Sakiz105 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 λόγο όγκου (γτ φαντάζομαι δεν διπλώνουν αυτά) θ έχεις θέμα. Τελωνείο σίγουρα. Τώρα το ποσό ακριβώς θα πληρώσεις κανείς δεν το ξέρει. Μόνο στο περίπου να σου πουν. είναι χωρίς ξύλο, μόνο το πανί οπότε δεν θα έχει πολύ όγκο. τυλίγουν (σαν ρολό κουζίνας φαντάσου)
vicky_g Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 είναι χωρίς ξύλο, μόνο το πανί οπότε δεν θα έχει πολύ όγκο. τυλίγουν (σαν ρολό κουζίνας φαντάσου) Έχω πάρει αυτοκόλλητα τοίχου σε τέτοιες διαστάσεις, ήρθαν τυλιγμένα σε ρολό όπως λες, αλλά τα δικά μου ήταν πολύ κάτω των 22 ευρώ και ήταν και πριν τους ελέγχους. Τότε μια χαρά είχαν έρθει. Πάνω από 22 ευρώ σου εξήγησα τι λέει ο κανονισμός. Πληρώνεις σίγουρα. Το πόσο θα σου το εκτιμήσουν (αν θα το πιστέψουν το δηλωμένο ή όχι) κανείς δεν το ξέρει. 1
Sakiz105 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 οκ, οπότε ψάχνω για λύσεις εντός βαλκανίων
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά αυτό το πράσινο χαρτάκι τι είναι; μήπως πέρασε τελωνείο το δέμα;
kosutasu22 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Επειδη μαλλον εχει γινει καποιο μπερδεμα, το ΓΕΤΑ σημαινει πιθανα τελωνειο και οχι το ΚΑΤ.
makfil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παιδιά αυτό το πράσινο χαρτάκι τι είναι; μήπως πέρασε τελωνείο το δέμα; Όλα (σχεδόν) τα δέματα περνάνε από το τελωνείο αλλά αυτό κρίθηκε "τελωνειακώς ελεύθερο", δηλαδή ότι δεν χρεώνεται έξοδα εκτελωνισμούς, επειδή, προφανώς, είναι μικρή η αξία του. 1
ekkli Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δεν μου ήρθε τελικά σήμερα αλλα λογικά από εβδομάδα μιας και έφτασε στην πόλη μου. Τελωνείο από το tracking δεν φαίνεται να πέρασε. 2 φιγούρες από ιαπωνία δηλωμένες στα 29e. Μην ρωτάτε πραγματική αξια. πραγματική αξία;
panos0100 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Όλα (σχεδόν) τα δέματα περνάνε από το τελωνείο αλλά αυτό κρίθηκε "τελωνειακώς ελεύθερο", δηλαδή ότι δεν χρεώνεται έξοδα εκτελωνισμούς, επειδή, προφανώς, είναι μικρή η αξία του. Αυτό το αυτοκόλλητο πρώτη φορά το είδα γι αυτό, ο Κινέζος το έστειλε μέσω γερμανιας με DHL; καλα η αξια του δεν ηταν μεγαλη ενα μονοθέσιο F1 πήρα για το γραφείο
makfil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το αυτοκόλλητο πρώτη φορά το είδα γι αυτό, ο Κινέζος το έστειλε μέσω γερμανιας με DHL; καλα η αξια του δεν ηταν μεγαλη ενα μονοθέσιο F1 πήρα για το γραφείο προφανώς, με το γερμανικό ταχυδρομείο (Deustche Post DHL) και όχι με την courier.
taksidiotis2003 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Αφού βρήκα κάποιον και μίλησα μετά από 200 προσπάθειες, με ερειστικό ύφος με "μάλωσε" οτι φέρνουμε πυραύλους και διαστημόπλοια δηλωμένα σαν βίδες. Όνομα δεν έδωσε όταν το ζήτησα. Ποτέ δε νομίζω κανείς μας να ζήτησε να κλέψουμε το τελωνείο, αν τη γλιτώσουμε καλώς αλλιώς να πληρώσουμε αλλά το σωστό ποσό που αναλογεί. Έχουμε συνέχεια... δε το αφήνω έτσι! Ψέματα δεν λέει. Άδικο δεν έχεις. Άλλο ένα παράδειγμα πως μια στρέβλωση διορθώνεται μόνο όταν κάποιος τελικά πάρει σαφή θέση. Την πήρε το Τελωνείο. Σειρά μας να πάρουμε και εμείς. Και έτσι μια στρέβλωση θα επανέλθει στα νόμιμα πλαίσια.
sunlight2030 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Επειδή αν μπει ο διαόλος μέσα μου δεν ησυχάζω, επικοινώνησα από ΑΑΔΕ έως ΕΛΤΑ με την σειρά σε αυτά τα νούμερα 2109542131 --> 2103353100 --> 2103538103 όπου στο τελευταίο, αφού έδωσα το tracking no με ενημέρωσαν ότι η αίτηση αναθεώρησης ελέγχθηκε και το δέμα μου κρίθηκε ότι έχει ατέλεια, οπότε σε μερικές μέρες θα το παραλάβω. Να το δω και να μη το πιστέψω! Πόσο καιρό έχει που το έστειλες για αναθεώρηση? Έχω στείλει και εγώ δυο δέματα και έχει περάσει προς το παρόν περίπου ένας μήνας; 2
eldameldo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Επειδή αν μπει ο διαόλος μέσα μου δεν ησυχάζω, επικοινώνησα από ΑΑΔΕ έως ΕΛΤΑ με την σειρά σε αυτά τα νούμερα 2109542131 --> 2103353100 --> 2103538103 όπου στο τελευταίο, αφού έδωσα το tracking no με ενημέρωσαν ότι η αίτηση αναθεώρησης ελέγχθηκε και το δέμα μου κρίθηκε ότι έχει ατέλεια, οπότε σε μερικές μέρες θα το παραλάβω. Να το δω και να μη το πιστέψω! Πότε το είχες στείλει για αναδασμολόγηση? Έχω κι εγώ δέμα με αναδασμολόγηση εδώ και 2 μήνες και δεν έχω πάρει απάντηση.
filarhos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα, έχω μπλέξει με τους τρόπους αποστολής του gearbest. Θέλω να πάρω ένα ταμπλετ (lenovo tab8) και επιπλέον της κίνας έχει επιλογή το EU-4 με δύο επιλογές priority me 19,37 και expedited 10,11 (2-4 μέρες).Αυτό σημαίνει ότι είναι ήδη Ευρώπη και θα έρθει με κουριερ σε μια βδομάδα; Πληρώνω τελωνείο;;; Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. https://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_719209.html?wid=91
mr.Vox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Πάντως εγώ που περιμένω TV player από αποθήκη EU-5 με expedited είναι ακόμα Γερμανία από 18 του μηνός όπως φαίνεται στο tracking της DHL και δεν έχει μπει Ελλάδα.
filarhos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Ο.κωδικος eu-# και καποιος αριθμος σημαινει οτι ειναι εντος ΕΕ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις