fuzz Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 δεμα απο Αμερικη με DHL eCommerce εχει φτασει 2/4 Ελλαδα , παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ ? μου δινει επισης ενα trackin number UM2783510**US προς το παρων δεν το βλεπω πουθενα θα πληρωσω τελωνειο ? το δεμα ηταν 27 € + 8,00 € μεταφορικα
spartak1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 54 λεπτά πριν, fuzz είπε δεμα απο Αμερικη με DHL eCommerce εχει φτασει 2/4 Ελλαδα , παραλαμβανω απο ΕΛΤΑ ? μου δινει επισης ενα trackin number UM2783510**US προς το παρων δεν το βλεπω πουθενα θα πληρωσω τελωνειο ? το δεμα ηταν 27 € + 8,00 € μεταφορικα Eίναι στο τελωνείο. Κανονικά πρέπει να πληρώσεις ΦΠΑ στο σύνολο (στα 35 ευρω)και επιπλέον 15 ευρω. Αλλά μπορεί και να μην πληρώσεις. Παρακολουθείς την πορεία του δέματος με τον κωδικό που ξεκινα απο UM. Αλλά θα κάνεις υπομονή 1
Nnoutas Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2018 στις 3:18 ΜΜ, Nnoutas είπε Λοιπόν, μετά από επικοινωνία σήμερα με το κατάστημα και αφού έχουν περάσει σχεδόν 30 μέρες από την παραγγελία και το στάτους παραμένει σε pre-advised δέχτηκαν να μου κάνουν full refund με το ακόλουθο μήνυμα. "Thank you for shopping on Banggood. We are glad to help you checking some details of your order . It was shipped to the following address: We apologize for this delayed delivery. If there are no problems with this address, do you want to receive a refund? You will receive the refund to the same payment method you used to place this order. If you receive the original parcel in the future, would you mind rejecting it or paying again for it? We look forward to receiving your reply. Best regards" Φυσικά θα ξαναπαραγγείλω το προϊόν. Το ζητούμενο είναι αν και όταν ποτέ έρθει το πρώτο δέμα τι είναι το καλύτερο να κάνω; Η ταλαιπωρία με την "καταραμένη" πλέον παραγγελία συνεχίζεται. Αφού μου έγινε refund παράγγειλα ξανά τη Δευτέρα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί. Εννοείται ότι το προϊόν είναι σε στοκ. Κάποιος με έχει μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Nnoutas
dj-apollon Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 50 λεπτά πριν, Nnoutas είπε Η ταλαιπωρία με την "καταραμένη" πλέον παραγγελία συνεχίζεται. Αφού μου έγινε refund παράγγειλα ξανά τη Δευτέρα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί. Εννοείται ότι το προϊόν είναι σε στοκ. Κάποιος με έχει μουτζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς Μια παραγγελια που εκανα απο Banggood πριν δυο εβδομαδες με απλο ταχυδρομειο + tracking εκαναν 5 εργασιμες να τη στειλουν και τη παρελλαβα χθες, δε νομιζω να εισαι τοοοσο ατυχος!
Nnoutas Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, dj-apollon είπε Μια παραγγελια που εκανα απο Banggood πριν δυο εβδομαδες με απλο ταχυδρομειο + tracking εκαναν 5 εργασιμες να τη στειλουν και τη παρελλαβα χθες, δε νομιζω να εισαι τοοοσο ατυχος! Το λέω γιατί είναι η πρώτη φορά που ψιλό βιαζόμουν την παραγγελία και έτυχαν όλα τα ανάποδα.
helicoid Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να προσθέσω κι εγω την πρόσφατη εμπειρία μου. Αγορά 05/03 από ebay από κινέζο πωλητή αξίας 40 ευρώ ($50) που ο κινέζος είχε σημειώσει $14 αξία στο κουτί. Κουτί σε όγκο σαν δυο εξωτερικοί σκληροί δίπλα δίπλα όρθιοι, χαμηλού βάρους (κάτω απο μισό κιλό), δωρεάν αποστολή (οχι expedited) με DHL e-commerce Asia (deutsche post, οχι courier) με tracking number τύπου ΧΧ123456789DE, ήρθε προχτές (~25 μέρες από shipping date) με πράσινο αυτοκολλητάκι "τελωνειακώς ελεύθερο". Βέβαια ο πονηρός κινέζος είχε βάλει άλλο stepping επεξεργαστές από αυτό που υποτίθεται οτι πουλούσε και θα τα στείλω πίσω Κίνα. Αλλά το DHL e-commerse Asia φαίνεται να δουλεύει κομπλέ μιας και τα χαρτιά δείχνουν οτι φεύγει από Γερμανία και οχι Κίνα. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από helicoid
makfil Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Αφού παρέλαβες χωρίς έξοδα εκτελωνισμού, θεώρησέ το σαν πασχαλινό δώρο από τους τελωνειακούς. Αλλά, "DHL e-Commerse Asia" και "τα χαρτιά δείχνουν ότι φεύγει από Γερμανία" να ξέρεις ότι δεν συμβαδίζουν. Το δέμα σου ταξίδεψε με το γερμανικό ταχυδρομείο Deustche Post DHL. 1
devil-ji Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικα πολυ καλα παει ολο το συστημα! Σε 3 εβδομαδες απο παραγγελια παρελαβα (Aliexpress, china air post με tracking) Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από devil-ji
JohnHacked Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Επιβεβαιώνω και γω πως παρέλαβα θήκες για κάτι σκληρούς δίσκους απο κίνα σε 1,5 εβδομάδα! Οντως πάμε σίγουρα καλύτερα!
elpaso1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 On 3/26/2018 at 11:58 PM, cb_papi said: Επικοινώνησα σήμερα με UPS γιατί έβλεπα από το Tracking Number ότι έχει φτάσει Ελλάδα και αναμένεται να παραδοθεί αύριο. Με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα έξοδο εκτελωνισμού, καθώς το αντικείμενο είχε αναγραφόμενη/υπολογισμένη αξία ~35€. Μια χαρά.. Εκτός και εάν το online υλικό κοστίζει 500+ ευρώ, κατι δεν κολλάει.. Εκτός αν πιστεύεις ότι είναι μια χαρά να πληρώνεις 500 ευρώ για κάτι που κοστίζει 35. Και δεν πιστεύω να έβαλαν ψεύτικη τιμή και μάλιστα τόσο χαμηλή. Άσε που και πάλι στα 35 ευρώ πάλι θα έπρεπε να είχες πληρώσει τελωνείο. Φοβάμαι ότι προπληρωσες το τελωνείο αρκετά ακριβά μέσα στα 560 ευρώ που έδωσες συνολικά. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει. Δωσε λεπτομέρειες εάν μπορείς.
mr.Vox Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, apovogia είπε Παιδιά,καλησπέρα.Έχω μια απορία:ενδιαφέρομαι για την αγορά του συγκεκριμένου ρολογιού.Η έδρα του καταστήματος είναι στη Αμερική.Σύμφωνα με τον πωλητή τα μεταφορικά είναι τσάμπα και θα σταλεί με economy.Πόσο πιστεύετε ότι πρέπει να υπολογίζω το τελωνείο; Επέλεξε καλύτερα πωλητή από ebay ή amazon Αν επιλέξεις στο checkout International Priority Shipping to Greece via the Global Shipping Program θα επιβαρυνθείς περίπου τα 25 ευρώ και δεν θα μπλέξεις με τελωνεία κτλ. Δεν το υποστηρίζουν όλοι οι πωλητές αυτό. Δες εδώ για ebay http://bit.do/invictaS1eb και εδώ για amazon http://bit.do/invictaS1amaz Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από mr.Vox
cb_papi Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, elpaso1 είπε Εκτός και εάν το online υλικό κοστίζει 500+ ευρώ, κατι δεν κολλάει.. Εκτός αν πιστεύεις ότι είναι μια χαρά να πληρώνεις 500 ευρώ για κάτι που κοστίζει 35. Και δεν πιστεύω να έβαλαν ψεύτικη τιμή και μάλιστα τόσο χαμηλή. Άσε που και πάλι στα 35 ευρώ πάλι θα έπρεπε να είχες πληρώσει τελωνείο. Φοβάμαι ότι προπληρωσες το τελωνείο αρκετά ακριβά μέσα στα 560 ευρώ που έδωσες συνολικά. Εκτός αν κάτι μου διαφεύγει. Δωσε λεπτομέρειες εάν μπορείς. Όχι, δεν το προπλήρωσα. H UPS μου είπε ότι πέρασε ελεύθερο, αλλιώς θα πλήρωνα εγώ. Εφόσον τα βιβλία περιλαμβάνουν τις πληροφορίες που τις έχω και online, πιθανώς να τα τιμολόγησαν στο κόστος εκτύπωσης, εξού και τα $36, το οποίο δεν ακούγεται περίεργο.. Το δέμα είχε κανονικά τιμολόγια & αποδεικτικά μέσα για $36.02 και στάλθηκε κατευθείαν από εκδοτικό οίκο.
molot12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Χρόνια Πολλά σε όλους τους συμφορουμίτες ! Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με LightintheBox πριν την τοποθέτηση παραγγελίας ; Γιατί απο ότι δείχνει στις συχνές ερωτήσεις πρέπει πρώτα να δώσεις παραγγελία και μετά να επικοινωνήσεις μαζί τους για θέμα τελωνείου. Νομίζω κάποιοι στο forum ανέφεραν πως τους επιστρέψαν το ποσό που πληρώσαν στο τελωνείο; Ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη η πολιτική αυτή;
ekkli Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 δεν έχει αναφέρει κάποιος μέχρι στιγμής ότι δεν ισχύει, άρα, μέχρι να το αλλάξουν, παίζει κανονικά η πληρωμή του τελωνείου
cineaste Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από cineaste
Προτεινόμενες αναρτήσεις