guru_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 καλημερα, Αγορα απο banggood 2 αντικείμενα αξίας (US$15.55 Shipping Method: Priority Air Mail) και (US$3.69 Shipping Method: Air Parcel Register No logistics info temporary) Ship From: CN. το ακριβό ήρθε με ειδοποίηση στα ΕΛΤΑ Περιστεριού το φθηνό στο σπίτι με ταχυδρόμο, Κανένα από τα δυο δεν είχε αυτοκόλλητο των ΕΛΤΑ.η αγορά έγινε στις Oct/11/2017 14:06:09.
Anonymousx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Αν εγραφε κάπου ΓΕΤΑ θα ήταν τελωνείο. Σε εσενα δεν το γράφει. Μη γράφουμε τα ίδια συνεχεια. Δες στο παρακάτω πως θα φαινονταν (μηνυμα 8433) http://www.insomnia.gr/topic/471924-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B5-%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CF%83/page-563?do=findComment&comment=56104557 Ευχαριστώ . Μάλλον αγχώθηκα και τα μπέρδεψα .
isay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 καλημερα, Αγορα απο banggood 2 αντικείμενα αξίας (US$15.55 Shipping Method: Priority Air Mail) και (US$3.69 Shipping Method: Air Parcel Register No logistics info temporary) Ship From: CN. το ακριβό ήρθε με ειδοποίηση στα ΕΛΤΑ Περιστεριού το φθηνό στο σπίτι με ταχυδρόμο, Κανένα από τα δυο δεν είχε αυτοκόλλητο των ΕΛΤΑ.η αγορά έγινε στις Oct/11/2017 14:06:09. Σ'ωραίος που εδωσες feedback για να εχουμε εικόνα. Για το πρωτο με direct δεν είχα αμφιβολία, αλλά για το δευτερο μη το πεις ουτε του παπα. Ησουν διπλα τυχερός γιατί πρωτον ήρθε παρα πολύ γρήγορα, οποτε δε σταματησε για ελεγχο στο τελωνειο (που θα ειχε καθυστερήσεις. 1
guru_gr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Σ'ωραίος που εδωσες feedback για να εχουμε εικόνα. Για το πρωτο με direct δεν είχα αμφιβολία, αλλά για το δευτερο μη το πεις ουτε του παπα. Ησουν διπλα τυχερός γιατί πρωτον ήρθε παρα πολύ γρήγορα, οποτε δε σταματησε για ελεγχο στο τελωνειο (που θα ειχε καθυστερήσεις. στω πολυ!!! Μόνο και μόνο για το feedback το ανέβασα. Για να είμαι ειλικρινής για το φτηνό το έκανα επίτηδες για να δω τι θα συμβεί.....πειραματόζωο ρε έγινα για χάρη σας...
Cina maniac Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα στην παρέα, παιδιά πείτε μου αν έχω άδικο, δεν έχουν ίχνος ντροπής. ΕΛΤΑ _ Εντοπισμός Αντικειμένου.pdf Gmail - Κωδικός Αντικειμένου_ RS988884467NL.pdf 1
alenbroson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλήμερα θέλω τη βοήθεια σας, μου έστειλε ενα μήνυμα η gear best και δεν ξέρω Αγγλικά από ότι κατάλαβα λέει κάτι για επιστροφή χρημάτων που είχα ζητήσει πρέπει να απαντήσω κάτι για να μου επιστρέψουν τα χρήματα; Dear Stamatis,Thank you for your message. We empathise with your situation. We are so sorry for keeping you waiting so long for your order, after reviewing your case, please review our possible solution: Refund on your payment account. We will refund you 159.99 USD in 48 hours (paypal). For your reference, please kindly return the money back if you receive the package later. Can you please let me know your decision? I look forward to hearing from you soon. Thank you for your patience and understanding.
Anonymousx Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλήμερα θέλω τη βοήθεια σας, μου έστειλε ενα μήνυμα η gear best και δεν ξέρω Αγγλικά από ότι κατάλαβα λέει κάτι για επιστροφή χρημάτων που είχα ζητήσει πρέπει να απαντήσω κάτι για να μου επιστρέψουν τα χρήματα; Dear Stamatis, Thank you for your message. We empathise with your situation. We are so sorry for keeping you waiting so long for your order, after reviewing your case, please review our possible solution: Refund on your payment account. We will refund you 159.99 USD in 48 hours (paypal). For your reference, please kindly return the money back if you receive the package later. Can you please let me know your decision? I look forward to hearing from you soon. Thank you for your patience and understanding. Αγαπητέ Σταμάτη, Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Κατανοούμε με την κατάστασή σας. Λυπούμαστε τόσο πολύ που σας κρατήσαμε να περιμένετε τόσο πολύ για την παραγγελία σας, αφού εξετάσαμε την περίπτωσή σας, υπάρχει η εξής λύση : Επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό πληρωμής σας. Θα σας επιστρέψουμε τα 159,99 δολάρια ΗΠΑ σε 48 ώρες (paypal). Για την ενημέρωση σας, παρακαλούμε να επιστρέψετε τα χρήματα πίσω εάν λάβετε το πακέτο αργότερα. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας; Ανυπομονώ να ακούσω από σας σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας. Αυτά λέει. Όποτε αν σε συμφέρει πρέπει να τους ενημερώσεις να προχωρήσουν με την κατάθεση τον χρημάτων στο paypal σου.
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 παιδία με ενδιαφέρει το παρακάτω λάπτοπ για φίλοhttps://m.gearbest.com/laptops/pp_589954.html τι να επιλέξω για λιγότερα τελωνια και ιστορίες; επίσης πόσο το υπολογίζεται το τελωνιο; κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια. Αγορασα εναν χρονο πριν ενα Xiaomi απο vickmall ολα καλα. Ηρθε η ωρα να αγορασει και ο φιλος μου το redmi note 4 απο gearbest και θελω να ρωτησω αν αλλαξε κατι απο περυσι που δηλωνες το free shipping και κανανε κατι κολπακια αυτοι οποτε δε περναγε ποτε απο τελωνειο. Παραμενει ιδια η κατασταση η παιζει να το "πιασουν";
stelios18120 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Διάβασες καθόλου τι λέμε τόσες σελίδες; Ρίξε μια ματια
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Για τους τελωνειακους λενε Ο kotko εγραψε οτι πλεον ολα ελεγχονται
Composer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μου ήρθε σήμερα από Αμερική σε φάκελο ένα DVD, $12 τιμή αναγραφόμενη πάνω. Αλλά δεν είχε πάλι πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακώς ελεύθερο". (και πριν λίγες μέρες είχα λάβει πάλι παρόμοιο φάκελο από αμερική και δεν είχε) Αρχίζω να πιστεύω ότι η επιστολική αλληλογραφία δεν περνάει από τελωνείο παρά μόνο τα πακέτα;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Παρέλαβα σήμερα δεματακι (φάκελος) σε μέγεθος tablet και δεν είχε πάνω ούτε αυτοκόλλητο ούτε ήταν ανοιγμένο. Με tracking κανονικά από Κίνα και αξία 14€.
mr.Vox Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Μου ήρθε σήμερα από Αμερική σε φάκελο ένα DVD, $12 τιμή αναγραφόμενη πάνω. Αλλά δεν είχε πάλι πράσινο αυτοκόλλητο "τελωνειακώς ελεύθερο". (και πριν λίγες μέρες είχα λάβει πάλι παρόμοιο φάκελο από αμερική και δεν είχε) Αρχίζω να πιστεύω ότι η επιστολική αλληλογραφία δεν περνάει από τελωνείο παρά μόνο τα πακέτα; Σε μένα dvd από Αυστραλία πέρασε και γράφει τελωνιακώς ελεύθερο. Ενώ μερικές μέρες νωρίτερα ίδιου τύπου φάκελος (επιστολική αλληλογραφία) δεν έγραφε πάνω τίποτα. Όλα εστάλησαν πριν κάποιους μήνες. Είναι θέμα τύχης. Έχω πει στα δικά μου άτομα να μην μου στέλνουν πλέον τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις