gorilas13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Priority Banggood κολλημένο 24/12 σε αεροδρόμιο κτλ, σήμερα πάει σφαίρα και αύριο μάλλον θα παραλάβω γιατί είμαι σε νησί.Οπότε δεν ισχύει τίποτα για τελωνείο κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_1994 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, isay είπε Διάβασε τον οδηγό στο παρακατω link, σου χρειάζεται και θα σου χρειάζεται. Αν ακομα εχεις αποριες, ρωτα http://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ @isayΣ ευχαριστω, το διαβασα και μαλλον πρεπει να σαι τυχερος για να μην περασει τελωνειο ακομα και κατι πολυ μικρης αξιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Με priority banggood (lcd tablet lenovo) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kostas_1994 είπε @isayΣ ευχαριστω, το διαβασα και μαλλον πρεπει να σαι τυχερος για να μην περασει τελωνειο ακομα και κατι πολυ μικρης αξιας. Ναι, από τον ΙΟΥΝ 2017 άλλαξαν πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χρονια Πολλα και καλη χρονια Εχεις καποιος εμπειρια αγορας απο το πιο κατω site https://www.eglobalcentral.eu/ Στελνει απο Ευρωπη ? Ακυρο Απο οσα διαβασα μαλλον ειναι προβληματικοι Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2018 από nmamag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kitsaras13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Εγω μολις παρηγγειλα απο Dx.com Ενα κινητο στα 50 ευρω+ αλλα αccessories , συνολικα(με Tax&Vat insurance) πηγε στα 66.66. Αν περασει απο τελωνειο, ποσο περιπου θα με χρεωσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα σημερα 02/01-2018 το παρακατω πακετο απο Ιαπωνια. Ειναι πολυ μεγαλο σε ογκο, θα μπορουσε να εχει μεσα κιθαρα. Ημερομηνια αποστολης: 07/12/2017 Αναγραμμένο ποσο αγορας: 2200 YEN Βαρος: 2 κιλα Ενδειξη προιοντος: Used good νομιζω γραφει, μεσα ειχε αφισες, βιβλια και βιντεοπαιχνιδια Ηρθε με αυτοκολλητο τελωνειακος ελευθερο σπιτι μου με τα ΕΛΤΑ πορτα πορτα και ενδειξη SAL. Δεν πληρωσα κατι επιπλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATHANASIOS1981 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Παρελαβα σημερα απο Αμερικη με USPS (απλη αποστολη) μεσαιο φακελο με φυσαλιδες αξια πραγματικη 10$ για τα προιοντα.Αποστολη 13 Δεκεμβριου απο εκει.Ειχε πανω πρασινο αυτοκολλητο "τελωνειακος ελευθερο".Δεν μου ηρθε ειδοποιηση παρολο που βγηκε διανομη...αλλα το ειχα δει μεσω εφαρμογης των Ελτα-εντοπισμος αντικειμενου και πηγα απο εκει...στο κεντρικο καταστημα της πολης μου.ΔΕΝ πληρωσα τιποτε αλλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tlww1 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 @Getta Robo να σαι καλα γι αυτο το ποστ τα παρουσιαζουν λες και ειναι σιγουρο οτι θα σε πιασουν. Ανοιξαν καθολου το πακετο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, tlww1 said: @Getta Robo να σαι καλα γι αυτο το ποστ τα παρουσιαζουν λες και ειναι σιγουρο οτι θα σε πιασουν. Ανοιξαν καθολου το πακετο σου; Οχι ευτυχως την γλυτωσα αυτη την φορα, με το προηγουμενο δεν εβγαλα ακρη.. Δεν απαντανε ουτε σηκωνουν τηλεφωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kitsaras13 είπε Εγω μολις παρηγγειλα απο Dx.com Ενα κινητο στα 50 ευρω+ αλλα αccessories , συνολικα(με Tax&Vat insurance) πηγε στα 66.66. Αν περασει απο τελωνειο, ποσο περιπου θα με χρεωσουν? Αν στο στέλνουν με ταχυδρομείο κάπου 30+ δολλάρια. Αν στα στέλνουν με courier ξεκινάς απο 70 ανεβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soprano13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, bal89 είπε πριν λιγες μερες , τελωνειακως ελευθερο , στα 20 ευρω αγοραστικη του αξια απο Singapore. Παραγγελια 3 κινητων αξιας 96 ευρω 2/12 απο ebay-Κινεζο πωλητη 18/12 αποστολη απο Ολλανδια 27/12 Αερολιμενας Αθηνων 28/12 Μου ζητηθηκε paypal ή τιμολογιο ή αποδειξη αγορας(Τα εστειλα αμεσως) 29/12 Κ.Δ Αττικης και σημερα ειναι στον δρομο για την πολη μου.Αυριο θα παραλαβω και θα πληρωσω το "κουστουμι" Ενα κινητο που μου ειχε ερθει τελωνειακως ελευθερο πληρωσα 3 ευρω στο ταχυδρομειο οταν το πηρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 μετα απο κοντα 50 μερες σημερα παρελαβα και τα δυο priority δεματα εντελως ξαφνικα χωρις τελωνειο αφου το στατους ακομα λεει άφιξη αεροδρομιο οτι ναναι τα ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, mples είπε μετα απο κοντα 50 μερες σημερα παρελαβα και τα δυο priority δεματα εντελως ξαφνικα χωρις τελωνειο αφου το στατους ακομα λεει άφιξη αεροδρομιο οτι ναναι τα ελτα Αντε να χαρεί και ο μικρός με το δώρο. Κρατάμε για στατιστικους λόγους την εξαίρεση που σου έκατσε, Παραγγελία απο banggood με priority line παραλαβή μετά απο 50 ημέρες χωρίς τελωνειο και εκπλήξεις. Μάλλον το δέμα σου ειχε παραπέσει κάπου και για αυτό καθυστερησε και δεν ήταν τελωνειο (με την έννοια της χρέωσης) όπως σου ειπε η υπάλληλςο. Είχε τιποτα σχισίματα η συσκευασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, isay είπε Αντε να χαρεί και ο μικρός με το δώρο. Κρατάμε για στατιστικους λόγους την εξαίρεση που σου έκατσε, Παραγγελία απο banggood με priority line παραλαβή μετά απο 50 ημέρες χωρίς τελωνειο και εκπλήξεις. Μάλλον το δέμα σου ειχε παραπέσει κάπου και για αυτό καθυστερησε και δεν ήταν τελωνειο (με την έννοια της χρέωσης) όπως σου ειπε η υπάλληλςο. Είχε τιποτα σχισίματα η συσκευασία; οχι μια χαρα ειναι το ωραιο ειναι ακομα δεν εχει ενημερωθει το στατους λεει αφιξη αεροδρομιο χαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις