Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartak1 είπε

Είναι μεγαλο διάστημα για δεμα κάτω των 22 ευρω

Ναι το ξερω γιαυτο λεω πως λογικα θα το περασουν με το ετσι θελω τελωνειο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sizzious είπε

Ναι το ξερω γιαυδτο λεω πως λογικα θα το περασουν με το ετσι θελω τελωνειο.

Δε θα σε χρεωσουν ομως εφόσον είναι κάτω απο 22 ευρω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartak1 είπε

Δε θα σε χρεωσουν ομως εφόσον είναι κάτω απο 22 ευρω.

Και εγω αυτο θελω να πιστευω, αλλα θα παρω την αποδειξη μαζι μου για καλο και για κακο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς: Αγορά παιδικού ρούχου αξίας 7 ευρώ από Aliexpress, μου δίνει επιλογή για αποστολή η DHLecommerce με χρόνο παράδοσης 7-15 μέρες και επιβάρυνση 0.7ευρώ. Αν το επιλέξω (άρα σύνολο κάτω των 22ευρώ) υπάρχει περίπτωση να με τσεκουρώσει η DHL?

Πρώτη φορά βλέπω στο ali τέτοια γρήγορη επιλογή με τόσο χαμηλό κόστος, αλλά διστάζω να το δοκιμάσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, vicky_g είπε

Να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς: Αγορά παιδικού ρούχου αξίας 7 ευρώ από Aliexpress, μου δίνει επιλογή για αποστολή η DHLecommerce με χρόνο παράδοσης 7-15 μέρες και επιβάρυνση 0.7ευρώ. Αν το επιλέξω (άρα σύνολο κάτω των 22ευρώ) υπάρχει περίπτωση να με τσεκουρώσει η DHL?

Πρώτη φορά βλέπω στο ali τέτοια γρήγορη επιλογή με τόσο χαμηλό κόστος, αλλά διστάζω να το δοκιμάσω.

DHL ecommerce είναι απλό ταχυδρομείο. Με ΕΛΤΑ θα σου έρθει Ελλάδα. Όποτε βλέπουμε DHL δεν σημαίνει πάντα και courier ή γρήγορες αποστολές :)

Επεξ/σία από Billator
  • Like 2
Δημοσ.

Η δήθεν shipped στις 19 Νοεμβρίου παραγγελία μου από Gearbest παραδόθηκε σήμερα. "EU Express" 80 ημέρες.

Στην πραγματικότητα το tracking αρχισε να κινείται την 01/02 και η DPD παρέδωσε σε 7 ημέρες μόνο.

3 σχεδόν μήνες κοροϊδίας και ασυνάρτητων απαντήσεων από το Gearbest. Μέχρι και στο dispute που άνοιξα στο Paypal μου απάντησαν με καθυστέρηση. Μου πρότειναν partial refund χωρίς να έχουν ελέγξει το tracking, το οποίο στο ενδιάμεσο είχε αρχίσει να κινείται.

Απαράδεκτοι και ένα μεγάλο Χ από εμένα για απροσδιόριστο διάστημα, μέχρι να δείξουν άλλα δείγματα γραφής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sizzious είπε

Παραγγελια απο iherb, 22 Δεκεμβριου 2017. Κοστος με μεταφορικα 19.69 ευρω.

Δεν την εχω παραλαβει μεχρι σημερα. Το tracking number ειναι της dhl ecommerce κ σταματαει οταν φτανει ελλαδα (αθηνα). 

Υποθετω πως περιμενω να περασει τελωνειο/υπευθυνη δηλωση λογικα... Δεν θα συμφωνησω και θα τους στειλω την αποδειξη.

Παραγγελία από iherb (11 ευρώ) έφυγε από αμερικα στις 24/01 και την παρέλαβα τη Δευτέρα 05/02. Η δικιά σου περίπτωση θυμίζει παλιότερη παραγγελία μου (γύρω στα 19 ευρώ, την είχα κάνει τέλη Σεπτεμβρίου) που έκανα τελικά 2 μήνες να την παραλάβω. Ήταν τελωνειακώς ελεύθερη, δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω, απλά εκείνη την εποχή, υπήρχε μεγάλο θέμα με το τελωνείο του αεροδρομίου.

Επεξ/σία από aios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aios είπε

Παραγγελία από iherb (11 ευρώ) έφυγε από αμερικα στις 24/01 και την παρέλαβα τη Δευτέρα 05/02. Η δικιά σου περίπτωση θυμίζει παλιότερη παραγγελία μου (γύρω στα 19 ευρώ, την είχα κάνει τέλη Σεπτεμβρίου) που έκανα τελικά 2 μήνες να την παραλάβω. Ήταν τελωνειακώς ελεύθερη, δεν πλήρωσα τίποτα παραπάνω, απλά εκείνη την εποχή, υπήρχε μεγάλο θέμα με το τελωνείο του αεροδρομίου.

Tαχυδρομικά πόσο πληρωσες για την παραγγελία αυτη;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Billator είπε

DHL ecommerce είναι απλό ταχυδρομείο. Με ΕΛΤΑ θα σου έρθει Ελλάδα. Όποτε βλέπουμε DHL δεν σημαίνει πάντα και courier ή γρήγορες αποστολές :)

Βασικά μου έκανε περίεργο το "παράδοση 7-15 μέρες" για αγορά από Κινα. Από ότι φαίνεται όμως έχεις δίκιο, το DHL ecommerce όντως παραδίδει μέσω ΕΛΤΑ. Το θέμα είναι αν όντως παραδίδουν τόσο γρήγορα. Αν ναι, είναι χαμηλό το κόστος μεταφοράς και αξίζει αντί να περιμένεις 1 μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα, παιδια επειδη εχω καιρο να παρω κατι απο aliexpress kai χριαζομαι καινουρια καρτα γραφικων επειδη η παλια μου τα επαιξε, επεσα πανω στο φορουμ και βλεπω οτι τα πραγματα με το τελωνειο αγριεψαν.

Η καρτουλα που θελω εχει 59,99 ευρω και η επιλογη που μου δινει το alli ειναι free shipping to Greece via aliexpress standart shipping, αυτο ακριβως γραφει, φανταζομαι οτι θα εχω προβλημα ετσι?

υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες με την συναλλαγη σχετικα με το τελωνειο, ευχαριστω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, pollop είπε

καλημερα, παιδια επειδη εχω καιρο να παρω κατι απο aliexpress kai χριαζομαι καινουρια καρτα γραφικων επειδη η παλια μου τα επαιξε, επεσα πανω στο φορουμ και βλεπω οτι τα πραγματα με το τελωνειο αγριεψαν.

Η καρτουλα που θελω εχει 59,99 ευρω και η επιλογη που μου δινει το alli ειναι free shipping to Greece via aliexpress standart shipping, αυτο ακριβως γραφει, φανταζομαι οτι θα εχω προβλημα ετσι?

υπαρχει καποιος τροπος να εχουμε λιγοτερες πιθανοτητες με την συναλλαγη σχετικα με το τελωνειο, ευχαριστω

απο aliexpress το μονο που μπορεις να κανεις ειναι καθε κυριακη να αναβεις ενα κερακι εκει στην εκκλησια  να σε εχει και γερο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...