cambo99 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Exile1984 said: καλησπερα αν παραγγειλω απο το αμερικανικο ebay.com δεμα πληρωμενο μαζι με μεταφορικα θα εχω τελη εκτελωνισμου η υπαρχει τροπος να γλυτωσω χρεωση τελωνειου ευχαριστω πολυ Αν προπληρώσεις τα έξοδα τελωνείου με το πρόγραμμα του ebay Global Shipping τότε δεν θα ξαναπληρώσεις και θα παραλάβεις σε 2 εβδομάδες το πολύ στο σπίτι σου. Αν επιλέξεις οποιοδήποτε άλλο τρόπο αποστολής πρέπει να εκτελωνιστεί στην Ελλάδα 99,99999% . Άσχετο... Σήμερα παρέλαβα δέμα από Δανία με ΕΛΤΑ free shipping μέσα σε 3 μέρες από τη στιγμή που το έστειλε ο πωλητής ( ebay ) ! Έπαθα πλάκα πραγματικά , δεν το πίστευα! Μακάρι να μην ήταν απλά τυχαίο και να είναι πιο γρήγοροι γενικά, διότι στο ταχυδρομείο της περιοχής μου δεν φημίζονται για την γρήγορη διανομή ! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από cambo99
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, broker!!! είπε δ δεν υπαρχει σκανερ στο αεροδρομιο.μονο στη γ τελωνειο-κοσκο υπαρχει για τα κοντεινερ.. Ευχαριστούμε για την επιβεβαίωση, από ένα επαγγελματία εκτελωνιστή
x_vagos_x Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά από gearbest ευρωπαϊκές αποθήκες (G-W-5 και G-W-16) έχει ψωνίσει κανείς πρόσφατα; Είμαι σε αναζήτηση ταμπλετακίου και δεν βρίσκω άνθρωπο να πει "ναι ψώνισα και ήρθαν χωρίς θέμα". Είναι όντως από Ευρώπη; και αν ναι, ποιόν τρόπο αποστολής να προτιμήσω; Expedited Shipping είναι η μόνη επιλογή σε κάποια (πχ. αυτό) Και μου κάνει λίγο εντύπωση που είναι φτηνότερα από Ευρωπαϊκές αποθήκες παρά από Κίνα ξερωγω.
mples Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, x_vagos_x είπε Παιδιά από gearbest ευρωπαϊκές αποθήκες (G-W-5 και G-W-16) έχει ψωνίσει κανείς πρόσφατα; Είμαι σε αναζήτηση ταμπλετακίου και δεν βρίσκω άνθρωπο να πει "ναι ψώνισα και ήρθαν χωρίς θέμα". Είναι όντως από Ευρώπη; και αν ναι, ποιόν τρόπο αποστολής να προτιμήσω; Expedited Shipping είναι η μόνη επιλογή σε κάποια (πχ. αυτό) Και μου κάνει λίγο εντύπωση που είναι φτηνότερα από Ευρωπαϊκές αποθήκες παρά από Κίνα ξερωγω. χ the warehouse G-W-5 is Europe ? Yes, it is. Czech 1
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Voyio είπε μίλησα σήμερα με banggood για την περίπτωση που το δέμα που έχω παραγγείλει με την μέθοδο priority direct mail και δεν ξέρω πως άλλαξε σε freeshipping κάτι που σημαίνει.. ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!! (σημειωτέων έχει έρθει Ελλάδα εδώ και 10 μέρες και δεν έχω ακόμα νέα-αρνητικά η θετικά για τελωνείο..) "κολήσει" στο τελωνείο και κοστολογηθεί υψηλά, να μην αποδεχτώ το δέμα για να γυρίσει πίσω (μου το πρότειναν και αυτό αφού τους εξήγησα..) και μου είπαν μπορούν να το δεχτούν πίσω αλλά με 10% επί της αξίας του προϊόντος + τα μεταφορικά δηλαδή σε πακέτο αξίας 270€ θα κρατηθεί το ποσό των 50 ευρώ, μετά αν ξαναγίνει η παραγγελία για να μπει το priority direct mail extra χρέωση, χρόνος αναμονής και πάλι και έρχομαι να κάνω την σκέψη αν συμφέρει ή όχι.. και μετά μου έκαναν (από την banggood) την πρόταση να τους στείλω το παραστατικό του τελωνείου και να μου δώσουν το 30% της αξίας που θα πληρώσω.. Τι λέτε εσείς για αυτό; Το αν τελικά δεχτεις το 30%στα εξοδα τελωνειου (αυτά που θα πληρώσεις) ή επιστροφή και επαναποστολή ειναι καθαρά δική σου επιλογή. Απο εκεί και πέρα καλό θα ήταν να δεις κατι και να το διευκρινήσεις για αποφυγη παρερμηνείας για το αν εβαλες παραγγελία με free shipping ή αν εβαλες παραγγελία με pdm και αργότερα το banggood στο εστειλε απο λάθος ή αυθαίρετα με free shipping. Τέτοια κολπα κάνει σωρειδόν το gearbest αλλά για το banggood και pdm δεν εχω διαβάσει τετοια αυθαιρετη αλλαγη. Πάμε λοιπον. Μπες στο email σου και βρες το email της παραγγελίας (οχι του shioment) και εκεί δες τι αναγράφει σαν shipping method. Αν γράφει Standard Shipping (δες την παρακάτω εικόνα) τοτε έβαλες παραγγελία με free shipping,, δηλαδη ΟΧΙ με priority direct mail. AN αντιθετα γράφει Priority Direct Mail (δες την παρακάτω εικόνα) τότε εβαλες παραγγελία με Priority direct mail, δηλαδη μέθοδος χωρίς τελωνειο. Επιβεβαιωσε μας λοιπον το παραπάνω και αν εγινε παραγγελία με priority direct mail και το bangood το άλλαξε αργοτερα σε free shipping υπάρχει θεματακι. Εγω πιστευω οτι στην αρχική σελίδα επελεξες σαν μεθοδο αποστολής το pdm ΑΛΛΑ οταν αργότερα έκανες login και πήγες στο checkout δεν επιβεβαιωσες τον τρόπο αποστολής, γιατι η σελιδα εχει σαν προεπιλογη τη φθηνότερη (για εμας μέθοδος). Δες τις παρακάτω 3 εικόνες και θα καταλαβεις τι εννοω. 9 ώρες πριν, Lnk Hlk είπε Σου αιτιολόγησαν πως και γιατί συνέβη αυτό? Νομίζω στο forum εδώ 1η φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής θεωρείται μέχρι στιγμης η 100% ασφαλής. Τι συνέβη και άλλαξε? Είσαι σίγουρος 100% πως είχες επιλέξει priority? (δεν τρολάρω. απλά να καταλάβω). Περιμένουμε εξελίξεις ..εχω περιέργεια για το γιατί και πως θα αντιμετωπιστεί. Αν είναι αυθαίρετη δικη τος αλλαγή, θα πρέπει να αναλάβουν 100% το τελωνείο. Εγω πιστευω οτι εκανε λάθος στην παραγγελία. Αν κοιτάξει το email της παραγγελίας, ειναι ευκολο να ξεκαθαριστεί. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από isay 1
Lnk Hlk Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Κι εγώ αυτό θέλω να πιστεύω γιατί όπως είπα κι εγώ και συμφωνώ μαζί σου πρώτη φορά ακούγεται κάτι τέτοιο. Περιμένουμε νέα απο τον φίλο λοιπόν να μας κατατοπίσει για το τί ακριβώς έγινε.
afterhours Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρκετα κατατοπιστικος ο isay οπως παντα... και εγω πιστευω λαθος εκανε ο αγοραστης στη μεθοδο. Παρελαβα προσφατα κινητο για τη μανα μου bangood με priority και ολα φυσιολογικα.... Για μπαταριες ηθελα να ρωτησω τυπου 18650 και για dslr μπαταριες απο οτι θυμαμαι ισχυει το καθεστως οτι δεν περνανε και τις στελνουν πισω.. Αν εχω χασει επεισοδια ας με ενημερωσει καποιος... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από afterhours 1
alexserres2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παρελαβα οθονη με china post σε 11 μερες(untracked).με πυραυλακατο ηρθε; 16 ώρες πριν, afterhours είπε Αρκετα κατατοπιστικος ο isay οπως παντα... και εγω πιστευω λαθος εκανε ο αγοραστης στη μεθοδο. Παρελαβα προσφατα κινητο για τη μανα μου με priority και ολα φυσιολογικα.... Για μπαταριες ηθελα να ρωτησω τυπου 18650 και για dslr μπαταριες απο οτι θυμαμαι ισχυει το καθεστως οτι δεν περνανε και τις στελνουν πισω.. Αν εχω χασει επεισοδια ας με ενημερωσει καποιος... οχι μονο δεν περνανε,πλεον δεν στελνουν.λιγοι μονο πωλητες στο ebay στελνουν αλλα και παλι δεν αξιζει να το ρισκαρεις Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από alexserres2014 1
salonika91 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οταν δεν δινει εκτιμομενο χρονο παραλαβης και λεει αυτο τι σημαινει? Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από salonika91
spartak1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, salonika91 είπε οταν δεν δινει εκτιμομενο χρονο παραλαβης και λεει αυτο τι σημαινει? Σημαίνει ότι δε δεσμέυεται για το πόσο χρόνο θα πάρει να έρθει σε σένα 1
mples Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, alexserres2014 είπε παρελαβα οθονη με china post σε 11 μερες(untracked).με πυραυλακατο ηρθε; οχι μονο δεν περνανε,πλεον δεν στελνουν.λιγοι μονο πωλητες στο ebay στελνουν αλλα και παλι δεν αξιζει να το ρισκαρεις,πλεον δεν επιστρεφουν το δεμα,το κατασχουν. Μόλις τώρα, mples είπε 8 ώρες πριν, alexserres2014 είπε παρελαβα οθονη με china post σε 11 μερες(untracked).με πυραυλακατο ηρθε; οχι μονο δεν περνανε,πλεον δεν στελνουν.λιγοι μονο πωλητες στο ebay στελνουν αλλα και παλι δεν αξιζει να το ρισκαρεις,πλεον δεν επιστρεφουν το δεμα,το κατασχουν. ποιος σας ειπε ρε παιδια οτι κατασχουν μπαταριες αυτο δεν ισχυει με τιποτα ! ατμιστικα κατασχουν οχι μπαταριες
kostasgiann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mples είπε ποιος σας ειπε ρε παιδια οτι κατασχουν μπαταριες αυτο δεν ισχυει με τιποτα ! ατμιστικα κατασχουν οχι μπαταριες Πηγη Αναφορά σε κείμενο Γ)Μπαταρίες Αν και άσχετο με τα τελωνεία, πλέον, και μέχρι νεοτέρας, ΔΕΝ αποστέλονται μπαταριες, μέσω της αεροπορικής οδού, λόγο ατυχήματος σε αεροπλάνο απο ασταθή μπαταρία. Οπότε ξεχνάτε τις μπαταρίες για τους ατμοποιητές και τους φακούς σας, οπως φυσικά και τα Power Banks.
mples Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) το οτι δεν στελνουν καποιοι πωλητες δεν σημαινει οτι κατασχεται ελεος εχουν βρει τροπους και στελνουν κανονικα απο αλι και ε μπαι αν ο πωλητης βρει τροπο να σου στειλει μπαταρια δεν μπορει κανεις να στην κατασχει !!! να κατασχεσουν μπαταρια ειναι αυθαίρετο και δεν ισχυει με την καμια μην γραφουμε οτι ναναι υγ εχω παραγγειλει κανονικα μπαταριες το τελευτεο διαστημα Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από mples
kostasgiann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mples είπε το οτι δεν στελνουν καποιοι πωλητες δεν σημαινει οτι κατασχεται ελεος εχουν βρει τροπους και στελνουν κανονικα απο αλι και ε μπαι να κατασχεσουν μπαταρια ειναι αυθαίρετο και δεν ισχυει με την καμια μην γραφουμε οτι ναναι Εχεις κατι για να δωσεις βαση στα λογια σου? Αλλιως δεν εχει πολυ νοημα.
mples Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostasgiann είπε Εχεις κατι για να δωσεις βαση στα λογια σου? Αλλιως δεν εχει πολυ νοημα. ρε φιλε τι λες σοβαρεψου ! βρες μου καποιον νομο που λεει οτι κατασχονται οι μπαταριες ??? στελνουν λεμε με αλλους τροπους οχι αεροπορικα !! δηλαδη ελεος με την παραπληροφορηση !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις