Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιλαμε για bangood priority direct;

ειχες τσεκαρει την επιλογη που αφαιρουν απο την συσκευασια οποιοδηποτε διακριτικο του μαγαζιου;

ποσα πακετα σου ειναι τελωνειο;

πλην του mples εχει ακουστει αλλο τετοιο περιστατικο;

Ναι αυτό είναι και δεν  χρειάζεται να τικάρισμα έχω πάρει δεκάδες πακέτα δεν υπάρχει πουθενα κάτι που να γράφει από που είναι μόνο μια διεύθυνση στην Ολλανδία γραφει

Και ναι υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα δυστυχώς 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια εχει παρει κανεις τπτ απο taobao? Τι παιζει με τελειωνειο κτλπ; Και γενικα πως θα ηταν καλο να παρραγειλεις απο εκει? Ειδα σε ξενα site οτι κανουν μεγαλες παραγγελιες σε αλλες χωρες δεματα 5-10 κιλα κτλπ χωρις να παιρνανε τελειωνειο εδω περα δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο σωστα;

σωστα

• Like 1

Ναι αυτό είναι και δεν  χρειάζεται να τικάρισμα έχω πάρει δεκάδες πακέτα δεν υπάρχει πουθενα κάτι που να γράφει από που είναι μόνο μια διεύθυνση στην Ολλανδία γραφει

κατσε ρε συ ,ανοιγουν δεματα απο χωρες της εε γενικα ,ανοιγουν ολα τα πακετα απο ολλανδια 

πως διαολο διαλεγουν ποια θα ανοιξουν 

κ πως το αιτιολογουν στον κατοχο μετα

εχουμε ξεφυγει

Τι να σου πω ρε φ

κατσε ρε συ ,ανοιγουν δεματα απο χωρες της εε γενικα ,ανοιγουν ολα τα πακετα απο ολλανδια 

εχουμε ξεφυγει

Τι να πω ρε φίλε δεν ξέρω  σήμερα πήρα τηλ και μου είπαν είναι τελωνείο το στάτους είναι άφιξη αεροδρόμιο

Το ίδιο είπαν και σε αρκετούς ακόμα που είναι σαν και εμένα στο δίπλα φόρουμ 

Τι να σου πω ρε φ

εχουμε ξεφυγει

Τι να πω ρε φίλε δεν ξέρω  σήμερα πήρα τηλ και μου είπαν είναι τελωνείο το στάτους είναι άφιξη αεροδρόμιο

Το ίδιο είπαν και σε αρκετούς ακόμα που είναι σαν και εμένα στο δίπλα φόρουμ 

μηπως περιμενες κ αλλα πραγματα κ μπερδευτηκες οτι ειναι αυτα απο το bangood;

Όχι φίλε όχι είναι δύο διαφορετικά δέματα με priority και δυστυχώς δεν είμαι μόνο εγώ 

σωστα

αν παρω κατι που κοστιζει 10-15 δολαρια θα περασει τελωνειο; ενα βραχιολακι βασικα θελω. Και οπως ειπα εχει παρει κανιες απο εκει και πως παραγγειλατε;  Απευθειας απο τον πωλητη ή μεσω καποιου agent; Και γενικα αν παρεις ενα τζιν που κοστιζει ας πουμε 30 δολαρια θα περασει τελωνειο; Αν το βαλει αυτος οτι κοστιζει 18 δολαρια κτλπ για να μην ξεπαιρναει τα 22 ευρω που λετε παλι υπαρχει θεμα;

Διάβασε μερικές σελίδες πισω γιατί ήρθες λίγο αδιάβαστος :)

Αυτά τα έχουμε πει άπειρες φορές.

διαβασα δεν εχω βγαλει ακρη γτ αυτο που ισχυαν την μια μερα την αλλη αλλαζανε και εκτος αυτου βλεπω και οτι απο καθε site διαφερει ο τροπος αποστολης κτλπ. Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως :-D  παω προς τα πισω να ξαναδιαβασω μια παλι αν δεν βγαλω ακρη θα σας ενοχλησω παλι  :ph34r:

• Like 1

Φίλε είμαι σίγουρος ότι έχεις μπερδευτεί, όπως είχε γίνει με έναν ακόμα φίλο μας. Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει για άλλα περιστατικά περί τελωνείου και banggood μήπως θες να γράψεις περισσότερα στοιχεία; 

Φίλε είμαι σίγουρος ότι έχεις μπερδευτεί, όπως είχε γίνει με έναν ακόμα φίλο μας. Δεν έχω ακούσει ή διαβάσει για άλλα περιστατικά περί τελωνείου και banggood μήπως θες να γράψεις περισσότερα στοιχεία; 

Ρε φίλε δεν είμαι πρωτάρης είναι priority bangood  μην λέμε τα ίδια 

Εγώ είχα μπερδευτεί επειδή Μ είχαν έρθει πολλα δέματα εκείνη την μέρα (banggood και gearbest μαζί)

Πάντως με το priority σε καμία 10αρια δέματα μου έχω τρελή καθυστέρηση.

Κρίμα πάντως καλά πήγαινε τόσους μήνες.

δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει αυτό με το prioty direct mail κάνα air pancel register θα λες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...