SV3BEF Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα. Πριν περίπου 6 μέρες μπήκε όλο το ποσό ως αποζημίωση και Σήμερα πριν λίγο με πήραν τηλ. από το σπίτι ότι ήρθε το Δέμα! Μετά από 63 ημέρες που έφτασε ελλάδα. Έχει μια σφραγίδα πάνω πράσινη, που γράφει τελωνειακώς ελεύθερο. Τους είπα να μη το πειράξουν όταν γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά θα το ανοίξω και θα ποστάρω. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα, το σωστό είναι να ενημερώσω το iherb. Αναλόγως με τις συνθήκες αποθήκευσης, μπορεί να έχουν επηρεαστεί τα προιόντα (βιταμίνες παρήγγειλα)? Πόσα φιαλίδια βιταμίνες περιείχε το δέμα? Εχω εξελίξεις...θα ενημερώσω... Φιλικά,
guru_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 από οτι καταλαβαίνω απο αυτα που προλαβα να διαβάσω δεν υπάρχει συγκεκριμένη φόρμουλα για να μην φας τελωνειακή φάπα...λιγο στην τυχη λίγο να προσέξεις το ενα, το άλλο. Στην διάθεση του καθε υπαλλήλου
Socratis_g Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 -23/11/2017, 11:27:30 ATHENS AIRMAIL CENTER RECEIVE ITEM AT INWARD OFFICE OF EXCHANGE -12/10/2017, 12:38:00 NETHERLANDS DEPARTURE FROM OUTWARD OFFICE OF EXCHANG Παλαμάκια. Επιτέλους εμφανήστικε στο ελλάda. Μαλλον με ποδήλατο θα γινόταν η μεταφορά. Αγορα απο gearbest, microsd 38ευρώ τελική τιμή. Περιμένω τώρα τους νταβάδες τι κουστούμι θα μου χρεώσουν ή αν θα την βγάλω με ενα απλό 3ευρο. Οπως και να έχει είναι τα τελευταία λεφτά που θα πάρουν απο εμένα. Αγορές μόνο απο ΕΕ πλέον.
ExTaCy1337 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 20/9/2017, 15:53:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 20/9/2017, 15:49:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 20/9/2017, 05:34:00 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Φιλε Socrati, εισαι πολυ τυχερος μην μιλας καθολου.. χαχαχαχ
mr.Vox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Όταν θα δουν ότι δεν τους βγαίνει θα βρουν άλλους τρόπους να τσεκουρώνουν ακόμα και από Ευρώπη. Λογικό είναι αφού οι παραγγελίες από Κίνα κτλ θα περιοριστούν στο ελάχιστο.
Composer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σε μένα dvd από Αυστραλία πέρασε και γράφει τελωνιακώς ελεύθερο. Ενώ μερικές μέρες νωρίτερα ίδιου τύπου φάκελος (επιστολική αλληλογραφία) δεν έγραφε πάνω τίποτα. Όλα εστάλησαν πριν κάποιους μήνες. Είναι θέμα τύχης. Έχω πει στα δικά μου άτομα να μην μου στέλνουν πλέον τίποτα. Ξέχασα να πω: Σφραγίδα ταχυδρομείου 16/9 και ήρθε σήμερα!!! 2 μήνες και 1 βδομάδα μετά! Και χωρίς τελωνείο τέτοια καθυστέρηση; Τι να πω....
blackweapon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ! Θέλω να πραγματοποιήσω μια αγορά απο gearbest που κοστίζει με airmail registered 31,5Ε, κάτω απο ένα κιλό ζυγίζει η συσκευασία. Με το τελωνείο τι γίνεται? Θα μου το κρατήσουν? Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.. 1
telistikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα!Ξέρει κανείς άμα αγοράσω από amazon από Αμερική με προπληρομενους τους δασμους και τα μεταφορικα σε περίπτωση ελλατοματικου προϊόντος, αν ξαναπληρωνω δασμους?άμα έχει εγγύηση εγώ πληρωνω για να το στείλω και αυτοί πληρώνουν την επιστροφή?
alenbroson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ! Θέλω να πραγματοποιήσω μια αγορά απο gearbest που κοστίζει με airmail registered 31,5Ε, κάτω απο ένα κιλό ζυγίζει η συσκευασία. Με το τελωνείο τι γίνεται? Θα μου το κρατήσουν? Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.. τι λέμε σε τόσες σελίδες;
blackweapon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 τι λέμε σε τόσες σελίδες; Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δυστυχώς δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημά μου και για αυτό έκανα την ανάρτηση.
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα στην παρέα, παιδιά πείτε μου αν έχω άδικο, δεν έχουν ίχνος ντροπής. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου λόγω της αναμονής αλλά μήνες γράφουμε εδώ μεσα (οπως και γραφονται σε αλλα fora) οτι εχουν σφίξει τα τελωνεία σε όλη την ευρώπη. Στην Ελλάδα απλά εφαρμόστηκε νομος που ισχυε χρόνια. Ειδικότερα για την περιπτωση σου θα επρεπε να νοιώθεις τυχερός που σου ζητήσανε το paypal invoice και δεν τιμολογήσανε αυθαίρετα (ως συνήθως) και αν ήσουν καταφορα αδικημένος θα επρεπε να πας για αναδασμολογηση που θα επερνε μήνες. Δηλαδη στην περιπτωση σου το συστημα λειτουργησε ορθότερα σε σχέση με την πλειοψηφία (διαβασε σε αλλες σελιδες να δεις) αλλά λόγω της αγνοιας σου, εκνευρίστηκες περισσότερο. Το σχόλιο περι ΟΛΠ, άσχετο με την περίσταση συν οτι για να καταλάβεις το παιχνιδι, υπάρχει διαδικασία απαξίωσης των ελτα/τελωνείων ώστε να πουληθούν και αυτά σε ιδιώτες σε ξεφτίλα τιμές. Να σου πω τι θα γινει μετα; Δε θα περνά κουνουπι και το κόστος εκτελωνισμου θα εκτοξευτεί ακομα περισσότερο. Ρίξε λοιπον μια ματιά στο παρακάτω link για να δεις πως μπορεις να ψωνίζεις απο εξωτερικό και υπο ποιες προυποθέσεις σε συμφέρει. http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 2
Getta Robo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου λόγω της αναμονής αλλά μήνες γράφουμε εδώ μεσα (οπως και γραφονται σε αλλα fora) οτι εχουν σφίξει τα τελωνεία σε όλη την ευρώπη. Στην Ελλάδα απλά εφαρμόστηκε νομος που ισχυε χρόνια. Μιλησα με φιλο στη Γερμανια, και εκει φορολογουν τα παντα, αλλα μπαινουν οι αντιστοιχοι φοροι, και οχι αμοιβη τελωνη, τελη ΕΛΤΑ και 666 λοιπες χρεωσεις. Δεν γνωριζω αλλη χωρα που να συμβαινει παρομοια κατασταση με την δικη μας. Ξεχωρα φυσικα τις κοστολογησεις που βγαζουν απο το καπελο τους.
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Διάβασα αρκετές σελίδες αλλά δυστυχώς δεν βρήκα απάντηση στο ερώτημά μου και για αυτό έκανα την ανάρτηση. Καλησπέρα στο φόρουμ! Θέλω να πραγματοποιήσω μια αγορά απο gearbest που κοστίζει με airmail registered 31,5Ε, κάτω απο ένα κιλό ζυγίζει η συσκευασία. Με το τελωνείο τι γίνεται? Θα μου το κρατήσουν? Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ.. http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 ή διάβασε τις τελευταίες 10 σελίδες του παρόντος νήματος συζήτησης για το τι μπορεις να κάνεις. Η απλή απαντηση στο ερώτημα σου ειναι θα σταματήσει και θα πληρώσεις τουλαχιστον 23 ευρω παιδία με ενδιαφέρει το παρακάτω λάπτοπ για φίλο https://m.gearbest.com/laptops/pp_589954.html τι να επιλέξω για λιγότερα τελωνια και ιστορίες; επίσης πόσο το υπολογίζεται το τελωνιο; κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409 ή διάβασε τις τελευταίες 10 σελίδες του παρόντος νήματος συζήτησης Μιλησα με φιλο στη Γερμανια, και εκει φορολογουν τα παντα, αλλα μπαινουν οι αντιστοιχοι φοροι, και οχι αμοιβη τελωνη, τελη ΕΛΤΑ και 666 λοιπες χρεωσεις. Δεν γνωριζω αλλη χωρα που να συμβαινει παρομοια κατασταση με την δικη μας. Ξεχωρα φυσικα τις κοστολογησεις που βγαζουν απο το καπελο τους. Μην πιάσουμε γενικά το θέμα, ουτε κατα χώρα γιατί θα βγουμε offtopic απο τις υποπεριπτωσεις. Η αμοιβή μπορεί να βγαίνει έμμεσα απο ποσοστό τζίρου (γενικά μιλω). Στην περιπτωση του cina maniac για την οποία απαντησα, μακάρι να γινονταν έτσι (invoice) σε σχέση με την αυθαίρετη τιμολογηση. O cina απλά εκνευριστηκε γιατί θα πληρώσει τελωνείο, ενω αν έκανε λίγο homework θα ήξερε τι τον συμφερει. 1
mihalis2001gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αφού βρήκα κάποιον και μίλησα μετά από 200 προσπάθειες, με ερειστικό ύφος με "μάλωσε" οτι φέρνουμε πυραύλους και διαστημόπλοια δηλωμένα σαν βίδες. Όνομα δεν έδωσε όταν το ζήτησα. Ποτέ δε νομίζω κανείς μας να ζήτησε να κλέψουμε το τελωνείο, αν τη γλιτώσουμε καλώς αλλιώς να πληρώσουμε αλλά το σωστό ποσό που αναλογεί. Έχουμε συνέχεια... δε το αφήνω έτσι! 2
ozzo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Παρηγγειλα απο gearbest ενα κινητο με unregistered shipping και αυτοι το εστειλαν registered belgian post. Αν το χρεωσουν τελωνειο τι κανω? Dispute η δεν παραλαμβανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις