re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδια ξερει κανεις αφου βγαλει στο tracking απαιτειται paypal και τα στειλης με mail ,Μετα απο ποσο καιρο περιπου ανανεωνεται το tracking ? και που περνεις τηλεφωνο να τσεκαρεις εαν το δεχτηκαν το mail σου ? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από re4male Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gabvill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, villasg είπε Γνωση και συμορφωση να δινετε παντα ενα κινητο οταν κανετε παραγγελιες απο εξω/εδω αν αυτο ειναι ΚΑΙ για τα λεγομενα μου εεε... τοτε δεν γνωριζεις τι παει να πει ACS οποτε αστο ! φιλικα παντα ! ταχα μου οτι παιρνουν τηλ και δεν με βρισκουν και αλλες τετοιες αηδιες ! κοροΪδευουν τον κοσμο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Voyio είπε Γεια σας παιδιά, είχα καιρό να παραγγείλω από Κίνα κάποιο προϊόν και δεν ήξερα τα νέα τελωνειακά δεδομένα που επικρατούν αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα (και προφανώς στην Ευρώπη) παρήγγειλα λοιπόν δύο συσκευές από banggood αξίας 140 και 130 € (μάλλον επειδή έγινε την ίδια στιγμή η παραγγελία θα μπει σε ένα δέμα και η αξία του δέματος θα είναι πάνω από 150 € οπότε και επιπλέον χρεώσεις απ ότι αν θα ήταν ξεχωριστά τα δέματα αφού δεν θα υπερέβαιναν το ποσό των 150€) Κάποιοι μου είπαν ότι στην παραγγελία δεν έπρεπε να γίνει με free shipping.. επειδή τώρα εδώ βλέπω παραπάνω ο φίλος dexterios γράφει να μην παραλάβει το δέμα κάποιος άλλος φίλος.. Υπάρχει περίπτωση να μην παραλάβω το δέμα (με κάποιο τρόπο και πως αν είναι εφικτό αυτό) και να ξανακάνω εκ νέου την παραγγελία; Ευχαριστώ! Έγραψα να μην παραλάβει και να ζητήσει αναδασμολόγηση, δηλαδή να μην γυρίσει πίσω το δέμα στον αποστολέα αλλά πίσω στο τελωνείο ώστε να επαναπροσδιοριστεί η αξία του και τα τέλη που επιβάλλονται. Αυτο γίνεται με έγγραφη αίτηση στο κατάστημα ΕΛΤΑ http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗΣ 2.pdf Εσύ θέλεις να αρνηθείς εντελώς την παραλαβή και να γυρίσει πίσω στον αποστολέα από ότι κατάλαβα. Αυτό γίνεται δηλαδή τα ΕΛΤΑ δεν θα έχουν πρόβλημα να το στείλουν πίσω αλλά για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω πρέπει να συνεννοηθείς με το banggood , τυπικά για το Paypal το banggood δεν φταίει που εσύ δεν παρέλαβε το πακέτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgiann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, re4male είπε ρε παιδια ξερει κανεις αφου βγαλει στο tracking απαιτειται paypal και τα στειλης με mail ,Μετα απο ποσο καιρο περιπου ανανεωνεται το tracking ? και που περνεις τηλεφωνο να τσεκαρεις εαν το δεχτηκαν το mail σου ? Γεια σου φιλε, στελνεις e-mail στο: geta @ elta-net.gr με την αποδειξη της paypal/χρεωστικης και το tracking code της παραγγελιας σου, θα σου απαντησουν μεσω e-mail οταν εκτελωνιστει, εμενα προσωπικα εκανε 1 μερα να μου απαντησουν και το tracking ανανεωθηκε την επομενη. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από kostasgiann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostasgiann είπε Γεια σου φιλε, στελνεις e-mail στο: geta @ elta-net.gr με την αποδειξη της paypal/χρεωστικης και το tracking code της παραγγελιας σου, θα σου απαντησουν μεσω e-mail οταν εκτελωνιστει, εμενα προσωπικα εκανε 1 μερα να μου απαντησουν. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟ 130 ΕΥΡΩ ΤΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, re4male είπε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟ 130 ΕΥΡΩ ΤΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ? 24% επι της αξιας +15€,46.20€ Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από alexserres2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, alexserres2014 είπε 24% επι της αξιας +15€ οκ.ευχαριστω. αγριεψαν τα πραγματα τελικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgiann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, re4male είπε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΕ ΠΟΣΟ 130 ΕΥΡΩ ΤΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ? Αν ειμαι σωστος τοτε 24% ΦΠΑ + 15€ εξοδα εκτελωνισμου = 46.2€ (ουπς με προλαβε ο φιλος @alexserres2014) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από kostasgiann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, kostasgiann είπε Αν ειμαι σωστος τοτε 24% ΦΠΑ + 15€ εξοδα εκτελωνισμου = 46.2€ (ουπς με προλαβε ο φιλος @alexserres2014) το ενα τριτο της αγορας ξανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgiann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, re4male είπε το ενα τριτο της αγορας ξανα Οντως, το μονο κινεζομαγαζο που λεει τωρα για αγορες προς Ελλαδα ειναι το banggood με μεθοδο Priority Direct Mail, σε σωζει απο εξοδα τελωνειου, δυστυχως εγω εκανα αγορα απο Gearbest και περασα το ιδιο μαρτυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, re4male είπε το ενα τριτο της αγορας ξανα αν θες επικοινωνησε με το καταστημα που το αγορασες και πες τους αν μπορεις να το επιστρεψεις λογω τελωνειακων χρεωσεων,αν επιτρεπεται απο ποιο καταστημα το αγορασες; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από alexserres2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostasgiann είπε Οντως, το μονο κινεζομαγαζο που λεει τωρα για αγορες προς Ελλαδα ειναι το banggood με μεθοδο Priority Direct Mail, σε σωζει απο εξοδα τελωνειου, δυστυχως εγω εκανα αγορα απο Gearbest και περασα το ιδιο μαρτυριο και εγω την πατησα. ειμουν αναμεσα σε αυτα τα δυο. με ξεγελασε το priority ταχα του gearbeast με netherland post 2 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε αν θες επικοινωνησε με το καταστημα που το αγορασες και πες τους αν μπορεις να το επιστρεψεις λογω τελωνειακων χρεωσεων ας το παρω πτωτα στα χερια μου και μενα θα το κυνηγησω μπας και παρω τα τελωνειακα πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, re4male είπε και εγω την πατησα. ειμουν αναμεσα σε αυτα τα δυο. με ξεγελασε το priority ταχα του gearbeast με netherland post ας το παρω πτωτα στα χερια μου και μενα θα το κυνηγησω μπας και παρω τα τελωνειακα πισω αν το αγορασες με το PDM(priority direct mail)το gearbest κανει refund το ποσο που πληρωσες ανοιγωντας ticket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, alexserres2014 είπε αν το αγορασες με το PDM(priority direct mail)το gearbest κανει refund το ποσο που πληρωσες ανοιγωντας ticket με PDM το αγορασα,αλλα αλαξε απο μονο του στην συνεχεια με DDP στο αυτοματοποιημενο μαιλ της παραγγελιας ομως γραφει με PDM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioslefk Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους αντιμετωπιζω το εξης θεμα ,περιμενω πακετακι απο ινδια το οποιο εφτασε 29/1 Ελλαδα δηλαδη το tracking εγραφε <εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο >απο κει και περα καμμια ανανεωση εδω και 15 μερες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις