elpaso1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παραγγελια απο το iherb ηρθε πριν λιγες ημερες. Περιπου μια εβδομαδα για να ερθει απο Αμερικη, Ελλαδα και κοντα στις 45 ημερες για να ερθει το χαρτακι απο τα ΕΛΤΑ. Λογικα δεν εχει περασει τελωνειο, αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 100%. Μικρη παραγγελια με 2 πραγματακια μεσα και αξια 12 ευρω. Σημερα εκανα αλλη μια παραγγελια με 3 πραγματακια και αξια κατω απο 20 ευρω. Θελω να ρωτησω εαν μπορω να κανω παραγγελια με περισσοτερα απο 3 πραγματακια , αλλα αξια μικροτερη απο την ατελεια των 22 ευρω. Γνωριζει κανεις τι γινεται με τον ΕΦΕΤ και τα δικαιολογητικα;
thepcbest Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα εγώ θέλω να αγοράσω κάτι μικρότερο των 22€ με expedited shipping.Θα περάσει τελωνείο;(dhl-ems)
afterhours Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Συστημενο δεμα απο ΕΕ παρελαβα σημερα εκανε 18 ημερολογιακες μερες Ο.κωδικος eu-# και καποιος αριθμος σημαινει οτι ειναι εντος ΕΕ;;; Εχω την εντυπωση ειναι αριθμος τη αποθηκης εντος ΕΕ...εχουν αποθηκες τα κινεζομαγαζα σε ισπανια αγγλια κλπ
vasalex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μετά απο 2,5 μηνες αναμονης εμφανιστηκε χθες στο site των ελτα το δεμα (που παρεμπιπτοντως ειναι απο 5/10 στο αεροδρομιο). Σημερα μπηκε τελωνειο και τωρα βλεπω την ενδειξη "εν αναμονη αποδειξης αξιας αγορας απο τον παραληπτη, ΚΔ Αεροδρομιου". Τι σημαινει αυτο ρε παιδια, οτι πρεπει να παω στο αεροδρομιο με το παραστατικο πληρωμης του paypal?.
alenbroson Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Μετά απο 2,5 μηνες αναμονης εμφανιστηκε χθες στο site των ελτα το δεμα (που παρεμπιπτοντως ειναι απο 5/10 στο αεροδρομιο). Σημερα μπηκε τελωνειο και τωρα βλεπω την ενδειξη "εν αναμονη αποδειξης αξιας αγορας απο τον παραληπτη, ΚΔ Αεροδρομιου". Τι σημαινει αυτο ρε παιδια, οτι πρεπει να παω στο αεροδρομιο με το παραστατικο πληρωμης του paypal?. Στείλε email τους έστειλα και εγώ σήμερα την αποδηξη απο το paypal εγω την εστειλα σε ολα τα email [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] 1
vasalex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Στείλε email τους έστειλα και εγώ σήμερα την αποδηξη απο το paypal εγω την εστειλα σε ολα τα email [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] Και πως ξερω οτι ειναι αυτοι οι αρμοδιοι κι οτι δεν θα θαψουν το email. Προφανως πρεπει να μιλησω μαζι τους απο Δευτερα. Απλα ρωτησα μηπως καποιος εχει αναλογη εμπειρια.
djjojo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Για αγορα που εχω κανει απο gearbest και σταματησε τελωνειο εστειλα χτες την αποδειξη σε αυτο το mail [email protected].Και μου απαντησαν σημερα Καλησπέρα σας, Το δέμα σας εκτελωνίστηκε και δρομολογείται ώστε να οριστικοποιηθεί και απελευθερωθεί από το τελωνείο και εν συνεχεία να διανεμηθεί στο τοπικό σας υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Σας ευχαριστούμε. Υπηρεσία Εκτελωνισμού 1
vasalex1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για αγορα που εχω κανει απο gearbest και σταματησε τελωνειο εστειλα χτες την αποδειξη σε αυτο το mail [email protected]Και μου απαντησαν σημερα Καλησπέρα σας, Το δέμα σας εκτελωνίστηκε και δρομολογείται ώστε να οριστικοποιηθεί και απελευθερωθεί από το τελωνείο και εν συνεχεία να διανεμηθεί στο τοπικό σας υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Σας ευχαριστούμε. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Επικοινώνησα ήδη. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2017 από vasalex1
JohnHacked Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα εγώ θέλω να αγοράσω κάτι μικρότερο των 22€ με expedited shipping.Θα περάσει τελωνείο;(dhl-ems) Από DHL απ'οσο ξέρω είναι σχεδόν σίγουρο τωρα για EMS εχω ακούσει διάφορα.
Cyxer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ακόμα και τα unregister κάνουν 2 μήνες να φτάσουν Η μόνο τα registered?
teotsi21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά ακόμα και τα unregister κάνουν 2 μήνες να φτάσουν Η μόνο τα registered?Συνήθως όχι. Αλλά αυτή τη στιγμή έχω 4-5 unregistered κάπου σε κάποιο αεροδρόμιο να έρχονται.
nikosgnr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Έχει κανείς εμπειρία με Sweden Post Registred? Αν ναι, πόση αναμονή περίπου?
MrNof Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν θα περάσει τελωνείο ή θα χρεωθώ έξτρα για μια αγορά που έκανα από Gearbest ( από Ευρώπη και συγκεκριμένα eu-3 warehouse). Έρχεται με UPS. Μένω Χανιά και το πακέτο κοστίζει 250 ευρώ. Ευχαριστώ.
panagiotis.k Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μιας και έρχονται τα Χριστούγεννα και ψάχνω για κάποια δωράκια σκέφτηκα κάτι τέτοιο από αυτό το site: https://www.image3d.com/retroviewer Η τελική τιμή της παρραγελίας είναι $52.27 ($44.90 + $15.00 τα μεταφορικά). Η μόνη επιλογή που δίνει το site για αποστολή είναι με τη UPS. Θα είναι πολλά τα έξοδα για τον εκτελονισμό?
Composer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Θα είναι πολλά τα έξοδα για τον εκτελονισμό? 25% της παραγγελίας + 15€. Επίσης περίμενε το λιγότερο 2 μήνες για να σου έρθει η παραγγελία, οπότε σίγουρα δεν το βλέπω για τα Χριστούγεννα. (ειδικά με τον αυξημένο όγκο δεμάτων που και να μην υπήρχε το πρόβλημα με τον εκτελωνισμό πάλι αργούν αυτή την περίοδο) Εμένα μου ήρθε πριν 2 ημερών πακέτο μετά από 2μήνες και 1 βδομάδα που είχε σταλεί. (και δεν ήθελε και τελωνείο!). Οπότε φαντάσου σε περίοδο Χριστουγέννων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις