Vasilica89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά,κάποιος να με βοηθήσει,μου έφτασε το δέμα Ελλάδα με βάρος κοντά στα 10 κιλά μέσο Σιγκαπούρη EMS και λέει μόνο αυτό,τι να κάνω; 9 μερες περασαν απο τοτε,λογικα δεν θα επρεπε να ζητησουν μεχρι σημερα τουλαχιστον αποδειξη;
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Όταν έρθει η ώρα και το τσεκαρουν θα σε ενημερώσουν. 1
Vasilica89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε Όταν έρθει η ώρα και το τσεκαρουν θα σε ενημερώσουν. δηλαδη καποιοι αμεσως(2/02/2018)και καποιοι οταν το θυμηθούν τους περνανε;
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε δηλαδη καποιοι αμεσως(2/02/2018)και καποιοι οταν το θυμηθούν τους περνανε; Δυστυχώς έτσι είναι Δεν υπάρχει σειρά,είναι ότι να ναι. Εμένα ταυτόχρονη παραγγελια με φιλο,μπήκαν και ταυτόχρονα τελωνείο. Το δικό του πέρασε την επόμενη μέρα,το δικό μου μετά από 4 μέρες Αυτός είχε παραλάβει και εγώ ακόμα περίμενα. 1
Vasilica89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Δυστυχώς έτσι είναι Δεν υπάρχει σειρά,είναι ότι να ναι. Εμένα ταυτόχρονη παραγγελια με φιλο,μπήκαν και ταυτόχρονα τελωνείο. Το δικό του πέρασε την επόμενη μέρα,το δικό μου μετά από 4 μέρες Αυτός είχε παραλάβει και εγώ ακόμα περίμενα. ok,thanks
cousa Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Τα ΕΛΤΑ με απόφαση τους και δικούς τους εκτελωνιστες κάνουν τους εκτελωνισμους με το αζημιωτο και πιο φθηνά από το να βάλεις δικό σου και να τρέχεις στα αεροδρόμια. Ρωτήστε στα ΕΛΤΑ.
SLAYER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Διάβασα αρκετές σελίδες από το topic, δεν βρήκα απαντήσεις στα ερωτήματα μου, και τα παραθέτω εδώ. Εάν κάποιος γνωρίζει απαντήσεις σε ένα ή περισσότερα, θα του ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσε να διαθέσει 1-2 λεπτά από τον χρόνο του για να απαντήσει. 7/2/2018, 00:13:39 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 1) Τελευταία κίνηση στο tracking number του πακέτου μου η παραπάνω ένδειξη. Έστειλα στις 8/2 e-mail στο [email protected] εσωκλείοντας 2 screenshot με απόδειξη paypal & απόδειξη αγοράς + συνοδευτικό κείμενο επεξήγησης περί τίνος πρόκειται. Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση στο e-mail και δεν έχει υπάρξει και κάποια μεταβολή στην κατάσταση του tracking number. Τι πρέπει να κάνω? Να περιμένω μερικές μέρες ακόμα? Να ξαναστείλω το ίδιο e-mail? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να πάρω και να συνεννοηθώ? 2) Σε περίπτωση που κάποιο από τα άλλα πακέτα που περιμένω κολλήσει στο τελωνείο με την ίδια αιτιολογία (αλλά εγώ δεν το καταλάβω επειδή δεν παρακολουθώ το tracking number), θα μου έρθει ειδοποίηση στο σπίτι ότι πρέπει να προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία? 3) Σε περίπτωση που δεν προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία τι γίνεται? Α)Ανοίγουν το πακέτο, κάνουν αξιολόγηση και πιστώνουν ένα ποσό που νομίζουν αυτοί? Β) με το που περάσουν 10 μέρες αυτόματα το επιστρέφουν πίσω στον αποστολέα? 4) Εφόσον η αποστολή έχει γίνει από ιδιώτη σε ιδιώτη και δεν υπάρχουν παραστατικά (ούτε απόδειξη αλλά ούτε και αποδεικτικό πληρωμής) τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Μπορώ να ζητήσω να ανοίξουν το πακέτο και να τιμολογήσουν αυτοί ένα ποσό για το περιεχόμενο? Αυτό γίνεται αυτόματα εάν δεν προσκομίσω απόδειξη πληρωμής, ή πρέπει να το αιτηθώ εγώ? Παράδειγμα 1)Ιδιώτης μου έχει στείλει ένα αντικείμενο και δεν έχει συμπεριλάβει απόδειξη (γιατί δεν υπάρχει) και εγώ έχω πληρώσει με bitcoin (οπότε δεν έχω απόδειξη πληρωμής). Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας στο τελωνείο...LOL Παράδειγμα 2) Έχω κερδίσει ένα αντικείμενο σε διαγωνισμό, οπότε δεν υπάρχει πληρωμή ούτε και απόδειξη αγοράς. Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από SLAYER
makfil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Στις 10/2/2018 στις 3:30 ΜΜ, cambo99 είπε Έχω ένα θέμα με DHL και τελωνείο. Έχω προπληρώσει τα έξοδα τελωνείου και αποστολής κλπ για δέμα από Αμερική, για 4 αντικείμενα ( Led ταινίες ) που έχουν αγοραστεί από τρίτο άτομο ως gift από το amazon. Τώρα η DHL εδώ στην Ελλάδα ενώ βλέπει ότι έχω προπληρώσει τα έξοδα τελωνείου , φόρων κλπ κράτησε το δέμα και ζήτησε απόδειξη πληρωμής από paypal κλπ. Όμως δεν έχω απόδειξη για πληρωμή , διότι ήταν απλά gift, και τους έστειλα μόνο την απόδειξη πληρωμής της εταιρείας forward shiping ( borderlinx ) . Δεν φαίνεται όμως ότι τους κάνει αυτή η απόδειξη πληρωμής. Καμία γνώμη πάνω σ'αυτό το θέμα; Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανέβασες το ίδιο post.
cambo99 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 1 minute ago, makfil said: Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανέβασες το ίδιο post. Ποιο άλλο φόρουμ; Μόνο σ'αυτό το ανέβασα!
makfil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SLAYER είπε Καλησπέρα! Διάβασα αρκετές σελίδες από το topic, δεν βρήκα απαντήσεις στα ερωτήματα μου, και τα παραθέτω εδώ. Εάν κάποιος γνωρίζει απαντήσεις σε ένα ή περισσότερα, θα του ήμουν ευγνώμων εάν θα μπορούσε να διαθέσει 1-2 λεπτά από τον χρόνο του για να απαντήσει. 7/2/2018, 00:13:39 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 1) Τελευταία κίνηση στο tracking number του πακέτου μου η παραπάνω ένδειξη. Έστειλα στις 8/2 e-mail στο [email protected] εσωκλείοντας 2 screenshot με απόδειξη paypal & απόδειξη αγοράς + συνοδευτικό κείμενο επεξήγησης περί τίνος πρόκειται. Μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κάποια απάντηση στο e-mail και δεν έχει υπάρξει και κάποια μεταβολή στην κατάσταση του tracking number. Τι πρέπει να κάνω? Να περιμένω μερικές μέρες ακόμα? Να ξαναστείλω το ίδιο e-mail? Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο που μπορώ να πάρω και να συνεννοηθώ? 2) Σε περίπτωση που κάποιο από τα άλλα πακέτα που περιμένω κολλήσει στο τελωνείο με την ίδια αιτιολογία (αλλά εγώ δεν το καταλάβω επειδή δεν παρακολουθώ το tracking number), θα μου έρθει ειδοποίηση στο σπίτι ότι πρέπει να προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία? 3) Σε περίπτωση που δεν προσκομίσω αποδεικτικά στοιχεία τι γίνεται? Α)Ανοίγουν το πακέτο, κάνουν αξιολόγηση και πιστώνουν ένα ποσό που νομίζουν αυτοί? Β) με το που περάσουν 10 μέρες αυτόματα το επιστρέφουν πίσω στον αποστολέα? 4) Εφόσον η αποστολή έχει γίνει από ιδιώτη σε ιδιώτη και δεν υπάρχουν παραστατικά (ούτε απόδειξη αλλά ούτε και αποδεικτικό πληρωμής) τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση? Μπορώ να ζητήσω να ανοίξουν το πακέτο και να τιμολογήσουν αυτοί ένα ποσό για το περιεχόμενο? Αυτό γίνεται αυτόματα εάν δεν προσκομίσω απόδειξη πληρωμής, ή πρέπει να το αιτηθώ εγώ? Παράδειγμα 1)Ιδιώτης μου έχει στείλει ένα αντικείμενο και δεν έχει συμπεριλάβει απόδειξη (γιατί δεν υπάρχει) και εγώ έχω πληρώσει με bitcoin (οπότε δεν έχω απόδειξη πληρωμής). Άντε τώρα να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας στο τελωνείο...LOL Παράδειγμα 2) Έχω κερδίσει ένα αντικείμενο σε διαγωνισμό, οπότε δεν υπάρχει πληρωμή ούτε και απόδειξη αγοράς. Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων. Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανέβασες το ίδιο post. @cambo99 Όπως κατάλαβες, έγινε λάθος παράθεση. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από makfil
cambo99 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, makfil said: Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανέβασες το ίδιο post. @cambo99 Όπως κατάλαβες, έγινε λάθος παράθεση. ΟΚ συγχωρεμένος
SLAYER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, makfil είπε Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο forum που ανέβασες το ίδιο post. @cambo99 Όπως κατάλαβες, έγινε λάθος παράθεση. Σε ευχαριστώ πολύ !
Mejisto Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά για αγορές απο gb έχουμε καταλήξει πουθενά γιατί έχω διαβάσει διάφορες απόψεις και έχω μπερδευτεί. Ισχύει ότι είναι πιό λίγες οι πιθανότητες να περάσουν τελωνείο οι unregistered. (?) Πόσο πιθανό είναι εάν πληρώσω το τελωνείο να μου το κάνουν refund εαν τους στείλω τις αποδείξεις; (όπως λεει ο gearbest greece) Απο τις επιλογές Registered Belgium / Priority line Eu express / DHL / EMS και Untracked unregistered υπάρχει κάποια που θεωρείται πιο ασφαλής; (αγορά ~250ε)
alexserres2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Mejisto είπε Τελικά για αγορές απο gb έχουμε καταλήξει πουθενά γιατί έχω διαβάσει διάφορες απόψεις και έχω μπερδευτεί. Ισχύει ότι είναι πιό λίγες οι πιθανότητες να περάσουν τελωνείο οι unregistered. (?) Πόσο πιθανό είναι εάν πληρώσω το τελωνείο να μου το κάνουν refund εαν τους στείλω τις αποδείξεις; (όπως λεει ο gearbest greece) Απο τις επιλογές Registered Belgium / Priority line Eu express / DHL / EMS και Untracked unregistered υπάρχει κάποια που θεωρείται πιο ασφαλής; (αγορά ~250ε) Priority line EU Express.Για μεγαλα ποσα unregistered ουτε για πλακα.για τα refund σε περιπτωση τελωνειου μην εισαι 100% σιγουρος οτι θα αποζημιωθεις.αν παραγγειλεις με eu express δεν υπαρχει φοβος τελωνειου,ειναι 100% εγγυημενος και ασφαλης τροπος αποστολης
Billator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε Priority line EU Express.Για μεγαλα ποσα unregistered ουτε για πλακα.για τα refund σε περιπτωση τελωνειου μην εισαι 100% σιγουρος οτι θα αποζημιωθεις.αν παραγγειλεις με eu express δεν υπαρχει φοβος τελωνειου,ειναι 100% εγγυημενος και ασφαλης τροπος αποστολης Να πούμε βέβαια ότι όμως με Eu express θα κάνει να έρθει η σειρά του περίπου 25-35 μέρες από την ημέρα αποστολής. Βάλε κ άλλες 10-15 μέρες από την στιγμή που ξεκινήσει από Ευρώπη φτάσαμε κοντά δίμηνο. Τεράστιο μειονεκτήματα δυστυχώς αυτό. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2018 από Billator
Προτεινόμενες αναρτήσεις