dj-apollon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 12 ώρες πριν, coolerman είπε Περιμένω και εγω δέμα(3d printer) απο gearbest(1η φορά αγορά απο το συγκεκριμένο κινεζομάγαζο)το έστειλαν 7 φεβρουαρίου με dpd Uk..search βλέπω "Southall, Your parcel is on its way" οπότε αναμένω!! Και εγω επισης εναν 3D Printer απο 1/2 εμφανιστηκε στην Αγγλια στις 26/2 οποτε λογικα πλησιαζουν οι μερες και εσενα.
Voyio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά την συμβουλή σας.. μου ήρθε η ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα (action camera & gimbal) αξίας 240e (πληρωμένα από paypal) +99 του τελωνείου.. να παραλάβω το δέμα ή να το γυρίσω πίσω και να ξανακάνω παραγγελία με DPM, από την banggood πάντως μου λένε αν το επιστρέψω θα μου χρεώσουν 10% των προϊόντων + τα μεταφορικά (που δεν ξέρω πόσο θα είναι για την κίνα Παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σε σας που γνωρίζεται σχετικά τα θέματα αυτά.. Ευχαριστώ!
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Voyio είπε Παιδιά την συμβουλή σας.. μου ήρθε η ειδοποίηση να παραλάβω το δέμα (action camera & gimbal) αξίας 240e (πληρωμένα από paypal) +99 του τελωνείου.. να παραλάβω το δέμα ή να το γυρίσω πίσω και να ξανακάνω παραγγελία με DPM, από την banggood πάντως μου λένε αν το επιστρέψω θα μου χρεώσουν 10% των προϊόντων + τα μεταφορικά (που δεν ξέρω πόσο θα είναι για την κίνα Παρακαλώ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας σε σας που γνωρίζεται σχετικά τα θέματα αυτά.. Ευχαριστώ! Από banggood με κανένα κούριερ την έκανες την παραγγελία; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120
Voyio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Από banggood με κανένα κούριερ την έκανες την παραγγελία; Από banggood μέσω paypal!
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Voyio είπε Από banggood μέσω paypal! Φίλε μου όχι πως πλήρωσες Με τι στο έκαναν αποστολή; dhl? Ems? Κούριερ γενικά; Με απλό ταχυδρομείο; Με τι στο έστειλαν; 1
Voyio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Φίλε μου όχι πως πλήρωσες Με τι στο έκαναν αποστολή; dhl? Ems? Κούριερ γενικά; Με απλό ταχυδρομείο; Με τι στο έστειλαν; με απλό ταχυδρομείο.. (ενώ είχα τσεκάρει το PDM) κάποιο λάθος έγινε στην τελική ρύθμιση της παραγγελίας και τελικά ήρθε με freeshipping και μέσω Ελληνικών Ταχυδρωμίων.. και δεν ξερω αν πρέπει να πάω να το πάρω το δέμα ή να το γυρίσω και να ξανακάνω την παραγγελία.. μεταφορικά + το10% της αξίας του προϊόντος και +πάλι η παραγγελία με DPM και αν θα περάσει..
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Voyio είπε με απλό ταχυδρομείο.. (ενώ είχα τσεκάρει το PDM) κάποιο λάθος έγινε στην τελική ρύθμιση της παραγγελίας και τελικά ήρθε με freeshipping και μέσω Ελληνικών Ταχυδρωμίων.. και δεν ξερω αν πρέπει να πάω να το πάρω το δέμα ή να το γυρίσω και να ξανακάνω την παραγγελία.. μεταφορικά + το10% της αξίας του προϊόντος και +πάλι η παραγγελία με DPM και αν θα περάσει.. Με priority direct mail δεν περνάει τελωνείο. Έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες μεγάλης αξίας κτλπ κτλπ. Απλά έβαλες κατά πάσα πιθανότητα pdm και μετά στην τελική φάση της παραγγελίας έπρεπε να το ξαναβάλεις. Τεσπά τώρα δικιά σου ή απόφαση...
Voyio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Με priority direct mail δεν περνάει τελωνείο. Έχω κάνει εκατοντάδες παραγγελίες μεγάλης αξίας κτλπ κτλπ. Απλά έβαλες κατά πάσα πιθανότητα pdm και μετά στην τελική φάση της παραγγελίας έπρεπε να το ξαναβάλεις. Τεσπά τώρα δικιά σου ή απόφαση... Βρε Stelio... το ξέρω αυτό, δεν είναι το θέμα αυτό είπα μπας και καμιά συμβουλή σαν γνώστης και συ μου λες για πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν.. τέλος πάντων να είσαι καλά σε ευχαριστώ!
papp0us Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Voyio είπε Βρε Stelio... το ξέρω αυτό, δεν είναι το θέμα αυτό είπα μπας και καμιά συμβουλή σαν γνώστης και συ μου λες για πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν.. τέλος πάντων να είσαι καλά σε ευχαριστώ! 25€ το 10%, συν κάνα 20αρι η μεταφορά για Κίνα, συν κάνα 10ρικο το dpm για να στο ξαναστειλουν, σύνολο κανα 60αρι. Και θα περιμένεις και κανα δίμηνο για το πήγαινε - έλα. Ίσως και περισσότερο. Εγώ στη θέση σου θα τα πλήρωνα και θα τελείωνα
Voyio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, papp0us είπε 25€ το 10%, συν κάνα 20αρι η μεταφορά για Κίνα, συν κάνα 10ρικο το dpm για να στο ξαναστειλουν, σύνολο κανα 60αρι. Και θα περιμένεις και κανα δίμηνο για το πήγαινε - έλα. Ίσως και περισσότερο. Εγώ στη θέση σου θα τα πλήρωνα και θα τελείωνα Να η απάντηση, έτσι.. σε ευχαριστώ Φίλε μου με βγάζεις από το αδειέξοδο και το δήλημα να είσαι καλά!!!! απλά λίγο την πατήσαμε προσεχτικοί την άλλη φορά! ;-)
Sister of Mercy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι ψωνίζετε από Aliexpress με τι πληρώνετε; Γιατί από ότι είδα με Paypal πλέον δεν επιτρέπει. Επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες αν έχει απαντηθεί κάντε μου ένα copy για να μην σας κουράζω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
petrost8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 στο aliexpress εγω πληρωνω με την χρηση χρεωστικης καρτας. δινω τα στοιχεια δλδ στο site απευθειας 1
teotsi21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Sister of Mercy είπε Καλησπέρα, επειδή βλέπω ότι ψωνίζετε από Aliexpress με τι πληρώνετε; Γιατί από ότι είδα με Paypal πλέον δεν επιτρέπει. Επειδή είναι πάρα πολλές οι σελίδες αν έχει απαντηθεί κάντε μου ένα copy για να μην σας κουράζω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Απευθείας κάρτα. Σε καλύπτει το Ali, τα λεφτά δεν πάνε στον πωλητή μέχρι να επιβεβαιώσεις την παραλαβή. Επίσης λίγοι πωλητές δέχονται απευθείας PayPal. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από teotsi21 1
kasp123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να πω πως το gearbest μου ξανακανε το ιδιο πραγμα.Επελεξα belgium registered και μου εδωσαν ενα track number που αρχιζει απο LVS,το οποιο ειναι για unregistered δεματα.Φυσικα ολα αυτα ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση ή ενημερωση.Τους ειχα ρωτησει αν ειναι διαθεσιμο το belgium για ενα αλλο προιον και ειπαν οχι.Οταν τους ρωτησα γιατι,ειπαν πως δεν ειναι διαθεσιμος αυτος ο τροπος αποστολης για την χωρα μου.Ειναι η δευτερη φορα.Τι φαση?? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2018 από kasp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις