόλλητο με την περιγραφή, υποτιμολογημένη τιμή στα 19,53 δολλαρια (αρα κατω απο την ατέλεια) και πάλι αναφορά για China. Κοιταξα τα tracking numbers και απο τα τρία πακέτα και ειδα οτι κανενα δεν περασε ΓΕΤΑ. Γιατί τα γράφω αυτα. Το οτι γράφει σαν προέλευση China, και δεν πέρασε ΓΕΤΑ σημαίνει δυο πράγματα, ειτε ήρθε απο βελγιο σε ξεχωριστό σάκο με εκτελωνισμένα στο βελγιο είδη ή λόγω Πάσχα ειχαν στα ΕΛΤΑ λειψανδρία και ειχαν χαλαρώσει πολύ τους ελέγχους. Αν δεν ισχύει το πρώτο, τοτε δε θα μου κάνει εντύπωση σύντομα να αρχίσουν να σκάνε μαζικα αναφορές για εκτελωνισμους με belgium post. Με δυο λογια, οσοι (ακομα) αγοραζετε απο gearbest καλό ειναι να αποφευγετε το belgium post για 2-3 εβδομαδες μεχρι να φανεί τι παιζει. 6 ώρες πριν, liverpoolman είπε Καλησπερα παιδια αν αγορασω μεταχειρισμενους φακους μηχανες απο ebay ιαπωνια αμερικη κινα κτλ πληρωνω τελωνειο? Υπαρχει τροπος παρακαμψης? Πχ παλιοτερα ειχα αγορασει απο αμερικη και πληρωσα 50 ευρω δεν πληρωσα τελωνειο, ητραν μεσα στην τιμη ο εκτελωνισμος απο το ebay τωρα τι γινεται? Παρακαμψη δεν υπάρχει και ισχυουν τα γραφόμενα του makfil στον οδηγό του --> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Το μονο που ίσως σε συμφερει ειναι αν ο πωλητης συμμετέχει στο ebay global οπου και εκει προπληρώνεις το τελωνειο και ερχονται στην πόρτα σου χωρις επιπλεον έξοδα. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από isay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Διάβασα μερικές σελίδες πιο πίσω, αλλα ισχύει ακόμα ότι το Priority Direct Mail του Banggood μας γλιτώνει από τα επιπλέον; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, Everest είπε Διάβασα μερικές σελίδες πιο πίσω, αλλα ισχύει ακόμα ότι το Priority Direct Mail του Banggood μας γλιτώνει από τα επιπλέον; Ευχαριστώ! Διάβασες καμια αναφορά οτι ΔΕΝ ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, isay είπε Σήμερα παρέλαβα για λογαριασμου φίλου μια μικρή παραγγελία απο το gearbest (ολοι εχουμε ξεροκεφαλους φιλους). Ποσο κάτω απο τη φορολογική ατέλεια και μεθοδο αποστολής belgium post. Προσεξα οτι εκτός απο το κλασσικο αυτοκολλητο με διευθυνση παραλήπτη και διευθυνση επιστροφής στο βελγιο, στην πισω πλευρα ειχε αυτοκόλλητο χαρτάκι (το νομιμο) με περιγραφή ειδους, τιμή (υποτιμολογημένη εννοείται) και κάτω κάτω εγραφε "Countryoforiginofgoods : PRChina". Πριν περιπου 2-3 μήνες του ειχα κάνει μια ακριβή αγορά κινητού με ίδιο τρόπο και είμαι απολυτα σιγουρος οτι το "πισω χαρτακι" δεν υπήρχε. Πριν 2 εβδομάδες (στο ενδιάμεσο) ειχε άλλη μια παραλαβη, με ποσό λίγο πάνω απο την ατέλεια και ίδια μεθοδος αποστολής, αλλα συγκυριακά τοτε δεν ασχολήθηκα. Εβαλα το πακέτο (αγορασε backpack τσάντα, άρα ογκώδες) στο πορτπαγκάζ και μετά πέρασε με το μηχανάκι και την πήρε, οποτε ουτε καν ειδα τι εγραφε και τι ειχε κολλημενο (μπρος - πίσω). Επικοινώνησα μαζί του και μου εστειλε φωτογραφίες (ειχε ακομα το πακέτο) και ειδα οτι μπροστά ειχε το κλασσικό αυτοκόλλητο αλλά πίσω ειχε και πάλι κολλημένο αυτοκόλλητο με την περιγραφή, υποτιμολογημένη τιμή στα 19,53 δολλαρια (αρα κατω απο την ατέλεια) και πάλι αναφορά για China. Κοιταξα τα tracking numbers και απο τα τρία πακέτα και ειδα οτι κανενα δεν περασε ΓΕΤΑ. Γιατί τα γράφω αυτα. Το οτι γράφει σαν προέλευση China, και δεν πέρασε ΓΕΤΑ σημαίνει δυο πράγματα, ειτε ήρθε απο βελγιο σε ξεχωριστό σάκο με εκτελωνισμένα στο βελγιο είδη ή λόγω Πάσχα ειχαν στα ΕΛΤΑ λειψανδρία και ειχαν χαλαρώσει πολύ τους ελέγχους. Αν δεν ισχύει το πρώτο, τοτε δε θα μου κάνει εντύπωση σύντομα να αρχίσουν να σκάνε μαζικα αναφορές για εκτελωνισμους με belgium post. Με δυο λογια, οσοι (ακομα) αγοραζετε απο gearbest καλό ειναι να αποφευγετε το belgium post για 2-3 εβδομαδες μεχρι να φανεί τι παιζει. Παρακαμψη δεν υπάρχει και ισχυουν τα γραφόμενα του makfil στον οδηγό του --> https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Το μονο που ίσως σε συμφερει ειναι αν ο πωλητης συμμετέχει στο ebay global οπου και εκει προπληρώνεις το τελωνειο και ερχονται στην πόρτα σου χωρις επιπλεον έξοδα. Φίλε μου καταλαβαίνω το μένος σου με το gearbest αλλά η μέθοδος Belgium Post είναι 100% safe. Έχω φέρει 2 oneplus 5t, 3 amazfit και 5 Bluedio Bluetooth Headphones για εμένα και φίλους και τίποτα δεν πέρασε τελωνείο. Επίσης αν κάτσει τελωνείο ( δεν έχει αναφερθεί πουθενά τελωνείο με αυτή τη μέθοδο) τότε στο πληρώνει το gearbest. Μην λέμε ότι θέλουμε ούτε εγώ τους συμπαθώ αλλά μην δημιουργούμαι προβλήματα και βλέπουμε δράκους εκεί που δεν υπάρχουν. Πρώτη επιλογή πάντα το Banggood βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε Φίλε μου καταλαβαίνω το μένος σου με το gearbest αλλά η μέθοδος Belgium Post είναι 100% safe. Έχω φέρει 2 oneplus 5t, 3 amazfit και 5 Bluedio Bluetooth Headphones για εμένα και φίλους και τίποτα δεν πέρασε τελωνείο. Επίσης αν κάτσει τελωνείο ( δεν έχει αναφερθεί πουθενά τελωνείο με αυτή τη μέθοδο) τότε στο πληρώνει το gearbest. Μην λέμε ότι θέλουμε ούτε εγώ τους συμπαθώ αλλά μην δημιουργούμαι προβλήματα και βλέπουμε δράκους εκεί που δεν υπάρχουν. Πρώτη επιλογή πάντα το Banggood βέβαια. Συμφουρουμίτη GeorgeAl92, δεν εχω κανενα μένος με το gearbest, εχω μενος να προειδοποιώ αφελείς ή παρορμητικους. Εχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, οτι το belgium post εχει εδώ και καιρό τις καλυτερες πιθανότητες για αποφυγή τελωνειου, απο τις οικονομικές αποστολές του gearbest και επιμένω οτι δεν ειναι trouble free. Βαριεμαι τώρα να ψάχνω τις αναφορές στο adslgr και αλλου. Τις εχω ομως διαβάσει με τα ίδια μου τα ματια. Επισης στο μήνυμα μου που έκανες quote δεν έγραψα οτι με belgium post μπήκε τελωνειο, αλλά έγραψα μια διαφοροποίηση στα αυτοκόλλητα και επειδή "θα δείξει" καλό ειναι για λιγο διάστημα οι αγοράστες να είναι προσεκτικοί ή να επιλεγουν άλλες μεθοδους σίγουρα tax free (οσο αυτό μπορεί να κολλήσει στο gearbest). Άρα δεν τιθεται θέμα δράκων, αλλά συνφορουμική ενημέρωση και προειδοποίηση. Κάπου το Νοέμβριο, μολις άρχισαν να σκάνε τελωνειο τα πρώτα eu express (επειδή το gearbest ειχε αλλαξει αυθαιρετα τις αποστολές), πέσανε 2-3 να με φάνε λέγοντας "εχω κανει Χ παραγγελίες με eu express και δεν μπήκαν τελωνειο", μετά ομως που εσκαγαν μαζικά τα τελωνεια και φάνηκε τι έγινε ... μουγκα. Δεν λεω οτι γινεται το ίδιο, εγραψα προσοχή στις τάδε ενδείξεις. Το γράφω πάλι για να είμαι ξεκάθαρος. Παρατήρησα κάποιες αλλαγες στα αυτοκόλλητα με belgium post. Αν δεν εκτελωνίζονται μαζικά στο Βελγιο, είναι επιφοβο να υπάρχουν τετοια αυτοκολλητα ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ 2-3 ΕΒΔΟΜΆΔΕΣ για να δείξει. Οσοι λαμβάνετε belgium post τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες ειστε ευπρόσδεκτοι να συνδράμετε την εμπειρία σας και να γράφετε τις εμπειρίες σας με τα αυτοκόλλητα και πραγματικά θελω να είναι false alarm. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joemod Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 4/10/2018 στις 2:39 ΜΜ, chicken32 είπε Thanks! Δεν έχω καταλάβει όμως πώς να ξεχωρίζω τις 2 οντότητες (courier/ταχυδρομεία), δηλαδή διαφέρουν κάπου στο έμβλημα/site/tracking number? Αυτή τη στιγμή δεν έχω εύκαιρο τον τρόπο του διαχωρισμού. Το καταλαβαίνω επειδή παραγγέλνω από amazon.de. Έχοντας έρθει σε επαφή με την DHL Ελλάδος (courier δηλαδή) την πρώτη φορά που παρήγγειλα γνωρίζω πως είναι τα ταχυδρομεία. Αν το tracking number δε βγάζει αποτέλεσμα στην Ελληνική DHL τότε μάλλον είναι ταχυδρομεία. Επίσης το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο στα courier όπως κι ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης πολύ μικρότερος (amazon.de ~ 20 ημερολογιακές για παράδειγμα) . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλησπερα αγορα απο ebay ,κινα,ποσο τελικο 44.85 ευρω ,το παλικαρι μου το στειλε Ολλανδια με tracking number να τελειωνει σε ΝL προς τιμην του δεν περιμενα να το κανει και λεω μια χαρα γλυτωσα τελωνειο... Το δεμα εφτασε απο τις 3/4 συμφωνα με το site των ΕΛΤΑ 3/4/2018, 20:22:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ το θεμα ειναι οτι πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ για μια ενημερωση και μου λενε ειναι αναμονη για να περασει τελωνειο,αφου τους εξηγησα οτι ερχεται απο Ολλανδια (το ειδανε κιολας) μου λενε οτι η Ολλανδια ειναι ενδιαμεσος σταθμος και ερχεται απο Κινα οποτε τελωνειο.. Τι συμβαινει ,νομιζα οτι ειναι φαση banggood αυτο που κανονισε ο πωλητης αλλα τελικα.... Καμμια εκτιμηση το ποσο που θα πληρωσω εχει κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCAPTURES Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Στις 29/3/2018 στις 2:34 ΜΜ, PCAPTURES είπε Παιδιά παρήγγειλα χθές απο GB το παρακάτω gimbal που ειναι stock στην G-W-5 (Τσεχίκη αποθήκη) λέτε να μου παίξουν καμία παγαποντιά? https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89 Περιμένω ακόμα να δω τι tr. number θα μου στείλουν...επίσης αφού ειναι Ευρωπαικό ειχε και σαν μοναδικό τρόπο αποστολής την DHL. Το GB το έχω κόψει πλέον για αγορές απο Κίνα διαβαζοντας τις ιστορίες εδώ μέσα αλλα η Ευρωπαική αποθήκη ειναι που με έψησε να το παραγγείλω! Κομπλέ παιδιά ήρθε χθές χωρίς παρατράγουδα. Και στην δική μου περίπτωση μου το έστειλαν με DHL Γερμανίας με tracking number το οποίο μετά απο δύο ημέρες σταμάτησε να ενημερώνεται απο το γερμανικό site της DHL ενώ όταν το έβαζα στο Ελληνικό site της DHL μου έβγαζε οτι δεν υπάρχει.Την Τρίτη μίλησα με την DHL για να ρωτήσω που βρίσκεται το δέμα και μου είπαν οτι έχει σταλεί με Γερμανικό ταχυδρομείο και μόλις φτάσει Ελλάδα θα υπάρξει ενημέρωση με νέο tr. number.Την επομένη μου ήρθε μήνυμα λοιπόν απο την DHL "Το DHL EXPRESS με tr. number 35......85 απο deutsche post ειναι καθοδόν" και την ίδια μέρα το παρέλαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, nikx είπε Καλησπερα αγορα απο ebay ,κινα,ποσο τελικο 44.85 ευρω ,το παλικαρι μου το στειλε Ολλανδια με tracking number να τελειωνει σε ΝL προς τιμην του δεν περιμενα να το κανει και λεω μια χαρα γλυτωσα τελωνειο... Το δεμα εφτασε απο τις 3/4 συμφωνα με το site των ΕΛΤΑ 3/4/2018, 20:22:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ το θεμα ειναι οτι πηρα τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ για μια ενημερωση και μου λενε ειναι αναμονη για να περασει τελωνειο,αφου τους εξηγησα οτι ερχεται απο Ολλανδια (το ειδανε κιολας) μου λενε οτι η Ολλανδια ειναι ενδιαμεσος σταθμος και ερχεται απο Κινα οποτε τελωνειο.. Τι συμβαινει ,νομιζα οτι ειναι φαση banggood αυτο που κανονισε ο πωλητης αλλα τελικα.... Καμμια εκτιμηση το ποσο που θα πληρωσω εχει κανεις;; Οσο δεν διαβάζετε αυτά που γράφουμε εδω μέσα, θα εχετε εκπλήξεις. αν πάνω στο φακελο γράφει την κανονική τιμή και 45 ευρω ειναι η αξία μαζί με μεταφορικά, υπολογισε τελωνειο περιπου 26 ευρω. Να κοιτας το tracking number στο site των ελτα μήπως ζητήσουν παραστατικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikx Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ευχαριστω θα κοιταζω ,κατι αλλο λογικα θα μου ρθει η ταριφα η τελικη να την πληρωσω στα ταμεια των ΕΛΤΑ μου ,δεν πιστευω να χρειαστει να ασχοληθω εγω με εκτελωνισμους και τετοια;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά χτες στο site των ΕΛΤΑ εμφάνισε tracking ότι είχε έρθει από 4 του μήνα κάτι θα μας τρελάνουν τελικά εκεί στα ΕΛΤΑ , τέλος πάντων γράφει εκφόρτωση αντικείμενου να υποθέσω ότι δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι? έτσι και αλλιώς 13,5 ευρώ κάνει άρα έχει την ατέλεια νόμιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, george1551 είπε Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά χτες στο site των ΕΛΤΑ εμφάνισε tracking ότι είχε έρθει από 4 του μήνα κάτι θα μας τρελάνουν τελικά εκεί στα ΕΛΤΑ , τέλος πάντων γράφει εκφόρτωση αντικείμενου να υποθέσω ότι δεν περνάει τελωνείο έτσι δεν είναι? έτσι και αλλιώς 13,5 ευρώ κάνει άρα έχει την ατέλεια νόμιμα. Mη βιάζεσαι ... κοίτα και το δικό μου, ακόμα δεν παρέλαβα (κάνει διακοπές το πακετάκι στο ΜΔ της πόλης προορισμού προφανώς λόγω ''πασχαλινών αδειών υπαλλήλων'') Spoiler http://prntscr.com/j48135 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, molot12 είπε Mη βιάζεσαι ... κοίτα και το δικό μου, ακόμα δεν παρέλαβα (κάνει διακοπές το πακετάκι στο ΜΔ της πόλης προορισμού προφανώς λόγω ''πασχαλινών αδειών υπαλλήλων'') Απόκρυψη περιεχομένων http://prntscr.com/j48135 το δικό σου μπήκε Ελλάδα 6 του μήνα και εμένα λέει ότι μπήκε 4 του μήνα , έμενα αν και λέει ότι μπήκε 4 του μήνα το έδειξε μόλις χτες ότι κουλό στα ΕΛΤΑ γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 20 hours ago, Salvation81 said: Αν αυτο που θα παραγγειλεις δεν εχει εγκριση απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ υπηρεσια υγειας οπως ο ΕΟΦ θα κρατηθει τελωνειο και θα πρεπει να πας στον ΕΟΦ ωστε να βγει η αναλογη αδεια εισαγωγης. Ταλαιπωρια γιατι αν θυμαμαι καλα μια φορα που ειχα παει εφυγα απο Αεροδρομιο και πηγα Χολαργο και μετα παλι Αεροδρομιο. Στην Ελλάδα έρχονται κανονικά χωρίς θέμα πλέον. Το θέμα είναι τι γίνεται στην Αγγλία. Και εάν με συμφέρει κάτι τέτοιο.. Αν και ακόμα δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί το όλο πράγμα. Δεν είναι ότι το Iherb δεν στέλνει Ελλάδα, αλλά δεν μπορώ να κάνω παραγγελίες πάνω από 22 ευρώ. Ενώ για την Αγγλία βλέπω ότι έχει επιλογή με UPS. Βέβαια εάν είναι να πληρωσω και την επιπλέον υπηρεσία του μεσάζοντα αλλά και τελωνείο στην Αγγλία + μεταφορικά τότε προφανώς και δεν με συμφέρει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Καλησπέρα και πάλι! Νομίζω ότι διάβασα σωστά και δεν έκανα βλακεία αλλά για να είμαι σίγουρη. Για αγορά κινητού ~100ευρώ (και αποφυγή "καμπάνας") διαλέγω banggood και στο shipping method επιλέγω Priority direct mail. Προσέχω πριν κάνω place order να βάλω και πάλι τη σωστή μέθοδο αποστολής (γιατί το αλλάζει αυτόματα σε απλό air mail). Δε χρειάζεται κάτι άλλο; πχ να ειναι και σε ευρωπαική αποθήκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις