phandom_a Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Themos3 είπε Εγώ πάλι το έφαγα το τελωνείο για προιόν αξίας 30€ από Gearbest, αλλά με ένα ticket με αυτά που λέει το Gearbest Greece (που μου είπανε στο chat οτι όντως είναι το official κανάλι τους για Ελλάδα) αμέσως μου πρόσφεραν πλήρες refund για όλο το ποσό (23€). Μάλλον τυχερός είσαι, γιατί εμένα με παιδεύουν 2 βδομάδες τώρα για να κάνουν refund σε χαμένο δέμα. 2 ticket άνοιξα και έγραψα 3 τρεις φορές μήνυμα για να ξεκινήσει επιτέλους το refund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε μπες στο site των ελτα και βαλε ελληνικα Στα ΕΛΤΑ δεν φαίνεται ακόμα. Το "NETHERLANDS, DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANGE" είναι η επόμενη κίνηση από το "pre-advice" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, wasd είπε Και οι 2 RSXXXXXXNL, η μια καθαρισε απο ΓΕΤΑ σημερα και προχωρησε στην πολη μου, η αλλη ζητα paypal τα οποια και εστειλα και μου απαντησαν προ ολιγου οτι περναει και αυτη βαση αποδειξης! 23/1 οι παραγγελίες. Και επειδη εχουμε και καποιους κουτοπονηρους εδω, εγιναν χωριστα οι παραγγελιες γιατι ειχα 2 κουπονια και δεν γινεται στην ιδια παραγγελια να βαλεις 2 κουπονια. Κρινοντας εκ του αποτελεσματος σωστα εκανα. Επιλογη EU express, priority line. ΚΑΙ στις 2 παραγγελιες στο invoice εγραφε Deliveries : Netherlands Registered(PDM), αλλα ΚΑΙ στα e-mail οταν εγιναν shipped εγραφε οτι εγιναν με Netherlands Registered(PDM) Οταν το έκανα εγω, η επιλογη για eu express την χρεωνε περιπου 1-2 ευρώ. Τωρα όντως την έχουν ανεβάσει στα 20+ με βάση πάντα το προιόν που αγοράζεις! Δεν γράφω ανακρίβειες, απλά αυτοί κινούνται "αθόρυβα" και μονομερός κάνοντας αλλαγές χωρίς να ενημερώνουν. Όπως πχ για μια παραγγελία που έκανε φιλος και ενω επέλεξε PDM του το εστειλαν με Belgium post. Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα αν ειναι να περάσει χωρίς τελωνείο απλά το να κάνεις εσύ μια επιλογή και να την αγνοούν χωρίς να ρωτήσουν πρώτα (ακόμα και αν είναι για το συμφέρων σου) δείχνει μια ιδιαίτερη νοοτροπία! Για την ακρίβεια γράφεις ανακρίβειες, σου απάντησε και μου απάντησε ο alexserres2014 και βέβαια έχει δίκιο σε ότι έγραψε. Επειδή βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το EU Express (δοκιμασμένη και 100% ασφαλής μέθοδο αλλά και κοστοβόρα) δε σημαίνει ότι είναι και χωρίς τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wasd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Για την ακρίβεια γράφεις ανακρίβειες, σου απάντησε και μου απάντησε ο alexserres2014 και βέβαια έχει δίκιο σε ότι έγραψε. Επειδή βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το EU Express (δοκιμασμένη και 100% ασφαλής μέθοδο αλλά και κοστοβόρα) δε σημαίνει ότι είναι και χωρίς τελωνείο. Βοήθησε με τότε να γίνω ακριβής.. Εγω αυτό που είχα επιλέξει ήταν ακριβώς η επιλογή που φαίνεται στο attachment και το έστειλαν με Netherlands Registered(PDM). Μόνο που τότε η τιμή του ήταν κατι λιγότερο απο 2 ευρώ. ΔΕΝ είχε άλλη επιλογή οπως λες και η ονομασία έχει παραμείνει η ίδια. Τον τελευταίο μήνα, επειδή παρακολουθούσα ενα κινητό που ήθελα και έμπαινα τακτικά, έχω παρατηρήσει οτι οι επιλογές των μεταφορικών τύπων/τρόπων αποστολής αλλάζουν συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, wasd είπε Και οι 2 RSXXXXXXNL, η μια καθαρισε απο ΓΕΤΑ σημερα και προχωρησε στην πολη μου, η αλλη ζητα paypal τα οποια και εστειλα και μου απαντησαν προ ολιγου οτι περναει και αυτη βαση αποδειξης! 23/1 οι παραγγελίες. Και επειδη εχουμε και καποιους κουτοπονηρους εδω, εγιναν χωριστα οι παραγγελιες γιατι ειχα 2 κουπονια και δεν γινεται στην ιδια παραγγελια να βαλεις 2 κουπονια. Κρινοντας εκ του αποτελεσματος σωστα εκανα. Επιλογη EU express, priority line. ΚΑΙ στις 2 παραγγελιες στο invoice εγραφε Deliveries : Netherlands Registered(PDM), αλλα ΚΑΙ στα e-mail οταν εγιναν shipped εγραφε οτι εγιναν με Netherlands Registered(PDM) Οταν το έκανα εγω, η επιλογη για eu express την χρεωνε περιπου 1-2 ευρώ. Τωρα όντως την έχουν ανεβάσει στα 20+ με βάση πάντα το προιόν που αγοράζεις! Δεν γράφω ανακρίβειες, απλά αυτοί κινούνται "αθόρυβα" και μονομερός κάνοντας αλλαγές χωρίς να ενημερώνουν. Όπως πχ για μια παραγγελία που έκανε φιλος και ενω επέλεξε PDM του το εστειλαν με Belgium post. Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα αν ειναι να περάσει χωρίς τελωνείο απλά το να κάνεις εσύ μια επιλογή και να την αγνοούν χωρίς να ρωτήσουν πρώτα (ακόμα και αν είναι για το συμφέρων σου) δείχνει μια ιδιαίτερη νοοτροπία! 33 λεπτά πριν, wasd είπε Βοήθησε με τότε να γίνω ακριβής.. Εγω αυτό που είχα επιλέξει ήταν ακριβώς η επιλογή που φαίνεται στο attachment και το έστειλαν με Netherlands Registered(PDM). Μόνο που τότε η τιμή του ήταν κατι λιγότερο απο 2 ευρώ. ΔΕΝ είχε άλλη επιλογή οπως λες και η ονομασία έχει παραμείνει η ίδια. Τον τελευταίο μήνα, επειδή παρακολουθούσα ενα κινητό που ήθελα και έμπαινα τακτικά, έχω παρατηρήσει οτι οι επιλογές των μεταφορικών τύπων/τρόπων αποστολής αλλάζουν συνεχώς. 3 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε Για την ακρίβεια γράφεις ανακρίβειες, σου απάντησε και μου απάντησε ο alexserres2014 και βέβαια έχει δίκιο σε ότι έγραψε. Επειδή βρίσκεται στην ίδια κατηγορία με το EU Express (δοκιμασμένη και 100% ασφαλής μέθοδο αλλά και κοστοβόρα) δε σημαίνει ότι είναι και χωρίς τελωνείο. 3 ώρες πριν, alexserres2014 είπε η επιλογη μεταφορικης που εκανες ειναι οντως η Eu Express,αλλα ο φιλος που σε ρωτησε εννοουσε την επιλογη priority line(DPD).αυτη η Eu Express(PostNL) αποδειχθηκε οτι δεν ειναι "τελωνειανως ασφαλης".αν πληρωσεις τελωνειο ανοιξε ticket και ζητα τους το ποσο που πληρωσες.επισης η ξαφνικη αλλαγη μεταφορικων ειναι γνωστη χαζομαρα του gearbest Τυπικά όλοι εχετε δικιο υπο κάποια οπτική γωνία αλλά θα πάρω το μερος του wasd γιατί εκφράζει την καραμπινάτη αναξιοπιστία της gearbest (και λεω πάλι οποιος παραγγελνει απο εκει χωρίς να γνωρίζει συνειδητά τα ρίσκα, ειναι είτε αδιάβαστος ή εκτος πραγματικότητας). Το τελευταίο δίμηνο η gearbest εχει κάνει ενα τονο αλλαγες στην πολιτική αποστολών, συνεχίζει να κάνει λάθη και αυτό σε συνεχεια αντιστοιχων λαθών που εκανε Οκτ-Νοε. Οταν αγορασε ο wasd μολις ειχε επαναφέρει το eu express (dpd) δοκιμαστικά, λιγο πριν δημοσιοποιήσει το (αποτυχημένο της) dpm και εκεινο το διαστημα τα μεταφορικά eu express ήταν πολύ κατω απο 20 ευρω, ειδικά οσο ανέβαινε το ποσό αγορα. Για το διάστημα αυτό ομως ΕΚΑΝΕ δοκιμές στην πλάτη πελατών, χωρις βεβαια να τους ενημερωνει γιατί σε ολους πουλούσε eu express αλλά σε αυτους που το επιλεγανε (γιατι ηξεραν οτι το παλιο eu express dpd ήταν tax free) σε κάποιους εστελνε με dpduk και σε κάποιους με pdm/belgium/sweden. Για το διάστημα μάλιστα αυτό δεν εγραφε ξεκαθαρα οτι η αποστολή γινεται με dpd, αλλα ο πελάτης εβλεπε την τελική μέθοδο στο email παραγγελίας (ΑΝ το έβλεπε). ΕΔΩ ηταν η αναξιοπιστία της gearbest. Μπορεί η αποστολή dpd να ειναι δοκιμασμένη και ασφαλής αλλά αυτό ΔΕΝ ισοδυναμεί οτι το eu express θα σταλεί με dpduk ή με οτιδήποτε αλλο βολευει την gearbest. Εδώ ομως δεν εξετάζουμε αν το dpduk ειναι ασφαλής μεθοδος αλλά την after sales συμπεριφορα της gearbest, που πλέον κλείνει 5 μήνες αναξιοπιστίας. Με δυο λογια ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΛΕΞΩ EU EXPRESS δεν ειναι σιγουρο οτι θα μου σταλει με dpduk που ξερουμε απο παλια οτι ειναι αξιοπιστη μεθοδος. Εκει ειναι το προβλημα. Εννοείται οτι αν εκεινο το διάστημα (ακομα και τώρα) τους ρωτουσες αν το eu express ήταν tax free (για να πατησεις να διεκδικήσεις επιστροφή) απανταγαν αρλούμπες και οτι τα τελωνεια ειναι του πελάτη. Ειχαν και εχουν σαφή guideline για αυτό. Το μόνο που σώζει κάπως την κατάσταση ειναι η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ενημερωση προς τους κουπονάδες οτι αν κάτσει τελωνειο θα το καλύψουν ΑΛΛΑ αυτό προυποθέτει tickets, πιεση, νευρα και πολλές φορές ΔΕΝ εδιναν χρηματα (γιατί δεν υπήρχε πουθενα κατι επισημο). Ακομα και τώρα πάρα πολλοι πελατες πλήρωσαν τελωνειο και δεν θα παρουν χρήματα γιατί δεν το ξερουν ή βαριούνται/δενθελουν/δεναξιζει να γραφουν tickets πανω σε tickets ... για το αυτονοήτο. Εκει κερδίζει λεφτα το gearbest, κάνει πωλήσεις. Συνοπτικά : Ο,τι και να πληρώσεις στο gearbest, θα στο στειλουν με οτι τους βολευει και ΑΝ κατσει τελωνειο, θα στα κανουν τσουρέκια για να βρεις καποιο δικιο. Οποιος εχει ορεξη ας το κάνει. Υπενθυμίζω οτι το ιδιο εκαναν τον Οκτ-Νοε και οταν αρχισαν να σκάνε τελωνεια σε eu express που ειχαν σταλει αυθαιρετα με postnl, κάποιοι λέγανε πάλι οτι "λάθος εκανε ο αγοραστης", "δεν γινεται εχω κανει 100 παραγγελίες", κλπ μεχρι που σκάζανε μαζικά τα τελωνεια και δεν μπορουσαν να εθελοτυφλουν αλλο. Οταν λεμε λοιπον το eu express του gearbest ειναι αμφίβολο αξιοπιστίας ΔΕΝ εννοουμε οτι η αποστολή με dpduk ειναι αναξιοπιστη ΑΛΛΑ εννουμε οτι το eu express που πουλα το gearbest ειναι ρίσκο και αναξιοπιστο. Αν δεν ειναι γνωστή η γνώμη μου για τους κουπονάδες, αν κάποιος θέλει να ψωνίσει απο gearbest να το κανει με referal ΣΟΒΑΡΟΥ κουπονα. Είναι στατιστικά πιο ευκολο και γρήγορο να βγάλει ακρη βαζοντας τον κουπονα να τρεξει το θεμα. 11 ώρες πριν, Themos3 είπε Εγώ πάλι το έφαγα το τελωνείο για προιόν αξίας 30€ από Gearbest, αλλά με ένα ticket με αυτά που λέει το Gearbest Greece (που μου είπανε στο chat οτι όντως είναι το official κανάλι τους για Ελλάδα) αμέσως μου πρόσφεραν πλήρες refund για όλο το ποσό (23€). Το εχουμε γράψει και τεκμηριώσει πολλάκις οτι το gearbest greece ΔΕΝ εινανι επισημο καναλι της gearbest αλλά κάποιος κουπονας που χρησιμοποιει το ονομα για να εχει πωλήσεις. Το gearbest εθελοτυφλεί γιατί αλλος τρέχει για να γινονται πωλήσεις (με οτιδηποτε αερολογία κι αν γραφτεί) και η ίδια βγαινει λάδι αν γινουν στραβες με τελωνεια/αποστολες/εγγυση γιατι λεει "Τα τελωνεια ειναι του πελατη" Αφου πιστεψεςαυτό που σου ειπαν στο chat (στο gearbest greecec) κάνε πάλι chat και ρώτησε τους γιατί πουλάνε με referal, ωστε να παιρνουν προμήθεια. Εχεις δει κανενα referal στα αντίστοιχα ΕΠΙΣΗΜΑ ιταλικα/ισπανικα καναλια του gearbest;Δεν εχει ουτε ενα. Επισης ρώτησε τους γιατί τα επισημα καναλια εχουν το ιδιο στυλ site με το μαμισιο ενω το gearbest greece εχει το δικό του; Αν ακομα κρατας επιφυλάξεις επικοινωνησε απευθειας με το gearbest και ρώτησε τους αν το gearbest greece ειναι επισημο κομμάτι τους ή μεταπωλητης. Το refund που πήρες, θα μπορουσες να το επιτυχεις και εσυ με ticket. Δε λεω να μην ψωνιζετε απο κουπονάδες, αλλά ΦΩΝΑΖΩ οτι μην διαβαζετε και πιστευετε οτι ΜΟΝΟ γράφουν στο site τους ΑΛΛΑ διαβαστε και αλλου για να ξετε τι γινεται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Δέμα από LightInTheBox αξίας 165 ευρώ πέρασε χωρίς τελωνείο και καθυστερήσεις. Παραγγελία στις 23/01, παραλαβή σήμερα 12/02. Μέθοδος αποστολής NL Post Registered με ασφάλεια τελωνείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, nikolakakis είπε Δέμα από LightInTheBox αξίας 165 ευρώ πέρασε χωρίς τελωνείο και καθυστερήσεις. Παραγγελία στις 23/01, παραλαβή σήμερα 12/02. Μέθοδος αποστολής NL Post Registered με ασφάλεια τελωνείου. τυχερος και μια χαρα Στο lightinbix οσο εχουν και καλυοτυν την ασφαλεια τελωνειου παραγγέλνΕΤΕ (γιατί εχω δε ρισκάρω να πεσω πάνω στην αλλαγη -γιατί σιγουρα θα το κοψουν - και να φαω ταπα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj-apollon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Ενα μικρο tip για οσους αγοραζουν απο gearbest και να δουν τη μεταφορικη χωρις να πληρωσουν ειναι να ακολουθησεις την διαδικασια αγορας και οταν ανοιξει το παραθυρο του paypal να μην πατησετε συνεχεια (η οτι αλλο λεει δε θυμαμαι ακριβως) αλλα ακυρο. Ετσι, η παραγγελια αποθηκευεται στα order σας ως αναμονη πληρωμης και ταυτοχρονα μπορειτε να δειτε την ακριβη μεθοδο αποστολης. Για οσους φοβουνται οτι θα απαιτει πληρωμη η θα μπλεξετε με την ακυρωση της, αν δε προχωρησετε στη πληρωμη για καποιο χρονικο διαστημα (λεπτων) ακυρωνεται η παραγγελια αυτοματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Σωστος ετσι το τσεκαρα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/10/2018 στις 8:20 ΜΜ, giannisww είπε Σε πιο email να βάλω? Τα βγάζει email protected τα προηγούμενα εδώ. Απενεργοποίησε το adblock για το insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sizzious Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/8/2018 στις 8:51 ΜΜ, aios είπε Παραγγελία από iherb (11 ευρώ) έφυγε από αμερικα στις 24/01 και την παρέλαβα τη Δευτέρα 05/02. Η δικιά σου περίπτωση θυμίζει παλιότερη παραγγελία μου (γύρω στα 19 ευρώ, την είχα κάνει τέλη Σεπτεμβρίου) που έκανα τελικά 2 μήνες να την παραλάβω. Ήταν τελωνειακώς ελεύθερη, δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω, απλά εκείνη την εποχή, υπήρχε μεγάλο θέμα με το τελωνείο του αεροδρομίου. χμμ μαλιστα, οκ ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά στο Gearbest πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά. Ή να τους προσλαμβάνουν αρκεί να αποδείξουν ό,τι ξέρουν μία αγγλική λέξη, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Εκείνη η καταραμένη παραγγελία με EU Express που έκανε 80 ημέρες να παραδωθεί. Έχοντας απηυδήσει, 24 Ιανουαρίου ξεκινάω το Paypal Dispute. Μου απαντάνε 5 Φεβρουαρίου και μου προτείνουν partial refund 82 δολάρια. Με τα πολλά, φτάνει η παραγγελία μου 7 Φεβρουαρίου και στους 8 Φεβρουαρίου απαντάω ότι δε θα δεχόμουν την πρόταση τους αλλά στο μεταξύ παρέλαβα και το μόνο που ζητάω πλέον είναι refund των μεταφορικών γιατί πλήρωσα για EU Express και η παραγγελία μου παραδόθηκε πιο αργά και από αποστολές με απλό ταχυδρομείο. Και τι μου απαντάει: "According to the situation and your request, we can offer you a refund of 92 USD to your PayPal account. " Τώρα του απάντησα "οκ, συμφωνώ. Εγώ ζήτησα refund μόνο των μεταφορικών αλλά αν θες να μου κάνεις refund περισσότερα, δε πω όχι." . Αυτό ακριβώς. Και περιμένω. Τώρα παίζουμε και με το χρόνο γιατί αύριο συμπληρώνονται 20 ημέρες και το dispute θα κλείσει. Μιλάμε θα τους προσθέσω στο hosts file να μην ανοίγει καν η σελίδα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια για δωστε φωτα!!! παραγειλα μια κατι απο ebay απο αγγλια και μου το στειλαν απο τις 30 του μηνος λεγωντας οτι θελει 7 μερες με Royalmail ...... Βαζοντας το track namber μου βγαζει την παρακατω εικονα..... στα ελληνικα ταχιδρομια δεν μου βγαζει τιποτα τι γινεται ακριβως δεν εχω καταλαβει....πιο κατω λεει κατι για dls τι ειναι αυτο? Τελος πιο πανω γραφει αυτο (A delivery was attempted for your item with reference RxxxxxxxxB in GREECE before 07:28 on 12/02/18.) Αλλα δεν εχω πάρει κάποια ειδοποίηση Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από dukepapass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, dukepapass είπε Παιδια για δωστε φωτα!!! παραγειλα μια κατι απο ebay απο αγγλια και μου το στειλαν απο τις 30 του μηνος λεγωντας οτι θελει 7 μερες με Royalmail ...... Βαζοντας το track namber μου βγαζει την παρακατω εικονα..... στα ελληνικα ταχιδρομια δεν μου βγαζει τιποτα τι γινεται ακριβως δεν εχω καταλαβει....πιο κατω λεει κατι για dls τι ειναι αυτο? Τελος πιο πανω γραφει αυτο (A delivery was attempted for your item with reference RxxxxxxxxB in GREECE before 07:28 on 12/02/18.) Αλλα δεν εχω πάρει κάποια ειδοποίηση Ο κωδικός έχει 13 στοιχεία (2 λατινικά γράμματα ακολουθούμενα από 9 νούμερα και 2 λατινικά γράμματα) πχ PP123456785GR αρα μαλλον ψευτικο ειναι Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2018 από alexserres2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dukepapass Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Τα χχχχ τα εβαλα βρεσι για να μην φενετε ο κανονικος κωδικος της αποστολης το θεμα ειναι γιατι λεει πως εφτασε και δεν το παραδιδουνε...... αλλα στα track and trace του ελτα λεει πως δεν υπαρχει ο κωδικος ως αποστολη η παραπανω φωτο ειναι απο την royalmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις