Informan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Νομίζω όχι, αλλά ας επιβεβαιώσει και ένας 2ος. Εμένα με ενδιαφέρει να μας πεις τι μέθοδο αποστολής έβαλες. Register air mail έβαλα. Στο order shipping method μου βγάζει europe registered 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billyspatra είπε την πατησα δλδ ,δεν θα αποφυγω τεληκα τελωνειο εχει 2 μερες που ειναι ελλαδα οπως λει το tracking της ελτα!!! τι λετε να κανω ,πως να απευθυνθώ στην GB???? quote για να το δεις https://www.insomnia.gr/forums/topic/471924-αγορές-από-χώρες-εκτός-εε-όριο-για-να-μην-πληρώσεις-τελωνείο/?do=findComment&comment=56274542 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από isay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, aces είπε δεν θα πληρωσει κατι αλλα ουτε και παιζει ρολο και η οποια μεθοδος επελεξε αφου το προιον ειναι απο την αποθηκη στην Τσεχια G-W-5 Ναι οκ. Το ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο. Απλά με ενδιαφέρει προσωπικά, καθώς ψήνω μια παραγγελία αντίστοιχη. Τί κόστος είχε το shipping κομμάτι φίλε αν επιτρέπεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) κανα 5 ευρω εχουν τα μεταφορικα για τα προιοντα της συγκεκριμενης αποθηκης (G-W-5 Warehouse) https://prnt.sc/iaw3dv απλα πριν βαλεις την παραγγελια κανε επιβεβαιωση οτι το προιον ερχεται οντως απο εκει καλου-κακου (γιατι με το GB ποτέ δεν ξέρεις) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από aces 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα δοκιμή με μερικά προϊόντα και μάλλον δεν υπάρχει στάνταρ χρέωση. Και 1,5$ πέτυχα. Το ότι είναι η G-W-5 στην Τσεχία το έχω γραπτώς σε τίκετ από το GB. Αλλιώς δεν προχώραγα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Έκανα δοκιμή με μερικά προϊόντα και μάλλον δεν υπάρχει στάνταρ χρέωση. Και 1,5$ πέτυχα. Το ότι είναι η G-W-5 από Τσεχία το έχω γραπτώς σε τίκετ από το GB. Αλλιώς δεν προχώραγα. κομπλέ τότε (κράτα και τη συνομιλία) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Informan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι οκ. Το ξέρω ότι δεν παίζει ρόλο. Απλά με ενδιαφέρει προσωπικά, καθώς ψήνω μια παραγγελία αντίστοιχη. Τί κόστος είχε το shipping κομμάτι φίλε αν επιτρέπεται; 65 ευρω ένα τν bοx και το shipping 4.70. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από Informan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyxer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 https://www.amazon.com/Yongnuo-Standard-Microfiber-Digital-Cameras/dp/B017DM2HQC Πως μπορώ να μάθω απο που θα σταλθεί;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Cyxer είπε https://www.amazon.com/Yongnuo-Standard-Microfiber-Digital-Cameras/dp/B017DM2HQC Πως μπορώ να μάθω απο που θα σταλθεί;; = Τελωνείο Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyxer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε = Τελωνείο Άμα το πάρω απο amazon.co.uk ειναι ασφαλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisww Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στη σελίδα του JPost έχει EMS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaratsi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μαύρο σε gearbest. Και κλάμα οι κουποναδες. Bang-me-good για ψυχική υγεία σε αγορές κιτρινιαριδων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cyxer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ναι. Με αντικείμενο που ειναι στο amazon.co.uk και λέει : Dispatched from Hong Kong. Τι γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανώς αφορά πάλι ανεξάρτητο πωλητή και όχι το ίδιο το amazon. Το πιθανότερο είναι να έχεις τελωνείο και σε αυτή την περίπτωση. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις