Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευω ότι η τακτική να μας αποτρεψουν να αγοράζουμε από κινα με καθυστεησεις ανω των 2-3 μηνων τελικα θα πετυχει δυστηχως

• Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ευκολα, προσωπικα περιμενω τα τελευταια (αν και οσα ερθουν, περιμενω καμποσα δεματα και τελευταια δεν ερχεται απολυτως τιποτα! λες και μας εχει μουτζωσει ο ταχυδρομος!!!),

οτι παρελαβα τους τελευταιους μηνες απο αγγλια μονο, καλα που μου κοψε και παρεγγελνα και απ αυτους και

ηρθε κατι...

anyway, τα τελευταια και τον μπουλο, κλεινει το κεφαλαιο αυτο για μενα, οτι πηραμε, πηραμε, ψαροκωσταινα και ξερο ψωμι

• Like 1
Δημοσ.

Κλα τ περισσότερα θα έρθουν χαλασμένα κ βρεγμένα πιστεύω.

Αληθεια, αν ερθουν βρεγμενα και χαλασμενα, δεν πρεπει καποιος να μας αποζημιωσει;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

θα σου δωσω την διευθυνση του καποιου εγώ

Πρέπει να πας με συνεργειο βιντεοσκόπησης στα ΕΛΤΑ για να καταγράψεις την παραλαβή καθώς και μετα να κανεις unboxing video. και μετα να πας στα Ελτα για να ζητησης αποζημιωση και θα σουν πουν ότι ετσι ηλθε από απου ηλθε. 

Αυτά εκ πειρας

Η πλακα είναι όταν πας να πραλαβεις σε βαζουν πρωτα να υπογραψεις και μετα σου φερνουν το δεμα η τουλάχιστον το κανουν ετσι τις περισσότερες φορες ώστε να σου πουν φλιε υπεγραψες τωρα

Ασε που τα βρεγμένα δέματα θα εχουν ξεθωριασμένες διευθύνσεις οποτε το πιο πιθανον είναι να χαθούν

Είναι μην μπλέξεις με χορτασμένους χαρτογιακάδες  που δεν φοβούνται αν είναι σήμερα και αύριο δεν είναι.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ

• Like 2
Δημοσ.

Ασύρματο πληκτρολόγιο για ταμπλετ αξίας 16 ευρώ από aliexpress...παραγγελία 28 Αυγούστου, παραλαβή 15 Νοεμβρίου!!! Έμεινε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο απο τις 7 Σεπτεμβρίου....ευτυχώς δεν πλήρωσα τέλη! feeling blessed :)

post-215696-0-53630400-1510831437_thumb.jpg

Δημοσ.

Τουλάχιστον να ξέρουμε τι πληρώνουμε ρε παιδιά... Να κάνουμε παραγγελίες να πληρώνουμε ΚΑΝΟΝΙΚΑ φόρους αλλά να ξέρουμε τι πληρώνουμε και να ξέρουμε ότι θα έρθει σε λογική καθυστέρηση ή παραγγελία μας. Δύο μήνες για να παραλάβουμε αν είναι δυνατόν

Δημοσ.

Αληθεια, αν ερθουν βρεγμενα και χαλασμενα, δεν πρεπει καποιος να μας αποζημιωσει;;;;;

Φίλος μου είχε στείλει έναν σκληρό δίσκο που είχε περάσει μεσα κάποια δεδομένα. Το πακέτο ήρθε απο Γερμανια και μπροστά στα ματια μου ο ταχυδρόμος πέρασε και επειδή βαριόταν να σταματήσει είπε να κανει το δισκοβολο και ο δίσκος προσγειώθηκε με δύναμη στις πλάκες της άυλης. Φυσικά δε λειτούργησε ποτε και φυσικά μόλις πήγα στα ελτα διψασμενος για αίμα μου είπαν οτι ο δίσκος μπορεί να εστάλη χαλασμένος η μπορεί να χάλασε κάπου στη διαδρομή και οτι δε μπορεί να γίνει τίποτα. Όλοι φυσικά ξέραμε τι εγινε αλλα το κακό ειναι οτι σε ένα πράγμα είχαν δίκιο: Δε μπόρεσα να κάνω τιποτε.

Ετσι και με βροχες/υγρασιες κλπ, δε νομιζω να γίνεται κατι αν και το "καλο" ειναι οτι τωρα υπάρχουν φωτογραφίες απ το σημείο "αποθήκευσης" των δεματων...

Δημοσ.

Πρέπει αλλά ποιος θα το κάνει;

Σ ένα μέλος δεν ήρθε το κινητό του με μούχλα το κουτί; Ευτυχώς δούλευε όμως

πάλι καλά γιατι δεν νομίζω να του έδινε λεφτά κάνεις.

• Moderators
Δημοσ.

μολις με πηραν απο τελωνειο. ηταν ενα δεμα για μενα απο αμαζον. με ρωτησε τι ειχε μεσα, μου ζητησε αφμ και δου. μου ειπε εινα ιτυπικο θεμα και δεν θα πληρωσω τιποτα. μιας και οι φοροι ειναι προπληρωμενοι αποτι καταλαβα.

το ρωτησα μετα λιγα πραγματα. μου πε πως για αξια κατω απο 20 ευρω δεν πληρωνουμε τιποτα.

του λεω. περιμενω ενα δισκο που κανει 7 δολαρια καιτα μεταφορικα ειναι 23. μεταχειρισμενο. στην αρχη μου ειπε οτι οτι ειναι πανω απο 20 ευρω πληρωνεις. μετα του ειπα ομως, μα ο δισκος κανει 7 δολλαρια, τα 23 ειναι μεταφορικα αφου τοσο κανουν. μου ειπε ε δεν πληρωνω τιποτα. μαλλον μπερδεμενοι και αυτοι ειναι. παντως ευγενεστατος. πολυ καλος. μηπως πηραν νεους υπαλληλους και το πραγμα κυλαει?

Να τον πάρεις τηλέφωνο να του πεις να αλλάξει επάγγελμα, η αξία cif η οποία βγαίνει το ΦΠΑ είναι αξία προϊόντων +μεταφορικά +ασφάλιση δέματος

Και το ποσό της που περνάει χωρίς ΦΠΑ το πακέτο είναι 22 ευρώ όχι 20

Δημοσ.

θα σου δωσω την διευθυνση του καποιου εγώ

Πρέπει να πας με συνεργειο βιντεοσκόπησης στα ΕΛΤΑ για να καταγράψεις την παραλαβή καθώς και μετα να κανεις unboxing video. και μετα να πας στα Ελτα για να ζητησης αποζημιωση και θα σουν πουν ότι ετσι ηλθε από απου ηλθε.

Αυτά εκ πειρας

Η πλακα είναι όταν πας να πραλαβεις σε βαζουν πρωτα να υπογραψεις και μετα σου φερνουν το δεμα η τουλάχιστον το κανουν ετσι τις περισσότερες φορες ώστε να σου πουν φλιε υπεγραψες τωρα

Ασε που τα βρεγμένα δέματα θα εχουν ξεθωριασμένες διευθύνσεις οποτε το πιο πιθανον είναι να χαθούν

Είναι μην μπλέξεις με χορτασμένους χαρτογιακάδες που δεν φοβούνται αν είναι σήμερα και αύριο δεν είναι.

ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ

Γι αυτό προτιμώ κούριερ και ας πληρώνω παραπανω... Τα Ελτα τους μέσα ... Οι ξεφτιλες
Δημοσ.

Πιστευω ότι η τακτική να μας αποτρεψουν να αγοράζουμε από κινα με καθυστεησεις ανω των 2-3 μηνων τελικα θα πετυχει δυστηχως

Σε μενα παντως δουλεψε :P Δυο τελευταια δεματακια αξιας 5-10 ευρω που τα περιμενω απο αρχες σεπτεμβρη και μετα τελος.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα φακελάκι με πράμα αξίας 6€ με tracking number. Δεν πλήρωσα κάτι και δεν είχε πάνω αυτοκολλητακια και λοιπές πληροφορίες.

Σημειώνω ότι ήταν αρκετά βαρύ για το μέγεθος του.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα φακελάκι με πράμα αξίας 6€ με tracking number. Δεν πλήρωσα κάτι και δεν είχε πάνω αυτοκολλητακια και λοιπές πληροφορίες.

Πότε είχες κάνει την παραγγελία του;

Δημοσ.

6€ και βαρύ = ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...