Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εστειλα στην κεντρική υπηρεσία των ΕΛΤΑ.

Τους ρωτάω ποιος ο λόγος τέτοιας αδικαιολόγητης καθυστέρησης και αν πλεόν μπορούμε να παραγγέλνουμε απο χώρες εκτός ΕΕ ή θα αγννούνται τα πακέτα μας για μήνες.

Τα ερωτήματα μου ειναι ρεαλιστικά. Πλέον δεν μπορώ να μπαίνω στην διαδικασία να παραγγείλω κάτι απο χώρα εκτος ΕΕ αν γνωρίζω οτι τα ΕΛΤΑ θα τα φυλάνε στις αποθήκες τους .

Αναμένω απάντηση τους και θα σας ενημερώσω. Αν απαντήσουν φυσικά.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Εμένα σήμερα Μ ήρθαν μετά από 2 μήνες κ κάτι πράγματα π τα είχα ξεχασμένα.

Τι να πεις...

εγω παραλαβα πακετο απο τελος οκτωμβριου και εχω 5-6 χαμενα πανω απο 3 μηνες ολα 

τι να λεμε  με τα οργια 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Gearbest support, όταν ένα ticket είναι σε κατάσταση "Waiting for your rate", σημαίνει ότι το έχουνε κλείσει?

Δεν μπορώ να βρω το "Leave reply" για να συνεχίσω στο ίδιο ticket.

Μάλλον πρέπει να ανοίξω καινούργιο ticket για το ίδιο θέμα...... Καλά πόσο για τα μπάζα είναι;

edit: Sorry που ξαναρωτάω για τα εσωτερικά του Gearbest, ελπίζω κάποιος να το έχει ξαναδει

editedit: Πως γίνεται κάτι που στάλθηκε στις 7 Δεκέμβρη, με "Estimated Delivery time" 15-20 business days, να μου λένε ότι έχει "Delivery deadline" στις 5 Φλεβάρη? Δε μου βγαίνουν τα νούμερα..... (Κι αυτό ήταν η επίσημη απάντηση του support - )

Επεξ/σία από phandom_a
Δημοσ.

καποιος που να ειναι κολλημενος στο τελωνειο απο 02/02/018;

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-01-2018 14:38 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 18-01-2018 14:48 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 19-01-2018 09:37 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30-01-2018 15:21 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-02-2018 11:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 02-02-2018 20:18

Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

elta courrier EMS

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε

Καλησπέρα σας ,

δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αλλά πλέον απο EBAY και Κίνα δεν μου έρχεται απολύτως τίποτα! Και μιλάω για μικροπραγματάκια 1-3 ευρώ.. ενα τριποδάκι "χταπόδι" αξίας 1 ευρώ , μπαταριες νεοδυμίου αξίας 3 ευρώ κτλ 

Ενώ στο παρελθόν έχω κάνει αμέτρητες παραγγελίες και δεν έχω χάσει απολύτως τίποτα , το Νοέμβριο - Δεκέμβριο 17 έκανα 3 παραγγελίες απο 3 διαφορετικούς πωλητές απο ΚΙΝΑ..

Ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα... 

Τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ ; Τα περνάνε όλα απο τελωνείο και τα κρατάνε στις αποθήκες τους 1-2 μήνες να τα κλωσήσουν;

Πραγματικά εχω εκνευριστεί με την διάλυση τους. Εκτός βέβαια αν γίνεται όλο αυτο εσκεμμένα για να μην ψωνίζουμε απο χώρες εκτός ΕΕ..

Εχει κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία τον τελευταίο καιρό;

Σε ιδια ακριβως μοιρα βρισκομαι και εγω, εχω τωρα καμια 10ρια πακετα μικρα απο το Νοεμβρη και δεν εχει εμφανιστει τιποτα. Αντιθετως τα συστημενα κινουνται (αργα μεν) αλλα εχω παραλαβει αρκετα. Η κατασταση ειναι πλεον τραγικη, αλλη λυση δεν υπαρχει παρα μονο να πληρωνεις για συστημενο και να βλεπεις που βρισκεται.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μία ερώτηση αν γνωρίζετε.
Έχω κάνει παραγγελία από GB πληρώνοντας με το wallet τους μετά από πίστωση κάποιου ποσού που μου έκαναν λόγω προηγούμενου τελωνείου, δηλαδή δεν έδωσα καθόλου χρήματα. Η αποστολή έρχεται με postnl DMP.
Σε περίπτωση που μπεί τελωνείο το πακέτο, πληρώνω κανονικά ή λόγω ότι δεν πλήρωσα στην ουσία το ποσό την γλιτώνω;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, emskan είπε

Καλησπέρα σας,

Μία ερώτηση αν γνωρίζετε.
Έχω κάνει παραγγελία από GB πληρώνοντας με το wallet τους μετά από πίστωση κάποιου ποσού που μου έκαναν λόγω προηγούμενου τελωνείου, δηλαδή δεν έδωσα καθόλου χρήματα. Η αποστολή έρχεται με postnl DMP.
Σε περίπτωση που μπεί τελωνείο το πακέτο, πληρώνω κανονικά ή λόγω ότι δεν πλήρωσα στην ουσία το ποσό την γλιτώνω;

Ναι φίλε επίσης σου κάνουν δώρο ένα OnePlus 5T για τη ταλαιπωρία σου. Πραγματικά γιατί να κάνεις αυτή την ερώτηση;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έστειλα εχθές το μεσημέρι στο τελωνείο αποδεικτικό συναλλαγής (PayPal Transaction details) στην διεύθυνση [email protected], αλλά δεν έλαβα καμιά ενημέρωση εντός τριών ωρών όπως συνέβη σε κάποιους άλλους. Σήμερα προώθησα το email που μου είχε στείλει το paypal μήπως δεν τους έκανε το προηγούμενο. Καμιά ενημέρωση. Κάνω κάτι λάθος; Δεν μου έχει ξανασυμβεί να Μπέι κάτι τελωνείο. Οποιαδήποτε πληροφορία/βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Συν το γεγονός ότι έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικά τηλέφωνα για το τελωνείο και κανένας δεν απαντάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά από gearbest 2 υγρά για ηλ. τσιγάρο αξίας 11 ευρώ ήρθε κανονικά πολύ γρήγορα.

Αγορά απο gearbest την ίδια μέρα με την πρώτη παραγγελία ηλ. τσιγάρο + αντιστάσεις αξίας 40 ευρώ, έχει κολλήσει στο Κ.Δ Αττικής όπως και σε πολλούς άλλους... Στο περίπου ξέρουμε πότε θα παραλάβω? και λογικά θα πληρώσω φπα + τελός ΕΛΤΑ....είχα καιρό να πάρω από Κίνα και δεν ήμουν ενήμερος για τις εξελίξεις .Άμα το ήξερα θα το έπαιρνα από Ελλάδα :(

Screen Shot 2018-02-07 at 7.46.18 PM.png

Επεξ/σία από Andyk0555
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Andyk0555 είπε

Αγορά από gearbest 2 υγρά για ηλ. τσιγάρο αξίας 11 ευρώ ήρθε κανονικά πολύ γρήγορα.

Αγορά απο gearbest την ίδια μέρα με την πρώτη παραγγελία ηλ. τσιγάρο + αντιστάσεις αξίας 40 ευρώ, έχει κολλήσει στο Κ.Δ Αττικής όπως και σε πολλούς άλλους... Στο περίπου ξέρουμε πότε θα παραλάβω? και λογικά θα πληρώσω φπα + τελός ΕΛΤΑ....είχα καιρό να πάρω από Κίνα και δεν ήμουν ενήμερος για τις εξελίξεις .Άμα το ήξερα θα το έπαιρνα από Ελλάδα :(

Screen Shot 2018-02-07 at 7.46.18 PM.png

1 μερα δεν μετακινηθηκε και το λες κολλησε;κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια.το δεμα μαλλον ελευθερο το αφησαν,παντως εισαι πολυ τυχερος γιατι αν το ανοιγαν θα το κρατουσαν,απαγορευεται να εισαγεις ηλεκτρονικα τσιγαρα και παρελκομενα τους(mod,υγρα κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κανώ λάθος μοντ μπορείς, υγρα με νικοτίνη δεν μπορείς....από 4/2 είναι Ελλάδα 3 μέρες και ακόμα στο Κ.Δ ...ελευθερο ναι αλλά δε νομι΄ζω να γλιτώσω τον ΦΠΑ+ τελος ΕΛΤΑ...Και ο αδερφός μου που πήρε υγρά, αντιστάσεις κτλ όλα ήρθαν κανονικά χωρίς πρόβλημα...

Επεξ/σία από Andyk0555
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Andyk0555 είπε

Αν δεν κανώ λάθος μοντ μπορείς, υγρα με νικοτίνη δεν μπορείς....από 4/2 είναι Ελλάδα 3 μέρες και ακόμα στο Κ.Δ ...ελευθερο ναι αλλά δε νομι΄ζω να γλιτώσω τον ΦΠΑ+ τελος ΕΛΤΑ...Και ο αδερφός μου που πήρε υγρά, αντιστάσεις κτλ όλα ήρθαν κανονικά χωρίς πρόβλημα...

για τα mod εχεις δικιο,στο.κ.δ. ειναι απο χτες,οταν ενα δεμα αφηνεται ως "ελευθερο" εννοουμε οτι ειναι ελευθερο δασμων.ο αδερφος σου ή τα παρηγγειλε ξεχωριστα ή ηταν τυχερος και δεν ελεγξαν το δεμα του

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gsiros είπε

Παιδιά καλησπέρα, έστειλα εχθές το μεσημέρι στο τελωνείο αποδεικτικό συναλλαγής (PayPal Transaction details) στην διεύθυνση [email protected], αλλά δεν έλαβα καμιά ενημέρωση εντός τριών ωρών όπως συνέβη σε κάποιους άλλους. Σήμερα προώθησα το email που μου είχε στείλει το paypal μήπως δεν τους έκανε το προηγούμενο. Καμιά ενημέρωση. Κάνω κάτι λάθος; Δεν μου έχει ξανασυμβεί να Μπέι κάτι τελωνείο. Οποιαδήποτε πληροφορία/βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Συν το γεγονός ότι έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικά τηλέφωνα για το τελωνείο και κανένας δεν απαντάει.

Κανείς απάντηση στο δικό μου θέμα; Συγγνώμη εαν γίνομαι ενοχλητικός.

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω κάτι από Αμερική που έχει 1200$, μήπως ξέρετε τελωνείο περίπου πόσο θα πάει έτσι και πάει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...