alexserres2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, dukepapass είπε Τα χχχχ τα εβαλα βρεσι για να μην φενετε ο κανονικος κωδικος της αποστολης το θεμα ειναι γιατι λεει πως εφτασε και δεν το παραδιδουνε...... αλλα στα track and trace του ελτα λεει πως δεν υπαρχει ο κωδικος ως αποστολη η παραπανω φωτο ειναι απο την royalmail. Ο κωδικός έχει 13 στοιχεία (2 λατινικά γράμματα ακολουθούμενα από 9 νούμερα και 2 λατινικά γράμματα) πχ PP123456785GR ειναι τετοιου τυπου;
higher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα είχα κάνει κάποια παραγγελία απο αγγλία με royal mail. Τα πρώτα βήματα δεν φαίνονται στο screenshot σου, στο site των ελτά βγάζει τίποτα; Στο https://www.royalmail.com/track-your-item μόλις έφυγε απο αγγλία μου έβγαλε: Handed to: Delivery partner Continue tracking Το ιστορικό λέει: DELIVERED GREECE (πήγα απο το κατάστημα και το πήρα) UNDELIVERED NOT AT ADDRESS, OFFICE CLOSED GREECE (ήρθαν σπίτι δεν με βρήκαν) ARRIVED IN COUNTRY ATHENS GREECE ATHENS GREECE (σε αυτό το σήμειο εμφανίστηκε στο site των ΕΛΤΑ www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx ) ON ITS WAY TO ATHENS GREECE UNITED KINGDOM (έφυγε απο αγγλία, δεν εμφανιζόταν στο site των ελτα) ARRIVED (MDN) AT HEATHROW WORLDWIDE DC (έφτασε στο κέντρο διαλογής στο heathrow) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από higher
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 OXI αρχιζει απο RP εχει μερικους αριθμους και τελιωνει σε GB
alexserres2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, dukepapass είπε OXI αρχιζει απο RP εχει μερικους αριθμους και τελιωνει σε GB το PP123456789GR ειναι παραδειγμα,κανε track στο 17track
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλα παιδια οτι νανε το βρηκα στην acs αμπελοκηπων οτι νανε !!!!!!! καλα λεει πως ηρθαν στο σαιτ και δεν με βρήκαν κατω δεν βρικα καμία ειδοποίηση καλα αυριο θα τους παρω και θα ακουσουν τα σχολιανα τους. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από dukepapass
higher Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ποιο url το ελέγχεις; Βλέπεις κάτι τέτοιο στη σελίδα Handed to: Delivery partner Continue tracking; Μπορείς να μας στείλεις όλα τα βήματα απο την αρχή; Λογικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την royal mail ή τον πωλητή σου σχετικά. Δοκίμασε να το κάνεις track και https://gls-group.eu/EU/en/home και στην ACS μετά Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από higher
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλα αυριο θα παιξουμε μπουνιες εχει ερθει απο τις 5 και εχουμε 12 και λεει πως δεν με βρήκανε....... επειδή δούλευα σε κουριερ κανονικα αφήνουν χαρτακια εκει λεει πως ηρθαν 3 φορες...... ασε που ειμαι μονιμα σπιτι και αποκλείετε να ηρθαν καλα θα γίνει μεγαλο πανηγύρι........... Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από dukepapass 1
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Καποτε ειχα παρει κατι παλι απο αγγλια πολυ μεγαλο και αυτος ελεγε πως εχει dhl ετσι τα στελνει.............και για να μην σας τα πολυλογώ μετα απο δυο μήνες ενω ελεγα πανε τα λεφτα τα έφαγε (Νο paypal).......μιλαμε για 260 ευρω με διαβεβαίωνε πως το εστηλε και τελικα ηρθε με speedex !!!!!
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 23 λεπτά πριν, dukepapass είπε Καλα αυριο θα παιξουμε μπουνιες εχει ερθει απο τις 5 και εχουμε 12 και λεει πως δεν με βρήκανε....... επειδή δούλευα σε κουριερ κανονικα αφήνουν χαρτακια εκει λεει πως ηρθαν 3 φορες...... ασε που ειμαι μονιμα σπιτι και αποκλείετε να ηρθαν καλα θα γίνει μεγαλο πανηγύρι........... χαχαχα Αφου ειναι η acs στη μέση ... πάλι καλα που το έψαξες πριν γυρίσει πίσω σαν ... μη παράδοση. Διάβασε το παρακάτω για τα "χαρτάκια" της acs https://www.insomnia.gr/forums/topic/586967-περιεργα-πραγματα-στην-acs/?page=7
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λιπον επειδη εχω δουλεψει και DHL και ACS ως οδηγος πιστεψε με δεν συμφέρει να πηγαινωφερνεις δεματα ιδίως οταν δεν τους βρισκεις γιατι παλι εσυ θα τα πας οποτε δεν σε συμφέρει να γυρνάς πχ απο τα 200 τα 10 πισω...... οποτε πανε επόμενη μερα οποτε περισοτερες στασης περισοτερος κοπος και ταλαιπωρία..... Προσωπικά εκανα τα παντα για να τα παρδοσω οποτε δεν ξερω αν πλεον εχουν αλλαξει τα πραγματα και δεν αφηνουν χαρτακια βεβαια οντως τα κουδουνια εχουν ενα θεμα αλλα χωρις χαρτάκι δεν μυρίζουμε τα νυχια μας ποιος ηρθε και ποιος οχι. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2018 από dukepapass
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Χωρις να θελω να υπερασπιστω ή να κράξω τους διανομείς αλλα αν διαβασεις απο εκει που σου εγραψα και κάτω θα καταλάβεις για τι "επιπεδο" υπηρεσιών μιλάμε. Το αν ΔΕΝ ειμαι εκει ή το κουδουνι μου ειναι κρυφό ή αν ειμαι στο πισω μπαλκόνι και δεν ακουω, στατιστικά δεν καλύπτει τις τόσο συχνές "απών" της acs
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Ε η αλήθεια οταν τρεχεις σαν το τρελο να δωσεις τα παντα ιδίως γιορτές ο χρονος ειναι πολύτιμος και τα δεματα που πρεπει να παραδοθούν ατελείωτα ελα στην θεση του κουριερ η χειρότερη δουλεια ever !!! βροχες κρυα ζεστη καυσωνες.......ουτε στον χειροτερο εχθρο μου.......... ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ !!!! έλεος.
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δεν θα έρθω στη θεση του διανομέα αλλά θα μπορουσα να κάνω τα στραβά ματια αν μια στο τοσο έβαζε ενα χαρτάκι, έτσι για να σπάει η μονοτονία της εισόδου. Οταν όμως 3 φορές απων χωρις καν να εχει περάσει απο την οδό (γιατί στη δική σου περιπτωση τολμω να μαντέψω οτι πακετάκι σου δεν εφυγε ποτέ απο το μαγαζί της acs και χαρτάκι ουτε καν γράφτηκε) ειναι σοβαρό προβλημα της εταιρείας ή του διανομεα ή και των δυο, διοτι κάποιος "δουλευει" τον πελάτη.
dukepapass Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2018 Εμενα με ζωνουν τα φιδια για αλλο λογο.....αν και εγω δεν πεταγα τα δεματα .......επειδη περιμενω μητρικη αν δεν ειναι μεσα σε κουτι και την εχει στιλει ο αγγλος με τιποτα φουσκες και εχει καταπλακωθει λεω εγω τωρα....... απο το να το παραλαβω και να μην παιξει ποτε..........αν ειναι μεσα σε φουσκες λεω παντα αν δεν το παραλαβω.....γυριζει πισω για να κανω refund? το λεω επειδη αν γινει σταβη και πρεπει να γυρίσει πισω ο παραλήπτης πληρώνει την λυπητερή !! ετσι οπως εχουμε γινει πρεπει να φιλαμε τον Κ@λο μας.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις