Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Krayl είπε

Λοιπον αν παρω αρκετα πραγματα αξιας 120-130 ευρω μαζι με μεταφορικα ποσο θα παει το τελωνειο; Θα προστεθει 24% στο CIF οπως ειπατε ή μονο στην αξια των προιοντων; Αν ναι απο οτι καταλαβα ας πουμε οτι εχουμε 100ευρω πραγματα η αξια του τελωνειου θα ειναι αυτη; 100+24+15; δλδ συνολο 139 ευρω; Υπαρχει περιπτωση να κοστολογισουν τα πραγματα που πηρα παραπανω απο αυτα που εχω δωσει;

ο φπα μπαινει στην cif αξια του δεματος.ειναι πολυ πιθανο να υπερκοστολογηθει.αν εχεις tracking number μπορει να σου εμφανισει την κατασταση "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ PAYPAL".αν σου εμφανισει αυτο στελνεις την αποδειξη απο paypal στο mail του τελωνειου και το κοστολογουν βασει της αποδειξης.αν παλι δεν ζητησουν αποδειξη,θα βαλουν μια δικια τους τιμη η οποια μπορει να ειναι χαμηλοτερη,μπορει υψηλοτερη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

επιτελους μετα από 37 μερες κοντα 8 δεματα μου με priority  από banggood κινηθηκαν (item in conta) οποτε σε 3-4 μερες θα τα εχω επιτελους

ποτε ξανα μεγαλες παραγγελιες κοντα στις γιορτες....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

stelios18120 δεν έχει να κάνει με το ίδιο το priority του bg, αλλά η σειρά που ανοίγουν οι σάκοι.

Αντίστοιχα δικό μου δέμα με priority 19/12 έφυγε από Ολλανδία και σήμερα (αλήθεια δούλεψαν σήμερα οι υπηρεσίες?) εμφανίστηκε στο κ.δ. του αεροδρομίου

Επεξ/σία από kakofonixx

8 ώρες πριν, MiP είπε

Από όλο αυτό θα κρατήσω την τελευταία παράγραφο.

Αυτες οι εκτιμησεις τις ΕΕ, θεωρουν οτι ολοι δουλευουν με υπερκερδη και πάντα υπαρχει λιπος. Θα φανεί στην νεκροψία. Πάντως για συναλλαγες μικρής αξίας το 15ευρώ το δικο μας δεν το απορροφά κανεις. Δεν ασχολουμαι καν με τον τεραστιο ΦΠΑ.

• Like 1
  • Thanks 1

Παιδια καλημερα και καλη χρονια ευχομαι! Νεο μελος, οποτε συγχωρεστε με αν δεν ειμαι στο σωστο θεμα!Θελω να κανω αγορα ενα προιον συνολικης αξιας 17 ευρω με τα μεταφορικα απο Αγγλια μεσω ebay. Εδω Ελλαδα το ιδιο προιον το βρισκω κοντα στα 30 ευρω! Τωρα με τις αλλαγες που χουν γινει απο περσι πλεον(2017) με τις χρεωσεις με τα τελωνεια για τα προιοντα εκτος Ε.Ε, θα χρεωθω τελωνειο και με τις αλλαγες που χουν γινει με το Brexit; Τελευταια αγορα απο Αγγλια που χα κανει παλι μεσω ebay ηταν πριν τις αλλαγες με τις χρεωσεις στα τελωνεια, οπου και δεν ειχα κανενα θεμα με τελωνειο. Τωρα δεν ξερω ομως τι γινεται! Εχει κανενας φιλος κανει αγορα προσφατα απο Αγγλια να μου δωσει τα φωτα του, τωρα που κοντευει και των Φωτων; Επισης υπαρχει το ενδεχομενο καθυστερησης παραλαβης τυπου 1 και 2 μηνες που βλεπω απο αλλα παιδια; οσες αγορες εχω κανει ως τωρα απο Αγγλια σε 10 μερες βαρια 2 βδομαδες τα χα παραλαβει! Παλιοτερα βεβαια! Ελπιζω να μη κουρασα, καλη χρονια παλι ευχομαι, ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και καλή χρόνια παιδιά! Θελω να πάρω κάτι απ το Amazon.com αξίας 8,5 και μεταφορικά πάει στα 19,55. Έχει φόβο τελωνείου η έχουν συμπεριλάβει όλα τα έξοδα μέσα και να προχωρήσω άφοβα;;

Επεξ/σία από johnny77

9 ώρες πριν, TheAccountant είπε

Αυτες οι εκτιμησεις τις ΕΕ, θεωρουν οτι ολοι δουλευουν με υπερκερδη και πάντα υπαρχει λιπος. Θα φανεί στην νεκροψία. Πάντως για συναλλαγες μικρής αξίας το 15ευρώ το δικο μας δεν το απορροφά κανεις. Δεν ασχολουμαι καν με τον τεραστιο ΦΠΑ.

Μετά την εφαρμογή της νέας νομοθεσίας, είναι προφανές ότι δεν θα ισχύει το τέλος εκτελωνισμού των ΕΛΤΑ

8 ώρες πριν, Gadalf53 είπε

Παιδια καλημερα και καλη χρονια ευχομαι! Νεο μελος, οποτε συγχωρεστε με αν δεν ειμαι στο σωστο θεμα!Θελω να κανω αγορα ενα προιον συνολικης αξιας 17 ευρω με τα μεταφορικα απο Αγγλια μεσω ebay. Εδω Ελλαδα το ιδιο προιον το βρισκω κοντα στα 30 ευρω! Τωρα με τις αλλαγες που χουν γινει απο περσι πλεον(2017) με τις χρεωσεις με τα τελωνεια για τα προιοντα εκτος Ε.Ε, θα χρεωθω τελωνειο και με τις αλλαγες που χουν γινει με το Brexit; Τελευταια αγορα απο Αγγλια που χα κανει παλι μεσω ebay ηταν πριν τις αλλαγες με τις χρεωσεις στα τελωνεια, οπου και δεν ειχα κανενα θεμα με τελωνειο. Τωρα δεν ξερω ομως τι γινεται! Εχει κανενας φιλος κανει αγορα προσφατα απο Αγγλια να μου δωσει τα φωτα του, τωρα που κοντευει και των Φωτων; Επισης υπαρχει το ενδεχομενο καθυστερησης παραλαβης τυπου 1 και 2 μηνες που βλεπω απο αλλα παιδια; οσες αγορες εχω κανει ως τωρα απο Αγγλια σε 10 μερες βαρια 2 βδομαδες τα χα παραλαβει! Παλιοτερα βεβαια! Ελπιζω να μη κουρασα, καλη χρονια παλι ευχομαι, ευχαριστω προκαταβολικα για τις οποιες απαντησεις!

Εάν πράγματι το αντικείμενο είναι στην Αγγλία και όχι σε τρίτη χώρα, δεν θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμού αφού η Αγγλία εξακολουθεί να είναι στην ΕΕ μέχρι το 2019.

Καλησπέρα και καλη χρονιά παιδιά, 

Συγγνώμη για το ασχετο της ερώτησης αλλα μηπως καποιος γνωρίζει εαν αυριο θα ειναι ανοικτά τα ΕΛΤΑ ή απο Τετάρτη ξεκινανε παλι ; 

1 λεπτό πριν, webm0nst3r είπε

Καλησπέρα και καλη χρονιά παιδιά, 

Συγγνώμη για το ασχετο της ερώτησης αλλα μηπως καποιος γνωρίζει εαν αυριο θα ειναι ανοικτά τα ΕΛΤΑ ή απο Τετάρτη ξεκινανε παλι ; 

Οι Δ.Υ. δουλεύουν αύριο, οπότε μάλλον ανοιχτά θα είναι.

• Thanks 1

On 12/29/2017 at 8:24 PM, mples said:

Και ποιο είναι αυτό το παράθυρο στον νόμο αφού το γνωρίζεις γιατί δεν μας το λες?

Εκτός κι αν το λες από μόνος σου γιατί έτσι το φαντάζεσαι

Είναι αδιανόητο αυτό που λες φίλε αν υπήρχε στον νόμο παράθυρο θα το χρησιμοποίουσαν όλοι

Είναι απλά τα πράγματα τα εκτελονιζουν με το κιλό σε τιμές τσάμπα αυτό είναι το παράθυρο και κάποιοι τα περνούν γιαυτό

Για την ταμπακιέρα (την επίσημη θέση της εταιρείας) έχεις να πεις τίποτα;

Διάβασες τα link που παρέθεσα και αν ναι, τι κατάλαβες από αυτά που αναφέρει η εταιρεία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...