NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, mples είπε οχι μια χαρα ειναι το ωραιο ειναι ακομα δεν εχει ενημερωθει το στατους λεει αφιξη αεροδρομιο χαχαχαχα Το τρακ της συσκευασίας που παρέλαβες είναι ιδιο με αυτό που λεει αεροδρόμιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxilakis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί να έσπασες και όλα τα ρεκόρ για BG και priority. Λογική και η ανησυχία σου... Πολλά μπορούν να γίνουν. Τέλος καλό όλα καλά. Ας το χαρεί ο μικρός τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παραγγελία από gearbest 01/12 ταμπλέτα 150€ με priority και eu exrpess έφτασε σήμερα με acs χωρίς παρατράγουδα ,το παράξενο είναι που έχω παραγγείλει από 22/11 τρία ζευγάρια παπούτσια και φαίνονται από 25/11 στο southall Αγγλίας dpd uk κολλημένα μέχρι σήμερα και αυτά με priority και αναρωτιέμαι μήπως τα στέλνουν με απλο ταχυδρομείο παρόλο που έχουν tracking no γνωρίζει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lola576 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Γεια σας παιδιά επειδη έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω, παρήγγειλα απο Σιγκαπούρη αλί εξπρές κάτι έξυπνες λάμπες 2 τεμάχια, 29,66€ το ένα. θα μου μπει φόρος/δασμός?θα μετρηθεί άρθροιστικα 61€. ? Χιλλια ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Lola576 είπε Γεια σας παιδιά επειδη έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω, παρήγγειλα απο Σιγκαπούρη αλί εξπρές κάτι έξυπνες λάμπες 2 τεμάχια, 29,66€ το ένα. θα μου μπει φόρος/δασμός?θα μετρηθεί άρθροιστικα 61€. ? Χιλλια ευχαριστώ Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά σ' αυτή την ερώτηση. Εάν σταματήσει το δέμα στο τελωνείο, τότε θα υπολογιστεί η αξία CIF, δηλαδή κόστος +μεταφορικά ή η αξία που θα ορίσει ο τελωνειακός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά! Γρήγορη ερώτηση γιατί έχω καιρό να πάρω πράγματα από Gearbest. Τώρα μπήκα μέσα στο site και βρήκα αυτό που θέλω. Το προϊόν που θέλω να αγοράσω κοστίζει 24.90€ αλλά είναι σε flash sale 50%. Άρα θεωρητικά κοστίζει τα διπλάσια... Όταν πάω να βάλω λοιπόν την παραγγελία μου ζητάει να επιλέξω Registered Air Mail. Ειτε από Σουηδία που θα μου κοστίσει 4 και κάτι ευρώ, είτε από Βέλγιο που θα μου κοστίσει 1 και κάτι ευρώ. Πρώτη ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν υπάρχει πιθανότητα να με πιάσει τελωνείο(και αν με πιάσει, πόσο περίπου θα είναι? Θα ριναι βάση της κανονικής τιμής ή της τιμής που αγοράστηκε το προϊόν?) και η δεύτερη, αυτό το Registered Air Mail τι ακριβώς είναι? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από laxanoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η πιθανότητα υπάρχει, αν και δεν λες τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Registered= συστημένο Και κάτι ακόμη, το δέμα δεν έρχεται "από Σουηδία κλπ" αλλά "με το σουηδικό ταχυδρομείο κλπ" Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2018 από makfil 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, makfil είπε Η πιθανότητα υπάρχει, αν και δεν λες τι είναι αυτό που θέλεις να αγοράσεις. Registered= συστημένο Και κάτι ακόμη, το δέμα δεν έρχεται "από Σουηδία κλπ" αλλά "με το σουηδικό ταχυδρομείο κλπ" Ακουστικά είναι το προϊόν που θέλω να αγοράσω. Άρα δεν υπάρχει λόγος να το βάλω να έρθει από Σουηδία και να πληρώσω περίπου 4 ευρώ πάνω. Καλύτερα να το βάλω από Βέλγιο που είναι 1.5 ευρώ μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Ακουστικά είναι το προϊόν που θέλω να αγοράσω. Άρα δεν υπάρχει λόγος να το βάλω να έρθει από Σουηδία και να πληρώσω περίπου 4 ευρώ πάνω. Καλύτερα να το βάλω από Βέλγιο που είναι 1.5 ευρώ μόνο. Αφού είναι μικρή η συσκευασία, υπάρχει και η πιθανότητα να μην χρεωθείς έξοδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Στο τελωνείο βλέπουνε τιμή προϊόντος ή βλέπουνε το μέγεθος της συσκευασίας? Επίσης ΑΝ τύχει και χρεωθεί τελωνείο στο προϊόν, που τα πληρώνω αυτά? Στα ΕΛΤΑ ή πρέπει να κάνω κατάθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doukasn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα στην παρεα η παραγγελια ενα κινιτο 200 ευρω απο gatzetmall εφτασε στης 27/12/17 τελενιωκος ελευθερος αλλα το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν ειναι ακριβως αυτο που παραγγειλα αντι να εχει 32gb χωρο εχει 2 και η ram του αντι για 3 ειναι 1,επικοινωνησα εδω και 3 μερες με το gadzetmall αλλα απαντηση δεν εχω παρεια ακομα τι να κανω μπορω να κανω dispute στο paypal αν δεν βγαλω ακρη. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Στο τελωνείο βλέπουνε τιμή προϊόντος ή βλέπουνε το μέγεθος της συσκευασίας? Επίσης ΑΝ τύχει και χρεωθεί τελωνείο στο προϊόν, που τα πληρώνω αυτά? Στα ΕΛΤΑ ή πρέπει να κάνω κατάθεση? Από το καλοκαίρι ξεκίνησε σαφάρι κατά των δεμάτων που είχαν συσκευασία παρόμοια με εκείνη ενός κινητού, αλλά η εισαγωγή στο τελωνείο επεκτάθηκε και σε άλλου μεγέθους δέματα. Ακόμη και μικροδέματα σταματάνε και αν διαπιστώσουν ότι έχουν αξία κάτω από την ατέλεια τα περνάνε με χρέωση 3€ (τέλος ΕΛΤΑ). Αυτός που χρεώνεται έξοδα εκτελωνισμού τα πληρώνει στο ταχυδρομείο για να παραλάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, doukasn είπε Καλημερα στην παρεα η παραγγελια ενα κινιτο 200 ευρω απο gatzetmall εφτασε στης 27/12/17 τελενιωκος ελευθερος αλλα το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν ειναι ακριβως αυτο που παραγγειλα αντι να εχει 32gb χωρο εχει 2 και η ram του αντι για 3 ειναι 1,επικοινωνησα εδω και 3 μερες με το gadzetmall αλλα απαντηση δεν εχω παρεια ακομα τι να κανω μπορω να κανω dispute στο paypal αν δεν βγαλω ακρη. Ευχαριστω. Πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που παρέλαβες κινητό χωρίς έξοδα. Για το πρόβλημα που περιγράφεις πρέπει να μιλήσεις πρώτα με το κατάστημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doukasn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, makfil είπε Πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου πολύ τυχερό που παρέλαβες κινητό χωρίς έξοδα. Για το πρόβλημα που περιγράφεις πρέπει να μιλήσεις πρώτα με το κατάστημα . Σε ευχαριστω makfil αμα δεν βγαλω ακρη με το καταστημα τη κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Προχωράς σε επόμενο βήμα με το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις