stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Περιμένω ένα πραγματακι απο Οκτώβριο και ακομα τίποτα. Επίσης δεν απαντάνε στα τηλέφωνα ποτέ στο μπουρδέλο τους!! Τι να κάνω, το θέλω αυτό που παρήγγειλα. Εχω πάρει επιστροφή απτον πωλητή αλλα τι να το κάνω. Εγω αυτο που παρήγγειλα θέλω. Δηλαδή πήρες τα φράγκα θέλεις και το αντικείμενο; Ωραίος... (Όταν κόψουν τις αποστολές Ελλάδα θα κλαίμε όλοι μαζί παρέα...) 4
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς παιδιά αυτο που ήθελαν μου φαίνεται το κατάφεραν. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξανα παραγγείλω απο Κίνα με αυτά που γίνονται.
bal89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή πήρες τα φράγκα θέλεις και το αντικείμενο; Ωραίος... (Όταν κόψουν τις αποστολές Ελλάδα θα κλαίμε όλοι μαζί παρέα...) δεν υπαρχει περιπτωση να κοπουν οι αποστολες προς Ελλαδα , οταν υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση. Το πιο πιθανον ειναι να χαλαρωσουν παλι τα πραγματα και να ερχονται οπως πριν 4-5 μηνες .
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δηλαδή πήρες τα φράγκα θέλεις και το αντικείμενο; Ωραίος... (Όταν κόψουν τις αποστολές Ελλάδα θα κλαίμε όλοι μαζί παρέα...) Την επιστροφή μου την έδωσε ο πωλητής χωρίς να του το ζητήσω. Το αντικείμενο μάλλον έχει κολλήσει εκεί η έχει χαθεί. Οταν και αν έρθει μετα χαράς θα του στείλω τα λεφτά ξανα.
mples Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Άκου να σου πω μεγάλε... Την επιστροφή μου την έδωσε ο πωλητής χωρίς να του το ζητήσω. Το αντικείμενο μάλλον έχει κολλήσει εκεί η έχει χαθεί. Οταν και αν έρθει μετα χαράς θα του στείλω τα λεφτά ξανα. Μη βιάζεσαι να κρίνεις για να πεις τη μλκια σου. έχεις δίκιο φίλε με τα κοπρόσκυλα του δημοσίου ελεος πια εγώ έχω μικροδεματα από Σεπτέμβριο και τίποτα κανένα δεν έχει ερθει
Starla Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Συστημένο απο Πορτογαλία ΕΕ είναι σε "εκφόρτωση απο μεταφ.μεσο " απο 19/11 ,οποτε φανταζομαι τι γινετσι με δεματα απο Κινα...
fastnq2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 έχεις δίκιο φίλε με τα κοπρόσκυλα του δημοσίου ελεος πια εγώ έχω μικροδεματα από Σεπτέμβριο και τίποτα κανένα δεν έχει ερθει Και εγω απο σεπτεμβρη,unregistered βεβαια,αλλα ειναι και τα τελευταια που θα παρω απο κινα οσο ισχυουν αυτα που γινοντε τωρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Συγνώμη για να καταλάβω. Εμείς σαν καταναλωτές είμαστε εντελώς απροστάτευτοι απο αυτούς? Δίνω τα λεφτά μου κάπου και ΑΠΑΙΤΩ να το παραλάβω. Κανένας πωλητής δεν είναι υποχρεωμένος να δίνει refund επειδή αυτοί βαριούνται οι ότι σκατά άλλο συμβαίνει και δεν έχουν υπαλλήλους. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Σε όποια χώρα γουστάρουμε θα δώσουμε τα λεφτά μας!!!!
karlito13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Priority Banggood μετά από 16 μέρες δεν έχει μπει καν Ελλάδα,να αρχίσω να ανυσηχω;2 wifi sonoff έχει των 12 δολαρίων . Tracking RU124773603NL
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 βαζω αυτη την φωτογραφια για να βοηθησω ατομα που σκεφτονται να κανουν την πρωτη τους αγορα απο gearbest. δειτε την θα σας βοηθησει αρκετα με τους τροπους αποστολης κτλπ. 4
redykt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μια ερωτηση παιδια . Powerbanks συνεχιζουν να μη στελνουν ελλαδα ;
Renaki17 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Γι αυτό που έλεγα, πήρα τηλέφωνο στα Ελτά και μου είπαν ότι φαίνεται ότι πέρασε ελεύθερο οπότε τώρα θα δούμε όταν έρθει....
afterhours Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Priority Banggood μετά από 16 μέρες δεν έχει μπει καν Ελλάδα,να αρχίσω να ανυσηχω;2 wifi sonoff έχει των 12 δολαρίων . Tracking RU124773603NL Εδω εμενα απο Γερμανια εκανε συστημενο να ερθει 17 μερες Απλα κανε υπομονη
stelios18120 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Μια ερωτηση παιδια . Powerbanks συνεχιζουν να μη στελνουν ελλαδα ;Ναι δυστυχώςΓι αυτό που έλεγα, πήρα τηλέφωνο στα Ελτά και μου είπαν ότι φαίνεται ότι πέρασε ελεύθερο οπότε τώρα θα δούμε όταν έρθει.... Μην παίρνεις τηλέφωνο και τους βάζεις σε σκέψεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις