Gothmog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 αρα καθαρη δεν προκειται να τη βγαλω οπως και να χει θα πληρωσω ? και μαλιστα πολυ απ οτι καταλαβαινω ? το δεμα εινε με ΕΛΤΑ οχι courrier παρεπιπτοντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το γράφεις στο #852. Αλλά μένει το ερώτημα "τα 2 ζευγάρια παπούτσια αγόρασες με $830 ήταν από χρυσάφι"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gothmog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οχι ειναι παπουτσια nike που εχουν κυκλοφορησει μονο αμερικη για αυτο ειναι τοσο ακριβα αρα απο τη στιγμη που το τσιμπησαν τελωνειο την πατησα απ οτι καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οχι ειναι παπουτσια nike που εχουν κυκλοφορησει μονο αμερικη για αυτο ειναι τοσο ακριβα αρα απο τη στιγμη που το τσιμπησαν τελωνειο την πατησα απ οτι καταλαβαινω Μου αρέσει η απορία σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gothmog Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 αστα φιλε μου ... αγοραζω με usps απο το 2011 πρωτη φορα μου τυχενει αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarazzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Με τι ηρθε απλο ελτα η ελτα-κουριερ?Και απεξω τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gothmog Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 με απλο ελτα ηρθε η τιμη που εβαλε 50$ και το μαρκαρε σαν δωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarazzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πιθανόν μα ηταν απλό με αριθμο αποστολής USPS priority ? αλλα μάλλον ηταν ασφαλισμένο με μεγαλη τιμη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 με απλο ελτα ηρθε η τιμη που εβαλε 50$ και το μαρκαρε σαν δωρο Από την περίπτωσή σου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι αυτά τα 2 στοιχεία (χαμηλή τιμή και δώρο) σε συνδυασμό, μάλλον, και με κάποιο άλλο που πιθανά έχει γραφτεί πάνω στο δέμα είναι αυτά που κάνουν τη ζημιά στον εκτελωνισμό στα ΕΛΤΑ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
largy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σωστά. Αλλά παίζει και ο τρόπος αποστολής του δέματος αφού αν έρθει με ταχυδρομείο, και όχι με courier, εκτελωνίζεται διαφορετικά και, στις περισσότερες περιπτώσεις, για μεγαλύτερες αξίες CIF δεν χρεώνονται έξοδα εκτελωνισμού. δεν καταλαβα, για <22 ευρω υπαρχει καποια χρεωση? επισης πως μπορω να ξερω ποιον τροπο αποστολης χρησιμοποιει το καταστημα? δεν αναφερει κατι δηλαδη στη χειροτερη τι μπορει να πληρωσω για 42 ευρω αγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Συνήθως, ο πωλητής γράφει τον ή τους τρόπους αποστολής και αν δεν τον γράφει επικοινωνείς μαζί του για να το ξεκαθαρίσεις. Με βάση τη νομοθεσία, για αγορές εμπορικού χαρακτήρα, και αξία CIF πάνω από 22 έως 150 ευρώ πληρώνουμε ΦΠΑ και πάνω από αυτό και δασμό ανάλογα με τη δασμοφορολογική κλάση του αντικειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
largy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkiLopSaRo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα. Θελω να αγορασω καπνο για Ναργιλε απο την Αμερικη. Το καταστημα στελνει με USPS. Διαβασα τον οδηγο του @makfil και εαν καταλαβα καλα, αν το δεμα μου δεν ξεπερνα τα 150€ σε αξια (μαζι με τα μεταφορικα εξοδα ή μονο η αξια των αγαθων-καπνων στην περιπτωση μου τοτε δεν θα πληρωσω κατι και θα το παραλαβω κανονικα; Εαν ξεπερνα η αξια τα 150€, τοτε τι θα γινει, θα ανοιχτει; Τι θα πρεπει να πληρωσω επιπλεον; Μηπως επειδη ειναι καπνοι οι οποιοι ερχονται απο Αμερικη και δεν φορολογουνται οπως στην Ελλαδα πληρωσω τιποτα εξτρα; Μπορει καποιος να με βοηθησει; Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 καπνο δεν μπορείς να φέρεις απο έξω ειναι μονοπώλιο, αν το βρουν δεν θα πληρώσεις άλλα κατάσχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk4 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καλημερα εγω παρηγγειλα απο footlocker.com 2 ζευγαρια παππουτσια αξιας 163 δολλαριων (πιο αναλυτικα : Subtotal:$149.98Miscellaneous Charges:$0.00Tax:$0.00Shipping & Handling:$39.99Discounts:$27.00Gift Cert/Cards Redeemed:$0.00Total: $162.97) τα εχουν στειλει με USPS (πιο αναλυτικα : Postal Product:Priority Mail Express International™ Features: $100 insurance included) 1η ερωτηση τι γινεται με το τελωνειο δηλαδη αν χρειαστει να πληρωσω κατι ποσο ακριβως θα πληρωσω ή δεν ειναι κατι στανταρ? 2η ερωτηση στο site μου λεει : Order Summary Order Number 11721296 Order Date Sep 30, 2014 Status CLOSED - ORDER FULLY SHIPPED ενω στο tracking της usps : Date & Time Status of Item Location September 30, 2014 Pre-Shipment Info Sent to USPS τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ? εχει προβλημα το tracking ? εχει χαθει το δεμα μου ? τα εγραψα οσο πιο αναλυτικα μπορουσα για να μπορεσετε να με βοηθησετε .ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις