Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση. εκτος βεβαια εαν πεσεις σε ηλιθιο. συνηθως κατα την γνωμη μου, απο τις αγορες που εχω κανει ,εχω δει οτι μικροδεματα δειχνει στα ελτα το εκφορτιση απο μεταφορικο μεσο και περνανε αφου μας βγαλουν πρωτα τα συκωτια, αερα

• Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, re4male είπε

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Αυτο σημαινει οτι κατεβηκε ο σακος απο το αεροπλανο , μπηκε στην σειρα και περιμενει με υπομονη ποτε θα ανοιχτει και περασει ή οχι τελωνειο

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, villasg είπε

Αυτο σημαινει οτι κατεβηκε ο σακος απο το αεροπλανο , μπηκε στην σειρα και περιμενει με υπομονη ποτε θα ανοιχτει και περασει ή οχι τελωνειο

Σ'ευχαριστω!

Δημοσ.
26/1/2018, 05:47:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
24/1/2018, 09:43:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ακόμα να περάσει!!! Είναι 1 από τα πολλά! Όλα μικρής αξίας (κάτω από 10 ευρώ). Τι κατάσταση είναι αυτή; Τους έκανα και καταγγελία στην ΕΕΤΤ σήμερα!!!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Link83 είπε

Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου; Εχω παραγγειλει απο Ρωσο πωλητη στο ebay το assasin's creed για το wiiu. Και απο τις 13/2 ειναι 

13/2/2018, 08:07:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

Δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Να αρχισω να ανησυχω οτι θα περασει τελωνειο?15€ το πληρωσα. Απο τα οσα ξερω τοσο χαμηλα ποσα δεν περνανε τελωνειο. Ξερει ομως κανεις συγκεκριμενα?
Ευχαριστω προκαταβολικα!

Χαλλλλαρά.... Εμένα είναι στην κατάσταση αυτή από 06/02 δέμα αξίας 13 ευρώ.

6/2/2018, 08:36:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
1/2/2018, 19:42:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Στο μεταξύ μετέπειτα παραγγελία αξίας 3 ευρώ, στις 11/02 "εκφόρτωση" και μέσα σε μόλις 4 ημέρες "άφιξη".

15/2/2018, 11:52:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
11/2/2018, 07:02:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
3/2/2018, 17:11:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Κλαίνε και οι ταχυδρομικοί σάκοι :D :D :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/2/2018 στις 2:30 ΜΜ, spartak1 είπε

Αν πήρες standard delivery θα λάβεις κάποια στιγμή ένα μηνυμα με tracking ΕΛληνικό. Θα ενημερωθείς από τα ΕΛΤΑ που βρίσκεται το δεμα. Την ημερομηνια  που αναμενεται μην την εμπιστευεσαι με το απλο. Κάνει παραπάνω (ανάλογα και που είσαι βεβαια)

Επειδή έχει αργήσει , υπάρχει πιθανότητα να είναι τελωνείο;

Στάλθηκε από Τσεχία 

Επεξ/σία από Cyxer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα παρέλαβα 2 δεματάκια απο gearbest με το πρώην PDM. Το ένα ήταν 17 ευρώ, μπήκε τελωνείο κανονικά, ανοίχτηκε (φαίνεται απο την ταινία του τελωνείου), ζητήθηκε paypal, χρέωση 0.0 στο αυτοκόλλητο (ούτε 3εύρω λόγω εισόδου). Σύνολο 29 μέρες. Το άλλο 13 ευρώ πέρασε απο ΓΕΤΑ στο γνωστό 2ώρο με  πράσινο αυτοκόλλητο τελωνειακώς ελεύθερο..Σύνολο 20 μέρες. 

Επεξ/σία από higher
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi Dafang κάμερα στα 23,83€ απο gearbest με Netherlands Registered Priority Direct Mail(PDM) πέρασε τελωνείο κ πριν λίγο ήρθε Sms απο ελτα για  20,72 λυπητερή!

Υπαρχή περίπτωσή να πάρουμε τίποτα πίσω απο Gearbest λογο του PDM?

Επεξ/σία από GeorgT.
Δημοσ.

Στείλε τους ticket με question type: tax issues , I need to pay customs tax και βάλε μέσα τα παραστατικά απο το τελωνείο που φαίνεται η χρέωση και τι πλήρωσες και δες τι θα σου πούνε.

Δημοσ.
Στις 2/2/2018 στις 4:41 ΜΜ, spartak1 είπε

Προφανως το εσωτερικό σύστημα των ΕΛΤΑ δίνει περισσότερες πληροφορίες για ένα δέμα από αυτές που μπορούμε να δουμε εμείς στα Tracking sites. Αυτο ερμηνευει πως το ήξεραν

Μα γιατί αναρωτιέστε βρε παιδιά...

Κατ' αρχήν θα πρέπει να σας πω (unofficially) ότι έκτοτε που έγινε μια σοβαρή έρευνα σε containers και δέματα που έρχονταν από χώρες εκτός Ε.Ε. (κυρίως από Κίνα), στάλθηκε εντολή από την κυβέρνηση να εξετάζονται ΟΛΑ όσα εισάγονται στην Ελλάδα από τις τελωνειακές αρχές... Επίσης έχει ειπωθεί από άνθρωπο πολύ σχετικό με τους χώρους αυτούς, ότι αυτό αποφασίστηκε απ' όταν εντοπίστηκαν μαϊμουδένια συνοδευτικά (τάχα μου-δήθεν μεταχειρισμένα ή χαμηλής αξίας αντικείμενα για να μην πληρώνουν εκτελωνιστικό χαράτσι) και τρομακτικός όγκος παραεισαγομένων εμπορευμάτων εκ Κίνας!!!

Και παρότι η Ελλάδα και η Κίνα έχουν κάνει μια διακρατική εμπορική συμφωνία (εδώ και μια 3ετία τουλάχιστον), τέθηκε όριο στην αξία του αντικειμένου που μπαίνει στη χώρα!
Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το όριο, αλλά υποθέτω ότι είναι άνω των 100 Ευρώ!

Σε ότι αφορά τα δέματα που έρχονται έξωθεν, ότι κι αν ΔΕΝ αναφέρεται στην ετικέτα επάνω στο δέμα, συνοδεύεται κι από ένα shipping code που αντιστοιχεί στις λεπτομέρειες περιγραφής του περιεχομένου του δέματος και τα τελωνεία πλέον ξέρουν πως πρέπει να το χειριστούν το κάθε δέμα...

Απλά τα πράγματα... δηλαδή τι νομίζουμε εμείς;;; Ότι είναι κορόιδα και τους δουλεύουμε εμείς ή έστω οι αποστολείς ψιλό γαζί;;;
Δεν μπορώ να σας γράψω περισσότερα δημοσίως, πάντως τα πράγματα έχουν σφίξει, μαζί με τους ποπούς μας πια...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, higher είπε

Στείλε τους ticket με question type: tax issues , I need to pay customs tax και βάλε μέσα τα παραστατικά απο το τελωνείο που φαίνεται η χρέωση και τι πλήρωσες και δες τι θα σου πούνε.

ΟΚ θενκς φιλε, το καναμε κ τωρα περιμένουμε να δουμε τη θα γίνει, στο μεταξύ αν δεν πλήρωνα τα εξτρα μεταφορικά για το PDM θα έπεφτα κατω απο 22ε κ δεν θα πλήρωνα τίποτα τελωνειο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgT. είπε

ΟΚ θενκς φιλε, το καναμε κ τωρα περιμένουμε να δουμε τη θα γίνει, στο μεταξύ αν δεν πλήρωνα τα εξτρα μεταφορικά για το PDM θα έπεφτα κατω απο 22ε κ δεν θα πλήρωνα τίποτα τελωνειο

Απο ότι έχω διαβάσει έχουν δώσει refund για τα PDM οπότε προσπάθησε το μέχρι τέλους. Τουλαχιστον η καμερούλα είναι οκ :)..Δουλεύει μόνο μέσα απο το mi home..Aν σε ενδιαφέρει κάτι custom πχ rtsp κλπ δές εδω : https://github.com/EliasKotlyar/Xiaomi-Dafang-Hacks , είναι αρκετά απλό. Αρκεί να διαβάσεις το Installation. Επίσης υπάρχει τελευταία ένα issue με τα alarm videos, δεν τα κατεβάζει το mi home: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1299544 .. για να μην ψάχνεσαι /offtopic

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. Προχτές παρήγγειλα κάτι από ebay αξίας 13 ευρώ και μου το στέλνουν από Κίνα με DHL e-commerce. Γνωρίζει κανείς αν θα πληρώσω κάτι παραπάνω; γιατί όταν ακούω dhl τρομάζω. Μου είπε ο seller να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι με DHL express η αποστολή ώστε να επιβαρυνθω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
1 minute ago, Sister of Mercy said:

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ. Προχτές παρήγγειλα κάτι από ebay αξίας 13 ευρώ και μου το στέλνουν από Κίνα με DHL e-commerce. Γνωρίζει κανείς αν θα πληρώσω κάτι παραπάνω; γιατί όταν ακούω dhl τρομάζω. Μου είπε ο seller να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι με DHL express η αποστολή ώστε να επιβαρυνθω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Για αξία 13 ευρώ δεν πληρώνεις... μην ανησυχείς.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...