re4male Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, pollop είπε καταλαβα..... ενταξει...δεν σημαινει οτι απαραιτητα θα πληρωσεις τελωνειο. το ρισκαρεις. εγω μεχρι στιγμη εχω δωσει κατι 3ευρα μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 απο οτι καταλαβα μπορεις να πεις στον πωλητη να σου γραψει οτι το κοστος ειναι κατω απο 20 ευρω και εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για αποφυγη τελωνειου, αλλα τα Αγγλικα μου ειναι χαλια ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 προσφατα πηρα απο aliexpress (και ηρθε ) μπουφαν των εκατο ευρω ,ογκωδες,και δεν εδωσα ουτε ενα ευρω 1 λεπτό πριν, pollop είπε απο οτι καταλαβα μπορεις να πεις στον πωλητη να σου γραψει οτι το κοστος ειναι κατω απο 20 ευρω και εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για αποφυγη τελωνειου, αλλα τα Αγγλικα μου ειναι χαλια ρε γμτ ουτως η αλλως δεν γραφουν απο μονοι τους οι κινεζοι μεγαλα ποσα. εγω στην θεση σου θα το ρισκαρα. να παει να γ@μηθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 εγραψα στον αλιμπαμπα να δουμε πως θα αποφυγουμε το τελωνειο και ο θεος βοηθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Την αναμονή την υπολόγισες; 2-3 μήνες για να την παραλάβεις , εκτός αν είσαι τυχερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 η αναμονη δεν με νοιαζει το τελωνειο φοβαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 2 minutes ago, pollop said: η αναμονη δεν με νοιαζει το τελωνειο φοβαμαι Τελωνείο = Αναμονή ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 παιδια για την αναμονη να επιβεβαιωσω και εγω απο ebay κινεζος πωλητης στα 20 ευρω απο aliexpress στα 21 ευρω παραγγελία 28 νοεμβρη 2017 εφτασαν 5 φλεβαρη 2018 (ηταν και τα χριστούγεννα στο ενδιαμεσο αλλά παρα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, pollop είπε απο οτι καταλαβα μπορεις να πεις στον πωλητη να σου γραψει οτι το κοστος ειναι κατω απο 20 ευρω και εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες για αποφυγη τελωνειου, αλλα τα Αγγλικα μου ειναι χαλια ρε γμτ Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο τελωνείο δεν κοιτάνε καν την αναγραφόμενη τιμή. Θα σου ζητήσουν απόδειξη αγορας για να σου κόψουν το τελωνείο (15€+24%) οπότε δεν αξίζει καν να ρισκάρεις. Ψάξε από ebay από Ευρώπη κάτι αντίστοιχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Λοιπον πολλοι εμαθα κανουν την εξης "πουστι@" . Μιλανε με τον πωλητη και πετυχαινουν μετα απο συνενοηση ως εξης : Πχ θες να αγορασεις κατι που κανει 250$ , το βαζεις καλαθι και συνεχιζεις προς πληρωμη αλλα ΔΕΝ πληρωνεις ( μενει Unpaid ). Του λες να σου διορθωσει την τιμη σε 30$ πχ και πληρωνεις τα υπολοιπα 220$με το λινκ που εχει ως "extra fee" και κανεις και τις 2 πληρωμες αμεσα . Οποτε στο αντικειμενο - αγορα με το traking που εχει το ποσο των 30$ εμφανιζεται το αντικειμενο σου και αυτα παρουσιαζεις στους τελωνες . Απλα πραγματα 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mihalhs m Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ποσα ειναι τα εξωδα εκτελονισμου για laptop 750 euro χωρις μεταφορικα απο amazon us ? ποσα γλιτωνω αν το εκτελονισω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο τελωνείο δεν κοιτάνε καν την αναγραφόμενη τιμή. Θα σου ζητήσουν απόδειξη αγορας για να σου κόψουν το τελωνείο (15€+24%) οπότε δεν αξίζει καν να ρισκάρεις. Ψάξε από ebay από Ευρώπη κάτι αντίστοιχο. Κοιταξα κ ebay και γραφουν shipping from China, τους ιδιους κινδυνους δεν εχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, pollop είπε Κοιταξα κ ebay και γραφουν shipping from China, τους ιδιους κινδυνους δεν εχω; Ναι σου είπα δες από Ευρώπη όχι από κίνα Βάλε στα φίλτρα από αριστερά Item Location : Europe 45 λεπτά πριν, villasg είπε Λοιπον πολλοι εμαθα κανουν την εξης "πουστι@" . Μιλανε με τον πωλητη και πετυχαινουν μετα απο συνενοηση ως εξης : Πχ θες να αγορασεις κατι που κανει 250$ , το βαζεις καλαθι και συνεχιζεις προς πληρωμη αλλα ΔΕΝ πληρωνεις ( μενει Unpaid ). Του λες να σου διορθωσει την τιμη σε 30$ πχ και πληρωνεις τα υπολοιπα 220$με το λινκ που εχει ως "extra fee" και κανεις και τις 2 πληρωμες αμεσα . Οποτε στο αντικειμενο - αγορα με το traking που εχει το ποσο των 30$ εμφανιζεται το αντικειμενο σου και αυτα παρουσιαζεις στους τελωνες . Απλα πραγματα Από πιο site γίνονται αυτές οι μαλαγανιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeraias Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Στις 5/2/2018 στις 2:09 ΜΜ, georgeraias είπε Εμένα γιατί δεν μου ζητάνε απόδειξη αγοράς? Είναι οθόνη κινητού απο Aliexpress 20,69 με τα έξοδα αποστολής. Πέρασε ελεύθερα λέτε? Έχει ήδη 1 μήνα Ελλάδα και περιμένει μην μου το χρεώσουν όσο θέλουν και πέριμενω μήνες πάλι για αναδασμολόγηση... Παρέλαβα σήμερα...ήρθε τελωνειακός ελεύθερο πάλι κάλα. O κινέζος γράφει στο κουτί LCD αξίας 5$...το έβγαλε και αυτός τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyspatra Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αγορά από GB με την μέθοδο PDM που τώρα δεν υπάρχει .δέμα αξίας 38€ από ότι βλέπω δε σταμάτησε τελωνείο αποφυγα να στείλω αποδεικτικα paypal..υπάρχει περίπτωση να μην πληρώσω τα 15+24%φπα στα ΕΛΤΑ??? RSxxxxxxxxxxNL Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από billyspatra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις