burnin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 ειχα παρει ενα βινυλιο απο αμερικη. σφραγισμενο. 28 δολλαρια συνολο. πανω απο 22 ευρω δηλαδη που ειναι η ατελεια. ηρθε και δεν πληρωσα τιποτα. ολα μπομπα. βεβαια εκανε να ερθει πανω απο 2 μηνες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, burnin είπε ειχα παρει ενα βινυλιο απο αμερικη. σφραγισμενο. 28 δολλαρια συνολο. πανω απο 22 ευρω δηλαδη που ειναι η ατελεια. ηρθε και δεν πληρωσα τιποτα. ολα μπομπα. βεβαια εκανε να ερθει πανω απο 2 μηνες... Εγω παλι το ιδιο και πληρωσα 27 ευρώ. Αμερικη με ascendia - swiss post το εστειλαν. Αρα καθολου μπομπα. Ειναι θεμα τυχης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Laz33 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kotsidakias είπε Παρε τα κεντρικα στα ΕΛΤΑ και πες τους οτι εχω αυτο το tracking. Μου εχει τυχει να μην το αναγνωριζει Ελλαδα ουτε τα ΕΛΤΑ στο site τους και επρεπε να μπουνε στο συστημα να δουνε ποιο ειναι το ελληνικο tracking και με αυτο θα το αναζητησεις. (υπάλληλος απο τα ελτα μου το χε πει) και δοκιμασε και μερικες γνωστες σελιδες εντοπισμου οπως https://www.17track.net/en μηπως μαθεις κατι. Εαν εχει ερθει Ελλαδα και το περιμενεις μονο τηλεφωνικος θα βρεις ακρη και παντοτε εφοσον το tracking ειναι πραγματικο. Συγνωμη αμα επαναλαμβάνω κατι που ηδη ειπατε αλλα ειναι αδυνατον να παρακολουθησω ολη την κουβεντα, απλα ειδα την ερωτηση σου. Καλο ξημερωμα σε ολους! Πήρα τα ΕΛΤΑ, τους έδωσα το tracking και δεν το βρίσκουν. Μου είπαν ότι δεν έχει σκαναριστεί απ΄τη στιγμή που έφυγε απ΄τη USPS στις 16/1. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν γίνεται να παρακολουθήσουμε την πορεία του, ούτε να ξέρουμε που βρίσκεται. Ούτε είναι σίγουρο πως κόλλησε στο τελωνείο. Μπορεί να είναι ακόμα Αμερική. Μου είπε απλά να περιμένω(άγνωστο πόσο) και να έχω το νου μου για ειδοποιητήριο απ΄τα ΕΛΤΑ. Εννοείται έστειλα mail στον πωλητή στο ebay και περιμένω απάντηση. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από Laz33 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Τα δέματα που διακινούνται με το αμερικάνικο ταχυδρομείο, μπορούμε να τα παρακολουθήσουμε με τον κωδικό τους μέχρι την αναχώρηση από την Αμερική. Όταν φτάσει στην Ελλάδα και σκαναριστεί από τα ΕΛΤΑ, θα το δούμε στην ιστοσελίδα τους. Επομένως, κάνε υπομονή και αφαίρεσε λίγο από το άγχος σου γιατί επηρεάζεις και όσους διαβάζουν τα posts σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filos00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και απο εμενα παιδια...εγω παρελαβα σημερα ενα δεμα με 2 τηλεφωνα απο βελγιο..πληρωσα κανονικα τους φορους ομως το δεμα δεν εγραφε πουθενα οτι ξεκινησε απο κινα ουτε το tracking number και δεν ειχε και αυτοκολλητα που να λεει οτι δε ειναι ευρωπαικο η κατι τετοιο...πραγματικα απορω με ποιο κριτηριο εκριναν οτι το δεμα ερχετε απο τριτη χωρα...μαλιστα η αποστολη ηταν σε στυλ flytexpress κανονικα... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2018 από filos00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teotsi21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 52 λεπτά πριν, filos00 είπε Καλησπερα και απο εμενα παιδια...εγω παρελαβα σημερα ενα δεμα με 2 τηλεφωνα απο βελγιο..πληρωσα κανονικα τους φορους ομως το δεμα δεν εγραφε πουθενα οτι ξεκινησε απο κινα ουτε το tracking number και δεν ειχε και αυτοκολλητα που να λεει οτι δε ειναι ευρωπαικο η κατι τετοιο...πραγματικα απορω με ποιο κριτηριο εκριναν οτι το δεμα ερχετε απο τριτη χωρα...μαλιστα η αποστολη ηταν σε στυλ flytexpress κανονικα... Ανέβασε αν μπορείς φώτο από το δέμα. Ως αποστολέα τι έχει δηλωμένο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filos00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, teotsi21 είπε Ανέβασε αν μπορείς φώτο από το δέμα. Ως αποστολέα τι έχει δηλωμένο? αργοτερα αν μπορεσω θα το ανεβασω.τιποτα δεν ειχε απλα εγραφε YLBDT BELGLUM ουτε τιμη ουτε προιον σε στυλ flytepxress ουτε καν αυτοκολλητα δεν ειχε και ομως το κρατησαν τελωνειο δεν μπορω να καταλαβω με ποιο στοιχειο... ...ρωτησα στα ελτα λεω παιδια οκ?ηρθε απο κινα αλλα που το ειδαν?που?δεν ηξεραν να μου απαντησουν...θα ξαναπαραγγειλω αλλα θα βαλω αλον παραληπτη για να δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Θελω τωρα να παραγγειλω ενα κινητο xiaomi απο γκιαρμπεστ και στην επιλογη priority line μου βγαζει 2 επιλογες. EU EXPRESS 24.22Euros και netherlands registered (PDM)''free''. Επιλεγουμε την free για αποφυγη τελωνειου, ή την EU EXPRESS ? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, darkrider93 είπε Έπρεπε να τους σπαμαρω στο γκιρμπεστ 3-4 φορές το ίδιο ακριβώς μήνυμα που ρωτούσα το ίδιο ακριβώς. Αν έχει διαφορά το PDM με το DDP. Και εν τέλη μου είπαν ότι το έχουν στείλει με NL priority line οπότε υποθέτω όλα κομπλέ, αυτό είναι. φιλε εκανα το ιδιο με εσενα και χωρις προειδοποίηση μου εκαναν refund χωρις να τους το ζητησω ειναι εντελως γιδια μα εντελως μιλαμε καλυτερα να πληρωσω κατι παραπανω παρα να εχεις νταλαβερια μαζι τους ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, filos00 είπε αργοτερα αν μπορεσω θα το ανεβασω.τιποτα δεν ειχε απλα εγραφε YLBDT BELGLUM ουτε τιμη ουτε προιον σε στυλ flytepxress ουτε καν αυτοκολλητα δεν ειχε και ομως το κρατησαν τελωνειο δεν μπορω να καταλαβω με ποιο στοιχειο... ...ρωτησα στα ελτα λεω παιδια οκ?ηρθε απο κινα αλλα που το ειδαν?που?δεν ηξεραν να μου απαντησουν...θα ξαναπαραγγειλω αλλα θα βαλω αλον παραληπτη για να δω... Προφανως το εσωτερικό σύστημα των ΕΛΤΑ δίνει περισσότερες πληροφορίες για ένα δέμα από αυτές που μπορούμε να δουμε εμείς στα Tracking sites. Αυτο ερμηνευει πως το ήξεραν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filos00 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Προφανως το εσωτερικό σύστημα των ΕΛΤΑ δίνει περισσότερες πληροφορίες για ένα δέμα από αυτές που μπορούμε να δουμε εμείς στα Tracking sites. Αυτο ερμηνευει πως το ήξεραν αυτο spartak εχει λογικη...θα μπορουσε να γινει...παντως στα ελτα που πηρα στα κεντρικα και ρωτησα δεν βλεπανε κατι για τριτη χωρα...με flytexpress δεν βλεπουν αραγε??ισως τι να πω δεν ξερω..παντως δεν το περιμενα οτι θα περασει τελωνειο λογο οτι δεν εγραφε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkrider93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, mples είπε φιλε εκανα το ιδιο με εσενα και χωρις προειδοποίηση μου εκαναν refund χωρις να τους το ζητησω ειναι εντελως γιδια μα εντελως μιλαμε καλυτερα να πληρωσω κατι παραπανω παρα να εχεις νταλαβερια μαζι τους ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ GB Lol όντως; Εμένα είχαν γίνει ήδη shipped οπότε δεν πείραξαν κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
re4male Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αρα με netherland post και ο θεος βοηθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 20/1/2018 στις 10:29 ΠΜ, divo είπε Το βλέπω πολύ γρήγορα να Μπήκε και να βγήκε και Το πιθανότερο είναι να μην έχει τελωνείο Σε περίπτωση όμως που έχει θα είναι κάνα 3 ευρώ Τελικα δεν πηγε τελωνειο..ουτε 3ε πληρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 2 παραλαβές σήμερα: 1) Από aliexpress unregisted σε χρόνο ρεκόρ, 15 μέρες! Να σημειώσω ότι παραγγελίες που περίμενα από 11.11.17 μου ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα. 2) Από bangood κινητό με το καινούργιο PDM, 12 μέρες. Καμία επιβάρρυνση σε κανένα από τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις