Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CH16157XXDE Αυτό τι tracking number είναι;Το κόβω για Κίνα ενώ η παραγγελία μου ήταν από Ευρωπαική αποθήκη.

Άλλες πληροφορίες δεν μπορώ να βρω.

μήπως τα ΧΧ είναι ψηφία που λείπουν;

Αν ναι, έχει φύγει από Γερμανία;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν φταίνε αυτοί εξ ολοκλήρου. Εσύ θα εμπιστευόσουνα τις τιμές που γράφουν πάνω στο πακέτο οι ασιάτες πωλητες; Να παραδεχτούμε πως δεν μας νοιάζει να κλέβουμε το κράτος και να αδικούμε τους συμπολίτες μας. Ή θα μας πεις και πως όταν έπρεπε να πληρώσεις φόρο όλα αυτά τα χρόνια που όλα πέρναγαν αέρα πατέρα έκανες αναθεώρηση δασμών για να πληρώσεις;

Με τις υπάρχουσες συνθήκες κάποιοι θα πληρώνουν πιο πολύ και κάποιοι πιο λίγο, και αυτό επειδή πρώτοι εμείς οι καταναλωτές ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να αποφύγουμε τον φόρο.

Αν εκτιμούν αξίες αέρα πατέρα, φταίνε μόνο αυτοί και κανένας άλλος. Καλά κάνουν και ελέγχουν, να το κάνουν σωστά όμως. Προσωπικά, ουδέποτε ζήτησα να γράψουν άλλη τιμή και οι συναλλαγές μου ήταν πάντα απολύτως νόμιμες και ούτε διαφωνώ με τον αυστηρό έλεγχο. Έχουν ένα πακέτο αξίας συνολικής αξίας 12 ευρώ και το ευλογάνε δύο μήνες γιατί δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν μια σωστή αναζήτηση τιμής. Και στη τελική αν δεν ήξεραν, ας ρωτούσαν. Ούτε ο πωλητής φταίει, ούτε εγώ ως καταναλωτής να ταλαιπωρούμαι για την ανικανότητά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φταίνε αυτοί εξ ολοκλήρου. Εσύ θα εμπιστευόσουνα τις τιμές που γράφουν πάνω στο πακέτο οι ασιάτες πωλητες; Να παραδεχτούμε πως δεν μας νοιάζει να κλέβουμε το κράτος και να αδικούμε τους συμπολίτες μας. Ή θα μας πεις και πως όταν έπρεπε να πληρώσεις φόρο όλα αυτά τα χρόνια που όλα πέρναγαν αέρα πατέρα έκανες αναθεώρηση δασμών για να πληρώσεις;

Με τις υπάρχουσες συνθήκες κάποιοι θα πληρώνουν πιο πολύ και κάποιοι πιο λίγο, και αυτό επειδή πρώτοι εμείς οι καταναλωτές ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να αποφύγουμε τον φόρο.

Καταρχας η αγορα εγινε απο ιδιωτη, οχι απο καταστημα/επιχειρηση. Και δεν μιλησα με για την φορολογια, αλλα για χρεωσεις υπερ σε ασχετους/αχρηστους ανθρωπους/οργανισμους.

Εγω σε καμια περιπτωση δεν εμπιστευομαι τα Ελληνικα τελωνεια και ΣΙΑ. Χιλιες φορες λοιπον οι Ασιατες πωλητες εναντι αυτων.

Δες τι χρηματα και γιατι τα πληρωνεις και το ξανασυζηταμε.

Δημοσ.

μήπως τα ΧΧ είναι ψηφία που λείπουν;

Αν ναι, έχει φύγει από Γερμανία;

Ναι ψηφία είναι. Για λόγους ασφαλείας τα έσβησα. Διάβασα αυτό το CH στην αρχή και το έκοψα για China με αυτά που γίνονται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το κουφο που παρατηρησα τον τελευταιο μηνα: Ολα τα πακετα μου κανουν απο ΚΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΝΗΣ μεχρι την περιοχη που μενω 3 μερες μεχρι να το παραλαβω.

Τι εννοω: παλια μολις εγραφε ΚΔ ΘΕΣΣ την ιδια μερα πηγαινε στο καταστημα της περιοχης μου και την ιδια μερα παραλαμβανα ο ιδιος. Τωρα για να γινει αυτη η διαδικασια περνανε 3 μερες. Ειναι λογικο αυτο?

Δημοσ.

Το κουφο που παρατηρησα τον τελευταιο μηνα: Ολα τα πακετα μου κανουν απο ΚΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΝΗΣ μεχρι την περιοχη που μενω 3 μερες μεχρι να το παραλαβω.

Τι εννοω: παλια μολις εγραφε ΚΔ ΘΕΣΣ την ιδια μερα πηγαινε στο καταστημα της περιοχης μου και την ιδια μερα παραλαμβανα ο ιδιος. Τωρα για να γινει αυτη η διαδικασια περνανε 3 μερες. Ειναι λογικο αυτο?

Μεγάλος όγκος δεμάτων

Λογικά είσαι σε κεντρικό σημείο της πόλης που φτάνουν άπειρα δέματα.

• Moderators
Δημοσ.

Το κδ της Θεσσαλονίκης (τουλάχιστον αυτό στη παπαναστασιου) γίνεται πανικός πέρασα να πάρω ένα πακέτο μετά από συνεννόηση και ψάχναμε δέμα που τι κράτησαν εκεί πάνω από 1 ώρα

Την περασμένη Δευτέρα παρέλαβαν σύνολο από ότι είπαν 19 φορτηγά δέματα /γράμματα, συνήθως έχουν 1-3 φορτηγά άφιξη

Δημοσ.

Καλημέρα. Πριν περίπου 6 μέρες μπήκε όλο το ποσό ως αποζημίωση

και

Σήμερα πριν λίγο με πήραν τηλ. από το σπίτι ότι ήρθε το Δέμα! Μετά από 63 ημέρες που έφτασε ελλάδα. Έχει μια σφραγίδα πάνω πράσινη, που γράφει τελωνειακώς ελεύθερο. Τους είπα να μη το πειράξουν όταν γυρίσω το απόγευμα από τη δουλειά θα το ανοίξω και θα ποστάρω. Το θέμα είναι τι κάνω τώρα, το σωστό είναι να ενημερώσω το iherb. Αναλόγως με τις συνθήκες αποθήκευσης, μπορεί να έχουν επηρεαστεί τα προιόντα (βιταμίνες παρήγγειλα)?

Πάλι καλά.. επειδή το κάθε φιαλίδιο έχει και ξεχωριστή ζελατίνα έχουμε ελπίδες να μην είναι αλλοιωμένα... Πιθανόν λόγω της μεγάλης καθυστέρησης και λόγω του φόβου αλλοίωσης προϊόντος να το "έσπρωξαν" χωρίς έξτρα χρεώσεις. Αλλά θυμάμαι ήσουν γύρω στα 19 ευρώ. Εγώ είμαι στα 39 μάλλον θα με τακτοποιήσουν εκτός και με λύπηθούν λόγω "ευπαθούς προιόντος" μιάς και έχει φτάσει Ελλάδα 24/9... Θα δούμε... Στο εξής δοκίμασε "σπαστές" παραγγελίες 10-20 ευρώ η κάθε μία συνολικά, άλλωστε τα μεταφορικά μερικές φορές είναι μηδενικά.... Καλή τύχη..

ps. Υπεύθυνη δήλωση δεν ζητήθηκε;

Φιλικά,

Δημοσ.

Πάλι καλά.. επειδή το κάθε φιαλίδιο έχει και ξεχωριστή ζελατίνα έχουμε ελπίδες να μην είναι αλλοιωμένα... Πιθανόν λόγω της μεγάλης καθυστέρησης και λόγω του φόβου αλλοίωσης προϊόντος να το "έσπρωξαν" χωρίς έξτρα χρεώσεις. Αλλά θυμάμαι ήσουν γύρω στα 19 ευρώ. Εγώ είμαι στα 39 μάλλον θα με τακτοποιήσουν εκτός και με λύπηθούν λόγω "ευπαθούς προιόντος" μιάς και έχει φτάσει Ελλάδα 24/9... Θα δούμε... Στο εξής δοκίμασε "σπαστές" παραγγελίες 10-20 ευρώ η κάθε μία συνολικά, άλλωστε τα μεταφορικά μερικές φορές είναι μηδενικά.... Καλή τύχη..

ps. Υπεύθυνη δήλωση δεν ζητήθηκε;

Φιλικά,

Καλησπέρα, Πριν λίγο άνοιξα το δέμα. Πρώτον, έχει πάνω πράσινο αυτοκόλλητο, που γράφει τελωνειακώς ελεύθερο (Γ.Ε.Τ.Α. Αερολιμένας Ελευθ. Βενιζέλος). Δεύτερο, το δέμα δεν είχε ανοιχτεί. Τα προιόντα επίσης μέσα είναι σφραγισμένα, δεν έχουν ανοιχτεί και αυτά. Σε καλή κατάσταση τα βλέπω. Έχω τραβήξει και βίντεο για να είμαι καλυμμένος. Δεν ζήτησαν παραπάνω χρήματα τα ελτα που το έφεραν το πρωί, ούτε και καμιά υπεύθυνη δήλωση. Η παραγγελία ήταν 19,5 ευρώ. Στέλνω τώρα μαιλ στο iherb να δω τι θα μου πούνε και αυτοί. Να είστε καλά

Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Περίμενε λίγο. Μήπως με μια δεύτερη ματιά ανακαλύψεις τίποτα περίεργο,

Δεν λέω ναμην τους ενημερώσεις. Μπορεί όμως κάτι να διαπιστώσεις.

Δημοσ.

Καλησπέρα, Πριν λίγο άνοιξα το δέμα. Πρώτον, έχει πάνω πράσινο αυτοκόλλητο, που γράφει τελωνειακώς ελεύθερο (Γ.Ε.Τ.Α. Αερολιμένας Ελευθ. Βενιζέλος). Δεύτερο, το δέμα δεν είχε ανοιχτεί. Τα προιόντα επίσης μέσα είναι σφραγισμένα, δεν έχουν ανοιχτεί και αυτά. Σε καλή κατάσταση τα βλέπω. Έχω τραβήξει και βίντεο για να είμαι καλυμμένος. Δεν ζήτησαν παραπάνω χρήματα τα ελτα που το έφεραν το πρωί, ούτε και καμιά υπεύθυνη δήλωση. Η παραγγελία ήταν 19,5 ευρώ. Στέλνω τώρα μαιλ στο iherb να δω τι θα μου πούνε και αυτοί. Να είστε καλά

Μ ήρθε και εμενα παρόμοιο αντικείμενο εχθές με το πράσινο αυτοκόλλητο και σφραγισμένο κανονικά.

Παραγγελια αξίας 8€ από banggood

Μπορεί να το σκαναραν,είδαν μικρή αξία και νομιμο και το προχωρησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Μη βιάζεσαι. Περίμενε λίγο. Μήπως με μια δεύτερη ματιά ανακαλύψεις τίποτα περίεργο,

Δεν λέω ναμην τους ενημερώσεις. Μπορεί όμως κάτι να διαπιστώσεις.

Τα έχω κοιτάξει καλά τα προιόντα, εξωτερικά είναι ΟΚ. Θα περιμένω, δε θα στείλω σήμερα μαιλ, από αύριο και βλέπουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aμα δεν τις εμπιστευονται να ζητουν αποδειξη αγορας/paypal και ΜΕΤΑ να δασμολογουν οπως γινεται σε αλλες χωρες. Ετσι κανει το σωστο κρατος. Αμα με κλεβει το κρατος (και οχι μονο στους εκτελωνισμους) να το κλεψω κι εγω. Οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο ειχε πει καποτε ο κ. Βουλγαρακης, ε; Το οτι δεν πληρωνα φορο ολα αυτα τα χρονια ηταν ευθυνη του κρατους που ΔΕΝ εφαρμοζε την ιδια του τη νομοθεσια και ΟΧΙ δικη μου υποθεση.

Καλα κανουμε να το αποφευγουμε αν ειναι μας καταστρεφει τα εμπορευματα εκτεθειμενα στις βροχες και στον ηλιο (ψαξε το thread να βρεις τις εικονες-αποδειξεις) για ΜΗΝΕΣ! Αν ΔΕΝ μπορουν να ελεγχονται ολα τα αντικειμενα λογω προσωπικου, ή να παρουν ατομα ή να ελεγχουν λιγοτερα. ΟΧΙ να καταστρεφονται.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, να πληρωνει ή να ΜΗΝ πληρωνει ο καθενας συμφωνα με τον νομο και την ατελεια των 22 ευρω με αποδειξεις.

Επεξ/σία από gothic_waver
  • Like 1
Δημοσ.

Ανοιξε ένα μπουκάλι και μύρισέ το... εννοείται πες στο iherb.com οτι αντιμετωπίζουμε επι πλέον χρεώσεις και δρομολόγησε re refund...

Φιλικά...

Δημοσ.

ερωτηση: 

Τα δεματα πως τα ελεγχουν ? Πχ αν παρει καποιος ενα κινητο , με ποιον τροπο καταλαβαινουν οτι υπαρχει κινητο μεσα στο δεμα? Γινεται καποιο σκαναρισμα με ακτινες Χ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...