johny1908 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 καλησπέρα στην παρέα.έχει μήπως κάποιος ιδέα γιατί το δέμα μου μπορεί να έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες? 'Οσα tracking number είδα δικά σας την ίδια μέρα της άφιξης μπήκαν τελωνείο. Είναι όντως θέμα τύχης ή να αρχίσω να ανησυχώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 παρέλαβα δεμα απο τελος Οκτώβριου χαχαχαχαχαχα ελτα μεγαλεια λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Από eBay με free shipping από Ιαπωνία η παραγγελία. Πριν 1 μήνα είχα αγοράσει το ίδιο προιόν πάλι από Ιαπωνία με free shipping, από άλλον πωλητή. Θα πω στα ΕΛΤΑ να το στείλουν πίσω, και θα το παραγγείλω από άλλον. Εκτός από το 24% ΦΠΑ, πληρώνουμε +15€ για το τελώνιο για πράγματα πάνω από 22€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, ekkli είπε Εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση, από πότε στέλνουν sms τα ΕΛΤΑ; Είναι παλιό και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; εμενα παντως μου στέλνουν sms για να παρω τα δεματα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, johny1908 είπε καλησπέρα στην παρέα.έχει μήπως κάποιος ιδέα γιατί το δέμα μου μπορεί να έχει κολλήσει εδώ και 5 μέρες? 'Οσα tracking number είδα δικά σας την ίδια μέρα της άφιξης μπήκαν τελωνείο. Είναι όντως θέμα τύχης ή να αρχίσω να ανησυχώ? ειναι νωρις ακομα 15/2 για να ανησυχησεις.Εξαλλου φανηκε και καποια κινηση στον τρακινγκ.. Μπορει να μπει μπορει και οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, loukas77 είπε Από eBay με free shipping από Ιαπωνία η παραγγελία. Πριν 1 μήνα είχα αγοράσει το ίδιο προιόν πάλι από Ιαπωνία με free shipping, από άλλον πωλητή. Θα πω στα ΕΛΤΑ να το στείλουν πίσω, και θα το παραγγείλω από άλλον. Εκτός από το 24% ΦΠΑ, πληρώνουμε +15€ για το τελώνιο για πράγματα πάνω από 22€? Ναι πληρωνεις 15 ευρω στα ΕΛΤΑ τελος εκτελωνισμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny1908 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, aces είπε ειναι νωρις ακομα 15/2 για να ανησυχησεις.Εξαλλου φανηκε και καποια κινηση στον τρακινγκ.. Μπορει να μπει μπορει και οχι δεν με απασχολει τοσο το θεμα του τελωνειου γιατι το κοστος του πακετου ειναι μικρο (15 ευρω). Το θεμα ειναι οτι ολα τα trackng που ειδα την ιδια μερα που εγινε η αφιξη στη χωρα προορισμου, μπηκαν και στο γετα.ενω σε εμενα εχει παγωσει σε εκεινο το σημειο.αυτο ειναι που δε μπορω να εξηγησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, johny1908 είπε δεν με απασχολει τοσο το θεμα του τελωνειου γιατι το κοστος του πακετου ειναι μικρο (15 ευρω). Το θεμα ειναι οτι ολα τα trackng που ειδα την ιδια μερα που εγινε η αφιξη στη χωρα προορισμου, μπηκαν και στο γετα.ενω σε εμενα εχει παγωσει σε εκεινο το σημειο.αυτο ειναι που δε μπορω να εξηγησω. Δεν παιζει ρολο η ημ/νια στα αλλα τρακινγκ που ειδες μπορει να ειναι σε αλλο σάκο αυτα που ειδες οτι μπηκανε απο οτι απο το δικο σου. Τα προιοντα που φθανουν ειναι παρα πολλα (κ το προσωπικο ελαχιστο) δεν μπαινουν ολα στον ιδιο σακο. Οι σακοι εξακολουθουν και ανοιγονται τυχαια (random φαση εντελως) χωρις καποια σειρα και παραγγελιες παλιες συνηθως μενουν πισω.....αφου ανοιγονται οι μπροστινοι σακοι πρωτα και μενουν οι παλιοι πισω κ.ο.κ. Αφου ειναι μικρο το ποσο και αν μπει θα μπει και θα βγει. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Link83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου; Εχω παραγγειλει απο Ρωσο πωλητη στο ebay το assasin's creed για το wiiu. Και απο τις 13/2 ειναι 13/2/2018, 08:07:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Να αρχισω να ανησυχω οτι θα περασει τελωνειο?15€ το πληρωσα. Απο τα οσα ξερω τοσο χαμηλα ποσα δεν περνανε τελωνειο. Ξερει ομως κανεις συγκεκριμενα? Ευχαριστω προκαταβολικα! Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από Link83 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, Link83 είπε Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου; Εχω παραγγειλει απο Ρωσο πωλητη στο ebay το assasin's creed για το wiiu. Και απο τις 13/2 ειναι 13/2/2018, 08:07:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Να αρχισω να ανησυχω οτι θα περασει τελωνειο?15€ το πληρωσα. Απο τα οσα ξερω τοσο χαμηλα ποσα δεν περνανε τελωνειο. Ξερει ομως κανεις συγκεκριμενα? Ευχαριστω προκαταβολικα! Τελωνείο είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrost8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα! Θελω να αγορασω ενα ρολοι G-Shock της Casio γυρω στα 80€ και αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να αποφυγω τις εξτρα τελωνειακες χρεωσεις. Εχει καποιος εμπειρια απο αγορα ρολογιου απο χωρες της Ασιας (Κινα, Ιαπωνια, Σιγκαπουρη) και απο καταστηματα ebay, dealextreme κτλ; Αλλιως, αν ξερει κανεις καποιο ευρωπαικο καταστημα με καλες στιγμες σε G-Shock ας ενημερωσει παρακαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, petrost8 είπε Καλησπερα! Θελω να αγορασω ενα ρολοι G-Shock της Casio γυρω στα 80€ και αναρωτιεμαι αν υπαρχει τροπος να αποφυγω τις εξτρα τελωνειακες χρεωσεις. Εχει καποιος εμπειρια απο αγορα ρολογιου απο χωρες της Ασιας (Κινα, Ιαπωνια, Σιγκαπουρη) και απο καταστηματα ebay, dealextreme κτλ; Αλλιως, αν ξερει κανεις καποιο ευρωπαικο καταστημα με καλες στιγμες σε G-Shock ας ενημερωσει παρακαλω Δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη ώστε να γλυτώσεις το τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrost8 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @stelios18120 υπαρχει αλλα θα μου κοστισει 110€ (amazon.de) ------------------------------------------------ εχει καποιος εμπειρια σχετικα με το "Import Tax & VAT Insurance " του dealextreme; υποτιθεται αν πληρωσω αυτο το insurance, θα μου επιστραφει ενα ποσο απο το dealextreme αν τυχον φαω τελωνειο; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2018 από petrost8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 54 λεπτά πριν, petrost8 είπε @stelios18120 υπαρχει αλλα θα μου κοστισει 110€ (amazon.de) ------------------------------------------------ εχει καποιος εμπειρια σχετικα με το "Import Tax & VAT Insurance " του dealextreme; υποτιθεται αν πληρωσω αυτο το insurance, θα μου επιστραφει ενα ποσο απο το dealextreme; εγω πηρα προσφατα ενα ρολοι smartfit απο aliexpress, μαλιστα ειχα επιλεξει να ειναι και χωρις το κουτι του, και μου ηρθε κανονικα και με το κουτι του.25 ευρω εκανε,αλλα δεν το εγραφε πουθενα φυσικα. 59 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Τελωνείο είναι. 1 ώρα πριν, Link83 είπε Ρε παιδια να ρωτησω και γω κατι με τη σειρα μου; Εχω παραγγειλει απο Ρωσο πωλητη στο ebay το assasin's creed για το wiiu. Και απο τις 13/2 ειναι 13/2/2018, 08:07:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ Δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε. Να αρχισω να ανησυχω οτι θα περασει τελωνειο?15€ το πληρωσα. Απο τα οσα ξερω τοσο χαμηλα ποσα δεν περνανε τελωνειο. Ξερει ομως κανεις συγκεκριμενα? Ευχαριστω προκαταβολικα! κατσε ...περιμενε ...εμενα ειναι απο τις 5 του μηνος ετσι.....εχεις ψωμι ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Link83 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, re4male είπε εγω πηρα προσφατα ενα ρολοι smartfit απο aliexpress, μαλιστα ειχα επιλεξει να ειναι και χωρις το κουτι του, και μου ηρθε κανονικα και με το κουτι του.25 ευρω εκανε,αλλα δεν το εγραφε πουθενα φυσικα. κατσε ...περιμενε ...εμενα ειναι απο τις 5 του μηνος ετσι.....εχεις ψωμι ακομα Δεν εχω προβλημα να περιμενω, προβλημα θα εχω να μου ζητησουν να πληρωσω και αλλα χρηματα περα απο αυτα που πληρωσα για το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις