Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

priority 42 μερες 2 δεματα  και η ένδειξη ειναι  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) το ενα 23 και το αλλο 24 περιεργο γιατι μετα απο ατην την ενδειξη παντα βγαζει και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

χρονια πολλα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

priority 42 μερες 2 δεματα  και η ένδειξη ειναι  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) το ενα 23 και το αλλο 24 περιεργο γιατι μετα απο ατην την ενδειξη παντα βγαζει και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

χρονια πολλα 

Ενα που περιμενω μπήκε σε ΚΑΤ στις 21/12, μετα απο 6 ώρες έγραψε ΚΛΕΙΣΙΜΟ και έκτοτε αναμονη (μας πιάσανε και οι γιορτες). Θα δειξει απο αυριο-μεθαυριο που θα ειναι εργάσιμες

Εμένα δεν γράφει ούτε κλείσιμο φίλε και είναι περίεργο γιατί το γράφει πάντα μετά από λίγο ελπίζω να μην έχουμε κάνα παρατράγουδο με τελωνείο

Δεν πρέπει να έχει να κάνει με τελωνειο το Κ.Α.Τ.

Εγώ περιμενω ενα κουτί απο Γερμανία (όχι τρίτη χώρα μέσω Γερμανίας, Γερμανία κανονικά) και μου έγραψε πάνω κάτω τα ίδια στο tracking

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση

23/12/2017, 15:48:11 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ

23/12/2017, 13:00:36 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

23/12/2017, 10:54:59 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

12/12/2017, 00:49:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

9/12/2017, 09:28:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, δέμα με priority από banggood έφτασε επιτέλους με αποστολή 1/12, στις 24/12 08:38 Άφιξη στην χώρα προορισμού, και έκτοτε δεν έχει αλλάξει το status, συνήθως μετά από δύο ώρες άλλαζε και έδειχνε Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου, ακόμα και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, παίζει τίποτα; Έλεος δηλαδή, έκανε ένα μήνα να φτάσει ( με priority ) και θα κάνει κανένα μήνα να ξεκολλήσει από το Αεροδρόμιο...

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους, δέμα με priority από banggood έφτασε επιτέλους με αποστολή 1/12, στις 24/12 08:38 Άφιξη στην χώρα προορισμού, και έκτοτε δεν έχει αλλάξει το status, συνήθως μετά από δύο ώρες άλλαζε και έδειχνε Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου, ακόμα και τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, παίζει τίποτα; Έλεος δηλαδή, έκανε ένα μήνα να φτάσει ( με priority ) και θα κάνει κανένα μήνα να ξεκολλήσει από το Αεροδρόμιο...

Και εμενα το αγορασα 1 Δεκεμβριου.... κοιτα τι μου εβγαλε σημερα

• ITEM UNLOADED
  • Dec 26, 2017 12:33
  • ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
  • Dec 24, 2017 10:48

Για μπες στο trackitonline.ru να δεις τι σου γράφει. Παίζει να έχει προχωρήσει και να μην έχει ενημερωθεί. Για κοίτα και πες μου

Αυτό γράφει στο trackitonline: 

01.12.2017 03:26

01.12.2017 03:26

24.12.2017 08:37

24.12.2017 08:37

24.12.2017 10:37

24.12.2017 10:43

.........

Άρα έχει κλείσει απο τελωνείο και δεν έχει φορτωθεί ακόμα για να πάει στο Κ.Δ ΑΤΤΙΚΗΣ. Σήμερα ή αύριο θα δεις κίνηση σίγουρα

Απλός μου κάνει εντύπωση πως μερικοί με ίδιο status άφιξης ή λίγα λεπτά ως και ώρα μετά το δικό μου, ύστερα από δύο ώρες έδειχνε Κλείσιμο από ΚΔ Αεροδρομίου και εμένα δεν έχει δείξει τίποτα... Την γκαντεμια μου μέσα...

priority 43 μερες 2 δεματα  και η ένδειξη ειναι  ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) το ενα 23 και το αλλο 24 περιεργο γιατι μετα απο ατην την ενδειξη παντα βγαζει και ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ

ακομα τιποτα αχαχαχαχα

δεν υπαρχουν τα κοπροσκυλα  στα ελτα δεν υπαρχουν 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...