Προς το περιεχόμενο

Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου έστειλε ένας φίλος μου δώρο DVD από Αμερική, λέτε να πληρώσω τελωνείο?

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 28-10-2017 09:43 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 29-10-2017 10:34 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-10-2017 11:06 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 05-11-2017 22:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 16-11-2017 17:24 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΦΙΞΗ ΣΕ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 17-11-2017 14:08 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 17-11-2017 16:08 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 18-11-2017 42: ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σκέφτομαι micro sd κάρτα απο play-asia.com

Υπάρχει σχετικά ασφαλής τρόπος να αποφύγουμε τελωνείο;

Πχ η επιλογή airmail λέει:

Airmail:

This shipping option is available for smaller shipments with a weight below 2kg. Airmail shipments are carried out through your local post office. Though we ship out all Airmail parcels insured and registered, there is no online tracking facility available for this service. It usually takes around 5 to 14 days for Airmail shipments to arrive to your destination. However, under certain circumstances it can take up to 4-5 weeks.

Χαμός...

Μάλλον λίγο φρένο στις αγορές από Κίνα ελπίζω όχι για πολύ ακόμα.

Να ρωτησω κάτι που δεν καταλαβα. Κοιτάω για αγορά κινητού από bangood. Με priority αντε και αποφύγαμε το τελωνείο,πάλι όμως η καθυστέρηση είναι απίστευτα μεγάλη;

Γεια σας παιδια!

Έκανα μια αγορά για πρώτη φορά από το gearbest αξίας 20 ευρώ στις 26/10 με αποστολή από Βέλγιο σύμφωνα και από το tracking n.

Βλέπω στην πορεία του δέματος ότι έφυγε από Βέλγιο και να πήγε Αμερική και να έρχεται προς εμένα!!!

Τι έγινε τώρα!!! Έχω κανει άπειρες αγορες από Κινα, και αλλα σημεία του κόσμου χωρίς πρόβλημα και εδώ εχω πάθει πλακα!!!

Παραθέτω το track number.

2017-11-17 10:46

ISC NEW YORK NY(USPS), Processed Through Facility, Your item has been processed through our facility in ISC NEW YORK NY(USPS) at 10:46 am on November 17, 2017.

2017-11-09 22:28

Origin Post is Preparing Shipment

2017-11-09 22:28

BELGIUM, BRUSSELS EUROPEAN MAIL CENTRE, Processed Through Facility

Χαμός...

Μάλλον λίγο φρένο στις αγορές από Κίνα ελπίζω όχι για πολύ ακόμα.

Να ρωτησω κάτι που δεν καταλαβα. Κοιτάω για αγορά κινητού από bangood. Με priority αντε και αποφύγαμε το τελωνείο,πάλι όμως η καθυστέρηση είναι απίστευτα μεγάλη;

οχι

15-20 ημερες στην πόρτα σου

ο ελεγχος στο τελωνειο ειναι που δημιουργει τις καθυστερησεις

με priority direct mail μου ηρθε δεμα μεσα σε 15 μερες και χωρις τελωνειο

μεγαλο μέγεθος δεμα  και 1 κιλο βαρος ;)

Ok! Ευχαριστω

Αν και βλέπω τα σκρουτσομαγαζα να φέρνουν πλέον και xiaomi. Για περίπου 40€ πάνω με βάζει σε σκέψεις με όλα αυτά που διαβάζω εδώ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...