Moderators Malthador Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Επειδή το έχω αφήσει το άθλημα για κανά δίμηνο, για πέστε λίγο, Priority Direct από banggood ισχύει ακόμα ότι είναι η πιο safe επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Ναι, εξακολουθεί να είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος αποστολής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiros2332 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Malthador είπε Επειδή το έχω αφήσει το άθλημα για κανά δίμηνο, για πέστε λίγο, Priority Direct από banggood ισχύει ακόμα ότι είναι η πιο safe επιλογή; Μολις εδωσα παραγγελια για 2 ip cameras της Digoo. Αγορα από Banggood και με Priority Direct. Για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, Spiros2332 είπε Μολις εδωσα παραγγελια για 2 ip cameras της Digoo. Αγορα από Banggood και με Priority Direct. Για να δουμε.... Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα Όλα καλά θα πάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μάκαρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αγορά αντικειμένων αξίας 14 ευρώ (αφού δεν μας ενδιαφέρει το τελωνείο λόγω μικρότερης αξίας απο τα 22 ευρώ) μέσω banggood υποθέτω χρησιμοποιώ standard shipping ? Η μέθοδος αυτή δίνει tracking number ? Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από Μάκαρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, pappasmix είπε Είχες κάνει κάποια ενέργεια προς το gearbest(ticket);..Περίπου πόσες ημέρες έκανε να παραδοθεί; και με ποια εταιρία; Λοιπον για να ξεκαθαρησει μια και καλη η κατασταση. Παραγγειλα 7/3 το dji phantom 4 pro. Και αυτοι το εστειλάν άντί με την dpd με CPEXPAV και εγω ανισυχουσα και ηθελα να ανοιξω dispute στο paypal για να καταγγειλω το gearbest οπως μου εγραφαν καποιοι. αλλα ευτυχως που δεν το εκανα. Το παρελαβα σημερα. Πολυ νωριτερα απο οτι θα παραλαμβανα με dpd και χωριε τελωνειο. Το δεμα ηρθε σπιτι με τα Πορτα πορτα των ελτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ababapanos είπε Παιδια τελος καλο ολα καλα εφτασε σημερα το drone πολυ ποιο γρηγορα απο dpd και δεν περασε τελωνειο. Οποτε ο νεος τροπος του gearbest ειναι και αυτος αξιοπιστος οπως το priority line ΕU Μια χαρα! Σ'ωραίος που αφησες feedback για άλλους ababapanous .(γράφαμε μαζί) Γραψε επισης πως ήρθε στα χέρια σου. Με ελτα; Με acs; Με κάτι αλλο; Επισης δες πάνω στο κουτί και πες μας την τελική μορφή του tracking number, π.χ. 11 αριθμοί ή Cpxxxxxx κλπ. Πάντως το gearbest σε έκανε beta tester της νεας μεθοδου και εσένα σου βγήκε. Μια επισημανση. ΜΗΝ είσαι τοσο σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος τρόπος ειναι σιγουρα αξιοπιστος. Ασε να δοκιμαστει για 1-2 μήνες και μετά βλέπουμε. Μιλάμε για gearbest οπου τους τελευταίους 8 μήνες γίνονται αλλαγες επι αλλαγων. ΘΕΤΙΚΟ δειγμα οτι δε σταματησε τελωνειο, αλλά για το δικό μου τρόπο σκέψης αυτό απεχει ακομα πολύ μακρια απο να το δεχτώ ως ασφαλή τρόπο. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Επειδή το έχω αφήσει το άθλημα για κανά δίμηνο, για πέστε λίγο, Priority Direct από banggood ισχύει ακόμα ότι είναι η πιο safe επιλογή; Σαν παλιό καλό κρασί. Σταθερή αξία, χωρίς μπελάδες και εκπλήξεις. Προχώρα αφοβα 3 ώρες πριν, pappasmix είπε Πάλι καλά πληρώσαμε με paypal. Σκέφτομαι να ζητήσω τώρα ακύρωση της παραγγελίας με δικαιολογία ότι ψάχνοντας τώρα βρήκα ότι το CPEXPHV δεν είναι μέθοδος αποστολής Eu express dpduk.. ή μήπως να ανοίξω κατ ευθείαν dispute στο paypal; Ο τρόπος που στο στείλανε είναι CPEXPHV; Σιγουρα το gearbest εκανε και εσενα beta tester οπως τον ababapanos (εκείνου του βγήκε). Ακύρωση αν εχει φυγει (πραγματικά ή εικονικά) δυσκολα θα την δεχτουν μετα απο τοσες μερες. Εγω θα σου προτεινα να πιέζεις μπας και τσιμπησεις δεσμευση οτι αμα μπει τελωνειο θα πληρώσουν το τελωνειο. Ναι ειναι βαρετό, ναι θα σου σπασουν τα νευρα, αλλα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο σε αυτό το σημείο. Εννοειται οτι την τελικη αποφαση την εχεις εσυ. Σε καθε περιπτωση άφηνε feedback για τις εξελίξεις Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2018 από isay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, isay είπε Μια χαρα! Σ'ωραίος που αφησες feedback για άλλους ababapanous .(γράφαμε μαζί) Γραψε επισης πως ήρθε στα χέρια σου. Με ελτα; Με acs; Με κάτι αλλο; Επισης δες πάνω στο κουτί και πες μας την τελική μορφή του tracking number, π.χ. 11 αριθμοί ή Cpxxxxxx κλπ. Πάντως το gearbest σε έκανε beta tester της νεας μεθοδου και εσένα σου βγήκε. Μια επισημανση. ΜΗΝ είσαι τοσο σίγουρος οτι ο συγκεκριμένος τρόπος ειναι σιγουρα αξιοπιστος. Ασε να δοκιμαστει για 1-2 μήνες και μετά βλέπουμε. Μιλάμε για gearbest οπου τους τελευταίους 8 μήνες γίνονται αλλαγες επι αλλαγων. ΘΕΤΙΚΟ δειγμα οτι δε σταματησε τελωνειο, αλλά για το δικό μου τρόπο σκέψης αυτό απεχει ακομα πολύ μακρια απο να το δεχτώ ως ασφαλή τρόπο. Σαν παλιό καλό κρασί. Σταθερή αξία, χωρίς μπελάδες και εκπλήξεις. Προχώρα αφοβα Σιγουρα το gearbest εκανε και εσενα beta tester οπως τον ababapanos (εκείνου του βγήκε). Ακύρωση αν εχει φυγει (πραγματικά ή εικονικά) δυσκολα θα την δεχτουν μετα απο τοσες μερες. Εγω θα σου προτεινα να πιέζεις μπας και τσιμπησεις δεσμευση οτι αμα μπει τελωνειο θα πληρώσουν το τελωνειο. Ναι ειναι βαρετό, ναι θα σου σπασουν τα νευρα, αλλα νομιζω οτι ειναι το καλυτερο σε αυτό το σημείο. Εννοειται οτι την τελικη αποφαση την εχεις εσυ. Σε καθε περιπτωση άφηνε feedback για τις εξελίξεις Πάνω στο κουτί δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει προέλευση Κίνα. καμία ταμπέλα. Μόνο τα στοιχεία μου με τον αριθμό αποστολής από την dhl Γερμανίας. επισης το tracking number για 7 μέρες δεν έδειχνε τίποτα και ξεκίνησε να δείχνει από την στιγμή που έφτασε το δέμα Γερμανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 6:31 ΜΜ, makfil είπε 1. Αν είχες κάνει αναζήτηση με τη λέξη "δώρο" θα είχες βρει πολλές απαντήσεις για το θέμα σου. 2. Η έννοια "δώρο" δεν υπάρχει στην τελωνειακή νομοθεσία, αλλά υπάρχει η έννοια της αποστολής από τρίτη χώρα μη εμπορικού χαρακτήρα, με ατέλεια τα 45€. Είναι προφανές, ότι, δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ειδών τεχνολογίας και μη, όπως νομίζεις. 3. Εάν η αξία CIF είναι μεγαλύτερη, ο τελωνειακός θα ζητήσει απόδειξη και αφού δεν έχεις, όπως λες, θα εκτιμήσει με τις γνώσεις και τα εργαλεία που διαθέτει. Σ' ευχαριστώ πολύ. Ηταν κατατοπιστική η απάντησή σου και πρέπει να το ομολογήσω. Γιαυτό και το σταματώ εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Στις 3/20/2018 στις 9:09 ΜΜ, specre είπε Θα περιμένω μερικές μέρες για να δω που θα κατασταλάξει. Υπάρχει ακόμα χρόνος για dispute (αν έχει γίνει καμιά μ@λ@κί@ από τον πωλητή). Τελικά μ@λ@κίες μου είχαν πει στο τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ. Το δέμα ήρθε 23/3/2018 και όλα οκ. Για την ιστορία... αγορά laptop keyboard 13 ευρώ, aliexpress, China Post Registered Air Mail, χωρίς θέμα από τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannisV Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Spiros2332 είπε Μολις εδωσα παραγγελια για 2 ip cameras της Digoo. Αγορα από Banggood και με Priority Direct. Για να δουμε.... Έκανα πριν περίπου 3 βδομάδες την ίδια παραγγελία, όλα πήγαν πένα και τις είχα σε λιγότερο από 1 μήνα! 6 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Για αγορά αντικειμένων αξίας 14 ευρώ (αφού δεν μας ενδιαφέρει το τελωνείο λόγω μικρότερης αξίας απο τα 22 ευρώ) μέσω banggood υποθέτω χρησιμοποιώ standard shipping ? Η μέθοδος αυτή δίνει tracking number ? Ευχαριστώ. Κάτω από 22 (συμπ. μεταφορικών) δεν έχεις θέμα και σε περίπτωση που σκαλώσει απλά θα στείλεις απόδειξη paypal. Το standard δεν νομίζω πως δίνει tracking (99% σίγουρος), αν θες tracking πάρε registered που νομίζω γενικά έρχεται και λίγο πιο γρήγορα (τουλάχιστον εμένα τα regirstered μέσω ebay/gb κ.α έρχονται 1-2 βδομάδες γρηγορότερα και για 1-1.5ε που είναι έξτρα συνήθως αξίζει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ababapanos είπε Πάνω στο κουτί δεν υπήρχε τίποτα που να δείχνει προέλευση Κίνα. καμία ταμπέλα. Μόνο τα στοιχεία μου με τον αριθμό αποστολής από την dhl Γερμανίας. επισης το tracking number για 7 μέρες δεν έδειχνε τίποτα και ξεκίνησε να δείχνει από την στιγμή που έφτασε το δέμα Γερμανία. Άρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα (γιατί gearbest ειναι αυτό, αυριο μπορει να τα αλλαξει πάλι) Για αποστολές που πρληρωθηκαν με eu express dpduk άλλαξε τον τρόπο αποστολής σε CPEXPHV η οποια έρχεται μέσω Γερμανίας με dhl (courier ή parcel δεν εχω καταλάβει) η οποια παραδοθηκε σε εσενα με elta πορτα-πορτα χωρις εκπλήξεις @ababapanos κάνε ενα κοπο ακομα να μας πεις τι ειδους ήταν το τελικο tracking number, δηλαδη CPxxxDE ή σκετο νουμερο; Απο την περιπτωση σου (και τις αλλες που εσκασαν εδω μεσα και σε αλλες σελίδες) συν οτι πριν μερικές ημέρες ο Σωτήρης γκρίνιαζε οτι πάλι το gearbest αλλαξε αυθαιρετα τις αποστολές σε CPEXPHV και postnl, μάλλον ειχαμε το εξης φαινομενο Η gearbest ήθελε να κάνει beta testing για την CPEXPHV και για τη νεα (της νεας) priority direct mail με postnl (προσπαθώντας να πετυχει το αποτελεσματικότητα pdm του banggood) και το εκανε με ρισκο των πελατών της, φέρνοντας αναστάτωση (για αλλη μια φορα) σε αυτους που αγοράζουν (ακομα) απο αυτήν. Αυτή τη φορά μάλλον επιασε στον υπνο και τους κουπονάδες της (αυτους δηλαδη που της φέρνουν πολλα λεφτα) γιατι και αυτοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Ο ανεπισημος gearbest greece σε τετοιες περιπτώσεις, αν ήξερε οτι δοκιμάζεται νεος τρόπος, πριν αρχίσουν ακομα οι αποστολές, θα ειχε σηκώσει αναρτηση οτι "νεος ασφαλής τρόπς, χωρις τελωνειο, ψωνιστε ψωνιστε, καραδοκιμασμένος, ψωνιστε ψωνιστε". Απο τις περιπτώσεις που δημιουργησε ανησυχία, δεν διάβασα πουθενα η gearbest να λεει οτι αμα κάτσει τελωνειο, θα το καλύψουν, δηλαδη σας κάνουμε beta testers αλλα αμα το λουκουμι δε δέσει "τα τελωνεια" ειναι του πελάτη. Μονα-ζυγά δικά της. Ακρως αντιεπαγγελματικό κατά τη γνώμη μου. Το beta testing συνεχίζεται, μην κάποιοι παιρνετε αερα επειδη οι πρώτες αποστολές είχαν θετικό αποτελεσμα. Θα πάρει μήνες για να φανει τι τελικα ειναι αξιοπιστο και σταθερο Το μηνυμα που εστειλε στους αγοραστες με dpuk οτι και καλα το δεμα γυρισε πισω, τωρα πιστευω οτι ήταν μουφα και συνειδητά εστησε σενάριο για να φυγουν τα δεματα με CPEXPHV. Δεν εχω διαβασει αντιστοιχες κινησεις της στο παρελθόν. Ισως τα εσπασε με την dpuk ή θελει να την εκβιάσει για αλλαγές τιμών (προς οφελος της gearbest βεβαια) ή η dpduk εκλεισε την πορτα (για δικους της λογους - δε με νοιάζει) Κάνοντας ενα επιδερμικό search, βλέπω οτι η CPEXPHV δεν ειναι κάποια κλασσική εταιρεία, τυπου dhl, postnl, turkeypost, swedenpost, κλπ αλλά ένας μεσάζοντας που συνεργάζεται με αρκετές εταιρίες. Σαν ένα μαγαζί που πουλά ταυτοχρονα cosmote-vodafone-wind. Αυτό θα δειξει αν τελικά ειναι καλό ή κακό, γιατί μάλλον η gearbest θα πουλα EU Express αλλά τελικά ο πελάτης δεν θα μπορει να ξερει πως θα του ερθει το προιόν (μιλάμε πάντα για το τελωνειο). Πιθανοι αγοραστες απο gearbest... για αλλη μια φορά ... ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ στις κινησεις σας! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από isay 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Να προσθέσω και εγώ την εμπειρια για τους αμετανόητους-ο πρωτος αμετανόητος εγώ- που αγοράζουν από GEARBEST Εχω κανει παραγγελία ένα drone αξιας 860 € με paypal - πληρώνοντας - κακως και ασφάλεια Shipping Insurance--από 4/2/2018 με την μεθοδο priority Line /EU Expres Μου έδωσαν tracking number την επομένη της παραγγελίας με αποστολή με DPDUK2 και ακομα είναι 5/2/2018 southhall the parcel is on its way ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappasmix Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, isay είπε Άρα με τα μέχρι τώρα δεδομένα (γιατί gearbest ειναι αυτό, αυριο μπορει να τα αλλαξει πάλι) Για αποστολές που πρληρωθηκαν με eu express dpduk άλλαξε τον τρόπο αποστολής σε CPEXPHV η οποια έρχεται μέσω Γερμανίας με dhl (courier ή parcel δεν εχω καταλάβει) η οποια παραδοθηκε σε εσενα με elta πορτα-πορτα χωρις εκπλήξεις Να αναφέρω το εξής: Κατά την διαδικασία της αγοράς δεν ψώνισα μέσω κάποιου κουπονά. Για αγορά χωρίς τελωνείο συμβουλεύτηκα τις οδηγίες που έχει στο gearbest greece (δεν ξέρω αν μετράει κάπου αυτό). Στα βήματα της αγοράς που επέλεξα τον shipping method δεν έλεγε eu express dpduk αλλά απλά eu express. Επομένως σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να τους πω ότι δεν μου το έστειλαν με dpduk αφού δεν μου το ανέφεραν πουθενά. Θα μου πουν eu express είναι και το dpduk και το CPEXPHV. Το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ότι το επέλεξα για να αποφύγω το τελωνείο. Ενημερωτικά το πρώτο tracking που μου έστειλαν (το πακέτο επιστράφηκε πίσω) ήταν 12ψήφιο νούμερο (στο dhl φαίνεται σαν Shipment number) και μέθοδος αποστολής CPEXPHV. Από ότι είδα στο dhl.de δίνει ακόμα και τώρα αυτήν την πληροφορία: Fri, 09.03.18 18:10 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Το νέο tracking number είναι της μορφής: CP ακολουθούμενο από 14 νούμερα (στο dhl φαίνεται σαν Shipment reference και επιπλέον εμφανίζει ένα 12ψήφιο νούμερο σαν Shipment number ) πάλι με shipping method CPEXPHV και στο dhl.de δίνει αυτό Mon, 19.03.18 18:10 -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2018 από pappasmix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannisV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, nmamag είπε Να προσθέσω και εγώ την εμπειρια για τους αμετανόητους-ο πρωτος αμετανόητος εγώ- που αγοράζουν από GEARBEST Εχω κανει παραγγελία ένα drone αξιας 860 € με paypal - πληρώνοντας - κακως και ασφάλεια Shipping Insurance--από 4/2/2018 με την μεθοδο priority Line /EU Expres Μου έδωσαν tracking number την επομένη της παραγγελίας με αποστολή με DPDUK2 και ακομα είναι 5/2/2018 southhall the parcel is on its way ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ Υπάρχουν και χειρότερα, θα μπορούσαν να σου αλλάξουν τον τρόπο αποστολής από dpduk σε ό,τι άλλο όπως και σε άλλους χρήστες εδώ μέσα και να τρέχεις με τελωνεία... Μακάρι να το έχεις σύντομα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις