japetus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω ξανααναφέρθηκε για τα 3 ευρώ. Υπήρξαν περιστατικά που αρνήθηκαν οι αγοραστές να τα πληρώσουν και υποβληθηκαν ακομα και μηνυσεις μια και δεν είναι δασμός να πάει στο υπ.οικονομικών, αλλά τέλος παράστασης που πηγαίνει στα ελτα. Ετσι, μεχρι να ξεκαθαρισει νομικα η κατασταση, και λογω και της πιεσης απο καταναλωτες, τα ελτα δειχνουν μεγαλύτερη ανοχη τελευταια για το τέλος αυτό των 3 ευρω των τελωνειακώς ελεύθερων δεμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zato23 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας παιδιά. Μετά από 2 μήνες καθυστέρηση μου ήρθε το πακέτο από lighitinthebox μέσω nlpost και όπως ήταν φυσικό το πακέτο εκτελωνιστηκε με αποτέλεσμα να μου ζητάνε τα ΕΛΤΑ 48€ για μια συσκευή αξίας 100€ μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν να το αφήσω να επιστρέψει και όταν πάει πίσω να μου επιστραφεί το ποσό. Στο άκουσμα αυτό λέω τρέχα γυρεύε και εάν χαθεί στην διαδρομή θα χάσω και το ποσό, αλλά και από την άλλη δεν θέλω με τίποτα να δώσω καπέλο 50€. Πήγα σήμερα στα ΕΛΤΑ και μου είπαν και να γυρίσει πίσω το δέμα το 50€ εγώ πρέπει να τα δώσω για έξοδα τελωνείου κτλπ . Έχει κανείς κάποια αντίστοιχη εμπειρία; Ειχα κανει παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα (ερχοταν με Swiss Post) και λογω τελωνειακων χρεωσεων εκανα αρνηση παραλαβης (η ταχυδρομος δεν γνωριζε καν οτι γινεται κατι τετοιο) Την αρνηση παραλαβης την εκανα αφου συμφωνησαμε με το καταστημα οταν παραλαβουν να μου κανουν refund το ποσο που πληρωσα μειον τα εξοδα αποστολης x 2. Η διαδικασια επιστροφής ξεκινησε 10/10 και βασει tracking number δεν φαινεται καμια μεταβολη μεχρι τωρα . Την τελευταια εβδομαδα επικοινωνησα αρκετες φορες με το καταστημα και τελικα σημερα μου ειπαν οτι θα μου κανουν refund μεσα στις επομενες μερες . Δεν ξερω αν κανουν το refund επειδη παρελαβαν το δεμα (δεν φαινεται κατι τετοιο με το tracking number) ή επειδη τους πιεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlockpap Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Αν έχει αναφερθεί ξανά παρακαλώ παραπέμπστε με στο αντίστοιχο κείμενο. Παρήγγειλα το Honor 8 από το Banggood και επέλεξα priority direct mail. Να ρωτήσω :για να μην πληρώσω τελωνείο πρέπει να τους στείλω mail και να τους πω να το στείλουν ως δώρο και να γράψουν ότι κοστίζει 10-20€ ή δε χρειάζεται; Επίσης, θα έχει rom με ελληνικά ή αγγλικά ή πρέπει να τους το ζητήσω και αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagvagvag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εστειλα στο geta@elta ενα invoice πολυ χαμηλο γυρω στα 20€ για ενα tablet που πληρωσα 145€ και μου εστειλαν την εξης απαντηση το παραστατικό που μας προωθήσατε δεν είναι αποδεκτό από τις τελωνειακές αρχές. Για να ολοκληρώσουμε τον εκτελωνσιμό του δέματός σας θα χρειαστούμε pay pall/ τραπεζική κίνηση αποδεικνύωντας την αξία του. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Τι κανω; Και πως μπορω να επιμεινω να δεχτουν το invoice? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, για χαζούς τους πέρασες; Είναι γνωστό ότι ζητάνε paypal ή αντίγραφο πληρωμής με κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagvagvag Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rest_in_pieces Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Κάτι δεν μας εξήγησες καλά... Τους έστειλες το κανονικό τιμολόγιο και σου ζητάνε άλλο; Ή τους έστειλες ένα ψεύτικο τιμολόγιο και σου ζητάνε το κανονικό; Αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση, δεν έκανες καλά. Πρέπει να συνεργαστούμε με τις τελωνειακές αρχές για να υπάρξει μία σταθερότητα στην κατάσταση. Έχει κανείς ιδέα πόσο καιρό παίρνει για να ξεκολλήσει το δέμα από τον εκτελωνισμό, από την στιγμή που σου στέλνουν το απαντητικό μέιλ: Καλημέρα, το δέμα σας έχει εκτελωνιστεί από τα ΕΛΤΑ αεροδρομίου και σύντομα θα μπορείτε να το παραλάβετε. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Ζητανε ή τιμολογιο ή αποδειξη ή paypal. Εγω τους εστειλα το τιμολογιο. Απο τη στιγμη που ζητανε ενα απο τα 3 γιατι τωρα θελουν και το αλλα; Επειδη τους πηρα τηλ και τους ρωτησα δεν υπαρχει πουθενα αυτο που ζητανε δλδ οτι δεν δεχομαστε αυτο και ζηταμε το αλλο γιατι ετσι γουσταρουμε. Μας κανουν οτι θελουν Πιο έξυπνος δεν είσαι, από την στιγμή που πληρωσες 145 βγάλε μια κίνηση από την κάρτα και στείλε να πληρώσεις αυτό που πρέπει, παίζει Λαμία περίπτωση να το έχει δηλώσει ο Κινέζος στο πακέτο κάνα 60 αρι και εσύ να τους στέλνεις τα 20 ευρω και για αυτό να έχεις θέμα επειδή ξέρουν τι γίνεται με τα ψεύτικο τιμολόγια που βγάζουν οι Κινέζοι δεν τα δέχονται, μόνο κίνηση από paypal η κίνηση λογαριασμού θα δεχτούν όσο επιμένεις στο 20 αρικο κακο σε εσένα κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εστειλα στο [email protected] ενα invoice πολυ χαμηλο γυρω στα 20€ για ενα tablet που πληρωσα 145€ και μου εστειλαν την εξης απαντηση το παραστατικό που μας προωθήσατε δεν είναι αποδεκτό από τις τελωνειακές αρχές. Για να ολοκληρώσουμε τον εκτελωνσιμό του δέματός σας θα χρειαστούμε pay pall/ τραπεζική κίνηση αποδεικνύωντας την αξία του. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Τι κανω; Και πως μπορω να επιμεινω να δεχτουν το invoice? Δυστυχώς περιπτώσεις καταναλωτών όπως και η δική σου πάνε όλο το σύστημα πίσω. Τι πιο προφανές απο το να τους στείλεις το κανονικό τιμολόγιο και να πληρώσεις αυτό που οφείλεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά καλημέρα. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Αν έχει αναφερθεί ξανά παρακαλώ παραπέμπστε με στο αντίστοιχο κείμενο. Παρήγγειλα το Honor 8 από το Banggood και επέλεξα priority direct mail. Να ρωτήσω :για να μην πληρώσω τελωνείο πρέπει να τους στείλω mail και να τους πω να το στείλουν ως δώρο και να γράψουν ότι κοστίζει 10-20€ ή δε χρειάζεται; Επίσης, θα έχει rom με ελληνικά ή αγγλικά ή πρέπει να τους το ζητήσω και αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Αφου έκανες παραγγελία απο το banggood με priority mail, δε χρειάζεται να κάνεις τιποτα. To δέμα σου θα ερθει σε 20 ημερες σπιτι σου χωρίς τελωνειο. Δεν ξέρω αν επελεξες απο τυχη το priority mail απο banggood γιατί αν αγοραζες απο οπουδηποτε αλλου απο Κίνα, ειχες μεγαλες πιθανοτητες για τελωνειο (και καθυστερήσεις). Αν διαβασεις τις τελευταίες σελιδες σε αυτο το νημα θα δεις οτι κολπα τυπου gift ή υποτιμολογηση δεν πιάνουν και το ρισκο ειναι μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashetos81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, έχω παραγγείλει ένα ρολόι από το Hongkong το οποίο έφτασε Ελλάδα στης 20.11 και από τότε κόλλησε στο τελωνείο και δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτε, από τα ΕΛΤΑ μου είπανε ότι περιμένει να εκτελωνιστεί αλλά δεν μπορούν να μου δώσουν σαφή απάντηση, πότε θα γίνει αυτό. Σε ένα άλλο φόρουμ (παραθέτω σύνδεσμο κάτω) διάβασα ότι υπάρχουν 800 κοντέινερ για εκτελωνισμό, στο κέντρο του αεροδρομίου και ότι μπορεί να πάρει κάνα 2μηνο αυτή η υποθέσει! https://forum.watch-time.gr/b22/t81/ Γνωριζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο, πιο είναι το κόστος εκτελωνισμού και πόσος χρόνος χρειάζεται για να το εκτελωνίσουν? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παρέλαβα πριν λίγο απο κίνα(αναμονή 2 μηνών περίπου) αγορά 45ε(κάθετο Microscope) απο aliexpress,αναγραφόμενη 10Usd δεν πλήρωσα τπτ τελωνεία κλπ,για το προιόν δεν βλέπω κάτι να έχει(εσωτερικά) η φωτό "μιλάει" απο νερό/υγρασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Καλημερα, έχω παραγγείλει ένα ρολόι από το Hongkong το οποίο έφτασε Ελλάδα στης 20.11 και από τότε κόλλησε στο τελωνείο και δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτε, από τα ΕΛΤΑ μου είπανε ότι περιμένει να εκτελωνιστεί αλλά δεν μπορούν να μου δώσουν σαφή απάντηση, πότε θα γίνει αυτό. Σε ένα άλλο φόρουμ (παραθέτω σύνδεσμο κάτω) διάβασα ότι υπάρχουν 800 κοντέινερ για εκτελωνισμό, στο κέντρο του αεροδρομίου και ότι μπορεί να πάρει κάνα 2μηνο αυτή η υποθέσει! https://forum.watch-time.gr/b22/t81/ Γνωριζετε αν ισχύει κάτι τέτοιο, πιο είναι το κόστος εκτελωνισμού και πόσος χρόνος χρειάζεται για να το εκτελωνίσουν? Ευχαριστω Θα περιμένεις 1-2 μήνες, θα μπει τελωνειο, θα βγει ταριφα, θα πας στα ελτα σου θα πληρωσεις και θα το παραλαβεις. Αν εχεις πληρώσει κάτι σαν ταχυμεταφορική (express) θα ειναι πιο συντομο. Μπορεις να παρακολουθεις την εξέλιξη με το track number που εχεις. Το κοστος θα ειναι 15 ευρω συν 24%φπα αν το πακετο σου ειναι μεχρι 150 ευρω. Αν ειναι παραπάνω αλλαζει ο αλγοριθμος της ταρίφας. Για περισσότερες αποριες διαβασε τς τελευταιες 10-15 σελιδες στο παρόν νημα ή διαβασε το παρακατω http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 Παρέλαβα πριν λίγο απο κίνα(αναμονή 2 μηνών περίπου) αγορά 45ε(κάθετο Microscope) απο aliexpress,αναγραφόμενη 10Usd δεν πλήρωσα τπτ τελωνεία κλπ,για το προιόν δεν βλέπω κάτι να έχει(εσωτερικά) η φωτό "μιλάει" απο νερό/υγρασία Μην το πεις ουτε του παπα που στο περασαν ετσι. Μάλλον άνοιξαν για λιγο οι "κρουνοι" για να αδειάσει το parking του αεροδρομίου. Για το νερό/υγρασία δε θελω να κανω σχόλιο γιατι θα φαω ban 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια αγορα απο τομτοπ κινα καποια πραγματακια αξιας 42 ευρω τι να κανω να κανω παραγγελια και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ashetos81 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Θα περιμένεις 1-2 μήνες, θα μπει τελωνειο, θα βγει ταριφα, θα πας στα ελτα σου θα πληρωσεις και θα το παραλαβεις. Αν εχεις πληρώσει κάτι σαν ταχυμεταφορική (express) θα ειναι πιο συντομο. Μπορεις να παρακολουθεις την εξέλιξη με το track number που εχεις. Το κοστος θα ειναι 15 ευρω συν 24%φπα αν το πακετο σου ειναι μεχρι 150 ευρω. Αν ειναι παραπάνω αλλαζει ο αλγοριθμος της ταρίφας. Για περισσότερες αποριες διαβασε τς τελευταιες 10-15 σελιδες στο παρόν νημα ή διαβασε το παρακατω http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις