broker!!! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Hapatingo είπε Τότε εμένα γιατί τα πακέτα μου έρχονται με το αυτοκόλλητο ότι ελέγχθηκε από x ray και μετά το αντίστοιχο πράσινο αυτοκόλλητο που δηλώνει το τελωνιακός ελεύθερο? την αξια κοιτανε τελωνειακοι και τι εχει δηλωθει απο εξω και απο το συστημα τους οταν ειναι χαμηλο το αφηνουν ελευθερο.ενταξει κατι πρεπει να σου πουλησει και εσενα η dhl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, broker!!! said: την αξια κοιτανε τελωνειακοι και τι εχει δηλωθει απο εξω και απο το συστημα τους οταν ειναι χαμηλο το αφηνουν ελευθερο.ενταξει κατι πρεπει να σου πουλησει και εσενα η dhl. Ναι οκ, κανένα πιο πειστικό επιχείρημα? Η DHL δεν αφήνει τίποτα ελεύθερο. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Ναι οκ, κανένα πιο πειστικό επιχείρημα? δεν νομιζω να ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα που κανω αυτο το επαγγελμα και εχω εταιρεια 40 χρονια τωρα και συνεργαζομαι με την dhl.απορω τι καθομαι και ασχολουμαι με τον καθε ελληναρα που νομιζει οτι τα ξερει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Κάποιος ρε Παιδιά να απαντήσεις στο Θέμα: η επιστροφή του 30% που λέει η banggood είναι στις κρατήσεις του Τελωνείου ή Τελωνείο + ΦΠΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, broker!!! said: δεν νομιζω να ξερεις εσυ καλυτερα απο εμενα που κανω αυτο το επαγγελμα και εχω εταιρεια 40 χρονια τωρα και συνεργαζομαι με την dhl.απορω τι καθομαι και ασχολουμαι με τον καθε ελληναρα που νομιζει οτι τα ξερει ολα. Έλα μην λες τέτοια και εκτίθεσαι, ακόμα ένα επιχείρημα του ποπού. Εσύ αμέσως πέταξες το γ τελωνείο κόσκο, που όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση με τις αερομεταφορές. Προφανώς η μόνο συνεργασία που έχεις με την dhl είναι να βλέπεις τα φορτηγά τους να γεμίζουν με τα αντικείμενα των κοντέινερ, στο λιμάνι του Πειραιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 αν το αλλαξαν αυθαίρετα απο PRIORITY se απλο να μην δεχτεις τιποτα λιγοτερο απο την πληρωμή ολοκλήρου το τελωνειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Έλα μην λες τέτοια και εκτίθεσαι, ακόμα ένα επιχείρημα του ποπού. Εσύ αμέσως πέταξες το γ τελωνείο κόσκο, που όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση με τις αερομεταφορές. Προφανώς η μόνο συνεργασία που έχεις με την dhl είναι να βλέπεις τα φορτηγά τους να γεμίζουν με τα αντικείμενα των κοντέινερ, στο λιμάνι του Πειραιά. προφανως δεν καταλαβαινεις ελληνικα.παμε παλι.σκανερ υπαρχει μονο στο γ τελωνειο στα κοντεινερ.αυτο ειπα.σιγα ρε μην εχουν σκανερ να περνανε το δεμα του καθενος στο αεροδρομιο.καταλαβαινεις ποσο ασχετος εισαι και επιμενεις.νομιζω ειναι πολυ απλο και ακομα και εσυ μπορεις να το καταλαβεις.τι καταλαβες εσυ?οτι σου ειπα οτι η dhl ειναι στο γ τελωνειο πειραια.χαχα ωραιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραγγελία στις 1/2/18 από GB ένα τάμπλετ αξίας 100€. Μέθοδος αποστολής (η κλειστή) Netherlands Registered PDM.Παραλαβη σήμερα χωρίς τελωνείο και παρατράγουδα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από MiP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Just now, broker!!! said: προφανως δεν καταλαβαινεις ελληνικα.παμε παλι.σκανερ υπαρχει μονο στο γ τελωνειο στα κοντεινερ.αυτο ειπα.σιγα ρε μην εχουν σκανερ να περνανε το δεμα του καθενος στο αεροδρομιο.καταλαβαινεις ποσο ασχετος εισαι και επιμενεις.νομιζω ειναι πολυ απλο και ακομα και εσυ μπορεις να το καταλαβεις.τι καταλαβες εσυ?οτι σου ειπα οτι η dhl ειναι στο γ τελωνειο πειραια.χαχα ωραιος Όπως καταλαβαίνεις πάλι με εικασίες μιλάς. Φίλε μου ο λιμενεργάτης δεν έχει καμία σχέση με το αεροδρόμιο. Πάρε λοιπόν την φωτογραφία που σου έταξα και την επόμενη φορά πάρε το Χ96 για να δεις που θα σε φτάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
broker!!! Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Όπως καταλαβαίνεις πάλι με εικασίες μιλάς. Φίλε μου ο λιμενεργάτης δεν έχει καμία σχέση με το αεροδρόμιο. Πάρε λοιπόν την φωτογραφία που σου έταξα και την επόμενη φορά πάρε το Χ96 για να δεις που θα σε φτάσει. 5 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Όπως καταλαβαίνεις πάλι με εικασίες μιλάς. Φίλε μου ο λιμενεργάτης δεν έχει καμία σχέση με το αεροδρόμιο. Πάρε λοιπόν την φωτογραφία που σου έταξα και την επόμενη φορά πάρε το Χ96 για να δεις που θα σε φτάσει. ειναι λυπηρη η κατασταση σου.σου εξηγησα ποια ειναι η διαδικασια.δεν θες να καταλαβεις.πιστευε οτι στο περασαν και απο αξονικο τομογραφο.δεν εχω κανενα προβλημα.κακως προσπαθησα και να σε ξεστραβωσω.ειναι καλο να υπαρχετε και εσεις τα κοροιδα για να βγαζουν οι εξυπνοι(dhl) χρηματα. Μόλις τώρα, broker!!! είπε ειναι λυπηρη η κατασταση σου.σου εξηγησα ποια ειναι η διαδικασια.δεν θες να καταλαβεις.πιστευε οτι στο περασαν και απο αξονικο τομογραφο.δεν εχω κανενα προβλημα.κακως προσπαθησα και να σε ξεστραβωσω.ειναι καλο να υπαρχετε και εσεις τα κοροιδα για να βγαζουν οι εξυπνοι(dhl) χρηματα. Παράθεση Επεξεργασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voyio Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, MiP είπε Παραγγελία στις 1/2/18 από GB ένα τάμπλετ αξίας 100€. Μέθοδος αποστολής (η κλειστή) Netherlands Registered PDM.Παραλαβη σήμερα χωρίς τελωνείο και παρατράγουδα. ο Κωδικός αντικειμένου κάτω υπάρχει και παραπάνω και φαίνεται.. προφανώς δεν το πρόσεξες ;-) 17 λεπτά πριν, mples είπε αν το αλλαξαν αυθαίρετα απο PRIORITY se απλο να μην δεχτεις τιποτα λιγοτερο απο την πληρωμή ολοκλήρου το τελωνειου το πρόβλημα είναι πως θα τους το αποδείξω αυτό ή αν θα το παραδεχτούν αυτοί.. υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν γυρίσει και ολόκληρο το ποσό του Τελωνείου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 58 λεπτά πριν, Voyio είπε ο Κωδικός αντικειμένου κάτω υπάρχει και παραπάνω και φαίνεται.. προφανώς δεν το πρόσεξες ;-) το πρόβλημα είναι πως θα τους το αποδείξω αυτό ή αν θα το παραδεχτούν αυτοί.. υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν γυρίσει και ολόκληρο το ποσό του Τελωνείου; ΦΙΛΕ εχουν πολυ καλη εξυπηρέτηση πελατων αν τους εξηγησης και επιμενεις και λιγο πιστευω οτι θα σε δικαιωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Voyio είπε μίλησα σήμερα με banggood για την περίπτωση που το δέμα που έχω παραγγείλει με την μέθοδο priority direct mail και δεν ξέρω πως άλλαξε σε freeshipping κάτι που σημαίνει.. ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!! (σημειωτέων έχει έρθει Ελλάδα εδώ και 10 μέρες και δεν έχω ακόμα νέα-αρνητικά η θετικά για τελωνείο..) "κολήσει" στο τελωνείο και κοστολογηθεί υψηλά, να μην αποδεχτώ το δέμα για να γυρίσει πίσω (μου το πρότειναν και αυτό αφού τους εξήγησα..) και μου είπαν μπορούν να το δεχτούν πίσω αλλά με 10% επί της αξίας του προϊόντος + τα μεταφορικά δηλαδή σε πακέτο αξίας 270€ θα κρατηθεί το ποσό των 50 ευρώ, μετά αν ξαναγίνει η παραγγελία για να μπει το priority direct mail extra χρέωση, χρόνος αναμονής και πάλι και έρχομαι να κάνω την σκέψη αν συμφέρει ή όχι.. και μετά μου έκαναν (από την banggood) την πρόταση να τους στείλω το παραστατικό του τελωνείου και να μου δώσουν το 30% της αξίας που θα πληρώσω.. Τι λέτε εσείς για αυτό; Σου αιτιολόγησαν πως και γιατί συνέβη αυτό? Νομίζω στο forum εδώ 1η φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποστολής θεωρείται μέχρι στιγμης η 100% ασφαλής. Τι συνέβη και άλλαξε? Είσαι σίγουρος 100% πως είχες επιλέξει priority? (δεν τρολάρω. απλά να καταλάβω). Περιμένουμε εξελίξεις ..εχω περιέργεια για το γιατί και πως θα αντιμετωπιστεί. Αν είναι αυθαίρετη δικη τος αλλαγή, θα πρέπει να αναλάβουν 100% το τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exile1984 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 καλησπερα αν παραγγειλω απο το αμερικανικο ebay.com δεμα πληρωμενο μαζι με μεταφορικα θα εχω τελη εκτελωνισμου η υπαρχει τροπος να γλυτωσω χρεωση τελωνειου ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiP Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Voyio είπε ο Κωδικός αντικειμένου κάτω υπάρχει και παραπάνω και φαίνεται.. προφανώς δεν το πρόσεξες ;-) το πρόβλημα είναι πως θα τους το αποδείξω αυτό ή αν θα το παραδεχτούν αυτοί.. υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν γυρίσει και ολόκληρο το ποσό του Τελωνείου; Ουυπς Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις