stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, fotifoti είπε γειά σας παιδιά είμαι καινούρια εδώ. διαβάζω διάφορα και έχω τρομοκρατηθεί. Έχω παραγγείλει ένα κινητό από Banggood με Priority Direct Mail (που έγινε priority air mail) και η εικόνα περιγράφει την κατάσταση της παραγγελίας. Ξέρει κανείς σε τι στάδιο βρίσκεται? είναι τελωνείο? θα περάσει τελωνείο?? Ούτε περνάει ούτε θα περάσει τελωνείο. Άραξε και όταν είναι η ώρα του θα έρθει. Είναι καθοδόν. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotifoti Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Ούτε περνάει ούτε θα περάσει τελωνείο. Άραξε και όταν είναι η ώρα του θα έρθει. Είναι καθοδόν. ευχαριστώ πολύ για το info!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αλλες 4 παραγγελιες, με και χωρις tracking, εφτασαν στον μηνα. Συνεχιζουμε πολυ καλα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
higher Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GeorgT. είπε Μου πρότειναν να μου επιστρέψουν 12ευρω σαν κίνηση καλής θελήσεως, τη λέτε το δέχομαι κ να πάρω τα μισά λεφτά ή να τους πιέσω πιο πολύ; Οτι νομίζεις...Αν πιστεύεις οτι τα 8 ευρώ "χασούρα" είναι πολλά (σε σχέση με τα αρχικά 20), στείλε τους οτι άλλους χρήστες κάνατε full refund, διάφοροι affiliated χρήστες διαφήμιζαν PDM χωρίς τελωνείο ή επιστροφή των custom tax, οτι δεν θα ξανααγοράσεις κλπ γενικά κλάψου λίγο και όπου βγεί Δες λίγο και το post που σου έκανα για την καμερούλα αν σε ενδιαφέρει Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από higher 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, devil-ji είπε Αλλες 4 παραγγελιες, με και χωρις tracking, εφτασαν στον μηνα. Συνεχιζουμε πολυ καλα Παιδια η στατιστική που κάνουμε εδω μέσα ειναι χρησιη οταν εχουμε στοιχεία, οχι αναφορες στα πεταχτα. Π.χ 3 παραγγελίες απο το ταδε μαγαζι, κόστος cif Χ ευρω, μεθοδος αποστολής Υ, εφτασαν στο μηνα με/χωρις τελωνειο 1 παραγγελία απο το Κ μαγαζί, κοστος cif Z κλπ κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil-ji Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, isay said: Παιδια η στατιστική που κάνουμε εδω μέσα ειναι χρησιη οταν εχουμε στοιχεία, οχι αναφορες στα πεταχτα. Π.χ 3 παραγγελίες απο το ταδε μαγαζι, κόστος cif Χ ευρω, μεθοδος αποστολής Υ, εφτασαν στο μηνα με/χωρις τελωνειο 1 παραγγελία απο το Κ μαγαζί, κοστος cif Z κλπ κλπ Παντα απο ali, και χωρις να ξεπερναει το 20€. Μεθοδος η πιο απλη που υπαρχει (china post σχεδον παντα) και μαγαζια διαφορα ελεω ali. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από devil-ji Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 3 δεματακια,ebay,οθονες(25-45€),9-12 μερες με china post untracked χωρις τελωνειο ή αυτοκολλητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vicky_g Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Αλλες 4 παραγγελιες, με και χωρις tracking, εφτασαν στον μηνα. Συνεχιζουμε πολυ καλα Μόλις επικοινώνησα με ΕΛΤΑ, μου επιβεβαίωσαν ότι ενώ άλλα container που στάλθηκαν αργότερα τα έχουν ήδη παραδόσει, το συγκεκριμένο στο οποίο είναι το δέμα μου, για άγνωστο λόγο, δεν το έχουν ανοίξει καν, και ας έχει φτάσει 15+ μέρες τώρα (aliexpress, china post registered air mail, 8 ευρώ, μικρό πακέτο). Θα το πιάσουν κάποτε και αυτό. Ό,τι είχα από ali χωρίς tracking σε παρόμοια ημερομηνία παραγγελίας (Τέλος Γενάρη δλδ) δεν έχει παραδοθεί ακόμα, αλλά οκ μήνας δεν έχει περάσει. Υπομονή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maitre Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Στις 13/2/2018 στις 5:23 ΜΜ, Maitre είπε Άλλη μια ενημέρωση. Από GearBest αυτή τη φορά και πάλι με Track ID της μορφής: RSxxxxxxxxxNL όπου φαίνεται ότι το πακέτο έρχεται από Ολλανδία πάλι σταμάτησε τελωνείο: Κωδικός Αντικειμένου: RSxxxxxxxxxNL Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 13/2/2018, 00:08:24 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 12/2/2018, 00:21:12 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 12/2/2018, 13:08:25 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 6/2/2018, 12:44:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο τρόπος αποστολής από το GearBest ήταν: Netherlands Registered (PDM) Ερώτηση: Να στείλω στα ΕΛΤΑ το invoice που μου έχει βάλει το GearBest για την παραγγελία (20$) ή να στείλω την απόδειξη από το Paypal (47€) και να τους "κυνηγήσω" για τα έξοδα εκτελωνισμού? Υ.Γ. Ένα Android TV Box είναι η αγορά αξίας 47€ Ενημέρωση για το πιο πάνω post. Παρέλαβα χτες το TVbox. Έστειλα αμέσως φωτογραφίες με τα έξοδα τελωνείου και το πρωί μου ήρθε μήνυμα από το GearBest: Αναφορά σε κείμενο Dear George, Thank you for contacting us. We are sorry for the inconvenience and understand your frustration. After reviewing your document we will refund you the tax fees to your original payment account. Again please note that this is only a commercial gesture to show our good faith. Please confirm if we can arrange it now? We sincerely appreciate your understanding and support. Thank you for your time. Best Regards, Whitney Gearbest Customer Service http://www.gearbest.com/ Από Geekbuing ακόμα περιμένω απάντηση για παρόμοιο θέμα. Αν απαντήσουν και αυτοί θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 θελει να παρει απο Αμερικη (αν και δεν βρισκω καπου στο site διευθυνση/χωρα) ο αδελφος μου το παρακατω χαλακι της Harley και επισης 2 μαξιλαρια απο το ιδιο μαγαζι.. H-D Rug Στο Delivery αναφερει: Many Of Our Items Are Sourced In Bulk From Global Suppliers Θα εχει τελωνειο λετε; ειναι αξιοπιστο πιστευετε το μαγαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω από aliexpress μία μπαταρία κινητού περίπου στα 12 ευρώ και μία μπαταρία λάπτοπ στα 18+8 μεταφορικά. Να τη σπάσω την παραγγελία; Γενικά, να δοκιμάσω, ή θα με πετύχει το τελωνείο στη γωνία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Lanike71 είπε Σκέφτομαι να πάρω από aliexpress μία μπαταρία κινητού περίπου στα 12 ευρώ και μία μπαταρία λάπτοπ στα 18+8 μεταφορικά. Να τη σπάσω την παραγγελία; Γενικά, να δοκιμάσω, ή θα με πετύχει το τελωνείο στη γωνία; Ρίξε 2 ξεχωριστές παραγγελίες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, devil-ji είπε Παντα απο ali, και χωρις να ξεπερναει το 20€. Μεθοδος η πιο απλη που υπαρχει (china post σχεδον παντα) και μαγαζια διαφορα ελεω ali. Ωραίος τώρα. 1 ώρα πριν, MasterX είπε θελει να παρει απο Αμερικη (αν και δεν βρισκω καπου στο site διευθυνση/χωρα) ο αδελφος μου το παρακατω χαλακι της Harley και επισης 2 μαξιλαρια απο το ιδιο μαγαζι.. H-D Rug Στο Delivery αναφερει: Many Of Our Items Are Sourced In Bulk From Global Suppliers Θα εχει τελωνειο λετε; ειναι αξιοπιστο πιστευετε το μαγαζι; Βλέπω τηλέφωνο +353 οποτε ΙΣΩΣ iιρλανδία ΑΛΛΑ οταν τιμές σε δολλάρια και ογκομετρηση με oz (αντί για ml) δειχνει αμερική. Τέλος αυτό το global suppliers ισως πρακτικά σημαίνει dropshipping απευθείας στον πελάτη, απο τη χώρα παραγωγης. Π.χ παραγεται στο Μεξικο και αποστελεται απευθείας στην Ελλάδα, χωρις να παρεμβηθεί η Ιρλανδια ή usa (ή οπου ειναι το μαγαζί). Επειδή λοιπον οτιδήποτε εκτος ΕΕ, εινανι τελωνειο, επικοινωνησε μαζί τους και πες τους στα ισια θελω το Χ ειδος, απο ποια χώρα θα αποσταλεί στα χερια σου, για να ξερεις κόστος τελωνειου. Το αν ειναι αξιοπιστο δεν ξερω Δείχνει αξιοπιστο αλλά κάνε έρευνα στο net για επιβεβαιωση. ------------------------------------------ Λιγη στατιστική Παραγγελία απο bg, ποσό 16 ευρω (cif με priority direct mail), ειδος ΟΧΙ ηλεκτρονικα, μικρό σε ογκο, εφτασε σπιτι μου σε 16 ημερολογιακές ημέρες απο την παραγγελία, χωρις παρατράγουδα. Το κολλημένο χαρτάκι μονο ονοματεπώνυμο, διευθυνση και καμια αναφορα για Κίνα. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από isay 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Composer Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, makfil είπε Ανεξάρτητα από το αν δέχεται ο πωλητής να δηλώσει υποτιμημένη αξία στο αυτοκόλλητο, οι τελωνειακοί δεν την δέχονται και ζητάνε απόδειξη κάρτας ή paypal Ναι, αλλά αυτό γίνεται πάντα; πχ. είχα πάρει πακέτο από Αμερική συνολ. αξίας $50. Στο πακέτο είχαν κολλήσει ετικέτα για $6. Δεν έγινε τίποτα. Δε μου ζήτησε τίποτα κανένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ο κανονας ειναι οτι αμα ο υπαλληλος κρίνει οτι πρεπει να το ελέγξει, θα ζητήσει παραστατικά ακόμα κι αν επάνω γραφει οτι ο πωλητης πλήρωσε τον αγοραστη για να το αγοράσει.Εννοείτε μπορει να βγάλει απευθείας αξια τιμολογησης Ναι η μειωμένη αξία, "βοηθά" να περνάνε πιο κάποια μικρα πακέτα που δεν γεμίζουν το μάτ, ΔΕΝ ειναι ομως ο κανονας. Ο κανονας ειναι οτι ελεγχονται τα πάντα και κατα περιπτωση σφαζονται και κουτιά για ελεγχο. Με ακραίο παραδειγμα δεν μπορεί ενα δεμα στο μεγεθος ενος tablet να κοστιζει 6 ευρω cif. Θα σφαχτεί, θα ανοιχτεί και καλημέρα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις