JIM_BLUE_POWER Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Πριν 5 ώρες σου απαντησα στο αλλο θεμα που ρώτησες. Ισχυει η ιδια απαντηση. Αν εχεις αλλες αποριες, συνεχισε σε αυτο το νημα δεν μου ηρθε καποια ειδοποιηση για αυτο και ξαναρωτησα 1 λεπτό πριν, sadvampire είπε Καλησπέρα, θα έλεγα να περιμένεις διότι έχουν σταματήσει προσωρινά οι priority direct από το bg. Από βδομάδα αναφέρθηκε ότι θα ξανά αρχίσει, τρίτη! Με αυτού του είδους αποστολές μάλλον θα έχεις πρόβλημα τελωνείου. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...θα βγαλουν καπου καποια ανακοινωση στο site τους η θα πρεπει να επικοινωνησω εγω μαζι τους...ευχαριστω
sadvampire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παραγγελία 13/1 από bg κινητό nubia m2 με priority.Dispatched μου έδειξε 15/1. Θα μας τρελάνουν οι φίλοι μας οι Κινέζοι!!
gusdevelopers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, sadvampire είπε Καλησπέρα, θα έλεγα να περιμένεις διότι έχουν σταματήσει προσωρινά οι priority direct από το bg. Από βδομάδα αναφέρθηκε ότι θα ξανά αρχίσει, τρίτη! Με αυτού του είδους αποστολές μάλλον θα έχεις πρόβλημα τελωνείου. Εχει ξαναρχισει ειδη
sadvampire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, JIM_BLUE_POWER είπε δεν μου ηρθε καποια ειδοποιηση για αυτο και ξαναρωτησα σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...θα βγαλουν καπου καποια ανακοινωση στο site τους η θα πρεπει να επικοινωνησω εγω μαζι τους...ευχαριστω Ανακοίνωση πολύ απίθανο θεωρώ να βγάλουν.Θα το μάθουμε η από συνφορουμιτη ,η ιδίοις ομμασι καθώς ψάχνουμε τους τρόπους αποστολής στο σάιτ τους. Άμα δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τους πεις στο support ότι ενδιαφέρεσαι για το τάδε κινητό , και για το πότε θα επαναφέρουν το priority direct.Οτι σου έχει αναφέρει και ο άλλος συνφορουμιτης. Παρακαλώ 1 λεπτό πριν, gusdevelopers είπε Εχει ξαναρχισει ειδη Και για κινητά,τάμπλετ κτλ; Γνώριζα μόνο για ψιλολογια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα το κοιτάξω.
gusdevelopers Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sadvampire είπε Ανακοίνωση πολύ απίθανο θεωρώ να βγάλουν.Θα το μάθουμε η από συνφορουμιτη ,η ιδίοις ομμασι καθώς ψάχνουμε τους τρόπους αποστολής στο σάιτ τους. Άμα δεν σου κάνει κόπο μπορείς να τους πεις στο support ότι ενδιαφέρεσαι για το τάδε κινητό , και για το πότε θα επαναφέρουν το priority direct.Οτι σου έχει αναφέρει και ο άλλος συνφορουμιτης. Παρακαλώ Και για κινητά,τάμπλετ κτλ; Γνώριζα μόνο για ψιλολογια. Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα το κοιτάξω. ναι για ολα αλλα με μεγαλυτερη τιμη
GeorgeSmirlis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 To priority του banggood νομίζω σε κάποια πράγματα έσκισε την τιμή. Βλέπω 10-11€ μεταφορικά που παλιά δεν υπήρχαν. Τεσπα. Παραμένει φουλ αξιόπιστο οπότε χαλάλι.
Giwrgos_M Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Με priority line απο gearbest 4/12/2017 Ενα μηνα+ εκανε να ερθει.. 2018-01-11 10:27 Athina, The parcel is in transit on its way to its final destination. 2018-01-11 01:46 Thessaloniki, The parcel is in transit on its way to its final destination. 2018-01-10 23:34 Thessaloniki, The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 2018-01-09 20:19 Hub Sofia, The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 2018-01-08 16:50 Budapest, The parcel is in transit on its journey to local delivery destination. Track your parcel here for regular updates. 2018-01-05 09:57 International Gateway, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece 2018-01-05 09:56 International Gateway, We have your parcel and it's on its way to our depot 2018-01-05 05:51 Hub 4 - Hinckley, Your parcel has left the United Kingdom and is on its way to Greece 2018-01-05 05:50 Hub 4 - Hinckley, We have your parcel and it's on its way to our depot
tlww1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Παιδια τον γλυτωσα τον φορο;; λεει τοποθεσια Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. για καποιο λογο δεν φαινεται η φωτο http://imgur.com/gLztDcs link
giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, Θελω να παρω ενα κινητο των 300 ευρω απο gearbest,μου εχει την επιλογη priority line χωρις καμια αλλη επιλογη(eupriority line ή europe priority line),με καλυβει για το τελωνειο να μην πληρωσω???
coolerman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, tlww1 είπε Παιδια τον γλυτωσα τον φορο;; λεει τοποθεσια Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. για καποιο λογο δεν φαινεται η φωτο http://imgur.com/gLztDcs link Εισαγωγή σε τελωνείο,μάλλον όχι..δεν τον γλυτώνεις
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, giorgosxristou είπε Καλησπερα, Θελω να παρω ενα κινητο των 300 ευρω απο gearbest,μου εχει την επιλογη priority line χωρις καμια αλλη επιλογη(eupriority line ή europe priority line),με καλυβει για το τελωνειο να μην πληρωσω??? Ρώτησε απευθειας την gearbest με ποια εταιρεια το στελνουν. Αν το στειλουν με dpduk δεν περνα τελωνειο.
Eagle_IIz Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 με την εντολή αυτήν δεν περνάω τελωνείο ? πριν λίγο είδα ότι την έχουνε βάλει.
giorgosxristou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Το banggood εχει priority direct mail,αυτο με καλυβει απο τελωνειο???
tlww1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 32 λεπτά πριν, coolerman είπε Εισαγωγή σε τελωνείο,μάλλον όχι..δεν τον γλυτώνεις Εισαι σιγουρος; ειναι απο κινα.. ολα περνανε τελωνειο
isay Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Eagle_IIz είπε με την εντολή αυτήν δεν περνάω τελωνείο ? πριν λίγο είδα ότι την έχουνε βάλει. Ναι αυτό ειναι. ps Στραβωθηκα στα zoom για να φανει.επισης φανταζομαι οτι συνειδητα αγοραζεις το ulefone 3, σωστα; 12 λεπτά πριν, divo είπε εγω θα σου ελεγα για να εισαι καλυμενος καλυτερα. πες τους "με ποια μεθοδο δεν θα περασει τελωνειο αλλιως να αγοράσω απο αλλου που ειναι πιο σιγουρα" . και κρατα την συνομιλία, για παν ενδεχομενο. @giorgosxristou Θα συμφωνησω με τον divo, αλλά ειμαι σιγουρος οτι θα σου απαντησουν το τυπικο "τα τελωνεια ειναι δικο σας θέμα". Καλυπτουν την πλατη τους στην περιπτωση που κάνουν λαμακια και αλλα πληρωσεις και αλλιως στο στειλουν Αν τωρα το ιδιο τοεχει το banggod και η τιμη δεν ειναι τραγικα μεγαλη, καρφωτα απο εκει με priority line. Μεχρι τωρα δεν εχει αναφερθει κανενα τελωνειακο προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις