VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, makfil said: Από το καλοκαίρι ξεκίνησε σαφάρι κατά των δεμάτων που είχαν συσκευασία παρόμοια με εκείνη ενός κινητού, αλλά η εισαγωγή στο τελωνείο επεκτάθηκε και σε άλλου μεγέθους δέματα. Ακόμη και μικροδέματα σταματάνε και αν διαπιστώσουν ότι έχουν αξία κάτω από την ατέλεια τα περνάνε με χρέωση 3€ (τέλος ΕΛΤΑ). Αυτός που χρεώνεται έξοδα εκτελωνισμού τα πληρώνει στο ταχυδρομείο για να παραλάβει. Ακόμα και το 3 Ευρω δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να το βάλουν, μπορεί όχι. Είναι αναλόγως την όρεξη. Γενικά όμως στα συστημένα υπάρχει απίστευτη καθυστέρηση γιατί τα περνάνε όλα.
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Ακόμα και το 3 Ευρω δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να το βάλουν, μπορεί όχι. Είναι αναλόγως την όρεξη. Γενικά όμως στα συστημένα υπάρχει απίστευτη καθυστέρηση γιατί τα περνάνε όλα. Δεν είναι "αναλόγως την όρεξη", αλλά αναλόγως το είδος του δέματος (επιστολικό ή ταχυδρομικό). Στα δεύτερα χρεώνεται, ανεξάρτητα αν εισπράττεται.
VonLoutsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 12 minutes ago, makfil said: Δεν είναι "αναλόγως την όρεξη", αλλά αναλόγως το είδος του δέματος (επιστολικό ή ταχυδρομικό). Στα δεύτερα χρεώνεται, ανεξάρτητα αν εισπράττεται. Δεν επιμένω γιατί έχω μόνο ενα παράδειγμα απο Xiaomi Blutooth ακουστικά που <<πέρασαν>> Τελωνιακώς Ελέυθερο, με αξία 16 ευρώ
darkrider93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από 29/12 έχω ένα δέμα κολλημένο στο Κ.Δ Αττικής εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο. Τι συμβαίνει ρε παιδιά έχει τύχει σε κανέναν;
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, darkrider93 είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Από 29/12 έχω ένα δέμα κολλημένο στο Κ.Δ Αττικής εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο. Τι συμβαίνει ρε παιδιά έχει τύχει σε κανέναν; Σε εμένα Είναι 8 δέματα κολλημένα εδώ και 5 σχεδόν μέρες.
darkrider93 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Σε εμένα Είναι 8 δέματα κολλημένα εδώ και 5 σχεδόν μέρες. Ωχ κατάλαβα τον παιζουν τα ΕΛΤΑ δεν είμαι ο μόνος, καλή υπομονή!
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Δεν επιμένω γιατί έχω μόνο ενα παράδειγμα απο Xiaomi Blutooth ακουστικά που <<πέρασαν>> Τελωνιακώς Ελέυθερο, με αξία 16 ευρώ Σωστά δεν χρεώθηκες αφού ήταν επιστολικό δέμα. 1
stelios18120 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, darkrider93 είπε Ωχ κατάλαβα τον παιζουν τα ΕΛΤΑ δεν είμαι ο μόνος, καλή υπομονή! ειμαστε σε περιοδο ''μετα τις γιορτες'' και όλα ακομα κινουνται σαν αργια... κανε υπομονή και θα μπουμε σε κανονικο κλιμα τις επομενες εργασιμες + πιθανον να εχει μαζευτεί μεγαλος ογκος δεματων 1
kasp123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, makfil είπε Από το καλοκαίρι ξεκίνησε σαφάρι κατά των δεμάτων που είχαν συσκευασία παρόμοια με εκείνη ενός κινητού, αλλά η εισαγωγή στο τελωνείο επεκτάθηκε και σε άλλου μεγέθους δέματα. Ακόμη και μικροδέματα σταματάνε και αν διαπιστώσουν ότι έχουν αξία κάτω από την ατέλεια τα περνάνε με χρέωση 3€ (τέλος ΕΛΤΑ). Αυτός που χρεώνεται έξοδα εκτελωνισμού τα πληρώνει στο ταχυδρομείο για να παραλάβει. Το τριευρακι δεν παει μαζι με τελωνειο?Γινεται να το πληρωσω και αν δεν χρεωθει στο τελωνειο?
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Τα 3€ είναι τέλος των ΕΛΤΑ και χρεώνεται στα ταχυδρομικά δέματα που μπήκαν στο τελωνείο αλλά δεν χρεώθηκαν έξοδα εκτελωνισμού επειδή η αξία τους είναι χαμηλότερη από την ατέλεια. Αν και δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση από τα ΕΛΤΑ, μερικές φορές ζητιέται να πληρωθεί αλλά αν επιμείνεις δεν το πληρώνεις.
imvrios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Banggood αποστολή 30/11, εννοείται με priority direct mail, ήλθε ειδοποίηση για να παραλάβω αύριο. Δε πέρασε τελωνείο. Από τις 2 παραγγελίες που περιμένω από Gearbest, η μία (αποστολή δήθεν στις 27/11) έχει φτάσει στην ACS της περιοχής μου, λογικά αύριο θα επιχειρήσουν να παραδώσουν. Την άλλη παραγγελία την έσπασαν σε δύο αποστολές (δήθεν στις 20/11), η μία είναι Θεσσαλονίκη (έρχεται), η άλλη είναι σταθερά κολλημένη στο Southall.
dimitris kalamata Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 1:37 ΜΜ, nmamag είπε Χρονια Πολλα και καλη χρονια Εχεις καποιος εμπειρια αγορας απο το πιο κατω site https://www.eglobalcentral.eu/ Στελνει απο Ευρωπη ? Ακυρο Απο οσα διαβασα μαλλον ειναι προβληματικοι xiaomi mi 6 αξιας 425ευρ 8 μερες με asc χωρις τελωνειο φυσικα 15/12/2017 παραγγελια 22/12/2017 εστειλε ενα αριθμο καταδιωξης και σαββατο 30/12/2017 acs καλαματας (συναδελφος το εχει παρει)
fisikok32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα , πριν λίγες μέρες μου ήρθε με το ταχυδρομείο το παρακάτω γράμμα : / Σας πληροφορουμε οτι κατα την διαδικασία εκτελωνισμου του ταχυδρομικού αντικειμένου με αριθμο ταυτοποιησης ........... , στο οποιο αναγραφεσθε ως παραλήπτης , απαιτείται η προσκομηση / Paypal / Τιμολογίου / Απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε για την αποστολή του παραπάνω δικαιολογητικού στην οποία θα αναγραφεται ο αριθμός ταυτοποίησης του ταχυδρομικού αντικειμένου στο Γ.Ε.Τ.Α. αερολιμένα ''Ελευθέριος Βενιζέλος'' εντος (10) ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής της παρούσας . / Τί ακριβώς μου ζητάνε ; τo email από το paypal που δείχνει ότι πλήρωσα για το προιόν ; Για ποιό λογο τόση φασαρία ;
afterhours Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου ηρθε σημερα απο το Mπανγκουντ το δεμα που παρήγγειλα στις 1/12... ολα κομπλε (με priority) ειχε φτασει απο 24 δεκεμβρη στη χωρα μας. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από afterhours
pc_builer_gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, έχω κάνει παραγγελία με Singapore Post, έχει φτάσει Ελλάδα αλλά τα ελτά δεν δείχνουν τίποτα. Πρέπει να ανησυχώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις