Renaki17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Σε ποια περιοχή μένεις;Το ΜΔ είναι το ΑΘΗΝΑΣ 10 από όσο θυμάμαι και από τα προηγούμενα πακέτα μου Βασικά το τελευταίο status είναι: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα, Έχω κάνει μια παραγγελιά από το iherb από τις 7/10, από τις 15/10 σύμφωνα με το tracking number είναι Αθηνά. Να συνεχίσω να ευελπιστώ οτι θα το παραλάβω? Θα περιμένεις να σου στείλουν επιστολή απο τα ΕΛΤΑ για να στείλεις την υπεύθυνη δήλωση. Μέχρι τότε δε μπορείς να κάνεις κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Το ΜΔ είναι το ΑΘΗΝΑΣ 10 από όσο θυμάμαι και από τα προηγούμενα πακέτα μου Βασικά το τελευταίο status είναι: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10) Φεύγει τότε από εκεί και πάει στα ΕΛΤΑ της περιοχή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Renaki17 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Φεύγει τότε από εκεί και πάει στα ΕΛΤΑ της περιοχή σου. Άρα άκυρο αυτό με το ΜΔ? :ρ Δευτέρα ίσως το έχω δηλαδή? Περιμένω τόσο καιρό αυτά τα αλμπουμ (ήταν προπαραγγελια)και η υπομονή μου πλέον έχει εξαντληθεί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Άρα άκυρο αυτό με το ΜΔ? :ρ Δευτέρα ίσως το έχω δηλαδή? Περιμένω τόσο καιρό αυτά τα αλμπουμ (ήταν προπαραγγελια)και η υπομονή μου πλέον έχει εξαντληθεί.... Κάνε υπομονή Έφτασε δίπλα στο σπίτι σου. Είπαμε αν όχι δευτέρα,πιστευω τρίτη θα το έχεις κατά πάσα πιθανότητα (ΕΛΤΑ είναι ποτέ δεν ξέρεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lnk Hlk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά Ο λόγος που αγαπάω το banggood με το priority direct mail του :) Η συγκεκριμένη παραγγελία είναι αξίας 70€ +1 ...ένα φως στον ορίζοντα να συνεχίσουμε να παραγγέλνουμε χωρίς φόβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Ερωτηση προς ολους οσους παρελαβαν δεματα και πακετα υψηλης αξιας (50€ και πανω με τα παραστατικα εμφανη) με τριγωνικη αποστολη, απο της 01/11/2017 μεχρι και σημερα, και δεν πληρωσαν καποιο επιπλεον κοστος, απο ποιες χωρες παραλαβατε; Υφισταται σε αυτο το χρονικο διαστημα καποια αλλη χωρα εκτος της Ολλανδιας; Οι περισσοτεροι που παρελαβαν στο θεμα με την συγκεκριμενη μεθοδο, δεν γραφουν την χωρα οπου διαμεσολαβησε το πακετο. Προσπαθω να πεισω πωλητες απο την Ιαπωνια μηπως εφαρμοσουν το συγκεκριμενο συστημα, αλλα θελω να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepcbest Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Όλοι από Κίνα παραγγέλνουμε.Τώρα όσο για την χώρα που γίνεται η τριγωνική αποστολή.....δεν μπορείς να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redykt Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια μια κουρτινα απο aliexpress(20 €) επιλεγουμε free shipping(αν και το ποσο δεν ειναι αμελητεο) ή ετσι κι αλλιως δυσκολα θα γλιτωσει τελωνειο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μπορεί να περάσει μπορεί και όχι Στα όρια είσαι, και όταν είσαι τόσο κοντά στο ποσό των 22€ θα στο περάσουν κατά 99% πιστεύω. Αγόρασε από εντός ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATHANASIOS1981 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα!Απο Gearbest δεν εχω παραγγειλει ποτε.Βρισκω το προιον και ειναι stock inChina 28 ευρω περιπου.Εχω 2 επιλογες-1)unregistered air mail(no tracking information) και 2)expedited shipping που υποθετω πως ειναι κουριερ.Παρακατω και οταν πας να επιλεξεις paypal το πατας χωρις να πληρωσεις ακομα και το αφηνεις εκει...κλεινεις τη σελιδα.. μου το περναει στα "My order"μου ακυρωνετε η παραγγελια εφοσον δεν πληρωσα κατι-δεν εκανα εισοδο στο paypal,και βλεπω order number W45932.........shipping method:NLPONRA.Υποθετω πως ετσι θα το εστελνε εαν πληρωνα..με αυτη την μεθοδο.Τι να κανω???Προχωραω η θα μου το σταματησουν τελωνειο??Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα!Απο Gearbest δεν εχω παραγγειλει ποτε.Βρισκω το προιον και ειναι stock inChina 28 ευρω περιπου.Εχω 2 επιλογες-1)unregistered air mail(no tracking information) και 2)expedited shipping που υποθετω πως ειναι κουριερ.Παρακατω και οταν πας να επιλεξεις paypal το πατας χωρις να πληρωσεις ακομα και το αφηνεις εκει...κλεινεις τη σελιδα.. μου το περναει στα "My order"μου ακυρωνετε η παραγγελια εφοσον δεν πληρωσα κατι-δεν εκανα εισοδο στο paypal,και βλεπω order number W45932.........shipping method:NLPONRA.Υποθετω πως ετσι θα το εστελνε εαν πληρωνα..με αυτη την μεθοδο.Τι να κανω???Προχωραω η θα μου το σταματησουν τελωνειο??Ευχαριστω!!κανε την παραγγελια,ανοιξε ticket και πες τους να το στειλουν με Belgium Post 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 RT002817812AT mi band 2 από gearbest. Το ήθελα για δώρο στην κοπέλα μου. Πήγα το αγόρασα από Κοτσόβολο χθες... Μπορεί κάποιος να τσεκάρει το tracking number και να μου πει σε τι φάση είναι; Άλλα λέει στο 17track άλλα στα elta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 RT002817812AT mi band 2 από gearbest. Το ήθελα για δώρο στην κοπέλα μου. Πήγα το αγόρασα από Κοτσόβολο χθες... Μπορεί κάποιος να τσεκάρει το tracking number και να μου πει σε τι φάση είναι; Άλλα λέει στο 17track άλλα στα elta Έχεις ακόμα μέλλον. Αυστρία είναι λέει και είναι έτοιμο για μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 RT002817812AT mi band 2 από gearbest. Το ήθελα για δώρο στην κοπέλα μου. Πήγα το αγόρασα από Κοτσόβολο χθες... Μπορεί κάποιος να τσεκάρει το tracking number και να μου πει σε τι φάση είναι; Άλλα λέει στο 17track άλλα στα elta Τελωνειο εχει μπει,εφοσον κανει γυρω στο 40ημερο συνηθως,το δικο σου ειναι καμια 35ρια οποτε κοντευεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις