Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@imvrios

Στο email παραγγελίας δεν γράφει τιποτα οτι εχει πληρωθεί η αντιστοιχη παραγγελία; Το ιδιο ερώτημα για το ιστορικο παραγγελιών στο site.  

Δε βγήκε άκρη. 

Μου έστειλαν μια ανάλυση που δείχνει ότι αυτά που πλήρωσα ήταν μεταφορικά και ασφάλεια αποστολής, όχι τελωνείου. Εγώ άλλα θυμάμαι. Και μου πρότειναν πάλι τα 12€. Θα τους γράψω να κλείσουν το ticket και ότι δεν τα θέλω.

Δυστυχώς το e-mail, πάλι στα ελληνικά, είναι διφορούμενο:

Τέλη αποστολής και ασφάλεια: USD $5.66

Αν ξανασχοληθώ μαζί τους, θα κρατήσω screenshot και θα τους ανοίξω και ticket που θα ζητάω γραπτή επιβεβαίωση ότι πληρώθηκε η ασφάλεια του τελωνείου, ως προϋπόθεση για την εκτέλεση της παραγγελίας.

Λόγοι που με αποθαρρύνουν είναι το γεγονός αυτό, καθώς και το ότι στέλνουν κυρίως με S.F. Express. Η οποία είναι ταχύτατη αλλά στην Ελλάδα δεν έχει παρουσία και τον εκτελωνισμό τον κάνουν τα ΕΛΤΑ. Που στην περίπτωση μου σήμαινε 40 ημέρες από τη στιγμή που το δέμα μπήκε στην Ελλάδα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα παιδιά!

Ακουστικά 180€ που περιμένω στην Αθήνα απο massdrop με DHL global mail μου εμφανίζει αυτό.

Γλύτωσα τελωνείο ή παίζει ακόμα η πιθανότητα? Το Κ.Α.Τ είναι το σημείο που πέφτει μπαλτάς?

Ευχαριστώ

post-61073-0-56329600-1514128270_thumb.jpg

Καλησπέρα παιδιά!

Ακουστικά 180€ που περιμένω στην Αθήνα απο massdrop με DHL global mail μου εμφανίζει αυτό.

Γλύτωσα τελωνείο ή παίζει ακόμα η πιθανότητα? Το Κ.Α.Τ είναι το σημείο που πέφτει μπαλτάς?

Ευχαριστώ

Απο έγινε η παραγγελια και αποστολή;

Απο Γερμανια;

Απο έγινε η παραγγελια και αποστολή;

Απο Γερμανια;

Απο new jersey τις αποθήκες του massdrop απλά με dhl global mail ξεκινά το tracking απο ελτα όταν φτάσει Γερμανία

Το dhl global mail, είναι η τριγωνική αποστολή της dhl εμένα μου έρχονται με ελτα courier.

Στέλνουν πολλά πακέτα μέσα σε ένα μεγάλο, το οποίο πάει στις αποθήκες της dhl και κατόπιν δρομολογούν ένα ένα στον προορισμό τους. Δεν πληρώνεις τελωνείο.

Το dhl global mail, είναι η τριγωνική αποστολή της dhl εμένα μου έρχονται με ελτα courier.

Στέλνουν πολλά πακέτα μέσα σε ένα μεγάλο, το οποίο πάει στις αποθήκες της dhl και κατόπιν δρομολογούν ένα ένα στον προορισμό τους. Δεν πληρώνεις τελωνείο.

Τρύπα του συστήματος με άλλα λόγια?

Το περίεργο είναι οτι εχω διαβάσει εδω μέσα για παιδιά που έχουν πληρώσει τελωνείο για πράγματα απο massdrop που όσες φορές έχω παραγγείλει στέλνει με dhl global mail

Υ.Γ: πράγματι το tracking number που έχω είναι της μορφής RΧxxxxxxxDE

Σημερα κλεινω 3 μηνες για πακετο αξιας 5 ευρω απο κινα.Στον χρονο θα κερασω

Περα απο την πλακα,να κανω dispute(και πως κανουμε)?Μου ειχε δωσει ενα tracking number κινεζικο που δεν κουνηθηκε ποτε..

• Like 1

Σημερα κλεινω 3 μηνες για πακετο αξιας 5 ευρω απο κινα.Στον χρονο θα κερασω

Περα απο την πλακα,να κανω dispute(και πως κανουμε)?Μου ειχε δωσει ενα tracking number κινεζικο που δεν κουνηθηκε ποτε..

και αργησες για το dispute...

από τι site ειχες αγορασει?

και αργησες για το dispute...

από τι site ειχες αγορασει?

Απο το ebay απο εναν πωλητη αξιοπιστο καπου 15κ αξιολογησεις.Του εστειλα μηνυμα προς το παρων

Τρύπα του συστήματος με άλλα λόγια?

Το περίεργο είναι οτι εχω διαβάσει εδω μέσα για παιδιά που έχουν πληρώσει τελωνείο για πράγματα απο massdrop που όσες φορές έχω παραγγείλει στέλνει με dhl global mail

Υ.Γ: πράγματι το tracking number που έχω είναι της μορφής RΧxxxxxxxDE

Δεν είναι τρύπα, αλλά υπηρεσία, εάν δεν κάνω λάθος αναγράφεται ως B2B, δηλαδή μεταφορά από επιχείρηση σε επιχείρηση. Τώρα εάν ήταν μεμονωμένο αντικείμενο, δεν ξέρω εάν θα είχε την ίδια δρομολόγηση μέσω Ευρώπης. 

Δεν είναι τρύπα, αλλά υπηρεσία, εάν δεν κάνω λάθος αναγράφεται ως B2B, δηλαδή μεταφορά από επιχείρηση σε επιχείρηση. Τώρα εάν ήταν μεμονωμένο αντικείμενο, δεν ξέρω εάν θα είχε την ίδια δρομολόγηση μέσω Ευρώπης. 

Όταν λέω τρύπα εννοώ ότι ένα δέμα που έρχεται απο usa φαίνεται στα ελτά σαν γερμανικό με αποτέλεσμα να την γλυτώσουμε.

Όταν λέω τρύπα εννοώ ότι ένα δέμα που έρχεται απο usa φαίνεται στα ελτά σαν γερμανικό με αποτέλεσμα να την γλυτώσουμε.

Ναι γιατί ουσιαστικά στέλνετε από Γερμανία. 

Όπως παράδειγμα ένας υπολογιστής έρχεται από τα εργοστάσια την Κίνας στο τοπικό κατάστημα και εκείνοι σου το στέλνουν εγχώρια, κάπως έτσι.

Στις προηγούμενες παραγγελίες είχες πληρώσει τελωνείο? Τα έστελναν πάλι με global mail?

Άλλη μια φορά πάλι ακουστικά 80-90€ με τον ίδιο τρόπο αποστολής και πάλι γερμανικό tracking number την είχα γλυτώσει. 

Παλαιότερα όμως που ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα.

Άλλη μια φορά πάλι ακουστικά 80-90€ με τον ίδιο τρόπο αποστολής και πάλι γερμανικό tracking number την είχα γλυτώσει. 

Παλαιότερα όμως που ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα.

Και εγώ όσες φορές μου έστειλαν με global mail, ποτέ δεν είχα τελωνείο. Και παλιότερα με κάτι αγορές από kickstarter και αποστολή από Κίνα, πάλι μέσω Γερμανίας ήρθαν με γερμανικό αριθμό, άσχετα εάν σε προμηθεύουν με global mail αριθμό που βλέπεις όλη την διαδρομή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...