Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexserres2014 είπε

καλυτερα αστο,αφου εγινε η δουλεια

Μιλάμε έχω τρομοκρατηθεί τόσο πολύ με αυτό το χαζοδέμα που, κάτσε να δεις, δεν θα παραγγείλω ποτέ από το εξωτερικό ξανά. Προσεύχομαι να δω κίνηση. Θα πάρω αύριο το πρωί για να επιβεβαιώσω ότι όλα πήγαν ρολόι... 

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gsiros είπε

Μιλάμε έχω τρομοκρατηθεί τόσο πολύ με αυτό το χαζοδέμα που, κάτσε να δεις, δεν θα παραγγείλω ποτέ από το εξωτερικό ξανά. Προσεύχομαι να δω κίνηση. Θα πάρω αύριο το πρωί για να επιβεβαιώσω ότι όλα πήγαν ρολόι... 

το tracking αργει να ενημερωθει,μην ανησυχεις.αφου απαντησαν απο το τελωνειο οτι θα προχωρησουν την διαδικασια δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alexserres2014 είπε

το tracking αργει να ενημερωθει,μην ανησυχεις.αφου απαντησαν απο το τελωνειο οτι θα προχωρησουν την διαδικασια δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις

Τί να πω... ελπίζω. Να 'σαι καλά για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gsiros είπε

Τί να πω... ελπίζω. Να 'σαι καλά για τη συμπαράσταση και τη βοήθειά σου.

για συμπαρασταση!(ηθελα να πω και εγω τον πονο μου...)

Screenshot_2018-02-07-23-50-07-816_de.orrs.deliveries.png

Επεξ/σία από alexserres2014
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexserres2014 είπε

για συμπαρασταση!(ηθελα να πω και εγω τον πονο μου...)

Screenshot_2018-02-07-23-50-07-816_de.orrs.deliveries.png

σε καταλαβαίνω... Το περιμένω πώς και πώς. Είναι ένα xiaomi redmi note 4x.

Δημοσ.

Φίλοι του Insomnia.

Μια χιλιουπομενη ερώτηση. Αλλά έχουμε φθάσει τις θ35 σελίδες και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες με την σειρά.

Καποιος(οι) με εμπειρία.

Απο Amazon.com ο υπολογιστής με global shipping και deposit φόρων και τελων

Link ως ακολούθως:

https://www.amazon.com/gp/product/B071V7MXC3/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A25GKYFKYYL0J9

1.πληρωνουμε τίποτα αεπιπλεον για να το παραλάβουμε η το συνολικό ποσό που αναφέρεται είναι η δαπάνη μας και τελειώσαμε?

2. Το παραλμβανουμε στην διεύθυνση αποστολής η στεναχωριόμαστε όταν έχουμε κλήση από το courier που ζητά πρόσθετα χρηματα και να πάμε στο αεροδρόμιο

3. Τι γίνετε τέλος μεν την εγγύηση. Το αναλαμβάνει η Ελληνική ΗΡ η ζητάνε ένα νέο υπολογιστή για την επισκευή του.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alfanikos είπε

Φίλοι του Insomnia.

Μια χιλιουπομενη ερώτηση. Αλλά έχουμε φθάσει τις θ35 σελίδες και είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες με την σειρά.

Καποιος(οι) με εμπειρία.

Link ως ακολούθως:

https://www.amazon.com/gp/product/B071V7MXC3/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A25GKYFKYYL0J9

1.πληρωνουμε τίποτα αεπιπλεον για να το παραλάβουμε η το συνολικό ποσό που αναφέρεται είναι η δαπάνη μας και τελειώσαμε?

2. Το παραλμβανουμε στην διεύθυνση αποστολής η στεναχωριόμαστε όταν έχουμε κλήση από το courier που ζητά πρόσθετα χρηματα και να πάμε στο αεροδρόμιο

3. Τι γίνετε τέλος μεν την εγγύηση. Το αναλαμβάνει η Ελληνική ΗΡ η ζητάνε ένα νέο υπολογιστή για την επισκευή του.

Ευχαριστω προκαταβολικα

1.προπληρωνεις τον φπα αρα εισαι κομπλε,δεν πληρωνεις κατι παραπανω

2.στο αεροδρομιο δεν προκειται ποτε να πας για να κανεις εκτελωνισμο(ταχυδρομικου αντικειμενου).οτι χρειαστουν θα στο ζητησουν ηλεκτρονικα και θα το στειλεις ηλεκτρονικα.θα το παραλαβεις στο σπιτι(εκτος κι αν λειπεις και αφησει ειδοποιηση)

3.δυστυχως δεν ξερω

Επεξ/σία από alexserres2014
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alfanikos είπε

Φίλοι του Insomnia.

Καποιος(οι) με εμπειρία.

Link ως ακολούθως:

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δε χρειαζεται να διαβαζουμε σειριακα, αλλα με τις τελετυτες 10-20 σελιδες βγαινει καποια ακρη

Αν ο πωλητης ειναι το ιδιο το amazon ή fullfiled by amazon, θα σου βγαλει στο τελευταίο βήμα πριν την παραγγελία το συνολικο ποσο που ειναι μεταφορικά, φοροι, τελωνεια, κλπ. Αυτό πληρώνεις και τέρμα. Τιποτα αλλο. Αν δε σου βγαλει import fees, τοτε θα τα πληρώσις Ελλάδα (δε σε συμφερει)

Το πακετο θα σου ερθει σπιτι σου αναλογα με τον τροπο αποστολής. Αν πχ fedex θα ερθει με courier, αν με usps θα ερθει με ελτα

Η εγγύηση εξαρτάται απο την εταιρεία και το μοντελο. Παιρνις την hp hellas και ρωτάς. Αυτό γιατί κάθε εταιρεία εχει δική της πολιτική ανα χώρα, μοντελο και σειρες. Αν το αγοραζς απο Ευρωπη δεν θα ειχες προβλημα.

Δημοσ.

Καλημέρα,παραγγελία δέμα από ebay αξίας περίπου στα 2 ευρώ στης αρχές Οκτωβρίου μόλις μου ήρθε  σημερα θα κάνω καλή Τσικνοπέμπτη χάχα ότι ναι κάλιο αργά  παρά ποτέ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έναν αντάπτορα usb-c που έχω παραγγείλει από Ali (με απλό ταχυδρομείο), μου δείχνει το tracking info πως ήρθε στα ELTA την 1η εβδομάδα του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν έχω παραλάβει ακόμα.

Τι σημαίνει αυτό; το κλωσούν ακόμα ή χάθηκε; Μπας και παίζει τελωνείο για προϊόν $1.50;

Επεξ/σία από vision
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι βρε παιδια...πουλησα κατι στο ebay ΗΠΑ ο αγοραστης για τους δικους του λογους μου το στελνει πισω, τωρα ηρθε το αντικειμενο στο ελτα και ζητανε να πληρωσω εκτελονησμο, αφου δεν το αγορασα ειναι επιστροφη, τι μπορω να κανω σε τετοια περιπτωση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vision είπε

έναν αντάπτορα usb-c που έχω παραγγείλει από Ali (με απλό ταχυδρομείο), μου δείχνει το tracking info πως ήρθε στα ELTA την 1η εβδομάδα του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν έχω παραλάβει ακόμα.

Τι σημαίνει αυτό; το κλωσούν ακόμα ή χάθηκε; Μπας και παίζει τελωνείο για προϊόν $1.50;

τα unregistered του ali συνηθως ανιχνευονται μεχρι να φτασουν Ελλαδα. Λογικα θα ερθει μεχρι τελη του μηνα μαξιμουμ, δεν παιζει τελωνειο και μικρο δεμα ειναι και χαμηλο το ποσο του.

Επεξ/σία από aces
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελια απο iherb, 22 Δεκεμβριου 2017. Κοστος με μεταφορικα 19.69 ευρω.

Δεν την εχω παραλαβει μεχρι σημερα. Το tracking number ειναι της dhl ecommerce κ σταματαει οταν φτανει ελλαδα (αθηνα). 

Υποθετω πως περιμενω να περασει τελωνειο/υπευθυνη δηλωση λογικα... Δεν θα συμφωνησω και θα τους στειλω την αποδειξη.

Επεξ/σία από Sizzious
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sizzious είπε

Παραγγελια απο iherb, 22 Δεκεμβριου 2017. Κοστος με μεταφορικα 19.69 ευρω.

Δεν την εχω παραλαβει μεχρι σημερα. Το tracking number ειναι της dhl ecommerce κ σταματαει οταν φτανει ελλαδα (αθηνα). 

Περιμενω να περασει τελωνειο/υπευθυνη δηλωση λογικα... Δεν θα συμφωνησω και θα τους στειλω την αποδειξη.

Πότε έφτασε Αθήνα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...