Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τιποτα δε θα πληρωσεις

Αυτό από που προκύπτει; Από τη στιγμή που το "τσίμπησαν" σαν υψηλής αξίας και έκανε εισαγωγή στο τελωνείο, δε νοείται ότι θα πληρώσω κάτι; (έστω και λίγο). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το σημαντικό είναι ότι ακυρώθηκε η αποστολή με DHL.

Πήρα χτές το δεματάκι με China post air parcel συστημένο και ταχύτατα.

Σε 15 μέρες απο Κίνα χωρίς τελωνείο!

Και ήταν και μεγάλο τελικά!

60χ30χ8

Μπράβο στον Κινέζο μου :)

τιποτα δε θα πληρωσεις

Θα πληρώσεις τον ΦΠΑ και κάτι τέλη. Για να μην πλήρωνες τίποτα θα έπρεπε η αξία μαζί με τα μεταφορικά να ήταν μέχρι 22 ευρώ.

Τελικά ο φίλος d_gkal  είχε δίκιο. Παρέλαβα σήμερα κανονικά χωρίς να πληρώσω τίποτα και ας πέρασε τελωνείο Θεσ/κης και Πειραιά.

τι πακετο ηταν; διαστασεις;

σε τετοια ποσα 99.99% ΔΕΝ πληρωνεις τιποτα!!!!! (φυσικα απευθυνομαι για ελτα, οχι εταιριες κουριερ)

ειδικα αν δηλωθει χαμηλη τιμη (~25 δολλαρια) και ενδειξη gift

Τι στο καλο γινεται με το αεροδρομιο αυτες τις μερες ? Αλλες φορες μολις εφταναν Ελλαδα σε 3-4 μερες το ειχα στα χερια μου , τωρα εχει κολλησει 6 μερες "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ - ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)" και εχει μεινει εκει wtf?

Ξέρει κάποιος τι σημαίνει αυτό;

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2015 12:31 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 06-04-2015 14:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 06-04-2015 17:23 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

τι πακετο ηταν; διαστασεις;

σε τετοια ποσα 99.99% ΔΕΝ πληρωνεις τιποτα!!!!! (φυσικα απευθυνομαι για ελτα, οχι εταιριες κουριερ)

ειδικα αν δηλωθει χαμηλη τιμη (~25 δολλαρια) και ενδειξη gift

Ήταν μεγάλο πακέτο αλλά χαμηλής σχετικά αξίας σε σχέση με το μέγεθός του (~$50). Ήρθε με απλό DHL (όχι courier), χωρίς να είναι δηλωμένο ως δώρο, από Αμερική-->Γερμανία-->Ελλάδα με την αξία να αναγράφεται κανονικά (καθαρή αξία + μεταφορικά). Btw, το δέμα προφανώς το είχαν ανοίξει στο τελωνείο. Μάλλον γι' αυτό τη γλίτωσα.

Παιδιά να σας ενημερώσω και εγώ οτι για πακέτο - μεταχειρισμένη κιθάρα - αξίας 250 ευρώ από ιαπωνία, δεν πλήρωσα τπτ παραπάνω (φόρους κλπ.) με EMS - ΕΛΤΑ. Σήμερα έφτασε σπίτι μου μετά από 5 εργάσιμες μέρες. Τρομερό deal...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...