Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρήγγειλα χθές απο GB το παρακάτω gimbal που ειναι stock στην G-W-5 (Τσεχίκη αποθήκη)  λέτε να μου παίξουν καμία παγαποντιά?

https://www.gearbest.com/gimbal/pp_620374.html?wid=89

Περιμένω ακόμα να δω τι tr. number θα μου στείλουν...επίσης αφού ειναι Ευρωπαικό ειχε και σαν μοναδικό τρόπο αποστολής την DHL.

Το GB το έχω κόψει πλέον για αγορές απο Κίνα διαβαζοντας τις ιστορίες εδώ μέσα αλλα η Ευρωπαική αποθήκη ειναι που με έψησε να το παραγγείλω!

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎28‎/‎3‎/‎2018 στις 9:54 ΠΜ, nmamag είπε

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρια  για τους αμετανόητους-ο πρωτος αμετανόητος εγώ-    που αγοράζουν από  GEARBEST

Εχω  κανει παραγγελία ένα drone αξιας 860 €  με paypal - πληρώνοντας - κακως και ασφάλεια Shipping Insurance--από 4/2/2018 με την μεθοδο priority Line /EU Expres

Μου έδωσαν tracking number την επομένη της παραγγελίας  με  αποστολή με DPDUK2 και ακομα είναι

5/2/2018 southhall the parcel is on its way

ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Ανοιξα dispute σημερα στην paypal  για μη παραλαβη

Επεξ/σία από nmamag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/03/2018 στις 1:18 ΠΜ, thanasisalonica είπε

όταν θα δείχνει το Tracking ζητείται τιμολόγιο θα στείλεις το invoice μέσω mail στο [email protected] 

Ηρθε σε 4 ημερες απο Ταυλανδη, εδειξε στο τρακ  οτι ζητειται τιμολογιο, το εστειλα, πηρα τηλ για εξακρβωση, και μου ειπαν σε 2 εβδομαδες θα το δουν, πες χοντρικα  3-4 λογο Πασχα. Αν ειναι δυνατον. Κοντα μηνα στο τελωνειο...

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.
Στις 28/3/2018 στις 9:54 ΠΜ, nmamag είπε

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρια  για τους αμετανόητους-ο πρωτος αμετανόητος εγώ-    που αγοράζουν από  GEARBEST

Εχω  κανει παραγγελία ένα drone αξιας 860 €  με paypal - πληρώνοντας - κακως και ασφάλεια Shipping Insurance--από 4/2/2018 με την μεθοδο priority Line /EU Expres

Μου έδωσαν tracking number την επομένη της παραγγελίας  με  αποστολή με DPDUK2 και ακομα είναι

5/2/2018 southhall the parcel is on its way

ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ

Δεν είναι σωστός φίλε και φενεται ότι δεν ξέρεις τίποτα από κινεζομαγαζα. Έχω αμέτρητες παραγγελίες με priority line και έχω πάρει δέμα και μετά από 63 μέρες. Η τελευταία μου παραγγελία ήταν λαπτοπ και κινητό μαζί κοντά στο 1000 ρικο από gerarbest μια χαρά ήρθε με DPDUK2 και DPDUK 1 και όλα αυτά είναι ίδια είναι. Και από bangood και από lightinthebox. 

Δημοσ.

Εχω παρει απο dbrand το grip case + καποια αυτοκολλητα στα 48$ (39$ + 9$ μεταφορικα). Απο μονοι τους τα στελνουν μεσω fedex. Το ποσο πληρωθηκε μεσω indiegogo (παρομοιο με kickstarter).

Γνωρίζετε αν θα πληρώσω τελωνειο? Πιστευω σιγουρα θα ανοιξουν για ελεγχο και θα πληρωσω μονο ΦΠΑ (12.5 ευρω?)

Επισης ποσο καιρο κανει για να φυγει? (Ακομα δεν νομιζω να μπηκε)

03:11 At destination sort facility              ATHENS GR

00:47 In transit              KOELN DE

00:45         Departed FedEx location              KOELN DE

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panos314 είπε

Δεν είναι σωστός φίλε και φενεται ότι δεν ξέρεις τίποτα από κινεζομαγαζα. Έχω αμέτρητες παραγγελίες με priority line και έχω πάρει δέμα και μετά από 63 μέρες. Η τελευταία μου παραγγελία ήταν λαπτοπ και κινητό μαζί κοντά στο 1000 ρικο από gerarbest μια χαρά ήρθε με DPDUK2 και DPDUK 1 και όλα αυτά είναι ίδια είναι. Και από bangood και από lightinthebox. 

Ναι όντως δεν ξέρει τιποτα απο αγορες απο κινεζομάγαζα, ουτε ολοι οι αλλοι που γραφουμε εδω μέσα (οι μόνιμοι και οι περιστασιακοί). Γράφουμε συνεχώς ασύστολα ψέματα και κακοήθειες εναντιον του gearbest, το οποίο απο τον περασμενο Αυγουστο που εσφιξαν τα πραγματα με το τελωνειο, εχει φανεί "καραξιοπιστο" διότι

• δεν κάνει ποτέ αυθαιρετες αλλαγές στους τρόπους αποστολής, ακομα κι αν ο πελατης ακριβοπλήρωσε dpduk για να μην περάσει τελωνειο
  • εχει πάντα αληθείς διαθεσιμότητες στο site του
  • εχει φοβερό customer support με σκοπο να υποστηρίξει τον πελάτη και να λύσει οποιοδήποτε προβλημα του πελάτη, ΕΙΔΙΚΑ οταν οφειλεται σε χαζομάρα του gearbest
  • Δεν προσπαθεί ποτέ να σου σπάσει τα νευρα, προκειμένου να μην πάρεις το refund που δικαιούσαι
  • δεν στέλνει ποτέ απο Κίνα, ενω ο πελάτης εχει αγοράσει και ακριβοπληρώσει απο ευρωπαικά warehouses
  • πέφτει πάντα μεσα στους χρόνους παραδοσης

Το εχω γράψει ξανα. Αν το gearbest δεν ακουμπούσε χοντρές προμήθειες στους κουπονάδες για να κρύβουν την πραγματικότητα, δε θα πουλούσε ουτε πέτρες.

Επισης μην τσουβαλιάζεις gearbest με banggood και lightinthebox. ΚΑΜΙΑ σχέση. Απο τον Αυγουστο το pdm του BG δουλευει απροβληματιστα. Το customer support τους ετη φωτος μπροστα και πριν και μετα την πώληση. Επισης η ασφάλεια τελωνειου του lightinthebox κλεινει 3 μήνες που ακομα λειτουργεί σχεδόν άψογα.

Αναγνωρίζω στο gearbest τη μεγαλη ποικιλία προϊόντων και καλύτερες τιμές απο το banggood, αλλά κάθε ένας ζυγίζει και επιλεγει. Και εγώ ψωνίζω απο gearbest αλλά πλεον μονο φθηνές σαβουρες. Ακριβά, ΠΟΤΕ.

Βρε θηρίο, άντεξες 63 ημερες να περιμένεις dpduk; Ακριβοπλήρωσες για να ερθει γρήγορα και χωρίς τελωνειο και δε σε πειραζε που ειχαν δεσμευμένα 2 μηνες τα χρηματα σου;

18 λεπτά πριν, overpower είπε

Εχω παρει απο dbrand το grip case + καποια αυτοκολλητα στα 48$ (39$ + 9$ μεταφορικα). Απο μονοι τους τα στελνουν μεσω fedex. Το ποσο πληρωθηκε μεσω indiegogo (παρομοιο με kickstarter).

Γνωρίζετε αν θα πληρώσω τελωνειο? Πιστευω σιγουρα θα ανοιξουν για ελεγχο και θα πληρωσω μονο ΦΠΑ (12.5 ευρω?)

Επισης ποσο καιρο κανει για να φυγει? (Ακομα δεν νομιζω να μπηκε)

03:11 At destination sort facility              ATHENS GR

00:47 In transit              KOELN DE

00:45         Departed FedEx location              KOELN DE

Απο που το στέλνουν; Βλέπω στην εικονα Koeln DE. Αυτό ειναι η αρχική καταχώρηση ή πιο πριν ειχε αλλη χώρα, πχ usa.

Αν ξεκινησε απο DE, δεν εχει τελωνειο. Αν ξεκίνησε απο USA θα πληρωσεις ΦΠΑ και τα εξοδα εκτελωνισμου.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, panos314 είπε

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο

Δεν έχω την δικιά σου εμπειρία και πραγματικά δεν θέλω να την αποκτήσω.

Πρώτα πρώτα σέβομαι τα λεφτά μου – που τα βγάζω με πολύ κόπο- και απαιτώ  να τα σέβονται και οι άλλοι

Όταν κάνω μια αγορά απαιτώ  να τιμούν αυτά που λένε αναφορικά με τους χρόνους παράδοσης και όχι να υποτιμούν την νοημοσύνη μου  με φτηνές δικαιολογίες  για παιδάκια όπως κάνει το gearbest

PS

Μέλος  paypal  since 2004

Αγορές  2018 από 

ALIEXPRESS  24  αγορές

AMAZON   7 αγορες

EBAY    38 αγορές

BANGGOOD   47 αγορές

GEARBEST  2 αγορές  ( την δεύτερη την αναμένω ακόμη . Είναι το mavic pro combo)

Επεξ/σία από nmamag
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι να πληρώσω μεταφορικά για να έρθει γρήγορα και να περιμένω 60+ μέρες που γράφετε.

Όταν μου λέει πχ 3-4 working days  άντε να περιμένω άλλη 1 μέρα. Μετά ξεκιναω τις ενέργειες. Δεν μπορώ να το δεχθώ ότι πλήρωσα για γρήγορα μεταφορικά και να περιμένω τοοοοοσες μέρες.σιγα μην μας κοροϊδεύουν οι κινεζοι και οι κάθε Κινέζοι. Τα λεφτά μας δίνουμε και πρέπει να τα σέβονται!!

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, isay είπε

Απο που το στέλνουν; Βλέπω στην εικονα Koeln DE. Αυτό ειναι η αρχική καταχώρηση ή πιο πριν ειχε αλλη χώρα, πχ usa.

Αν ξεκινησε απο DE, δεν εχει τελωνειο. Αν ξεκίνησε απο USA θα πληρωσεις ΦΠΑ και τα εξοδα εκτελωνισμου.

Η dbrand βρίσκεται Καναδά οπότε εκτός Ε. Ε. 

Αρα από όσο έψαξα ΦΠΑ + κάνα 20αρικο? Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο βγαίνει το ΦΠΑ? (24% στα 48$ ή στα 39 που είναι χωρίς μεταφορικά?) 

Επίσης πόσες μέρες θα κάνει και πως πληρώνω? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stelios18120 είπε

Εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι να πληρώσω μεταφορικά για να έρθει γρήγορα και να περιμένω 60+ μέρες που γράφετε.

Όταν μου λέει πχ 3-4 working days  άντε να περιμένω άλλη 1 μέρα. Μετά ξεκιναω τις ενέργειες. Δεν μπορώ να το δεχθώ ότι πλήρωσα για γρήγορα μεταφορικά και να περιμένω τοοοοοσες μέρες.σιγα μην μας κοροϊδεύουν οι κινεζοι και οι κάθε Κινέζοι. Τα λεφτά μας δίνουμε και πρέπει να τα σέβονται!!

Ακριβως ετσι

Respect

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, overpower είπε

Η dbrand βρίσκεται Καναδά οπότε εκτός Ε. Ε. 

Αρα από όσο έψαξα ΦΠΑ + κάνα 20αρικο? Μπορεί να μου πει κάποιος πόσο βγαίνει το ΦΠΑ? (24% στα 48$ ή στα 39 που είναι χωρίς μεταφορικά?) 

Επίσης πόσες μέρες θα κάνει και πως πληρώνω? 

Αφού έρχεται με Fedex (courier) θα αντιμετωπίσεις και αμοιβή εκτελωνιστή και μικροέξοδα.

Ο ΦΠΑ υπολογίζεται στην αξία CIF (κόστος και μεταφορικά).

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/28/2018 στις 8:35 ΜΜ, JeZus είπε

https://www.gearbest.com/laptops/pp_648196.html?wid=89

παιδια επειδη το ψηνω να παρω το xiaomi notebook το βγαλε το gb προσφορα και ηθελα να επιβεβαιωσω 100% οτι δεν θ χω θεμα μ τελωνειο. το χει φθηνοτερο με μεθοδο αποστολης gw5 αυτο σημαινει ευρωπαικη αποθηκη σωστα, Τσεχια ναν δεν κανω λαθος. προχωραω χωρις φοβο και παθος;

Εγώ πήρα πρόσφατα κινητό αξίας 160 ευρώ από την gw5 αποθήκη του gearbest. Ήρθε κανονικά χωρίς τελωνεία κλπ. Εμένα έκανε αν θυμάμαι καλά 5-6 εργάσιμες οπότε καμία δεκαριά μέρες συνολικά. Εντός Ελλάδας αναλαμβάνουν τα ΕΛΤΑ κούριερ.

Επεξ/σία από darksoul93
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makfil είπε

Αφού έρχεται με Fedex (courier) θα αντιμετωπίσεις και αμοιβή εκτελωνιστή και μικροέξοδα.

Ο ΦΠΑ υπολογίζεται στην αξία CIF (κόστος και μεταφορικά).

Γράφει αυτό 

Shipment exception

ATHENS GR
Held, cleared regulatory agency(s) after aircraft/truck departed

Τι σημαίνει? Με το exception καταλαβαίνω ότι εξαιρείται. 

Δημοσ.

Γράφει "Shipment Excemption" και όχι "Customs Excemption".

Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει η 2η παρατήρηση, αλλά, το δέμα έρχεται από Καναδά, όπως είπες, και η σχετική σύμβαση δεν έχει επικυρωθεί ακόμη από τη Βουλή

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...