The Onion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα από Κίνα και μου έστειλαν με Dhl ecommerce.Σταματησε στο ΓΕΤΑ Αθηνών και τώρα συνεχίζει. Αν είχε θέμα θα φαινόταν στο tracking; Ή όταν πάω να παραλάβω θα μάθω αν πρέπει να πληρώσω κάτι; Η αξία που πλήρωσα στο ebay για την παραγγελία ήταν 22,05 €. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Anonymousx είπε Καλήμερα στην παρέα, Αν αγοράσω το παρακάτω με priority direct mail θα πληρώσω κάτι extra ? ( τελωνείο, ΕΛΤΑ, κλπ) https://www.banggood.com/Ulefone-S8-Pro-5_3-inch-Fingerprint-2GB-RAM-16GB-ROM-MTK6737-Quad-core-4G-Smartphone-p-1178550.html?rmmds=search&cur_warehouse=HK όχι,είναι 100% safe η συγκεκριμένη μέθοδος 2 λεπτά πριν, The Onion είπε Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα από Κίνα και μου έστειλαν με Dhl ecommerce.Σταματησε στο ΓΕΤΑ Αθηνών και τώρα συνεχίζει. Αν είχε θέμα θα φαινόταν στο tracking; Ή όταν πάω να παραλάβω θα μάθω αν πρέπει να πληρώσω κάτι; Η αξία που πλήρωσα στο ebay για την παραγγελία ήταν 22,05 €. :/ Δεν έχει έξοδα τελωνείου,θα παραλάβεις χωρίς να πληρώσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, billyspatra είπε καλημερα,παιδια θα ηθελα να ρωτησω για κοστος στα 38 ευρω που εχω παρει απο GB και εφοσον μου ερθει η λυπητερη θα ειναι 38 ευρω +24%φπα+15 ευρω?? αυτο θα ειναι ο υπολογισμος απο τελωνειο??? ναι. Για 22-150 ευρω ειναι Αξία CIF *24% +15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dj-apollon είπε Αν μπεις στη σελιδα του στο facebook θα δεις πως δημοσιευει συνεχως κουπονια. Οχι οτι ειναι κακο μιας και πολλους τους συμφερει. Φίλε μου είπα εγώ οτι δεν δημοσιεύει κουπόνια; Για να καταλάβω.Εγώ στο πρώτο μου σχόλιο είπα «δεν είναι κουπονάς στυλ Gearbest Greece».Δεν ειπα «δεν ειναι κουπονάς» Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από Elmago1925 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anonymousx Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, coolerman είπε όχι,είναι 100% safe η συγκεκριμένη μέθοδος Σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj-apollon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Elmago1925 είπε Φίλε μου είπα εγώ οτι δεν δημοσιεύει κουπόνια; Για να καταλάβω.Εγώ στο πρώτο μου σχόλιο είπα «δεν είναι κουπονάς στυλ Gearbest Greece».Δεν ειπα «δεν ειναι κουπονάς» οκ, γραψε λαθος Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από dj-apollon 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drgt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, drgt είπε Σε περιπτωση που σου στελνουν εξαρτημα το οποιο εχει μεν CIF αλλα δεν το πληρωνεις γιατι ειναι μεσα στην εγγυηση, παλι πληρωνεις τελωνειο? Κανένας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Είσαι και ανυπομονος ... Αν δεν εχεις ειδικό χαρτί απο το ταχυδρομείο οτι το εστειλες για επισκευη και σταματήσει στην επιστροφή θα εχεις φασαρία για να ξεπερασεις το προβλημα Στέλνεις ολα τα χαρτιά αλληλογραφίας και αποστολών οτι εγινε αποστολή για επισκευη και αντικατάσταση και ίσως το περάσουν έτσι. Αν τώρα cif ειναι μονο τα μεταφορικά και ειχα χαμηλά αυξανεις τις πιθανοητες ΑΛΛΑ αν μεσα στο cif ειναι και κοστος ανταλλακτικου (πλήρωσες κατι) δυσκολευουν τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DontJudgeMyGayOTPs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά αγόρασα κάτι για μια στολή από το amazon uk και μου έλεγε πως θα ερχόταν μέχρι 3 Φεβρουαρίου. Δεν έχει έρθει ακόμα, δε μου έχουν στείλει κανένα email και μπήκα σήμερα στο track order και μου λέει πως έχει φτάσει απ'τις 2/02 στο Hellenic Republic GRGRATHD που απ'ότι κατάλαβα είναι τελωνείο. Αν είναι όντως, γιατί δε μου έχουν στείλει τίποτα να πληρώσω να τελειώνουμε; Υπάρχει κανένα τηλέφωνο να πάρω να συνεννοηθώ; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από DontJudgeMyGayOTPs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Αν πράγματι είναι απο Αγγλία δεν έχει τελωνείο, απλά πρέπει να κάνεις υπομονή, αν ξέρεις με ποιά εταιρεία έρχεται πάρε τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DontJudgeMyGayOTPs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αν πράγματι είναι απο Αγγλία δεν έχει τελωνείο, απλά πρέπει να κάνεις υπομονή, αν ξέρεις με ποιά εταιρεία έρχεται πάρε τηλέφωνο Mου γράφει delivered by China Post. Άρα μάλλον απ'την Κίνα έρχεται αν και δε μου έγραφε κάτι τέτοιο όταν το παρήγγειλα... Όσο για τη μεταφορική, αν ήξερα ποια ήταν θα είχα πάρει ήδη τηλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, DontJudgeMyGayOTPs είπε Εγώ παιδιά αγόρασα κάτι για μια στολή από το amazon uk και μου έλεγε πως θα ερχόταν μέχρι 3 Φεβρουαρίου. Δεν έχει έρθει ακόμα, δε μου έχουν στείλει κανένα email και μπήκα σήμερα στο track order και μου λέει πως έχει φτάσει απ'τις 2/02 στο Hellenic Republic GRGRATHD που απ'ότι κατάλαβα είναι τελωνείο. Αν είναι όντως, γιατί δε μου έχουν στείλει τίποτα να πληρώσω να τελειώνουμε; Υπάρχει κανένα τηλέφωνο να πάρω να συνεννοηθώ; συνηθως οταν γραφει GRGRATHD ειναι με EMS με διαδρομη "καπως ετσι" (μπορει να ναι & με China Post) ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS) HELLENIC REPUBLIC GRGRATHD Handed over to Customs HELLENIC REPUBLIC GRGRATHD Arrival at Sorting Center Δες μηπως στο αμαζον σου εχει καποιο τρακινγκ number στην παραγελια για να βρεις τη διαδρομη του παντως 99% ειναι απο Κίνα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2018 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας , δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα αλλά πλέον απο EBAY και Κίνα δεν μου έρχεται απολύτως τίποτα! Και μιλάω για μικροπραγματάκια 1-3 ευρώ.. ενα τριποδάκι "χταπόδι" αξίας 1 ευρώ , μπαταριες νεοδυμίου αξίας 3 ευρώ κτλ Ενώ στο παρελθόν έχω κάνει αμέτρητες παραγγελίες και δεν έχω χάσει απολύτως τίποτα , το Νοέμβριο - Δεκέμβριο 17 έκανα 3 παραγγελίες απο 3 διαφορετικούς πωλητές απο ΚΙΝΑ.. Ακόμη δεν έχει έρθει τίποτα... Τι συμβαίνει με τα ΕΛΤΑ ; Τα περνάνε όλα απο τελωνείο και τα κρατάνε στις αποθήκες τους 1-2 μήνες να τα κλωσήσουν; Πραγματικά εχω εκνευριστεί με την διάλυση τους. Εκτός βέβαια αν γίνεται όλο αυτο εσκεμμένα για να μην ψωνίζουμε απο χώρες εκτός ΕΕ.. Εχει κανείς άλλος ανάλογη εμπειρία τον τελευταίο καιρό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 το ιδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Εμένα σήμερα Μ ήρθαν μετά από 2 μήνες κ κάτι πράγματα π τα είχα ξεχασμένα. Τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις