spartak1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, Sister of Mercy είπε Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. Προχτές παρήγγειλα κάτι από ebay αξίας 13 ευρώ και μου το στέλνουν από Κίνα με DHL e-commerce. Γνωρίζει κανείς αν θα πληρώσω κάτι παραπάνω; γιατί όταν ακούω dhl τρομάζω. Μου είπε ο seller να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι με DHL express η αποστολή ώστε να επιβαρυνθω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Θα σου έρθει με ΕΛΤΑ όχι με την dhl και με τόσο χαμηλή αξία δε θα πληρωσεις λογικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 αγορά απο alliexpress απο εδώ,2 μικρά fan παρέλαβα σήμερα βέβαια(είχε ατύχημα) το ένα φαν blade έσπασε,αλλά τόσο γρήγορη παραλαβή απο κίνα(αν θυμάμαι καλά) δεν έχω ξανά παραλάβει 9 με 10 μέρες. τώρα τελευταία παραλαμβάνω πολύ γρήγορα,όχι την προηγούμενη αναμονή 40-50 ημέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Όντως πολύ γρήγορη παράδοση. εμένα είναι πλέον στις 20-25 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 και εγω εχω παραλαβει 3 δεματακια με china post σε 9-12 μερες.και τα τρια ειχαν tracking τυπου UG*********CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 26 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε και εγω εχω παραλαβει 3 δεματακια με china post σε 9-12 μερες.και τα τρια ειχαν tracking τυπου UG*********CN Αυτα δεν ανιχνεύονται νομίζω (εκτός Κίνας εννοώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, alexserres2014 είπε και εγω εχω παραλαβει 3 δεματακια με china post σε 9-12 μερες.και τα τρια ειχαν tracking τυπου UG*********CN κ εδω τα ιδια σε χρονους παραλαβης το τρακινγκ UG*********CN ειναι το China Post Small Packet Plus unregistered κ ερχονται πιο γρηγορα αλλα ειναι για μικρο-παραγγελιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/6/2018 στις 3:33 ΜΜ, DownUNDERground είπε Έκανα δοκιμή με μερικά προϊόντα και μάλλον δεν υπάρχει στάνταρ χρέωση. Και €1.22 πέτυχα. Το ότι είναι η G-W-5 στην Τσεχία το έχω γραπτώς σε τίκετ από το GB. Αλλιώς δεν προχώραγα. Λοιπόν δίνω λεπτομέρειες για το... στατιστικό του θέματος που κρατάμε εδώ μέσα συνεργατικά: Παραγγελία από gearbest, από αποθήκη G-W-5, ακουστικών αξίας ~ 28€ συν κανα 2ευρω για tracking number. Παραγγελία 8 Φλεβάρη. 9 Φλεβάρη είχα tracking number της μορφής RCxxxxxxxxxDE. Τα υπόλοιπα στον πίνακα: 22/2/2018, Μ.Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 22/2/2018 Μ.Δ. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 22/2/2018 Μ.Δ. ΑΦΙΞΗ ΣΕ 22/2/2018 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Μ.Δ. ) 21/2/2018, Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Μ.Δ. ) 21/2/2018 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 19/2/2018 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18/2/2018 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 18/2/2018 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16/2/2018 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Υποπτεύομαι ότι το πράγμα πήγε κάπως έτσι: Το gearbest αμέσως καπάρωσε ηλεκτρονικά ένα tracking number για το δέμα μου, αλλά μετά το προϊόν πιστεύω ότι το έστειλε από την Ασία στην αποθήκη G-W-5 με εσωτερικά logistics τους (εξ ου και το κενό ενημέρωσης από 9 έως 16 του μήνα). Αφού εμφανίστηκε Γερμανία, το υπόλοιπο κομμάτι προχώρησε αρκετά γρήγορα. Συμπερασματικά, μάλλον οι Ευρωπαϊκές αποθήκες φαίνεται να λειτουργούν σωστά. Είναι ΟΛΕΣ οι G-W-... Ευρωπαϊκές όμως;;; Αυτό δεν το ξέρω με σιγουριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραγγελιά απο Gearbest με DPD UK1 , shipped out στις 4/02 και απο τοτε το tracking βγαζει " 2018-02-04 02:15 Southall, Your parcel is on its way" . Πολυ δεν ειναι απο κινα για παει στο Ην.Βασιλειο 20 μερες ? Εσας ποσο περιπου σας εχει κανει ωστε να εμφανιστει κινηση απο Ην.Βασιλειο ? Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sokolata Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου να πάω να πάρω το πακέτο που είχε περάσει τελωνείο . Έχω σκάσει για το τι θα πληρώσω . . Γράφει 30 κάτι ευρώ αντικαταβολή αλλά πιο πάνω γράφει και κάτι άλλο το οποίο δεν διακρίνω καθαρά . Έχει λάβει άλλος ανάλογη ειδοποίηση ? Το ποσό πιο ήταν τελικά ? Μονο εκεί που αναγράφει ποσό αντικαταβολής?ειλικρινά θα σκασω μέχρι αύριο το πρωί που θα το παραλάβω . . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Sokolata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 3 minutes ago, Sokolata said: Μου ήρθε ειδοποίηση από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου να πάω να πάρω το πακέτο που είχε περάσει τελωνείο . Έχω σκάσει για το τι θα πληρώσω . . Γράφει 30 κάτι ευρώ αντικαταβολή αλλά πιο πάνω γράφει και κάτι άλλο το οποίο δεν διακρίνω καθαρά . Έχει λάβει άλλος ανάλογη ειδοποίηση ? Το ποσό πιο ήταν τελικά ? Μονο εκεί που αναγράφει ποσό αντικαταβολής?ειλικρινά θα σκασω μέχρι αύριο το πρωί που θα το παραλάβω . . Θα πρέπει να πληρώσεις το ποσό που γράφει στην αντικαταβολή.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sokolata Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, cambo99 είπε Θα πρέπει να πληρώσεις το ποσό που γράφει στην αντικαταβολή.... Αν είναι μόνο αυτό πάλι καλά . . Γιατί ο ταχυδρόμος που το παρέδωσε στην μητέρα μου ,καθώς εγώ έλειπα ,την τρομοκράτησε ότι είναι μεγάλο το ποσό και να πάω εγώ η ίδια αύριο στα ΕΛΤΑ. . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από Sokolata Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Να γράψω την προσωπική μου εμπειρία από την τελευταία μου αγορά. Δύο παραγγελίες, μέσα Γενάρη, από lightinthebox (με πληρωμή προστασίας τελωνείου, μαζί με μεταφορικά λιγότερο από 10€) και από το μικρό του αδερφάκι το miniinthebox. Βασικό είδος ένα Xiaomi 4X (γύρω στο κατοστάρικο) και διάφορα ψιψιψίνια. Η παραγγελία του lightinthebox «έσπασε» σε δύο μέρη: κινητό σε ένα πακέτο με tracking NL, όλα τα υπόλοιπα (περίπου 40€) σε άλλο με tracking CN. Τα υπόλοιπα ήρθαν χωρίς τελωνείο μετά από 20-25 μέρες. Η παραγγελία του miniinthebox με πράγματα ευτελούς αξίας, χωρίς tracking number, έφτασε την ίδια μέρα με αυτή του lightinthebox! Το κινητό μπήκε τελωνείο. Έμεινε δύο (!) ώρες μέσα, είδαν την (αληθινή) τιμή που έγραφε το κουτί της συσκευασίας απ' έξω, του έβαλαν ΦΠΑ και 15€ για εκτελωνισμό και ήρθε λίγες μέρες μετά τα άλλα. Ενημέρωσα το lightinthebox ότι παρέλαβα άπαντα και ότι πλήρωσα τελωνείο, με φωτογραφία. Την επομένη μου έκαναν refund στο paypal τα έξοδα του τελωνείου! Όλα καλά μέχρι τώρα λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραλαβή 22/02 με παραγγελία 27/01 από Aliexpress. Τόπος προέλευσης Σιγκαπούρη και μέθοδος αποστολής singapore post. Η αξία του προϊόντος 35,50. Μπήκε τελωνείο (ΓΕΤΑ στο tracking), αλλά παρέλαβα χωρίς καμία έξτρα χρέωση. Το πακέτο είχε μέγεθος περίπου 4-5 συσκευασιών κινητών τηλεφώνων. Έχουν μειωθεί σημαντικά και έχουν γίνει αρκετά σταθεροί οι χρόνοι παράδοσης. Έχουν έρθει κι άλλα 2-3 πράγματα από την τελευταία φορά που έγραψα εδώ αλλά ήταν σχετικά μικρά και φθηνά οπότε δεν τα αναφέρω. ΒΤW ήταν bt headphones bluedio t4s, πολύ καλό φαίνεται προς το παρόν, αν και υστερεί κάπως στο μπάσο. Πολύ καλό αυτό για το lighinthebox. ^ Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από Μακιαβέλλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kastrato88 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω να κάνω αγορά από amazon.com, συγκεκριμένα Αμερική. Η αξία είναι 65 δολάρια. Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα και αν ναι τι; Τελωνείο κτλ; Γενικά τι επιβάρυνση παίζει να πληρώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Kastrato88 είπε Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω να κάνω αγορά από amazon.com, συγκεκριμένα Αμερική. Η αξία είναι 65 δολάρια. Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα και αν ναι τι; Τελωνείο κτλ; Γενικά τι επιβάρυνση παίζει να πληρώσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάνεις λογαριασμό στο amazon Διαλέγεις το προιόν απο πωλητη που να γραφει "Sold by amazon" ή "Fullfiled by amazon" και το βαζεις στο καλαθι σου Προχωράς τη διαδικασία αγοράς μεχρι το τελευταίο βήμα πριν βάλεις την παραγγελία Ετσι θα δεις αν το στέλνει ελλαδα, το συνολικο κόστος με φόρους και ελληνικό τελωνειο (δεν πληρώνεις κάτι αλλο στην Ελλάδα) και αν σε συμφερει προχωράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις