lambros Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Θέλω να παραγγείλω δέμα που θα περιέχει ξύλινα διακοσμητικά τοίχου και κορνίζες αξίας 57€ από Ali Express. Τι μπορώ να ζητήσω από τον πωλητή έτσι ώστε να μην περάσω τελωνείο; Αν χωρίσω την πληρωμή σε τρία μέρη θα είναι ασφαλής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 On 4/9/2018 at 11:17 AM, molot12 said: Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμφορουμίτες ! Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με LightintheBox πριν την τοποθέτηση παραγγελίας ; Γιατί απο ότι δείχνει στις συχνές ερωτήσεις πρέπει πρώτα να δώσεις παραγγελία και μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους για θέμα τελωνείου. Νομίζω κάποιοι στο forum ανέφεραν πως τους επιστρέψαν το ποσό που πληρώσαν στο τελωνείο; Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη η πολιτική αυτή; Ανάρωτιεμαι πως βγάζουν κέρδος από όλη αυτή την υπόθεση.. Σχεδόν όλα τα δέματα θα περνάνε τελωνείο. Τους συμφέρει κάτι τέτοιο; Εκτός αν 1 στις 10 συσκευές που στέλνουν είναι προβληματική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, lambros είπε Θέλω να παραγγείλω δέμα που θα περιέχει ξύλινα διακοσμητικά τοίχου και κορνίζες αξίας 57€ από Ali Express. Τι μπορώ να ζητήσω από τον πωλητή έτσι ώστε να μην περάσω τελωνείο; Αν χωρίσω την πληρωμή σε τρία μέρη θα είναι ασφαλής; Ο μόνος σίγουρος τρόπος ειναι να σπάσεις τις παραγγελίες σε ποσά CIF μικρότερα των 22 ευρω 11 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ανάρωτιεμαι πως βγάζουν κέρδος από όλη αυτή την υπόθεση.. Σχεδόν όλα τα δέματα θα περνάνε τελωνείο. Τους συμφέρει κάτι τέτοιο; Εκτός αν 1 στις 10 συσκευές που στέλνουν είναι προβληματική. Τη στατιστική πόσα περνάνε τα ξέρουν μόνο αυτοι, οπως και τα margin κέρδους που εχουν. Επισης μπορεί απο πισω να γινεται κάτι αλλο πολύ μεγαλύτερο, όπως λογιστικά κόλπα, ξέπλυμα, κλπ. Για να συνεχίζουν να το παρέχουν, προφανώς τους συμφέρει και βγάζουν λεφτα 7 ώρες πριν, dalan2007 είπε παιδες ξερουμε τι παιζει με το τελωνειο απο usa?θελω μια μπλουζα της blizzard με κοστος 24 ευρω και 21 τα μεταφορικα...λογικα πρεπει να υπολογιζω και αλλα μετα?? Ισχυει ο,τι ισχύει και για τις αγορές απο εξωτερικό (cif, δασμοι, τρόποι αποστολής, κλπ) https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Διάβαζα τον οδηγό εκεί που αναφέρεται σε περιπτώσεις για τρίτους, όταν κάποιο site δεν στέλνει Ελλάδα και σκέφτηκα εάν μπορώ να κάνω κάτι με το iherb. Πχ με κάποιο τρόπο να τα στείλω Αγγλία και από εκεί να μου έρθουν Ελλάδα. Η Αγγλία τι σύστημα έχει με το τελωνείο; Υπάρχει και εκεί ατέλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Χρησιμοποιούμε αυτές τις εταιρείες για τις περιπτώσεις κάποιων μαγαζιών που δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Αλλά στην περίπτωσή σου, το πρόβλημα γίνεται δυσκολότερο με το ότι δεν επιτρέπεται η εισαγωγή κάποιων ουσιών ή χρειάζεται να γνωμοδοτήσει ο ΕΟΦ για να περάσει από το τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 6 hours ago, makfil said: Χρησιμοποιούμε αυτές τις εταιρείες για τις περιπτώσεις κάποιων μαγαζιών που δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Αλλά στην περίπτωσή σου, το πρόβλημα γίνεται δυσκολότερο με το ότι δεν επιτρέπεται η εισαγωγή κάποιων ουσιών ή χρειάζεται να γνωμοδοτήσει ο ΕΟΦ για να περάσει από το τελωνείο. Έχει η Αγγλία τέτοια θέματα; Ελλάδα έρχονται κανονικά. Εξάλλου βιταμίνες θέλω και κάποια είδη μπάνιου. Απλά θα βοηθούσε καθώς η Αγγλία δέχεται αποστολή UPS χωρίς περιορισμό στα κιλά. Το θέμα είναι εάν περνάνε τελωνείο στην Αγγλία, όπως και εδώ. Ποια είναι η ατέλεια εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 45 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Έχει η Αγγλία τέτοια θέματα; Ελλάδα έρχονται κανονικά. Εξάλλου βιταμίνες θέλω και κάποια είδη μπάνιου. Απλά θα βοηθούσε καθώς η Αγγλία δέχεται αποστολή UPS χωρίς περιορισμό στα κιλά. Το θέμα είναι εάν περνάνε τελωνείο στην Αγγλία, όπως και εδώ. Ποια είναι η ατέλεια εκεί; Πρόσφατα χρησιμοποίησα το shipito για αγορά από κατάστημα που δεν έστελνε Ελλάδα. Πρακτικά το πλήρωσα διπλά και κρατώντας το συνολικό ποσό κάτω από τα 22 ευρώ, μόνο και μόνο γιατί το προϊόν δε κυκλοφορεί καθόλου εκτός Αμερικής και το ήθελα. Ωστόσο είχα την απορία, αν αγοράζα κάτι από πχ Κίνα, από πωλητή που στέλνει ευρώπη, και χρησιμοποιούσα άλλη χώρα προορισμού, τι θα σήμαινε από άποψη φόρων; Παράδειγμα: Αγοράζω κινητό αξίας 150ευρώ από Κίνα και μέσω Shipito (ή άλλης εταιρίας) δηλώνω διεύθυνση αποστολής Αυστρία (που σου δίνει το shipito). Και όταν με το καλό φτάσει, μου το προωθούν Ελλάδα. Πέρα από τα μεταφορικά, τι άλλο θα πλήρωνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω ένα προϊόν από Gearbest, αξίας 30€. Οι τρόποι αποστολής που έχει είναι: Priority Line Netherlands Registered(PDM) 10 - 25 business days €1.42 EU Express 21 - 31 business days €24.06 Ποιον τρόπο μου προτείνετε για την αποφυγή του τελωνείου; Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από enterhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 hours ago, vicky_g said: Πρόσφατα χρησιμοποίησα το shipito για αγορά από κατάστημα που δεν έστελνε Ελλάδα. Πρακτικά το πλήρωσα διπλά και κρατώντας το συνολικό ποσό κάτω από τα 22 ευρώ, μόνο και μόνο γιατί το προϊόν δε κυκλοφορεί καθόλου εκτός Αμερικής και το ήθελα. Ωστόσο είχα την απορία, αν αγοράζα κάτι από πχ Κίνα, από πωλητή που στέλνει ευρώπη, και χρησιμοποιούσα άλλη χώρα προορισμού, τι θα σήμαινε από άποψη φόρων; Παράδειγμα: Αγοράζω κινητό αξίας 150ευρώ από Κίνα και μέσω Shipito (ή άλλης εταιρίας) δηλώνω διεύθυνση αποστολής Αυστρία (που σου δίνει το shipito). Και όταν με το καλό φτάσει, μου το προωθούν Ελλάδα. Πέρα από τα μεταφορικά, τι άλλο θα πλήρωνα; Επειδή το θέμα είναι αρκετά περίπλοκο, αλλά και ενδιαφέρον, θα πρότεινα να υπήρχε ξεχωριστό νήμα. Τι λέτε; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @enterhere Με τον 2ο αλλά το ρίσκο θα είναι δικό σου αν το στείλει με άλλο τρόπο Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από makfil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasgaz Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 19 ώρες πριν, tasgaz είπε πηρα εναν συναγερμο απο το bangood με priority direct mail. Μετα απο 2 ημερες με ειδοποιησαν οτι δεν μπορουν με priority (Sorry to inform that due to the shipping regulation, we could not ship the order via Priority Air Mail.) και μου προτειναν με ems express mail service Θα περασει τελωνειο αν το συνεχισω με ems? Ξερει κανεις γιατι δεν μπορουν να στειλουν με priority? Το bangood με ενημέρωσε ότι δεν στέλνει προϊόντα με μπαταρίες με priority ξέρει κάνει τίποτα? We regret to inform you that there are no suitable shipping methods to deliver batteries to your country. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, elpaso1 είπε Έχει η Αγγλία τέτοια θέματα; Ελλάδα έρχονται κανονικά. Εξάλλου βιταμίνες θέλω και κάποια είδη μπάνιου. Απλά θα βοηθούσε καθώς η Αγγλία δέχεται αποστολή UPS χωρίς περιορισμό στα κιλά. Το θέμα είναι εάν περνάνε τελωνείο στην Αγγλία, όπως και εδώ. Ποια είναι η ατέλεια εκεί; Αν αυτο που θα παραγγειλεις δεν εχει εγκριση απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ υπηρεσια υγειας οπως ο ΕΟΦ θα κρατηθει τελωνειο και θα πρεπει να πας στον ΕΟΦ ωστε να βγει η αναλογη αδεια εισαγωγης. Ταλαιπωρια γιατι αν θυμαμαι καλα μια φορα που ειχα παει εφυγα απο Αεροδρομιο και πηγα Χολαργο και μετα παλι Αεροδρομιο. 4 λεπτά πριν, tasgaz είπε Το bangood με ενημέρωσε ότι δεν στέλνει προϊόντα με μπαταρίες με priority ξέρει κάνει τίποτα? We regret to inform you that there are no suitable shipping methods to deliver batteries to your country. Οι μπαταριες θεωρουνται επικινδυνο υλικο (με οσα εγιναν το 16 με μπαταριες που εκαναν μπαμ στα αεροπλανα λογικο ειναι) και αρα πολλες φορες δεν αποστελνονται γενικα. Το αστειο ειναι πως στις στελνουν σαν μερος συσκευασιας (πχ action camera - λες και αν ειναι να σκασουν εκει δεν θα σκασουν) αλλα οχι μονες τους. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liverpoolman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια αν αγορασω μεταχειρισμενους φακους μηχανες απο ebay ιαπωνια αμερικη κινα κτλ πληρωνω τελωνειο? Υπαρχει τροπος παρακαμψης? Πχ παλιοτερα ειχα αγορασει απο αμερικη και πληρωσα 50 ευρω δεν πληρωσα τελωνειο, ητραν μεσα στην τιμη ο εκτελωνισμος απο το ebay τωρα τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasgaz Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 52 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν αυτο που θα παραγγειλεις δεν εχει εγκριση απο ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ υπηρεσια υγειας οπως ο ΕΟΦ θα κρατηθει τελωνειο και θα πρεπει να πας στον ΕΟΦ ωστε να βγει η αναλογη αδεια εισαγωγης. Ταλαιπωρια γιατι αν θυμαμαι καλα μια φορα που ειχα παει εφυγα απο Αεροδρομιο και πηγα Χολαργο και μετα παλι Αεροδρομιο. Οι μπαταριες θεωρουνται επικινδυνο υλικο (με οσα εγιναν το 16 με μπαταριες που εκαναν μπαμ στα αεροπλανα λογικο ειναι) και αρα πολλες φορες δεν αποστελνονται γενικα. Το αστειο ειναι πως στις στελνουν σαν μερος συσκευασιας (πχ action camera - λες και αν ειναι να σκασουν εκει δεν θα σκασουν) αλλα οχι μονες τους. Μα και εγώ δεν παρήγγειλα σκέτη μπαταρία. Συναγερμό παρειγγειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tasgaz είπε Μα και εγώ δεν παρήγγειλα σκέτη μπαταρία. Συναγερμό παρειγγειλα Εκει δεν ξερω τι να σου πω, ηθελα μια μπαταρια για action camera που δεν μπορουσαν να μου την στειλουν μονη της επειδη θεωρειται επικινδυνο υλικο....Παραγγειλα την action camera ολοκληρη και μου ηρθε κανονικα....Οποτε φανταζομαι καποιο limitation υπαρχει. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις