Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Εγω το πρωτο που βλεπω στη μια εικονα GOODS ORIGIN CH (αρα china) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Σου ξανα γραφω οταν διαλεγεις priority απο κατω βγαζει 2 επιλογες η μια ομως μονο δεν περναει τελωνειο η αλλη ακομα περιεχει ρισκο , αν δεν μας πεις τι εβαλε ακριβως στην επιλογη για μεταφορικα μαντες δεν ειμαστε Δωσε μας το tracking να δουμε τι βγαζει εκει ειναι gearbest κ εχει μονο μια επιλογη priority line /eu express το τσεκαρα πριν λιγο με dummy αγορα https://postimg.org/image/7tj4o8zk5/ επισης ξανα λεω ηρθε μεσω αυστριας , δεν ηρθε απευθειας ελλαδα οπως θα εκανε ενα μη eu express δεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ειναι gearbest κ εχει μονο μια επιλογη priority line /eu express το τσεκαρα πριν λιγο με dummy αγορα επισης ξανα λεω ηρθε μεσω αυστριας , δεν ηρθε απευθειας ελλαδα οπως θα εκανε ενα μη eu express δεμα Το μεσο αυστριας δεν μου λεει κατι , οτι ειναι με αυστριακο ταχυδρομειο δεν λεει τιποτα ξανα λεω δωσε μας το tracking να δουμε τι διχνει εκει Eπειδη εχω χαθει λιγο το bangood Νομιζω εχει το priority που περναει ετσι οχι το GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Το μεσο αυστριας δεν μου λεει κατι , οτι ειναι με αυστριακο ταχυδρομειο δεν λεει τιποτα ξανα λεω δωσε μας το tracking να δουμε τι διχνει εκει Eπειδη εχω χαθει λιγο το bangood Νομιζω εχει το priority που περναει ετσι οχι το GB RT002952928AT οριστε αλλα δεν φαινεται η προελευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 RT002952928AT οριστε αλλα δεν φαινεται η προελευση φιλε κανεις ενα σημαντικο λαθος.το EU EXPRESS ειναι με DPD και μολις φτασει ελλαδα στο φερνει σπιτι η ACS.τα ΕΛ.ΤΑ. δεν ανακατευονται καθολου στη διαδικασια της μεταφορας.πιθανως επελεξες την επιλογη Europe Registered η οποια καταργηθηκε καθως εμφανιστηκε ως ασφαλης αλλα τελικα οι περισσοτεροι πληρωσαν τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ελτα ηρθε λεμε κ ναι ορκιζεται οτι ακολουθησε οδηγο απο pc steps οπου ανεφεραν οπως κ εδω στο insomnia οτι απο gearbest αγοραζεις με eu express για να γλιτωσεις τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 RT002952928AT οριστε αλλα δεν φαινεται η προελευση Αφού την γράφει πάνω την πρόελευση λέει Goods Origin CH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexserres2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 ελτα ηρθε λεμε κ ναι ορκιζεται οτι ακολουθησε οδηγο απο pc steps οπου ανεφεραν οπως κ εδω στο insomnia οτι απο gearbest αγοραζεις με eu express για να γλιτωσεις τελωνειοδεν καταλαβαινεις,η επιλογη μεταφορικης που εκανες δεν ηταν η eu express,με eu express ερχεται με DPD και δεν περναει ουτε εξω απο το αεροδρομιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crashnburn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αφού την γράφει πάνω την πρόελευση λέει Goods Origin CH CN λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 CN λεειΝαι, απλά τυπογραφικό έκανα πριν.CΝ είναι το tag της Κίνας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Ελπίζω να μην είχε κάνει EU Express ο φίλος που λέει ότι πλήρωσε τελωνείο γιατί χθες έκανα παραγγελία με Priority line-EU Express προϊόν αξίας 600 ευρώ από Gearbest. Και μου την είπαν κάποιοι επειδή ρώτησα δεύτερη φορά για επιβεβαίωση... Η αλήθεια πάντως είναι πως το ότι το δέμα του ήρθε με ΕΛΤΑ, μοιάζει λίγο περίεργο στο να έγινε η παραγγελία με EU Express. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elmago1925 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Φιλε μου καλο ειναι λοιπον να ειμαστε 100% σιγουροι και να μην αποπροσανατολιζουμε και τους υπολοιπους.Αλλη μεθοδος επιλεχθηκε για την αποστολη του δεματος.Με Priority line -> Eu Express παραδιδει τα δεματα η ACS. CN λεει Μια χαρα θα παει η παραγγελια σου.Μη τρελενεσαι Ελπίζω να μην είχε κάνει EU Express ο φίλος που λέει ότι πλήρωσε τελωνείο γιατί χθες έκανα παραγγελία με Priority line-EU Express προϊόν αξίας 600 ευρώ από Gearbest. Και μου την είπαν κάποιοι επειδή ρώτησα δεύτερη φορά για επιβεβαίωση... Η αλήθεια πάντως είναι πως το ότι το δέμα του ήρθε με ΕΛΤΑ, μοιάζει λίγο περίεργο στο να έγινε η παραγγελία με EU Express. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@ngelos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Μια χαρα θα παει η παραγγελια σου.Μη τρελενεσαι Κι εγώ αυτό πιστεύω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Επειδη δεν εχω ψωνισει ποτε απο banggood (μονο gearbest), ισχυει οτι με priority direct mail δεν περναει απο τελωνειο? Με βαση τα δεδομενα που ισχυουν σημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusdevelopers Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Επειδη δεν εχω ψωνισει ποτε απο banggood (μονο gearbest), ισχυει οτι με priority direct mail δεν περναει απο τελωνειο? Με βαση τα δεδομενα που ισχυουν σημερα. ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις