Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε ομάδα λίγο βοήθεια. Έχω παραγγείλει ένα δέμα από. Geekbuing βασικά 2 το ένα ήρθε κανονικά το άλλο είναι τελωνείο ' απαιτείται αποδείξει πευ παλ και κάτι τέτοιο" εδώ και 2 μήνες είναι εκεί τι πρέπει να κάνω ; Που στέλνω την αποδείξει; Και τι στέλνω σαν αποδείξει μιας και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό αγοράς και δεν έχω κάνει αγορά μέσω πευ παλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, z0ul0u είπε

Ρε ομάδα λίγο βοήθεια. Έχω παραγγείλει ένα δέμα από. Geekbuing βασικά 2 το ένα ήρθε κανονικά το άλλο είναι τελωνείο ' απαιτείται αποδείξει πευ παλ και κάτι τέτοιο" εδώ και 2 μήνες είναι εκεί τι πρέπει να κάνω ; Που στέλνω την αποδείξει; Και τι στέλνω σαν αποδείξει μιας και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό αγοράς και δεν έχω κάνει αγορά μέσω πευ παλ

Εγώ έστειλα το αναλυτικό της Τράπεζας με την συγκεκριμένη αγορά , (δεν ήταν με PayPal), μετά μπήκα στο σάιτ και έκανα print screen το σημείο που φαινόταν ο αριθμός παραγγελίας, ότι έχει πληρωθεί ώστε να φαίνεται το ακριβές ποσό και η ημερομηνία .

Τα στέλνεις με email η φάξ η ταχυδρομικά . Εγώ τα έστειλα με email εδώ .

Screenshot_2018-02-15-19-46-58-1.png

Επεξ/σία από Sokolata
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, z0ul0u είπε

Η ερώτηση έχει απαντηθεί πάρα πολλές φορές και με αναζήτηση θα έβρισκες μια απ' αυτές.

Στέλνεις την απόδειξη κάρτας ή paypal στο geta@elta-net με τον αριθμό παρακολούθησης.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mples είπε

απο την αλλη εχουμε μπακγγκουντ που εχει γινει φαρμακειο ρε φιλε σε λιγο θα εχουν ιδιες τιμες με σκρουτζ χαχαχα

3 ώρες πριν, isay είπε

Οπως πάει θα ειναι το ιδιο απο banggod και το ιδιο απο μεγαλοαλυσιδες

Μην το γελάτε καθόλου. Χθες έκανα παραγγελία κινέζικων ακουστικών bluetooth. Έκαναν 13.90 ευρώ στο κέντρο της Αθήνας, 13.75 στο bangMEgood. Η διαφορά ήταν φυσικά στα κόστη αποστολής, θα πάω να παραλάβω εγώ από εκεί και τελειώνει η ιστορία. Στο GB κάνουν 10 ευρώ περίπου, αλλά νταξ... σκέφτηκα ότι θα είναι καλύτερα να τα έχω στα χέρια μου εντός του 2018.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μίλησα σήμερα με banggood για την περίπτωση που το δέμα που έχω παραγγείλει με την μέθοδο priority direct mail  και δεν ξέρω πως άλλαξε σε freeshipping κάτι που σημαίνει.. ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!! (σημειωτέων έχει έρθει Ελλάδα εδώ και 10 μέρες και δεν έχω ακόμα νέα-αρνητικά η θετικά για τελωνείο..) "κολήσει" στο τελωνείο και κοστολογηθεί υψηλά, να μην αποδεχτώ το δέμα για να γυρίσει πίσω (μου το πρότειναν και αυτό αφού τους εξήγησα..) και μου είπαν μπορούν να το δεχτούν πίσω αλλά με 10% επί της αξίας του προϊόντος + τα μεταφορικά δηλαδή σε πακέτο αξίας 270€ θα κρατηθεί το ποσό των 50 ευρώ, μετά αν ξαναγίνει η παραγγελία για να μπει το priority direct mail extra χρέωση, χρόνος αναμονής και πάλι και έρχομαι να κάνω την σκέψη αν συμφέρει ή όχι.. και μετά μου έκαναν (από την banggood) την πρόταση να τους στείλω το παραστατικό του τελωνείου και να μου δώσουν το 30% της αξίας που θα πληρώσω.. Τι λέτε εσείς για αυτό;

Επεξ/σία από Voyio
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Voyio είπε

μίλησα σήμερα με banggood για την περίπτωση που το δέμα που έχω παραγγείλει με την μέθοδο priority direct mail  και δεν ξέρω πως άλλαξε σε freeshipping κάτι που σημαίνει.. ΤΕΛΩΝΕΙΟ!!! (σημειωτέων έχει έρθει Ελλάδα εδώ και 10 μέρες και δεν έχω ακόμα νέα-αρνητικά η θετικά για τελωνείο..) "κολήσει" στο τελωνείο και κοστολογηθεί υψηλά, να μην αποδεχτώ το δέμα για να γυρίσει πίσω (μου το πρότειναν και αυτό αφού τους εξήγησα..) και μου είπαν μπορούν να το δεχτούν πίσω αλλά με 10% επί της αξίας του προϊόντος + τα μεταφορικά δηλαδή σε πακέτο αξίας 270€ θα κρατηθεί το ποσό των 50 ευρώ, μετά αν ξαναγίνει η παραγγελία για να μπει το priority direct mail extra χρέωση, χρόνος αναμονής και πάλι και έρχομαι να κάνω την σκέψη αν συμφέρει ή όχι.. και μετά μου έκαναν (από την banggood) την πρόταση να τους στείλω το παραστατικό του τελωνείου και να μου δώσουν το 30% της αξίας που θα πληρώσω.. Τι λέτε εσείς για αυτό;

Βαλε κατω τα ποσα και δες αν αξιζει η οποιαδηποτε επιλογη + η ταλαιπωρια (waiting), αμα κανεις την τελευταια επιλογη, δηλαδη να σου πληρωσουν το 30% θα βγει (24% ΦΠΑ + 20 ευρω τελος εκτελωνισμου πλην 30% = 59.36 ευρω) Μαλλον συμφερει αφου στην αλλη επιλογη θα σου κρατηθουν 50 ευρω και θα πρεπει να δωσεις μεταφορικα παλι, ενω εχει ερθει και μπορεις να το παρεις τωρα, επισης δεν ξερω αν θα μπορουσες να το παζαρεψεις μπας και ανεβασουν λιγο το ποσοστο, ευχομαι τα καλυτερα παντως.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, isay είπε

Τυχερός αλλά γράψε και την τιμή cif

Η συνολική αξία ήταν 27€ τα οποία πληρώθηκαν με το wallet του GB μιας και μου είχαν κάνει πίστωση το ποσό τελωνείου από προηγούμενη παραγγελία που ήρθε με σουηδικό (το επέλεξα εγώ μη γνωρίζοντας).

Τώρα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο χρόνος παράδοσης, ειδικά από από τα ΕΛΤΑ!

7/2 preadvised, χτες αεροδρόμιο και σήμερα παραλαβη!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasgiann είπε

Βαλε κατω τα ποσα και δες αν αξιζει η οποιαδηποτε επιλογη + η ταλαιπωρια (waiting), αμα κανεις την τελευταια επιλογη, δηλαδη να σου πληρωσουν το 30% θα βγει (24% ΦΠΑ + 20 ευρω τελος εκτελωνισμου πλην 30% = 59.36 ευρω) Μαλλον συμφερει αφου στην αλλη επιλογη θα σου κρατηθουν 50 ευρω και θα πρεπει να δωσεις μεταφορικα παλι, ενω εχει ερθει και μπορεις να το παρεις τωρα, επισης δεν ξερω αν θα μπορουσες να το παζαρεψεις μπας και ανεβασουν λιγο το ποσοστο, ευχομαι τα καλυτερα παντως.

Λογικά το 30% που λέει η banggood δεν είναι επί της αξίας ολόκληρου του πακέτου αλλά τους κόστους που θα κρατηθεί στο τελωνείο, δηλαδή συνολική τιμή πακέτου (2 προϊόντα 135 και 145 = 280) με αυτά που διαβάζω να είναι το τελωνείο στα 65€  και  23% το ΦΠΑ κοντά στα 90-100 σύνολο;  οπότε 25 ευρώ αν συπεριλάβουν και το ΦΠΑ διαφορετικά αν το 30% είναι μόνο για το τελωνείο άντε να είναι λίγο παραπάνω από 10€ εκτός και αν κάνω λάθος και είναι καλύτερα τα πράγματα.. ας μας πει κάποιος

Δημοσ.

δ

22 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Αν δεν κάνω λάθος όσα πακέτα περνούν από scanner x ray, μετά στο πακέτο επάνω φέρουν και την ειδική σήμανση. Δηλαδη αυτοκόλλητο στο οποίο αναγράφεται xray scanned και η σήμανση ασφαλές.

δεν υπαρχει σκανερ στο αεροδρομιο.μονο στη γ τελωνειο-κοσκο υπαρχει για τα κοντεινερ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, broker!!! said:

δ

δεν υπαρχει σκανερ στο αεροδρομιο.μονο στη γ τελωνειο-κοσκο υπαρχει για τα κοντεινερ..

Η DHL στο δικός της terminal στα Σπάτα έχει.

Δηλαδή ακόμα και στα κρατικά όταν βάλουν, δεν θα δεις σκαναρισμένο πακέτο χωρίς το αντίστοιχο αυτοκόλλητο. Πάντα για αερομεταφορές.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Η DHL στο δικός της terminal στα Σπάτα έχει.

Δηλαδή ακόμα και στα κρατικά όταν βάλουν, δεν θα δεις σκαναρισμένο πακέτο χωρίς το αντίστοιχο αυτοκόλλητο. Πάντα για αερομεταφορές.

ουτε η dhl εχει.απλα χτυπανε την φορτωτικη.μην μπερδευετε ασχετα πραγματα

Δημοσ.
2 minutes ago, broker!!! said:

ουτε η dhl εχει.απλα χτυπανε την φορτωτικη.μην μπερδευετε ασχετα πραγματα

Τότε εμένα γιατί τα πακέτα μου έρχονται με το αυτοκόλλητο ότι ελέγχθηκε από x ray και μετά το αντίστοιχο πράσινο αυτοκόλλητο που δηλώνει το τελωνιακός ελεύθερο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...